ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ…ME TA “ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ” ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – “ΑΝΑΣΑ” ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΕΙ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

    Κοινοποίηση:
    χαρδαλισ

    Τα μέτρα ισχύουν από αύριο το πρωί και είναι τα ίδια με εκείνα που ανακοινώθηκαν για τη Δυτική Αττική
    Σε ισχύ τίθενται από αύριο το πρωί και για επτά ημέρες τα μέτρα του σκληρού lockdown στο νομό Κοζάνης. Πρόκειται για τα ίδια μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ στη Δυτική Αττική.

    Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00. Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα μπορούν να μετακινούνται από την οικία τους μόνο προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

    2. Αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου, ακόμα και με τη μέθοδο του click-away, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων περιποίησης νυχιών, των βιβλιοπωλείων και όλων των επιχειρήσεων.

    3. Αναστολή πάσης φύσεως εκκλησιαστικών τελετών κάθε δόγματος, εξαιρουμένων των εξόδιων ακολουθιών με παρουσία μόνο στενών συγγενών, που δεν θα ξεπερνούν τα δέκα (10) άτομα, καθώς και αναστολή ελεύθερης πρόσβασης σε ναούς για ατομική προσευχή. Επίσης, τέλεση όλων των εκκλησιαστικών λειτουργιών μόνο με παρουσία κληρικών.

    4. Μαζική εφαρμογή ελέγχων στον πληθυσμό των εν λόγω περιοχών με χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) και με καθετοποιημένη σε βάθος ιχνηλάτηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και των στενών επαφών αυτών.

    5. Εντατικοποίηση ελέγχων στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων της περιοχής από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

    6. Μοριακός έλεγχος κάθε πέντε (5) ημέρες στους εργαζόμενους Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

    7. Μαζική διανομή προστατευτικών μασκών με μέριμνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    8. Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας.

    9. Αναστολή λειτουργίας όλων των λαϊκών αγορών στους δήμους αυτούς, καθώς και υποχρεωτικός έλεγχος με χρήση ταχέων αντιγονικών δοκιμασιών (rapid test) σε μικροπωλητές, ως προϋπόθεση για την παροχή άδειας μετακίνησης εργασίας σε άλλες περιοχές. Θα διεξάγεται περιοδικός έλεγχος των μικροπωλητών ανά τριήμερο.

    10. Υλοποίηση εκστρατειών ενημέρωσης, από κοινού με τους δήμους των περιοχών αυτών και την αντιπεριφέρεια και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και με συμμετοχή επιστημόνων από τον χώρο των κοινωνικών επιστημών (ψυχολόγων, ανθρωπολόγων, κοινωνιολόγων κ.λπ.), λόγω του εξειδικευμένου πληθυσμιακού προφίλ των περιοχών αυτών.

    11. Τέλος, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση εκτεταμένων ελέγχων τήρησης της εφαρμογής των μέτρων και η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών στις περιοχές αυτές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι ολη η ελλαδα μαντρωμενη!οσο τα γκαλοπο βγαζουν “αρνητες” για το εμβολιο,τοσο θα μας απειλουν με lockdown.

    2. ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ….ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    3. ΞΥΠΝΆΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΈΔΕΣ ΣΑΣ !! ΚΆΝΤΕ …..ΚΆΤΙ ! ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ , ΤΗΝ ΖΩΉ , ΤΗΝ ΌΣΦΡΗΣΗ , ΤΗΝ ΓΕΎΣΗ , ΌΛΟΙ Η ΕΥΡΏΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ !! ΚΑΙ Η 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΊΚΗ ΣΟΥ !! ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΧΑΊΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΈΣ ΠΟΥ Η ΕΙΔΕΙ ΣΠΈΡΝΟΥΝ !! ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΠΌΛΕΜΟΣ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΙΚΤΡΑ ΞΥΠΝΆ !!!!!!!! ΡΑΓΙΆ !!!!

    4. Εγώ περίμενα να ακούσω το στρατηγό να πει τη φράση:
      Πρώτα θα σας εμβολιασουμε και μετά θα σας ρωτήσουμε (αν θέλετε να εμβολιαστειτε)
      🥺Ποοποοποοοο…. νανα με πήγε λέμε,εκλασα μαλλί από λύκο.

    5. Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης:

      «Κι εσύ, λοβοτομημένε Έλληνα, ακόμη ονειρεύεσαι την επιστροφή στην κανονικότητα, δεχόμενος υπάκουα τον αυτοεξευτελισμό σου;
      Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι το σκληρό lockdown θα μείνει μόνο στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και την Μάνδρα;
      Πόσο ευήθης μπορεί να είσαι;
      Αυτή είναι η μέθοδός τους: Προβάρουν την εκάστοτε αυστηροποίηση πρώτα σε περιορισμένη κλίμακα και μετά την επεκτείνουν πανελληνίως. »

    6. Ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν.
      Οι ψυχασθενείς τύραννοι έχουν περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή.

    7. Απομόνωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χώρους και δομές που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για αυτόν τον σκοπό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που η κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας. και ο νοών νοείτο!!!!!

    8. οδο πλησιαζει η ωρα για το μιζαδοεμβολιοφαρμακι αυτα θα κανουν ολα τα ασχετα παρασιτα του κυνο βουλειου παιδια ειναι πολλα τα λεφτα της μιζας

    9. Κοβουν κινηση και προχωρουν!!!
      Βλεπουν και τα κανουν!!!
      Αντισταση καμμια….
      Δημοσκοπησεις 40αρια…..
      Γιατι οχι????

    10. Σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Κρανίδι πέταγαν 2 αεροπλάνα πέρα-δώθε και ψέκαζαν αφήνοντας πίσω τους τεράστιες ουρές. Τι ψέκαζαν? Το νέο στέλεχος του κορονοιού. Σε ένα μήνα θα έρθει το τρίτο κύμα και θα βγούνε και θα μας κατηγορούνε εμάς ότι φταίμε γιατί κάναμε ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα. Τα ίδια κάνανε και με το 2ο κύμα. Ψεκάζανε τον Οκτώβριο σε όλη την Ελλάδα και τον Νοέμβριο μας έκλεισαν μέσα. Ξυπνήστε. Ο ιός δεν μεταδίδεται ούτε με τα σταγονίδια, ούτε με τις συγκεντρώσεις. Τον ψεκάζουν με τα αεροπλάνα πάνω από όλον τον πλανήτη και κάθε φορά το στέλεχος είναι και πιο θανατηφόρο.

      1. 😆Έχεις αποδείξεις πως ψεκαζαν κορωνοιο;
        Ξέρεις τι παθαίνει ο κοβιντ 19 όταν τον βλέπει ήλιος φίλε;
        Καίγεται όταν τον χτυπά ηλιακό φως σαν το βρυκόλακα που βλέπουμε στις ταινίες.
        Από εκεί πάνω στα τόσα χιλιάδες πόδια,μέχρι να φτάσει κάτω…..
        Αυτά ψεκαζουν αλουμίνιο και βαριο κ. α. , τοξικά και καρκινογονα μεταλλικά σωματίδια που μπορούν να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικο σύστημα. Η μπορεί να μπουν στην τροφική αλυσίδα, στο πιάτο μας δλδ.

    11. Μετά έχει η σειρά η Θεσσαλονίκη……..
      Εδώ στη Θεσσαλονίκη ο κόσμος είναι πιο φιλικός και κρατάει τις παραδόσεις.
      Φαγητά πολλά και ωραία ,όχι όπως στην Αθήνα που δεν έχει του. Ζεστασιά, στολισμένα σπίτια πολλά μαζεμένα μαγαζιά. Σαν ένα μικρό Μιλάνο. Φέτος, τα μπαλκόνια όλα είναι άδεια από στολισμούς.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΝΘΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.

    12. Πριν τα Χριστούγεννα τα μέτρα αυτά θα είναι σε όλη την Ελλάδα. Αυτοί που νοσούν θα πηγαίνουν σε δομές. Τρέξτε να κάνετε τα τεστ τώρα σαν τα γίδια.

    13. Ευτυχισμένοι μέσα στην άγνοια τους όσοι θα γεννιούνται από δω και πέρα.
      ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ….!!!

    14. «Ακούστε τώρα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως απαγορεύεται να πάει ένας Έλληνας πολίτης από περιφέρεια σε περιφέρεια η από νομό σε νομό αλλά επιτρέπεται ο Χασάν από το Αφγανιστάν να έρχεται στη Χαλκίδα. Και πως έρχεται… Εδώ ο άλλος που συλλάβαμε στο Κερατσίνι βρέθηκε στον Έβρο. Δηλαδή απαγορεύετε τον Έλληνα να μετακινηθεί καθημερινά να κάνει το αυτονόητο να πάει στο πατέρα του στο χωριό, στον πατέρα του…

    15. Αυτό είναι το τελευταίο τους σχέδιο πριν το εμβόλιο, η ΑΠΟΛΥΤΗ υποδούλωση., η ΑΠΟΛΥΤΗ οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση,Κανένας μας δεν αντιστάθηκε μπροστά στις συλλήψεις και τα πρόστιμα , αξίζει να ζούμε ελεύθεροι σκλαβωμένοι;

    16. ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΝ ??? ΒΛΕΠΟΥΝ 0 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΙ ΠΡΟΧΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ !!!!!!!!

        1. το αυτονόητο αδερφέ μου ειν τουτο μα τα προβατα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.