“ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ”! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ ΤΗΣ MODERNA ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    pfizerembolio202099

    Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει ο παιδίατρος  Dr. Lawrence B. Palevsky αναφορικά με το εμβόλια τεχνολογίας mRNA προειδοποιώντας το γενικό πληθυσμό να μένει μακριά από τους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με τα σκευάσματα  της Pfizer ή της Moderna.

    Ο λόγος, όπως λέει, είναι ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να μεταδώσουν την πρωτεΐνη ακίδα που ο οργανισμός αρχίζει να την παράγει από την «πληροφορία» που δίνεται στο RNA μέσω του εμβολίου.

    Όπως εξηγεί ο ίδιος τα εμβόλια της τεχνολογίας αυτής, δίνουν εντολή στον οργανισμό να αρχίσει να παράγει αντίγραφα της  πρωτεΐνης-ακίδα (που πιστεύουμε ότι είναι μέρος του COVID-19) και που τη χρησιμοποιεί για να «αγκιστρώνεται» στα κύτταρα και στη συνέχεια να πολλαπλασιάζεται.

    Στόχος είναι ο οργανισμός να αρχίσει να παράγει αντισώματα του αντιγράφου της πρωτεΐνης ούτως ώστε μόλις η πρωτεΐνη του COVID-19 μπει στο σώμα να την εξουδετερώνει και μαζί με αυτή και τη δυνατότητα του ιού να εισχωρήσει στα κύτταρα.

    Ο Δρ. Palevsky όμως διατυπώνει το ερώτημα λέγοντας:

    «Ξέρουμε ότι ο οργανισμός παίρνει την πληροφορία για την δημιουργία του αντιγράφου. Έχει όμως την πληροφορία να σταματήσει να την παράγει, ή ο οργανισμός αρχίζει και παράγει συνεχώς αντίτυπα της πρωτεΐνης αυτής χωρίς τέλος;

    Δεν έχουμε καμία μελέτη που να αποδεικνύει μέχρι στιγμής αν η δημιουργία του αντιγράφου αυτού είναι ασφαλής ή όχι.

    Γνωρίζουμε επίσης ότι η πρωτεΐνη-ακίδα έχει βρεθεί στο σάλιο. Μπορεί αυτή να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο μέσω της αναπνοής ή μέσω του ιδρώτα και αν ναι ποιες οι επιπτώσεις που θα έχει ο λήπτης;», αναφέρει ο Δρ. Palevsky λέγοντας πως πολλά από τα συμπτώματα του COVID-19 προκαλούνται στην ουσία από την συγκεκριμένη πρωτεΐνη.

    Όπως λέει καλύτερα είναι να μένετε μακριά από εμβολιασμένους μέχρι να διασαφηνιστεί το ζήτημα της μετάδοσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Μέσα σε λίγους μήνες βρήκαν εμβόλιο; Τα εμβόλια θέλουν χρόνια
      Και το ακαταδίωκτο σε ιατρούς… ;;; Καμία ευθύνη αυτοί δηλ. σε περίπτωση βλαβης ή θανάτου…
      Αλλά θέλω να σταθώ στο πρώτο σκέλος. Γιατί ο εξαναγκ.;

    2. Γιατι ρε τσιοδρα διπλη μασκα εξω απο την εκκλησια και μονη μασκα μεσα στο λεωφορειο και στο σουπερ μαρκετ; ειναι θεμα διαπαιδαγωγησης; σε ρωταω εσενα που εισαι ψαλτης γιατι δεν παραιτεισαι με τετοια μετρα που εχουν στοχο να χτυπησουν την πιστη μας. Στο τζαμι γιατι δεν λες να βαλουν διπλη μασκα ρε …θρησκευομενε σωτηρη; παραιτησου, δεν αντεχω να σε βλεπω αλλο γιατι ησουν ο μονος που πιστευα. Και βαζεις διπλη μασκα στην εκκλησια και μονη στο τζαμι!

    3. Όταν διαβάζεις γιατί σου άρεσε από παιδί, όταν συνομιλείς με λογικούς και μορφωμένους ανθρώπους και όταν έχεις μια εμπειρία 52 χρόνων τότε ξέρεις ότι όταν ακούς ειδικούς φεύγεις μακριά. Θυμηθείτε τους ειδικούς το 1999 στο πάρτι του χρηματιστηρίου. Καλή Ανάσταση.

    4. Δεν ειναι μονο οτι παιζει να κολλανε τους αλλους, αλλα ειναι και η νοοτροπια που εχουν χτισει 1, 5 χρονο τωρα, η οποια σε συνδυασμο με τα παλια μυαλα που ειχαν, τους καθιστα τα πιο πειθηνια οργανα του παραλογισμου που ζουμε, εγω ειμαι προστατευμενος ενω εσυ οχι, με την ψευδαισθηση οτι “προστατευομαι και προστατευω”το κοινωνικο συνολο σε αντιθεση με σενα ασυνειδητε αρνητη! εδω τα μπολιασμενα πεθερικα μου ζητησαν για να παμε σαν οικογενεια να φαμε αυριο, σελφ τεστ, δηλαδη πως να κατσεις πλεον στο ιδιο τραπεζι με αυτους και ποσους αλλους ηλιθιους κομπλεξικους και προβατα σαν κι εκεινους. Δεν το περιμενα ποτε οτι ακομα και αυτα τα ανθρωπακια θα αποκτουσαν τετοιο θρασος και απαιτησεις που σχετιζονται με τις ελευθεριες μου

    5. Ένα μωρό δύο ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη δεύτερη λήψη του εμβολίου Pfizer COVID-19 στις τρέχουσες πειραματικές κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά κάτω των 5 έως 11 ετών.
      Η Pfizer και η Moderna υποβάλλουν σε κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια mRNA τους σε περισσότερα από 10.000 παιδιά ηλικίας έως έξι μηνών. Οι δοκιμές αυτών των εμβολίων ξεκίνησαν στα μέσα Μαρτίου.
      Η Moderna αναφέρεται στη μελέτη της ως KidCOVE . Τα παιδιά χρησιμοποιούνται επίσης ως ινδικό χοιρίδιο από τους Johnson και Johnson και AstraZeneca.
      Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό οι γονείς αυτών των παιδιών να μην γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα.

      1. Αφού σε ανήλικα δεν κάνουν εμβόλια τι παπαριές μας λες καί εσύ τώρα;

    6. Καταστάσεις ζούγκλας,δηλαδή;Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη;Αφενός μεν,διακρίσεις εις βάρος των μη εμβολιασθέντων με τα πιστοποιητικά,αφετέρου οι αρνηταί των εμβολίων να αποφεύγουν τους μπολιασμένους;Και σε τι διαφέρουν οι μεν από τους δε,αφού άπαντες φοβούνται;Και αυτός,άλλωστε,δεν είναι ο στόχος του συστήματος,ο εκφοβισμός,η παθητικοποίηση,που επιτρέπουν τη χειραγώγηση των μαζών;Και δεν κάνουμε τότε το εμβόλιο,μπορεί να φοβόμαστε λιγότερο και να τη σκαπουλάρουμε και με τις παρενέργειες!
      Προσωπικά,δε θα εμβολιαστώ ούτε πρόκειται να μεταβάλω τις κοινωνικές μου συνήθειες.Γιατί ζωή υπό το κράτος του φόβου είναι ζωή δίχως ελευθερία.Άλλωστε,μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε…

    7. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις.Μείνετε μακριά απο εμβολιασμένους, λέει.Η πεθερά μου το έκανε αρχές Απρίλη, όλοι την περιτριγυρίζουμε .Μη μας τρελαίνετε άλλο κι εμάς τους ”ψεκασμένους”, αρκετά τραβάμε απο τη χούντα του Μητσοτάκη .

    8. Ρε μην τρώτε την παραμύθα των καναλιών.
      200 χιλιάδες από τα 2.2+ εκατομμύρια των ηλικιών 30-44 έχουν δηλώσει ραντεβού
      Ουτε 10% ρε

    9. τελικά ποίοι είμαστε οι αψεκαστοι και ποίοι οι ψεκασμένοι βρε παιδιά??
      χάθηκα με όλα αυτά …..

    10. Γίνετε όλο και καλύτερο….. Τσιφτετέλληνες, φραπεδόπληκτοι, καθήστε στον καναπέ και απολαύστε τον μεσάζοντα των φαρμακευτικών Μιζοτάκη με την ανώμαλη παρέα του που φυσικά, την συμπληρώνουν νονοί και ποινικά αποβράσματα κάθε λογής, να σας πηδάει χωρίς σάλιο, φοβούμενοι μην κολήσετε πρόβιτ!!!! Αλήθεια, πως καταντήσατε έτσι;; Έκανε άριστη δουλίτσα το ”δημοκρατικό” τόξο!! Μπεεεεεεεεεεεεεε δημοκράτες μπεεεεεεε!!!

      1. Νότιε είναι όπως τά λές!! Ετσι λειτουργεί η δημοκρατία!! Ο αμόρφωτος λαουτζίκος ψηφίζει καί σκάβει μόνος του τόν λάκο…

    Comments are closed.