ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 5,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ – ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ

    Κοινοποίηση:
    seismografos

    Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 8.30 στην Εύβοια και έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική.

    Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η δόνηση είχε επίκεντρο 6 χιλιόμετρα ανατολικά του Προκοπίου και εστιακό βάθος στα 14,2 χιλιόμετρα.

    seismos_evia

    Έπειτα από τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ ακολούθησε ισχυρός μετασεισμός 3,7 Ρίχτερ.

    Μάλιστα κάτοικοι της Αχαΐας αναφέρουν ότι ένιωσαν τον σεισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ενα φυσικο φαινομενο που ειναι τοσο παλιο οσο και ο πλανητης , που ταρακουναει κατα περιοδους ολον τον πλανητη , που εχει καθετη και οριζοντια επιστημονικη εξηγηση και αναλυση , μερικοι το αποδιδετε στον .. θεό …
      αντε παλικαρια μου , αντε , οκ οτι πειτε .. τι να πει κανείς …

    2. Μας επιφυλλασει ο Κουλης παρτυ εδω στο μεγαλο μαντρι! …. Dance baby dance οσονουπω! Το καλο ειναι οτι οι….φραπεδιες θα χτυπηθουνε αυτοματα!

    3. Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΞΠΡΕΣΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ. ΑΜΗΝ!

    4. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
      Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
      Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΟΧΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΕ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    5. Ο Θεος να μας λυπηθει!!! Τι να περιμενουμε ;;;; Μας εφεραν τα κασελια και τα μπαουλα …. Περασε η μοδα αυτη …. Η Εκκλησια εγινε… Μπαστε σκυλοι αλεστε … Εχουμε ακομη να δουμε πολλα

    Comments are closed.