ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΓΚΕΙ

Κοινοποίηση:
foyntedaki

Έκανε τη δουλειά της η γυναίκα, συνέταξε το νομοσχέδιο για τον γάμο των γκέι και είπαν να την… ανταμείψουν με μια καλή θεσούλα! Η αναφορά στην καθηγήτρια Νομικής, Αικατερίνη Φουντεδάκη την οποία πρότειναν για να είναι στην Εθνική Επιτροπή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Μετά τον σάλο όμως που δημιουργήθηκε και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η πρόταση αποσύρθηκε από την κυβέρνηση.

Η συζήτηση για την τοποθέτηση της κυρίας Φουντεδακη στην Αρχή ήταν προγραμματισμένη για σήμερα σε συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετούς «γαλάζιους» βουλευτές.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Φουντεδάκη υπήρξε εκ των συντακτών του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ συμμετείχε στα «φροντιστήρια» προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφοριες 5 από τα 14 μέλη της ΝΔ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας είχαν ζητήσει να αντικατασταθούν αρνούμενοι να στηρίξουν την υποψηφιότητα Φουντεδάκη ενώ έντονες αντιδράσεις υπήρξαν και από βουλευτές οι οποίοι δεν ήταν μέλη της Επιτροπής.

Οι ίδιες πηγες προσθέτουν πως αργά το βράδυ της Τρίτης η κυβέρνηση αποφάσισε την ματαίωση της συνεδρίασης και την απόσυρση του διορισμού Φουντεδακη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Δεν θα χαθεί… έκανε την βρώμικη δουλειά θα ανταμειφθούν οι κόποι της. Αλλού να δούμε τι θα πει…

  2. Το καραβάνι προχωράει τα σκυλιά γαυγίζουν άντε να κάνουν καμιά στάση για να παντρευτεί ο Κασελάκης τον καλό του. Πώς το είπε ο Σβάμπ; Δεν θα έχετε τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι. Για όσους διαφωνούν κέρασμα ένα σμούθι με γρύλους σκαθάρια μυρμήγκια και από πάνω ψιλοκομμένες κατσαρίδες.

  3. Λεβεντογεννά Κρήτη, πού βγάζεις τα καλύτερα παλικάρια,άπο Κούλη Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη μέχρι καί στέφανο κάσέλάκης,εντω μεταξύ η μισή Κρήτη είναι δημόσιοι υπάλληλοι, διορισμένοι από Κούλη,για αυτό από πράσινη έγινε μπλέ,, καί επειδή η πολιτική μας είναι καθηκια, Κάι προδότες σύνορα στα Τέμπη,με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη μας.Τελος.

    1. Αυγενακης, Μαρινάκης, Κεφαλογιάννηδες, Μπακογιάννηδες, πλακιωτακης, σκουλακης, Σταθακης…..

  4. O Μητσοτακης εχει βαλει την Ελλαδα στο δρομο που του εχει χαραξει η Νεα Ταξη. Εφ οσον δεν υπαρχει αντιδραση δεν υπαρχει γυρισμος. Ετσι απλα.

  5. Πω πω πω !!!! Πως φαινεται ο ανθρωπος απο την μουρη !!!!

  6. Κι αλλος – ΑΚΗΣ !!!!! Γιδοβοσκοι Σκατοκρητικοι Καταστροφεις της Ελλαδας Απατεωνες θα πληρωσετε με αιμα αυτα που κανετε τα τελευταια 5 χρονια με τον Μητσολοατκι σας . Αποσχιση να πατε στο Διαολο με το Κωλονησο σας , δεν σας θελουμε Καθαρματα . Σε ολους τους χωρους Νεοταξιτες Κρητικοι που προωθουν απο εμβολια μεχρι τους Ανωμαλους Εγκληματιες !!! Τελειωσατε για εμενα , οπου σας πετυχαινω κ μπορω να σας γαμησω θα το κανω με ευχαριστηση . Μεχρι κ το μισο εκατομμυριο Πακιστανων για εσας το φερνουν , να εχετε δουλους να μαζευουν τις ελιες σας !!! Απατριδες Προδοτες Γιδοβοσκοι .

    1. Γιατί τα γράφεις αυτά ρε φίλε; Η Κρήτη είναι Ελλάδα κι έχει άξιους ανθρώπους. Μην μπερδεύεις τον μητσοτάκη τον τουρκοεβραίο με την Κρήτη.

      1. Από την Κρήτη περασαν βενετσιανοι, γενουατες, Ισπανοί, λυβιοι, Αιγύπτιοι, τούρκοι, Άραβες, τυνισιοι, εβραίοι, .και πιστεύεις ΑΚΟΜΗ ότι είναι Έλληνες ???
        Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ

        1. Ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα έμεινε αμιγώς μόνον με Έλληνες…ως Μακεδονισσα αγαπώ τους Κρητικούς όχι μόνον γιατί πολέμησαν πλάι μας στον Μακεδονικό Αγώνα αλλά γιατί ήταν οι τελευταιοι που αγωνίστηκαν για την Πόλη ως και οι κωλοτουρκοι τους άνοιξαν τον δρόμο για να φύγουν όταν έπεσαν τα τείχη.
          Λυπάμαι βέβαια για αυτά τα άσχημα που ακούω να γίνονται στο νησί όμως ακόμη πιστεύω ότι υπάρχουν λεβέντες Κρητικοί. Πείτε με ρομαντική χαζή κλπ όμως ακόμη πιστεύω ότι υπάρχουν και λεβέντες Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα.

    2. Το τσουβάλιασμα αγαπητέ είναι μια ηλιθιότητα, ευγενικά το γράφω. Το πολιτικό σύστημα πλέον έχει ξεφύγει έτη φωτός, έκαναν τη χώρα και τον λαό της σκουπίδι χαλαρά και πλέον ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν για τους τύπους. Είδαμε την πορεία τα τελευταία 50 χρόνια.
      Οπότε τι σημασία να έχει από που είναι ο καθένας. Κάθε τόπος έχει τις ιδιοτροπίες του. Κανένας δεν είναι άγιος αλλά ούτε και όλοι λαμόγια. Μην ξεχνάς ότι εμείς τους δίνουμε το βήμα για να κάνουν ότι κάνουν.
      Όταν λοιπόν αποφασίσουμε όλοι μαζί να τους στείλουμε στα Τάρταρα και όποιος τολμήσει να κάνει ξανά λαμογιά οποιουδήποτε είδους να πηγαίνει εκεί που του αξίζει τότε να δω ποιος θα τολμήσει. Οι “οχτροί” κάθε είδους απ’ έξω δε θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν τόσα πολλά λαμόγια μέσα. Σ’αυτό πάλι εμείς φταίμε αγαπητέ.

    3. ενταξει δεν φταινε ολοι οι κρητικοι. και εγω απο εκει ειμαι. παντου υπαρχει βρωμια και δυσωδια και νεοταξιτες.
      μην τους τσουβαλιαζεις. αν εισαι υποταγμενος δεν παιζει η καταγωγη ρολο

  7. Θα επανελθει η κυβερνηση……επειδη ξερουν με ποιους εχουν να κανουν……εκτονωση…..και μετα εμπρος με βήμα ταχύ ξανα…….

Comments are closed.