ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ – ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    georgoulis-1

    Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Αλεξης Γεωργούλης μετά της εις βάρος του καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

    Αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπέβαλλε ο Αλέξης Γεωργούλης, έπειτα από, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγελία για παρενόχληση σε βάρος του.

    “Καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια” όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του. Αίτημα για άρση της ασυλίας του από τις βελγικές αρχές.

    Σε ανακοίνωσή της η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: “Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση”.

    Η ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη:

    Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια. Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

    Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    Με εκτίμηση

    Αλέξης Γεωργούλης.

    Τι είπε η Ρομπέρτα Μέτσολα

    Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα ανακοίνωσε κατά την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας στο Στρασβούργο ότι υπάρχει αίτημα από τις βελγικές αρχές για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

    «Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται την επιτροπή νομικών υποθέσεων» ανέφερε η κ. Μέτσολα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΘΕΛΑΤΕ ΕΕΕΕ. ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.TA ΟΥΡΑΝΙΑ… ΤΟΞΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΖΩΗΣ ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    2. Ο Μίχος τι λέει για όλα αυτά; Το έγκλημα των Τεμπών πάει περίπατο; Ο εισαγγελέας που φωνάζει για απόπειρα λαδωματος;

    3. Σιγα τα ωα τωρα το θυμηθηκε η αγνη παρθενοςΜηπως δεν ανταποκριθηκε ο εν λογω κυριος και τον εκδικειταιΓελοιοτητες

    4. Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο συνταγματικό τόξο!!! Ρε το συνταγματικό τόξο …νομοθετεί για εσάς στις Βρυξέλλες με …πενιχρή αμοιβή …για το καλό σας. Και το στέλεχος του κλεφτοπασόκ κατηγορεί το στέλεχος του ανθελληνικού σύριζα και οι γαλάζιοι συριζαίοι του μίχου και της μίζας κατηγορούν και του 2, σε ρόλο Εισαγγελέα! Και τον πραγματικό Εισαγγελέα Κανελλόπουλο όλοι οι παραπάνω να προσπαθούν να τον απαγορεύσουν από τις εκλογές! Όχι άλλο κάρβουνο ρε συνταγματικό τόξο!

    5. Δεν πρόκειται μόνο για αγράμματο, είναι και μικρόνους.

    6. Σεξουαλικός παρενοχλησάκιας ποιος ο Γεωργούλης,που κανελωνει το ρυζόγαλο……Τι άλλο θα ακουσουμε…..

    7. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ & ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 20 & 25 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ? ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 600 & 800 ΤΟ ΜΗΝΑ? ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΈΣ ΤΟΥΣ? ΡΕ ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕ#ΤΕ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@…ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ & ΚΑΨΙΜΟ ΕΙΣΤΕ…ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

    8. Μετά από 3 χρόνια το θυμήθηκε πριν τις εκλογές?που πρόσκειται πολιτικά?μήπως ΝΔ -ΠΑΣΟΚ?

    9. Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ… Όλα αυτά τα καμάκια στα τέλη του 70 και της δεκαετίας του 80, σε Σύνταγμα,Μοναστηράκι, Πλάκα και νησιά, τι θα τράβαγαν σήμερα; Απ’ όλες αυτές τις ανοργασμικες και bysexual τύπισσες και τις metooδες-βιζιτουδες;;;

    10. Συνηθισμένη τακτική. Καλύτερη διαφήμιση και για να ηρωποιησεις μετά κάποιον, είναι η δυσφήμιση. Και τον συγκεκριμένο, πολιτικά δεν τον πάω μία, ειδικά με όλα τα νεοταξιτικα και ανθελληνικά που ψήφιζε μέχρι προσφάτως.

    11. Τώρα… σκίστη Γεωργούλη !!! και κρεμάσε το στρινκ τής μαζι με όλες τις σημαίες στο προαύλιο της ευρωμασονοστοας..!!

    12. Μετά από τρία χρόνια θυμήθηκε σεξουαλική παρενόχληση.
      Εκλογική περίοδο έχουμε η προπαγάνδα και η συκοφαντικά από το κλεφτόπουλο θα πάει σύννεφο όπως και της Νουδούλας.
      Αντικειμενικά ο Γεωργούλης είχε πολύ πέραη στο γυναικείο φύλλο κανένα λόγο δεν είχε να κάνει σεξουαλική παρενόχληση το τσόλη του κλεφτόπουλο.
      Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι της την είπαν κάνε λίγο “θόρυβο” να το παίζουν τα μεσημεράκι και και οι εφημερίδες της διαπλοκής και χαμένη δεν θα βγεις αυτό είναι όλο.

    13. Εντελώς τυχαίο λίγο πριν απο τις εκλογές .δεν υπάρχει πάτος στην πολιτική .Αυτός ούτε Αγγλικά ξερει ,ουτε τίποτα .κ πως γίνεται σεξουαλική ενόχληση σε γυναίκα …δεν τινάζει τον κουραμπιέ…

    14. Θέτω ερωτήματα!!! Λίγο καιρό πριν τις εκλογες; Άτομο της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Που είναι και δεύτερο σε ιεραρχία; Κατηγορείται από άτομο του ΠΑΣΟΚ του οποίου ο αρχηγός παρακολουθούνταν από τον πρωθυπουργό; Ένας Ανδρουλάκης που θέλει διακαώς να κυβερνήσει; Υπό ποιές συνθήκες; Μήπως ο Μητσοτάκης πιέζει Ανδρουλάκη να πλήξει τον Σύριζα ώστε να μείνουν οι δυο τους και να συγκυβερνήσουν διώχνοντας εκτός τον Σύριζα που τους την σπάει;; Αν το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνήσει με ΝΔ ουσιαστικά κουμάντο θα κάνει ο Μητσοτάκης γιατί τον άλλον τον εκβιάζει με υποκλοπές τις οποίες έχει ξεχάσει κάπως αυτόν τον καιρό!! ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΩ!!

    15. Ηθελε σύριζα. Φατα τώρα τα σκατα. Ενοχος ήδη από τα social media. Ποιος νοιάζεται για τη δίκη; Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι νδκρατες παρενοχλουν και βιάζουν.

    16. σαφως και μεγαλο ταιμ η αραχνουλα καιλη και ο στραντιβαριους περουκακιας οπου θα μεινει εκτος δικηγορικου συλλογου σε λιγο η διαφυγη της καιλη και η οσμη της μποχας των εισαγωγικων παρησε την αττικη βυρωνα οπου ειχε βαπτισει ποιος αλλος ο αλλαξοκολλης του αντετοκουμπο βαρυποινητης χαρδαλιας ιστος για χαμοδεντρα……

    17. Καλά έκανα λόγο εγώ τότε που έσκασε με την Καιλη. Ψάξτε και τον μπουχεσα τον Γεωργουλη έλεγα.

      1. Ασε μας βρε μπάζο εσύ, είχε ανάγκη ο γεωργούλης να την πέσει σ´ αυτή την πατσαβούρα

      2. Άσχετο αυτό που λες, σκάνδαλο υπάρχει όπου υπάρχει χρήμα μαύρο, μίζα και αξιόποινες πράξεις όπως η παιδεραστία. Εδώ το που, πότε, γιατί, πως έβγαλαν τα μάτια τους δεν ενδιαφέρει πάρα μόνο τα κανάλια για να καλύπτονται άλλα σοβαρά θέματα και τους βλάκες που τρέφονται με σανό απ’την τηλεόραση.

    18. Όλες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ θυμούνται μετα απο 3 χρόνια να πούνε τι; Πως αποδεικνύεται αυτό; Γεμίσαμε από σεξουαλικα παρενοχλημλενες,αλλά επαγγελματικά αποκατεστημένες. ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ.

    19. Η γιαγιά μου η οποία αναπαυεται στον Άγιο Πέτρο εδώ κ 30 χρόνια….. Μου έστειλε smp(short message paradise) κ μου έιπε ότι πριν 55 χρόνια δέχτηκε σεξουαλικη παρενόχληση από πολιτικό πρόσωπο ο οποίος τότε ηταν με το ΠΑΣΟΚ. (τότε όλοι ψήφιζαν πασοκ) … Και τώρα πήγε Σύριζα ενώ της είχε υποσχεθεί ότι θα ειναι πάντα στο ΠΑΣΟΚ λόγω ιδεολογίας……..
      Επιθυμεί την ποινική του δίωξη και την διαγραφή ΤΟΥ…….

    20. Να σου πω όλη αυτή η αδεκαρη γκλάμουρους των Σελεπριτη διάσημων που έκανε Πάσχα Μύκονο η περισσότεροι πέρασαν από Δήμο Τανάγρας αφήνουν φράγκα Μύκονο η είναι τααμπατζηδες κλπ ,,,πάμε ποιο πέρα ο Τσαλικης Πάσχα Λατινική Αμερική και αυτός πέρασε από. Μεγαλο δερβενι κλπ πάμε ποιο πέρα μη αυτό η Βασιλισα με τον μικρό και την ζαμπλουτη νύφη με στόλο αεροπλάνων κλπ Ελβετία και με τράπεζες δικές τους που πέρασε Μήλο σε οικογενιακη φιλη με βιβλιοπωλείο μικρό από το 1945 ρε φίλε όπως και να γίνει τη αφήνουν όλοι αυτοί η δήθεν διάσημοι εκεί μέχρι και η Σασα Σταμάτη εκεί Μύκονο τη να πω

    21. Αυτος ο νεατερνταλ περα οτι πηρε 1.5 μυριο το λιγοτερο απο το πουθενα σαν ευρωβουλευτης και δεν ξερει να δεσει τα κορδονια του,εχει εξασφαλισμενη και τη συνταξη πλεον πανω απο 2.5+ χιλιαρικα…ενας εμφυλιος θα παμε στον αλλο κοσμο και δεν θα προλαβουμε να θερισουμεεεε

    22. δηλαδη ο συριζα στηριζεται σε μια απλη καταγγελια!..

      κι αυτοι θελουν να κυβερνησουν!..

    23. To περιστατικό ποιο είναι?Δεν το λέει κανείς.Δεν γινεται για κάτι ασήμαντο να τον διώχνουν από το κόμμα του

    24. εχει καταντησει αηδια. απλα και μονο με μια καταγγελια σε διασυρουν και σου καταστρεφουν τη ζωη

    25. Η πολιτική ορθότητα στο μεγαλείο της ενώ οι καλοθελητές πέσαν να τον φάνε. Οι πραγματικοί εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    Comments are closed.