ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΚΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ – ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ – Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    Κοινοποίηση:
    autonomo-potami-kai-ksero-psomi-dilonei-o-stauros-theodorakis

    Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκης στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού» εισηγήθηκε να μην κατέβει το κόμμα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

    Κατά ορισμένες πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκης εισηγήθηκε να δοθεί το «δαχτυλίδι» στον Γιώργο Μαυρωτά.

    Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής αποδεικνύονται μέρα με την ημέρα πόσο αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Όλοι οι μνημονιακοί γερμανοτσολιάδες που πούλησαν Μακεδονία και το Έθνος ολόκληρο πάνε στα σπίτια τους.

    Επίσης, να υπενθυμίσουμε στον κ. Θεοδωράκη να μην ξεχάσει να περάσει από τα γραφεία του Μπόμπολα για να εισπράξει τα τελευταία μεροκάματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Σταυρακα τωρα τοιχο,τοιχο το καλοκαιρακι,τα παλια ξεχνατα.

    2. Ούστ κοπριά του Σόρος! Ψόφησες και βρώμισες μαζί με τον βούρκο το παλιοκόμμα σου!

    3. Δεν μου φτανει μονο αυτο..θελω να τους δω ολους στη φυλακη για το κακο που εκαναν στη χωρα μου και για τις χιλιαδες αυτοκτονιες των αυμπολιτων μας

    4. ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΓΛΟ ΕΝΑ ΓΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΤΑΛΟ ΕΝΑ ΙΣΠΑΝΟ ΕΝΑ ΡΩΣΟ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ????

    5. Δεν υπαρχει Στεφανε γιατι θα βγουν καινοργια φυντανια να κοροιδεψουν τον Κοσμο.Ενας μου ειπε Ψηφισα τον Βδελοπουλο γιατι ειναι Χριστιανος.Ποιος Αυτος ο Μασωνος που πουλα Ψευτικες επιστολες του Ιησου που τις εγρψαν οι γνωστικοι (οι μασωνοι του χθες) κατα διαταγη των Σταυρωτων

    6. Αρχηγε Μιχαλολιακο, ακους? Αρχηγαρα ακους?? Στρατιωταρα μου 100 κιλων ακους?? Θα ακουσεις καλα στις 7 Ιουλιου…

      1. όλοι θα στηρίξουμε πάλι ΧΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Εσύ ψήφιζε τηλέμπορους-απατελώνες και φοροφυγάδες, που έχουν έδρα τη Γερμανία, για να σώσεις την……. Ελλάδα!

    Comments are closed.