ΜΕΙΝΑΜΕ “ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ” ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 – ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – OTAN ΠΛΑΚΩΣΕ… Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η1Ν1” ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ “ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ” ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!

    Κοινοποίηση:

    Μια εικόνα, χίλιες λέξεις λέει ο σοφός λαός, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το, μια εικόνα 24 εκατομμύρια εμβόλια, σε μια χώρα 10 εκ. κατοίκων.

    Κι αν πιστεύεται ότι η φωτογραφία είναι από κάποια ενημέρωση των τελευταίων ημερών και αναρωτιέστε που είναι ο κ. Χαρδαλιάς αλλά και τι δουλειά έχει εκεί ο Δ. Αβραμόπουλος, απατάστε.

    Η φωτογραφία είναι από το μακρινό 2009, όταν ζούσαμε την προηγούμενη πανδημία, την γνωστή ως “η Πανδημία των ΜΜΕ” γνωστή επίσης ως γρίπη H1N1.

    Περισσότερα  στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης!

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Πάντα ρε γίνεται κονόμα όταν μιλάμε για εμβολιασμούς και πρίν δέκα χρόνια έγινε και τώρα θα γίνει μόλις βγεί η μ@λακια.

    2. Θελω το ληγμένο εμβόλιο μου τωρα και οχι με κανονική τιμή ας ειναι και στο δεκαπλάσιο Μην μας περάσουν και ψιλικατζήδες

    3. Τελικά Τί έχει σπουδάσει ο μειλίχιος χαμηλοβλέπων πολυπεργαμηνούχος Κυριος Καθηγητής ; Ιατρική ή Επικοινωνία τής Λοιμωξιολογιας ;

    4. Το θέμα είναι ύστερα από όλα αυτά αν αποδειχτούν όλα αυτά , οι Κύριοι αυτοί θα κυκλοφορούν με το καπέλο στραβά και την τσέπη γεμάτη ενώ εμείς με σκυμμένο το κεφάλι άλλη μια φορά . Ζω για την στιγμή που θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα γαμάμε αυτούς τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και αυτές της ΠΟΥΤΑΝΕΣ όπου τους πετυχαίνουμε, ως τότε καλή υπομονή .

    5. Δεν είναι τελικά και τόσο αθώος ο τσιορδας. Μου φαίνεται πολύ έμπειρος και με προϋπηρεσία στην πολιτική ενημέρωση. Καλά λένε μερικοί ότι μας σερβίρει ο, τι θελουν οι άλλοι μαυτο το γλυκανάλατο υφακι και τα κρόκο δειλία δακρυα

    Comments are closed.