ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΟΜΑ; ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    stratos_1

    Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναστηθούν οι ΜΟΜΑ.
    Μεικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως.
    Οι ΜΟΜΑ δημιουργήθηκαν από τον Ελληνικό Στρατό μετά τον πόλεμο για την ανακατασκευή όλων των υποδομών που κατέστρεψαν οι Γερμανοί στην Κατοχή.

    Το κυρίως σώμα ήταν από τις Ένοπλες Δυνάμεις βασικά από το Μηχανικό αλλά και ευρύτερα.
    Επίσης υπήρχαν και πολίτες με σύμβαση που εργάζονταν ως μηχανικοί, οδηγοί κλπ.
    Οι ΜΟΜΑ όπου έκαναν έργα ήταν αθάνατα.
    Γιατί δεν είχαν σκοπό το κέρδος δεν ήταν εταιρίες.
    Άρα έκαναν αθάνατα έργα και πολύ πιο φθηνά.

    Επειδή όπως πάει η κατάσταση στην Ελλάδα με την λεγόμενη ” Πολιτική Προστασία” και την Αυτοδιοίκηση,δεν θα μείνει και κάτι όρθιο, καιρός είναι να αναστηθούν οι ΜΟΜΑ με ενίσχυση σε προσωπικό και πόρους.
    Όλοι οι πόροι Εθνικοί και Ευρωπαϊκοί ας δοθούν στις ΜΟΜΑ.
    Με την συνεργασία των αντίστοιχων τμημάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων στον καταρτισμό των σχεδίων πρόληψης και αντιμετώπισης των φυσικών φαινομένων.

    Να απλοποιηθεί και το νομικό πλαίσιο αφού πλέον δεν θα γίνονται διαγωνισμοί για τα έργα με τις εκπτώσεις που βλέπουμε.
    Δεν ξέρω τι περιμένουμε;

    Να φύγουν όλοι οι Έλληνες στο εξωτερικό;
    Τι ακριβώς περιμένουμε;
    Να μην μείνει ούτε γάτα στα χωριά και επαρχία;

    Ο στρατός στη μάχη με τις πλημμύρες σε Τρίκαλα και Καρδίτσα με βάρκες και μηχανήματα.

    Συνδρομή στις περιοχές που επλήγησαν στην κακοκαιρία Daniel σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα παρέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, που παρέχουν μέσα και προσωπικό, αλλά και χώρο φιλοξενίας στους πολίτες.

                         

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ο στρατός να αναλάβει τα έργα ώστε να γίνουν σωστά και να μην τρώνε με δέκα μασέλες οι βρωμοεργολάβει και οι πουλημένοι πολιτικοί. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει να κυβερνήσει πατριωτικό κόμμα γνήσιο όχι σαν τους γιαλανζί Σπαρτιάτες. η στην τελική ο Στρατός.

    2. Που κρυβει τους νεκρους το μπουρδελικο κρατος? Ο καρακαριολης πρωθυπουργος που διελυσε την Ελλαδα? Βαμπιροοικογενεια υγεια ναχετε γιατι οι βρισιες και η οργη του κοσμου αποδεδειγμενα σας θρεφει!

      1. Εγώ άλλο θέλω να πω, οι συγγενείς τών νεκρών που είναι εξαφανισμένοι, διότι στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όλοι από Θεσσαλία είναι και ξέρουμε όλοι πώς είναι πάρα πολλοί και μπορούν ανά πάσα στιγμή να τρίβουν τα κόκκαλα του ζαβου που εάν τώρα δεν καταφέρουν να τον εξαφανίσουν, τώρα τέλος δεν πρόκειται ποτέ να δει ευημερία αυτό το κράτος, διότι μετά από αυτό δεν έρχεται πείνα, έρχεται λύσσα και και αρρώστιες.
        Αυτή τη φορά είμαι πολύ πιο θυμωμένος από κάθε φορά, διότι κανείς μα κανείς, πού είναι αυτοί οι Σπαρτιάτες; Τους κατάπιε η Γη;;;;
        Να αλλάξουν όνομα, δεν αξίζουν να φέρουν αυτό το λογότυπο! Ντροπή τους! Ψηφίστηκαν από κάποιες χιλιάδες και είναι εξαφανισμένοι! Ο μόνος που μπαίνει μπροστά όσο και αν τον βρίζουν είτε έτσι είτε αλλιώς είναι ο Βελόπουλος σε όσους δεν αρέσει και δεν με νοιάζει αν κάνει θέατρο όπως λέτε ή όχι και δεν με νοιάζει.

    3. ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΝ Φοβάστε τίποτα ολα θα πάνε σύμφωνα με την εξόντωση και τον αφανισμό των Ελλήνων.

    4. Ανθελληνικό τόξο ήθελαν. Τους έχουν λοιπόν. Τα ΛΑΘΗ πληρώνονται. Θα σας δώσει και 3000€ τώρα και θα τα ξεχάσετε όλα σε μια νύχτα. ΜΗΝ ξεχάσετε την ψήφο παιδιά στο δημοκρατικό τόξο, και όσους λένε ακόμα το ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να τους ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Μπεκρήδες έ Μπεκρήδες

    5. Μα ο Μητσοθαφτης θελει τον αφανισμο των Ελληνων και οσοι ζησουν να ζουν με Pass και επιδοματα-χαρτζηλικι…..

    6. Ακούμε για τερνα Άκτωρ, αβαξ κλπ.
      Αυτές οι εταιρείες παίρνουν ένα έργο και για την κατασκευή του βάζουν μέσα πολλούς υπεργολαβους…
      Σιγά μην έχει η τερνα τα μηχανήματα για να φτιάξει ένα έργο….
      Όλο υπεργολαβους βάζει.
      Από το ποιο απλό μέχρι το ποιο δύσκολο.
      Και τρώνε όλοι μαζί….
      Και στο τέλος παραδίνουν ένα έργο που στη πρώτη βροχή αποδεικνύεται προβληματικό.
      Τα λεφτά όμως τα έχουν ήδη φάει.
      Ας πνιγούν και μερικοί.

    7. Νέα πλημμύρα έλαβε σήμερα 18.023 μ.Χ., στο ανθελληνικό τόξο που κυβέρνησε το 2023 την Ελλάδα των κουλοτσιπροανδρουλάκηδων και λοιπών μπολσεβίκων. Ήταν 16.000 χρόνια μετά όπως πρόβλεψε ο …Καθηγητής για τη …Διαχείριση κρίσεων και κανένας δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει! Στέφανε, κάντο πρωτοσέλιδο τη δήλωση του …Καθηγητή γιατί εδώ αυτό συζητάνε όλοι!!! Και γελάει ο κόσμος με τις δικαιολογίες του ανώμαλου ανθελληνικού τόξου με τα σντιπλημμυρικά που γίνανε μίζες!

    8. Ναι αλλά υπάρχουν κάποια όρνια εδώ μέσα που τον στρατό τον βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ!
      Τσουβάλιασμα σε όλους και σε όλα.
      Όντως πάλι καλά που υπάρχει ο στρατός, διότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε οτιδήποτε βάσει διαταγών που υπάρχουν.
      Απίθανο να δούμε την ΜΟΜΑ, διότι από την διάλυσή της και από την εμφάνιση των μεγαλοεργολάβων στο στρατό, θα σταματήσει η μεγάλη μάσα!
      Υπάρχουν άτομα στο στρατό, που είναι χίλιες φορές καλύτεροι ανά ειδικότητα, απ’ότι έξω, από επιστήμονες, από προσωπικό, απ’οπουδήποτε.
      Επειδή όπως διαβάζω εδώ μέσα πολλά σχόλια από κάποιους που τους έχει μείνει εμμονή, γιατί είδαν τον στρατό με άλλο μάτι, ως αγγαρεία, γιατί έφυγαν από την καλοπέραση και έπιασαν την Καλλιόπη και ζορίστηκαν, καλό θα ήταν να βγάλουν τις παροπίδες, να μετανοήσουν, διότι βλέπετε τώρα πως τον χρειάζονται τον στρατό!
      Επίσης πολλοί από εδώ μέσα, έφαγαν και τρώνε ψωμάκι από τον στρατό! Και ο νοων νοήτω

    9. Κάποτε παλιά στο Τέξας που ήμουν ένας αρχαίος τεξανός σήμερα τι σήμερα ο στρατός μας πρόδωσε το 2005 πάρτε το χαμπάρι χωνεψτε το. Τα προσχήματα κρατάνε και κάνουν αγγαρεία

    10. ΜΑΚΕΛΕΙΟ με πρωτοπόρο τον αγώνα σου για την Πατρίδα εώς τώρα να ψάξεις με τις πηγές που διαθέτεις το πόσοι είναι περίπου οι νεκροί γιατί κουκουλώθηκε και δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.

    11. ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΜΟΜΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ
      ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
      ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ???

    12. Ποια ΜΟΜΑ! Κόμμα πρέπει να φτιάξει ο στρατός και να κυβερνήσει το επί μισό αιώνα ακυβέρνητο καράβι.

    Comments are closed.