ΜΕ ΤΗ… ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ;;;;; Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    βασικι

    Μα είναι δυνατόν; Είναι αποστολή του Ελληνικού Στρατού ειδικά αυτή την χρονική περίοδο που οι Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να πυροβολήσουμε πρώτοι και να γίνει πόλεμος, το να γλείφει τα πόδια των λ@θραίων;

    Πριν λίγο ακούσαμε τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη σε ραδιοφωνικό σταθμό να λέει ότι εντός της ημέρας ο στρατός θα μοιράσει φαγητό και νερό στους λ@θρομετανάστες σε όλα τα σημεία των δρόμων που βρίσκονται από χθες το βράδυ.

    Παραβλέπουμε το γεγονός ότι θα ταΐσουμε αυτούς που έκαψαν όλο το ΚΥΤ και έβαλαν “υπό κατοχή” τη Λέσβο. Η ερωτησή μας είναι συγκεκριμένη: Είναι αυτή η αποστολή του Ελληνικού Στρατού; Στο νησί δεν υπάρχουν άλλες κρατικές υπηρεσίες; Δεν υπάρχει ο Δήμος ή η Περιφέρεια; Μόνον ο Στρατός;

    Δηλαδή αν μπουν οι Τούρκοι σε κανένα νησί, θα βρεθούν οι φαντάροι μας με τη φασολάδα στο χέρι;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Ο scarface ποιος είναι ; Και γιατί δεν αλλάζετε τους όρους του σάιτ να απαγορευονται να ψευτικα ονόματα και τα ψευδώνυμα ;

    2. Το μενου τι περιελαμβανε?coca cola ειχε?

      1. Σκατά ελπίζω για όλους (εκτός από τους αθώους πραγματικούς πρόσφυγες).

    3. οι στρατηγοί τι κάνουν γιατί εκτελούν αυτές τις εντολές έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης!! το ηθικό τώρα υποτίθεται ότι πρέπει να είναι στα ύψη!! πίστη μόνο στον Θεό και στον κύριο υμών Ιησού Χριστό!!

    4. Οταν πέρνει η χώρα λεφτά ευρώ από Ευρώπη για μετανάστες και δεν τούς δίνουν ούτε 1 ευρώ λογικό είναι να τούς ταΐσουν… τα μόνα λεφτά που περνούν είναι από κάποια ΜΚΟ η αλήθεια να λέγεται φτάνει η καραμέλα που τούς ταΐζουμε από ελληνικούς φόρους αυτά ούτε σε συντάξεις και δημόσιο δεν φτάνουν!

    5. 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🍅🍅🍅🥒🥒🥦🥕🥕🥕🍅🍅🥒🥕🥦🥕🥕🍅🍅🍅👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

    6. Υπάλληλοι Δήμων,Περιφέρεια, Δ.Υ κάθε είδους που οξύνονται άρπαξε τους ρε Κουλις κ στειλτα να ταΐσουν λάθρα.Αλλιως κλείσε το στρατό κ μην πληρώνεις τσαμπα

    7. Ποια συσιτια ρε. Φορτωμα σε βραχονησιδες και μετά από πάνω τα βομβαρδιστικα να ρίχνουν ναπαλμ.
      Ο Κουλης και το σκυλολοι του από γελοιοι έχουν αρχίσει και γίνονται επικίνδυνοι σε όλα τα θέματα.
      Ας στείλει το στρατό πρώτα να κάνει το γκαρσον στους πιθηκους και μετά να τους στέλνει να κόβουν πρόστιμα σε όσους δεν θέλουν να γίνουν ζορο με τη μάσκα.
      Άχρηστοι. Ξεφτυλισμενοι. Υποτακτικοι.

    8. Λόγια όλοι μας και ξανά λόγια. Γιατι δεν περνούμε το καραβι για Μυτιλήνη; Γιατι δεν πάμε εμείς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα; Μονο εξυπνάδες είμαστε. Λέτε για τους φαντάρους αλλα και εμεις τι κάνουμε αν μας πει το αφεντικό μας κατι; Ε; Τι κανουμε; Με αυτη την κατάσταση τρώνε αρκετοί. Γιαυτο και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Χειροτερα ναι , καλύτερα ΟΧΙ. Οπότε αφήστε τα μεγάλα λόγια. Ας κάτσουμε να πιουμε την φραπεδιά μας τωρα ή τον φρεντο εσπρέσο μας και δεν βαριέσαι…. Έλληνες καληνύχτα.

      1. Από όλον τον κόσμο που γράφει σχόλια το δικό μου σχόλιο σου άρεσε και πας άλλη μέρα να κάνεις σχόλια εμπνευσμένος από μένα; έχει πολλά σχόλια το σάιτ και εκατομμυρια σχόλια σε όλο το διαδίκτυο!

    9. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ …ΠΑΤΡΙΔΑ(?0 ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!! ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    10. Αντε να δω που θα το βαλεται το βραβιο νομπελ κασμαδες?και γω κασμας ειμαι αλλα ειμαι Ελληνας Χριστινος Ορθοδοξος,Και ΕΘΝΗΚΗΣΤΗΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. Μπιλιας

    11. Μαζί με την φασολάδα στο χέρι έχουμε και το μυστικό όπλο μέσα μας για να τους κάνουμε λιώμα!
      Για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για το μυστικό σούπερ όπλο Haarp klanopord weapon!
      To όπλο αυτό σκάει σαν μπόμπα είτε με σιγανο εξαερισμο είτε σε οστικο κύμα. Όλοι λυποθημανε με αυτό!

      1. Το δράμα είναι ότι την φασολάδα δεν θα την φας εσύ ώστε να αποκτήσεις το μυστικό σούπερ όπλο Haarp klanopord weapon. Θα την φάνε οι λάθρο και θα έχουν αυτοί το μυστικό σούπερ όπλο και άμα αρχίσουν 17000 λάθρο τον εξαερισμό το ωστικό κύμα θα στείλει την Λέσβο νότια της Κρήτης.

    12. Δεν νομιζετε οτι ο χαρακτηρισμος φιλιππινεζες ειναι ρατσιστικος και δεν συναδει στους Ελληνες? Ζω σε πολυπολιτισμικη κοινωνια και αλλη φορα μπορω να σας πω τι εννουν οι καποιοι ρατσιστες αναμεσα μας οταν λενε “Greeks”.

    13. τι θα μου κανανε θα μου κλανανε τα αρχιδια
      Το πολυ πολυ να τρωγα 10 φ στα φρυδια μου
      Ολοι ετσι επρεπε να καναν τι φοβουνται
      Θα χτυπουσα σκοπιες και οι σκυμμενοι θα ξεσκατωναν τους ισλαμιστες
      Στρατοδικειο δεν τους παιρνει να σε περασουν επειδη δεν εδωσες φασολια σε λαθροουργκ
      Απορω που υπακουν
      Συριζαιοι ειναι ολοι ;

    14. Να μην ξεχασουν, να μοιρασουν και Κωλοχαρτα…
      Θελεστα και παθεστα…

    15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ

    16. Καλά περιμένετε να γίνει πόλεμος εσείς…

    17. Ακριβώς ο στρατός είναι για να τους ταιζει και η αστυνομία για να απωθεί τους Έλληνες που αντιστέκονται επίσης οι πυροσβέστες για να σβήνουν τις φωτιές που μας βάζουν οι λαθρο η οι Τούρκοι.
      Ρε δε γ@μιομαστε λέω εγω.

    18. μη βριζετε τους μογγολους, οι μογγολοι πολεμησαν τους οθωμανους

      1. Μπορούν να μάς κάνουν τη χάρη να τούς πάρουν πίσω τώρα;;;

    19. Μουτζούρη παραιτήσου, λύσσαξες να μήν γίνουνε κλειστές δομές, να πάς εσύ να μοιράσεις το φαί τώρα.
      Θα μπουκάρουνε οι τούρκοι και ο στρατός θα έχει γίνει cateting.

      1. Από που και ως που φταίει ο μουτζούρης ρε συριζοτρόλ ?
        Η λύση είναι να φύγουν όλοι πίσω στις χώρες τους!

        1. Ποιός συριζοτρόλ ρε, έχετε βρεί μιά μαλακία και τήν κοπανάτε συνέχεια.
          Αυτός δέν έβγαινε στά κανάλια και έλεγε οτί δέ θέλει ούτε να τον βλέπει τον Μητσοτάκη επειδή ήθελε να κάνει κλειστές δομές; 5 χρόνια πού γέμισε λαθρομετανάστες τα νησιά το διδυμό ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ πού ήτανε, ξαφνικά θίχτηκε και τώρα το παίζει μελιστάλαχτος γιά να βρεθεί λύση… να τούς πάρει σπίτι τού τώρα ο τενεκές.

    20. , , να επιστρατευτουν οι μκο για να κανουν τις φιλιπινεζες που ειναι δουλεια τους και πληρωνονται…,

    21. ιεραρχια ολοι οι ανωτεροι των στρατιωτων εγιναν δουλες αλλων ανωτερων …….
      ο κουλης δουλος της αγγελας κτλ ετσι παει για αυτους τους πουλημενους.
      σιγα μην αφηναν τους στρατιωτες εξω απο το παιχνιδι.
      να χαιρωνται οι αστερατοι τα αστερια τους στον κωλο επρεπε να τα βαλουν.
      κριμα για την ιδεα που ειχε ο Καποδιστριας οταν εφτιαξε την σχολη ευελπιδων για να μπορεσει αυτος ο τοπος να φτιαχνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ με @ρχιδι@ . αναποδα βγηκε
      σχολη δουλικων την κανανε

    22. Ο Τούρκος ειναι εξω απο την πορτα μας και ο στρατος μας εξυπηρετεί τους λαθρο, να τους ταιςει να τους ποτίσει να εχουν δυνάμεις να μας σφαξουν, μην ειναι και πεινασμένοι. Ντροπή μας, τι αλλο να πω!! Που ειναι οι ΜΚΟ;;; και ολοι αυτοι που τα οικονομανε;;; Οι αλληλεγγυοι;;; Τωρα εξαφανίστηκαν;;; Γί´αυτο εμεις πληρωνουμε τον στρατό;;;; Για να ταΐζει τους σφαγείς μας;;; Αλλα δεν φταίει κανεις, εμεις φταίμε που τους ανεχόμαστε. Γιατι για ψήφους, δεν ξερω αν παιρνουν αυτα που μας δείχνουν, αφου μια ιδιωτική εταιρία βγάζει τα αποτελεσματα. Χωρις βεβαια να αποκλείω και την ηλιθιοτητα του Έλληνα που χειροκροτεί τους εχθρους του, δηλαδη τους πολιτικους. Δυςτυχως υπαρχουν και αυτοι και παιρνουν και εμας στον άχρηστο λαιμό τους αντι να τον κόψουν να ησυχάσουμε. Αλλα σύντομα θα μας τον κόψουν οι λάθροι θα ξεμπερδέψουμε ολοι μας.

      1. Εσύ τι δουλειά κάνεις και γιατί δεν πας σε άλλη χώρα να ζήσεις αφου συνέχεια βρίζεις τους Έλληνες και νομίζεις ότι εσύ είσαι καλύτερη ; Τράβα σε άλλη χώρα και παρε μαζί σου και την ηλιθιότητα σου

    23. Νομίζω ότι ο Στρατός φροντίζει μόνο Έλληνες σε περιπτώσεις έκτακτες. Η χρήση του στρατού για περίθαλψη λαθρομεταναστών και όχι για απώθηση είναι ποινικό αδίκημα.

    24. Και ποιους θα βάλουν; Τους ΔΥ; Μόνο ο στρατός είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί διαταγές,ασχέτως του πόσο τρελές είναι είναι.

    Comments are closed.