ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    thess_nekri

    «Φύλλο και φτερό» κάνουν η σήμανση και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή το πρωί μια γυναίκα στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

    Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης για την οποία η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κάθισμα του συνοδηγού με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα.

    Την γυναίκα βρήκε εργαζόμενη στο κτηνιατρείο της περιοχής πίσω από το οποίο ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή. Η εργαζόμενη αυτή ήταν που κάλεσε την αστυνομία περίπου στις 7:30 το πρωί της Τρίτης.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
    Πρωινές ώρες σήμερα (4/4) εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα εντός ΙΧΕ αυτοκινήτου σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας.

    Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε αυτοκίνητο – Έγκλημα η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Στην Ελλάδα του πρώην αρχηγού της κνε υπουργού δημόσιας τάξης θεοδωρικάκου, είχανε πει για αυτοκτονία του ανθρώπου που έφαγε μια σφαίρα στην καρδιά και στο κεφάλι! Ούτε στην Σιβηρία δεν συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν επί μητσοτάκη με υπουργούς κνίτες και πασόκους και αυτούς από τον Καρατζαφέρη που ψηφίζανε τα μνημόνια! Κομμουνιστικό κράτος με παρακολουθήσεις και ακαταδίωκτο σε όλους τους λήσταρχους πλην του ταλαίπωρου κοσμάκη. Η διαφορά είναι ότι στο κομμουνιστικο κράτος δεν υπήρχε εγκληματικότητα ενώ εδώ ψηφίζουν και νόμους να μην απελαύνονται οι αλλοδαποί εγκληματίες! Ενώ δίνουν και επιδόματα σε αυτούς που μπαίνουν παράνομα!

    2. Έναν παππού, μια γιαγιά, έναν φιλο και κάντε του πλυση εγκεφάλου να μην ψηφίσει τους δολοφόνους! Πες, πες κάτι θα μείνει…

    3. Τάκη μην ανησυχείς, δεν πρόκειται περί δολοφονίας, ατύχημα ήταν, την πέρασε για μπεκάτσα, εσύ συνέχισε την προσπάθεια να έρθει η ΚΝΔούλα στα πράματα ώστε με Κυριακούλη μπροστάρη να επιβληθεί η ασφάλεια για όλους ασφάλεια παντού.

    4. Γεωργιάδη που έλεγες για ασφάλεια, πως δεν ασχολείσαι με τις δολοφονίες και τις ληστείες και ασχολείσαι με το καλάθι του …νονού και την τιμή στον …μπακαλιάρο; Πλεύρη που έλεγες για ισόβια, όχι μόνο δεν βάλατε ισόβια να είναι ισόβια αλλά χτες βγήκε ο βιαστής από την Κρήτη που είχε φάει 400 χρόνια φυλακή! 400 χρόνια Στέφανε, αυτό πρέπει να το κάνεις πρωτοσέλιδο! Ελπίζουμε όλοι ο Εισαγγελέας που βγαίνει μπροστά να καθαρίσει την κόπρο του αυγεία αλλά εδώ δεν φτάνουν οι εισαγγελείς, αν σκεφτούμε ότι βάλανε και ακαταδίωκτο στην Επιτροπή για την δολοφονία στα Τέμπη! Χρειαζόμαστε και εσένα Στέφανε δίπλα στον Εισαγγελέα, και στο ζητάμε εμείς που είμαστε αναγνώστες σου, κάνε μας το χατήρι.

    5. Μάλλον έκανε κι αυτή το λάθος να του πει καταπρόσωπο ότι ήθελε να χωρίσουν. Αυτά δεν τα λες, τα κάνεις.

    6. Η Ελλάδα ΟΧΙ μόνο τελείωσε αλλά έγινε απόλυτα επικίνδυνη για τον Έλληνα πολίτη.Δεν μπορεί ο κόσμος να πάει ούτε στο περίπτερο.Δεν υπάρxει άλλη λύση από την μετανάστευση

    7. Πω….Πω…Κάθε μέρα μαφίες και ληστείες και δολοφονίες και απάτες και ανώμαλοι και παιδεραστές και πλαστογραφίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους.Η Ελλάδα ΟΧΙ απλά τελείωσε αλλά έγινε απόλυτα επικίνδυνη για τον πολίτη.

    Comments are closed.