ΜΕΝΕΝΤΕΖ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΒΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΓΚΡΙΤΩΝ» ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ… ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

    Κοινοποίηση:
    φφξφξξη

    Ο μεγάλος (αδήλωτος στις ΗΠΑ) ”λομπίστας” Μπόμπ Μενέντεζ, εκλεκτός του πρωθυπουργού, των αθηναϊκών ΜΜΕ, που οι… ”έγκριτοι” της εξαγορασμένης παραδημοσιογραφίας (Παπαχελάς και Ιγνατίου) προωθούν εμμονικά, ο μέγιστος ‘Εντυ Ζεμενίδης, που είχε προτείνει στις 25 Ιουλίου 2022 (συνέντευξη ”Εθνικός Κήρυξ”) κάτι σαν «να αντικατασταθεί στα βιβλία της ελληνικής ιστορίας ο λόρδος Βύρων από τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ», επιτέλους δικαιώθηκε, ως φελλός – παπατζής, αφού καταδικάστηκε.

    Μάλιστα, η ακριβής δήλωση του Έντυ Ζεμενίδη ήταν: «…Έχουμε (στην Γερουσία) τον Ρόμπερτ Μενέντεζ που όχι μόνο είναι φιλέλληνας, αλλά πιστεύω ότι όταν γραφτεί η Ιστορία των επόμενων 100 ετών θα θεωρείται πιο σημαντικός από τον Λόρδο Βύρωνα» (”Εθνικός Κήρυξ”, 25/7/2022).

    Τον γερουσιαστή – ”λομπίστα” προωθούσαν υπερβολικά και ενοχλητικά αντιδημοσιογραφικά, οι ”έγκριτοι” Παπαχελάς και Ιγνατίου (ακόμα δεν διέψευσαν τις ”φήμες” γιά συμμετοχή τους σε αποδοχή χρημάτων από ”μυστικά κονδύλια”).

    Το ερώτημα: Οι ανταποκριτές στις ΗΠΑ των αθηναϊκών κ.ά. ΜΜΕ, γνώριζαν ότι επίκειται δίωξη και δίκη Μενέντεζ και παραπλανούσαν τον κόσμο προβάλοντάς τον ή δεν γνώριζαν και παραπληροφορούσαν ως άσχετοι;

    Γιά το ”φερέφωνο” Παπαχελά και Ιγνατίου, τον γραφικό δήθεν ”λομπίστα”, Ζεμενίδη, δεν χρειάζονται σχόλια.

    Ο Μπομπ Μενέντεζ, αναμφίβολα, βοήθησε Κύπρο και Ελλάδα στο Κογκρέσσο, πολύ. Αυτό του το αναγνωρίζουμε.

    Ο γερουσιαστής Νέας Υερσέης, γλύτωσε το 2017, εξαιτίας διαδικαστικών νομικών θεμάτων (κατηγορήθηκε γιά διαφθορά), αλλά τώρα ΔΕΝ γλύτωσε. Ομόφωνα, ομοσπονδιακό δικαστήριο ενόρκων στην Νέα Υόρκη, τον καταδίκασε για διαφθορά, χρηματισμό κ.ά.

    (σ.σ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός Γερουσιαστής καταδικάστηκε για 16 κατηγορίες – μεταξύ των οποίων δωροδοκία, εκβίαση, απάτη μέσω εμβάσματος, παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και ενεργώντας ως ξένος πράκτορας – για το ρόλο του σε υπόθεση δωροδοκίας.

    Οι πιο σοβαρές κατηγορίες εκβίασης και απάτης επιφέρουν κατά νόμο μέγιστο όριο φυλάκισης 20 ετών για κάθε κατηγορία. Συνολικά, ο Μενέντεζ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 222 ετών για τις 16 κατηγορίες, εάν εκτιστεί διαδοχικά. Ωστόσο, τυχόν ποινές θα εκτελούνται ταυτόχρονα, εκτός εάν το δικαστήριο διατάξει διαφορετικά).

    Πριν δύο χρόνια, ο γερουσιαστής με την συγκατηγορούμενη σύζυγό του, επισκέφθηκε την Ελλάδα, όπου του αποδόθηκαν τεράστιες τιμές.

    Η πρόεδρος Δημοκρατίας τον παρασημοφόρησε. Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης τον δέχτηκε, το ίδιο και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πόλεις έδωσαν το όνομά του σε οδούς κλπ.

    Το ότι εξευτελίστηκαν Σακελαρόπουλου, Μητσοτάκης, Τσίπρας, υπουργοί και άλλοι, δεν είναι είδηση. Δεν είναι και η πρώτη φορά. Το ερώτημα είναι ένα: ΠΟΙΟΣ, ΠΟΙΟΙ τους υπέδειξαν (εκτός από την ”ομάδα Παπαχελά”) να δεχτούν και να τιμήσουν τον γερουσιαστή, αφού γνωρίζαμε ότι δεν θα αποφύγει την δίκη;

    Το ”ΚΑΛΑΜΙ” είχε σχετικό δημοσίευμα 3 μήνες πριν πάει στην Ελλάδα (και Κύπρο) για τις…”τιμές”, ο Μενέντεζ, ότι ”θα απαγγελθούν κατηγορίες, θα δικαστεί”.

    Σημ.: Περιμένουμε από τον ”άνθρωπο Υπηρεσιών, Πρεσβείας” τον… ”έγκριτο” Αλέξη Παπαχελά, διευθυντή ”Καθημερινής”, να γράψει πάλι εγκώμια γιά Μενέντεζ και Ζεμενίδη, για να διατηρήσει τον τίτλο του, αυτόν του ”έγκριτου σαχλαμάρα της παραδημοσιογραφίας”.

    Πηγή: kalami.us – Γ. Λυκ. – 18 Ιουλίου ’24

    (Παρένθεση εφημερίδας Μακελειό: Να ενημερώσουμε όσους αναζητούν, είτε σκόπιμα είτε από άγνοια, «φίλους της Ελλάδας» σε Λευκούς Οίκους και Γερουσίες, πως στην πολιτική – ιδιαίτερα την εποχή του μονοπωλιακού καπιταλισμού – δεν υπάρχουν «φίλοι» παρά μόνο συμφέροντα και πως ο τελευταίος φιλέλληνας, με την πραγματική έννοια του όρου, πέθανε στο Μεσολόγγι το 1824).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Πολυ… φιλελληνας που κολλησε Μητσοτακικη λαμογιτιδα!

    2. Για τον φιλελληνισμό του Βύρων, ψάξτε το λίγο παραπάνω. Δεν ήταν καλύτερος απο τον Μενέντεζ by far!! Σκάνδαλα, αιμομιξίες, ανηθικότητες, αναρχία με λεφτά του μπαμπά, σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και άλλα που τον ανάγκασαν να φύγει απο την Αγγλία και να κατσικωθεί στην Ελλάδα όπου ερωτεύθηκε μια 12χρονη. Μόνο που είχε σχέσεις με το Μαυροκορδάτο και μεσολάβησε στην παροχή δανείου προς την Ελλάδα, αυτά τα δάνεια που δεν ήθελε από τη Δύση ο Καποδίστριας, κάτι λέει. Και πέθανε όντως στο Μεσολόγγι το 1824 αλλά χωρίς να ρίξει σφαίρα και πιθανόν απο σύφιλη.

    3. ΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΕΔΩ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ!!

    4. Λίγο πολύ όλοι οι πολιτικοί δωροδοκούνται, Ο Μενέντες απλά ήταν ένας άτυχος ή πολύ απρόσεκτος, ίσως η Τουρκία να έχει κάνει τη δουλειά της στο κάρφωμα του. Ελπίζω να μήν φάει πολλά χρόνια φυλακή γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν υπέρ των Ελλήνων και των Αρμενιων.

    5. Οί απανταχού Λομπίστες όπως ο Bob χρηματοδοτουνται απο Κυβερνήσεις για να προωθουν τα θέματα τους . Βλεπε Καιλή…που μαζί με τον Bob ηταν φανατικοί Λομπίστες το Qatar όχι γιά τήν ψυχή τής μάνας τους . Ας ειναι καλά μεσολαβητες όπως οί ΑΧΕΠΑ καί οί παρέες τους μέ τήν βοήθεια τών Μυστικών Κονδυλίων τού ΥΠΕΞ μας !

    6. στήριζε τα μονοπώλια σε ξένες χώρες. εξού και η ακρίβεια. με απλά λόγια:
      χρηματισμός πολιτικών = μονοπώλια = ακρίβεια

    7. Με φοβίζουν πολύ αυτές οι γκριμάτσες οι οποίες πρεσβεύουν σε άτομο ψυχασθενικο

      1. Φαινοταν απο παλιοτερα, οταν ειπε ‘Θα παταξω τους νατιβιστες.’ τι κουνηστρω ηταν

    Comments are closed.