ΜΕ… ΠΟΥΛΜΑΝ 15ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΑ – “ΜΠΟΜΠΕΣ”! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ Κ@ΛΟΜΠΑΡΑ;

    Κοινοποίηση:
    690618_d62cb4b92f-9850193cfa061d48

    Πέντε 15χρονοι μαθητές Λυκείου των βορείων Προαστίων κατέληξαν στο Παίδων έπειτα από χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε το σχολείο τους σε κλαμπ στο Γκάζι αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι τα ποτά – “φονιάδες” κυκλοφορούν παντού με την ΕΛ.ΑΣ απούσα.

    Οι έφηβοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου αφότου κατανάλωσαν άφθονο αλκοόλ και μάλιστα νοθευμένο όπως κατήγγειλαν μέλη του συλλόγου γονέων. Ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή κανενός.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς είχαν συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους του μπαρ να δώσουν στους ανήλικους ποτά χωρίς αλκοόλ. Ωστόσο οι μαθητές με δικά τους χρήματα παρήγγειλαν βότκα και ουίσκι.

    Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα τοξικά φαινόμενα χρειάζονται ώρες για να αρχίσουν να εμφανίζονται και μπορεί να προκαλέσουν από ναυτία και πονοκέφαλο έως τύφλωση ή ακόμα και θάνατο, ανάλογα με τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στην παρασκευή τους.

    Κύριε Οικονόμου που βρίσκεται η Αστυνομία όταν απατεώνες βάζουν σε κίνδυνο ζωές παιδιών; Πρέπει δηλαδή να υπάρξει νεκρός για να εκφράσετε την… οδύνη σας; Μήπως τσιμπάς κι εσύ μεροκαμάτο, κύριε Οικονόμου από τους νταβάδες που τα λυμαίνονται;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. πού να δείτε από πορνεία τι γίνεται σε αυτές τις ηλικίες, δηλαδή 11-17….

    2. Και στην εποχή τι δική μου στις ντίσκο το 1980 Υπήρχαν μπόμπες ποτά εμείς όμως πίναμε 1με2 ποτά τι βραδιά και αυτό ήταν .Δεν πίναμε ένα κουβά ουίσκι όπως πίνουν τα σημερινά παιδιά .Παν μέτρον άριστον σε όλα .

    3. Στα σπίτια των πολιτικών είναι η αστυνομία.

    4. Να κλείσει το κατάστημα αιώνια διότι έδωσε αλκοόλ σε παιδιά 15 ετών με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή πέντε ανηλίκων.Να του πάρουν μία και καλή τη άδεια διότι αν δεν γίνει αυτό σημαίνει πως τα παίρνει και ο υπουργός.

    5. Πρώτα την παίζουμε για να φύγουν τα σπυριά και μετά ξεκινάμε το ποτό. Άιντε τσογλάνια.

    6. Βρε τα καλοπαιδα τι πάθανε. Θέλαν μαγαζί και ποτά

    7. Χρόνια πολλά.γενικα μην πίνετε αλλά αν πιείτε λίγο κρασί ή μπύρα πάντα με μεζέ.παντου μπόμπες ακόμη σε φούρνους κ σούπερ μάρκετ.οχι σφηνάκια γιατί κάνουν όλη την ζημιά.υπαρχουν κ μπύρες χωρίς αλκοόλ.ενας παθών.

    8. Κλείσιμο το μαγαζί γιατί πούλησαν οινοπνευματώδει σε ανήλικά και μπουζού στο μπάρμαν και τον ιδιοκτήτη.

    9. Τι δουλειά έχουν τα δεκαπεντάχρονα σε μπαρ και να πίνουν ποτά..;

      1. Με την συναινεση των γονεων,παρακαλω… Η καταντια μιας κωλοκοινωνιας. Σχολεια-μπουρδελα, προτυπα της κοινωνιας οι βιζιτουδες και οι μπραβοι του υποκοσμου,οι καταχραστες δημοσιου χρηματος ,τα ξεκωλα βιζιτουδες του Κυνοβουλιου,κλπ,κλπ… Κοινωνια-Σιχαμα

      2. Τι δουλειά έχουν οι αρκούδες να χέζουν στο δάσος ;

    Comments are closed.