“ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ”. Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ, ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    xios-kranidiotis

    Θετικός στην προοπτική ενωτικού πατριωτικού ψηφοδελτίου, αλλά υπό συνθήκες και αυστηρές προγραμματικές δεσμεύσεις, εμφανίστηκε στο ΜΑΚΧΙ, ο πρόεδρος της “Νέας Δεξιάς”, Φαήλος Κρανιδιώτης συζητώντας πάνω από 80 λεπτά, με τον Στέφανο Χίο.

    Μίλησε για όλα. Για τον Σαμαρά, τον Μητσοτάκη, τους κομμουνιστές, τον Σύριζα, την λαθρομετανάστευση, τον Κασιδιάρη, το Μακεδονικό, την Χρυσή Αυγή, τη δίκη και τον Μιχαλολιάκο, τον Τζήμερο, τον Τσίπρα αλλά και τους 3 φίλους του: Πλεύρη, Γεωργιάδη και Βορίδη.

    Βγήκαν είδήσεις και στο ερώτημα, ποιοι μπορεί να καθίσουν να μιλήσουν για ένα Ενωμένο πατριωτικό μέτωπο για να δει ο τόπος προκοπή.

    Σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσετε όλη την εκπομπή η οποία ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είτε κάποιος συμφωνεί είτε όχι με όσα είπε ο κ.Κρανιδιώτης.

    Εμείς ότι υποσχεθήκαμε το κάνουμε. Άλλων πια είναι το καθήκον ή όχι, υπηρεσιών προς την πατρίδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο Κρανιδιώτης είναι τόσο αδιάφορος,τόσο, άοσμος, που ούτε η μάνα του δε θα τον ψηφίσει. Και σαφώς λέει φιλελέ αρλούμπες με τον άλλο τον ανύπαρκτο τζήμερο.

    2. o μπουχεσας για αλλο λογο υπαρχει στον πατριωτικο χωρο απο δω και απο εκει…….δεν ειναι καθολου τυχαιο με τοσο χαμηλα ποσοστα στις προηγουμενες εκλογες να βρισκει χρημα και να παιρνει μερος και στις επομενες ποιοι τον χρηματοδοτουν για ποιο λογο…..????αφου ειναι πατος………Μα ειναι προφανες ο χοντρος λειτουργει ως δεκανικη της Νδουλας γνωστη η αγαπη του για τον γκαβο προδοτη Σαμαρα και σκοπος του ειναι με τον τροπο του και αυτος να βαζει το χερακι του για νανε ο πατριωτικος χωρος πετσοκομμαινος σε χιλια δυο κομματια….

    3. Με τον Κασιδιάρη δε συνεργαζόμαστε λέει που μέχρι πριν λίγο καιρό παρακαλούσε τν Ηλία για συνεργασία αλλά έφαγε πόρτα 😂😂 τό παχύδερμο που θέλει να δεί τους ανεμβολιαστους φυλακή όπως λέει ότι ποίο σιχαμερό υπάρχει στην πολιτική…
      Ούτε την ψήφο σού δε θα βρεις παχύδερμο ούτε εσύ ούτε ο Τζημερος που θέλει την Ελλάδα πολυπολιτισμική

    4. Μου αρέσει που μίλησε για χημεία με τον Τζήμερο. Διαυρωτική χημεία θα συμπλήρωνα. Πολύ χρήσιμη και διαφωτιστική συνέντευξη. Ο κ. Τζήμερος είχε κάποιες πολιτικές θέσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πατριωτικές. Αυτός από τα λεγόμενά του θα έλεγα ότι είναι έτοιμος να χώσει τη δαχτύλα στο μέλι. Έδειξε και το βάζο με το μέλι. Μπορώ να φανταστώ και τις θέσεις του περί ασυλίας βουλευτών. Οι θέσεις του περί χουλιγκανισμού και μεταναστευτικού έμοιαζαν περισσότερο να χαϊδεύουν αυτιά παρά να έχουν υπόσταση. Η γενικότερη θέση του έμοιαζε να περιμένει μια καλή θέση στην τρέχουσα κυβερνητική παράταξη. Η παρουσία του στην εκπομπή μου θυμίζει απαρχαιωμένη προεκλογική εκστρατεία.

      -πρόταση
      Δεν ξέρω αν ο κ.Γιαννακόπουλος έχει πολιτικές βλέψεις. Θα ήθελα να δω μια αντίστοιχη εκπομπή και μ’ αυτόν

    5. Δυστυχως κ. Κρανιδιωτη, προσπαθειτε να ειστε “γεφυρα” αναμεσα στην Ν.Δ. και την ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.
      Αν και προσπαθειτε να πεισετε τον κοσμο οτι ειστε “αντι-συστημικος”, το γεγονος οτι στηριζετε – εστω και χλιαρα – τον σημερινο πρωθυπουργο, και του δινετε ‘συγχωροχαρτι’ λεγοντας οτι “κανει λαθη”, δεν μας πειθετε για τις προθεσεις σας.

      Εδω αγαπητε, ο κομπος εχει φτασει στο χτενι κι ο κοσμος ειναι ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ με αυτους τους δικτατορισκους που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ στον κοσμο την προσωπικη γνωμη για ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ!
      Κι εσεις ειστε διατεθειμενος να “συνεργαστειτε μαζι τους μετα απο γραπτη συμφωνια κλπ”!

      Η γνωμη μου ειναι οτι, ενεργειτε σαν ενα ειδος Δουρειου Ιππου κι αν συμμετασχετε σε Συνασπισμο της Δεξιας Πατριωτικης παραταξης, την κρισιμη ωρα θα τραβηξετε το “χαλι” κατω απο τα ποδια των συμμετεχοντων.

      Πιστευω – κι ευχομαι – ο Στεφανος Χιος (ο οποιος ειναι πανεξυπνος και ΓΝΗΣΙΟΣ πατριωτης), με τις επιμονες ερωτησεις που σας εθεσε, καταφερε να σας κανει να βγαλετε τις αποκρυφες σας σκεψεις.
      ……
      Στεφανει, μιλησε με ΟΛΟΥΣ οπως πολυ σωστα κανεις, για να ξεχωρισουμε την ‘ηρα’ απο το ‘σταρι’.

    6. Σηστημικότερος των σηστημικοτέρων ο συγκεκριμένος.

      Πρώτων: Το να είσαι δεξιός η να το παίζεις δεξιός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι ταυτόχρονα Έλληνας πατριώτης. Ο γνήσιος αγνος ελληνικός πατριωτισμός είναι πέρα από κάθε ιδεολογική πολιτική κατεύθυνση.
      Τους έχουμε δει εδω και δεκαετίες τους υποτιθέμενους δεξιούς που το παίζαν πατριώτες.

    7. Ο Χιος ειναι πανεξυπνος. Και θα εξηγησω τι εννοω. Κανει γενικο καλεσμα στις πατριωτικες δυναμεις και με την ιδιοτητα του δημοσιογραφου τους παιρνει μια συνεντευξη εφ ολης της υλησ στην ουσια. Ο απλος κοσμος που θελει να ψηφισει καποιον πατριωτη μετα τα λεγομενα του κρανιδιωτη σιγουρα δεν θα τον ψηφισει. Ο ψηφοφορος αυτος παει στον επομενο πατριωτη. Ελπιζω στον κασιδιαρη…

    8. Αυτόν δεν τον ψηφίζω τέλος . η Στέφανο Χίο και κασιδιαρη. η τιποτα . δεν κάνει αυτός ειναι συστημικος

    9. μιζοτακη καποτε δεν ηξερες κ τον μαρινακη…καραγκιοζη..ψευτη

    10. Το ΦΑΗΛΟΣ είναι ελληνικό/ χριστιανικό όνομα ή αραβικό?
      Το φαύλος ίσως ταιριάζει καλλίτερα….

    11. Δωσε πονο Χιο …οχι οτι παω τον κρανιδιωτη. Αλλα τουλαχιστον κάνεις οτι γουσταρεις και καλείς για συνεντευξη οποιον θελεις χωρις χειραγωγηση.

    12. Στέφανε είσαι γάτα…. Πολύ έξυπνη κίνηση να δώσεις βήμα στον Κρανιδιωτη και να εκτεθεί πολιτικά στους Πατριώτες ψηφοφόρους με τις θέσεις του….. Βοήθησες όλους τους ψηφοφόρους που ήταν αναποφασιστοι να επιλέξουν…. Σ ευχαριστούμε

    13. Φιλε Στεφανε,ενω εχεις καλες προθεσεις μηπως και ενωσεις το πατριωτικο τοξο,εχω την εντυπωση οτι δεν ταιριαζεις συγκεκριμενα με αυτους τους ανθρωπους.

    14. Μπορεί ο κύριος Κρανιδιώτης να μας απάντηση αν είναι υπέρ τις εξόδου τις Ελλάδας από την απολυταρχική Ευρωπαϊκή Ένωση? Αν είναι ΟΧΙ δεν έχει τίποτα να προσφέρει υπέρ τις Πατρίδας.

    15. Αν έχει εχθρικές απόψεις για την πατρίδα ο Κασιδιάρης επειδή ήταν στη Χρυσή Αυγή, τότε πόσο εχθρικές απόψεις έχει ο Κρανιδιώτης που ήταν στη ΝΔ???

    16. Στέφανε συγνώμη αλλά ότι και να λες οσό και να επιμένεις δεν πείθεις για τη βίζιτα .θα σου πω κάτι απλό .ακριβώς πριν 6 χρόνια στα 30 μου κάνω πλαστική στη μύτη λόγω ενός κατάγματος κ στο καπάκι τη ίδια μέρα πρέπει να κατέβω Αθήνα.θεσσααλονικια είμαι .λοιπόν κατεβαίνω με το μισθο μου μόλις το πήρα 800 ευρώ .παίρνω εγχειρισμενη τα ΚΤΕΛ γιατί δεν ήθελα να δώσω για αεροπλάνο .ταξιδεύω 6 ώρες κ γεμίζω αίματα γιατί η μύτη μου ήταν από τη εγχείρηση κ έπρεπε να ξαπλώσω κ όχι να ταξιδεύω με ΚΤΕΛ .φτάνω Αθήνα βράδυ Ομόνοια πιστεύοντας ότι θα βρω εύκολα ξενοδοχείο. Για κακή μου τύχη εκείνη την ημέρα παίζει ο Ολυμπιακός με ευρωπαϊκή ομάδα και εγώ δεν το είχα ειδοποιηθεί περπατάω με ματωμένη τη μύτη μία ώρα στην Ομόνοια και δεν βρίσκω ούτε ξενοδοχεία για π*******. Μετά από μία ώρα και βρίσκω ένα ξενοδοχείο καλό μπαίνω μέσα και μου ζητάνε 120 ευρώ. Μέσα στα αίματα εγώ έτοιμη να λιποθυμήσω Και όμως Στέφανε είχα 800 ευρώ στην τσάντα μου και δεν μου δόθηκε η ψυχή να τα δώσω. Στο ορκίζομαι στην Παναγία είπα ότι εγώ για 8 ώρες δεν θα δώσω 120 ευρώ γιατί μετά πώς θα περάσω το μήνα. Κάθισα άλλα 40 λεπτά και έψαχνα βρήκα μία τρώγλη με δημόσιες τουαλέτες μέσα με 10 ευρώ λέω 8 ώρες είναι θα περάσουν κοιμήθηκα εκεί και την άλλη μέρα το πρωί βρήκα ένα φτηνό ξενοδοχείο για να συνεχίσω τη διαμονή μου στην Αθήνα. Όχι Στέφανε 130 ευρώ μία μισθωτοί δεν τα δείχνεις να τα πεντάστερο για να κοιμηθεί και ας είναι και μεθυσμένοι και στο υπογράφω Αυτή είπε στον τριανταφυλλόπουλο ότι και 600 ευρώ να έκανε το ξενοδοχείο θα τα έδινα στην κατάσταση που ήμουν Από πού θα τα έδινε αρά πηρε ταρίφα τα είχε στην τσάντα της και μπορούσα να τα πληρώσει δεν με πείθεις η μικρή ήταν π******. Εγώ είμαι σε χειρότερη κατάσταση ημιλιπόθυμη εγχειρισμένη και όμως δεν έδωσα τα 120 ευρώ για να κοιμηθώ στο πενταστερο.

    17. Μακριά από αυτόν τον τύπο… Το λιγότερο επικίνδυνος… Θέλει να μπει και Βουλή από μόνος του γελάνε και οι πέτρες… Όλα για την καρέκλα, έτοιμος να ενταχτεί στο σύστημα, μασάει τα λόγια του πριν καν μπει στην βουλή… Άκου ο Κούλης δεν είναι τόσο τραγικός… Καλά κάνει ο Κασιδιάρης και δεν θέλει συνεργασία με τέτοια λαμόγια… Στέφανε αστούς αυτούς και συνεργασου με τον Κασ δυστυχώς η ευτυχώς είναι η μόνη λύση… Μόνοι σας μπορείτε να πάρετε από 8 μέχρι 15 % δεν τους έχετε ανάγκη τους συστημικούς… Πόσους τέτοιους ξέραμε που στο τέλος το γυρίσανε και πλέον είναι ένα με το σύστημα… Η μόνη λύση ένας φυλακισμένος και κυνηγημένος απτό σύστημα πολιτικός και ένας επίσης κυνηγημένος δημοσιογράφος που έφαγε μέχρι και σφαίρες. Όλοι οι άλλοι δεν μας πείθουν. Καλά κάνεις και τους βγάζεις για να βλέπει ο κόσμος τι ρόλο βαράει ο καθένας. Όποιος θέλει στο κάτω κάτω Στέφανε. Εγώ χωρίς να γνωρίζω τι έχει ειπωθεί μεταξύ σας με τον Κασιδιάρη πιστεύω ότι ο Κασιδιάρης δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί σου αλλά τα λαμόγια δεν τα θέλει και δεν τα εμπιστευεται

    18. Αυτός που τα βρήκε έτοιμα από τον πατέρα του, ειρωνεύεται τους διαδικτυακούς τους φίλους, έχει σοβαρό πρόβλημα ναρκισισσισμού.

    19. Ποιός σε υπολογίζει ρε τσιράκι του σαχλαμαρά κρανιδιώτη;

    20. ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΜΟΥΛΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 3 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

    Comments are closed.