ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – «ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ»! ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ! ΡΟΖ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    teaser22-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ»! ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. Άνοιξαν στόματα και βγαίνουν όλες οι βρωμιές στη φόρα. ΡΟΖ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ με ύβρεις, απειλές, εκβιασμούς και όργια σε σουίτες ξενοδοχείων , η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τους και στη μέση η… Αχτσιόγλου

    exofyllo22-9

    Διαβάστε ακόμα:

    ΧΑΜΟΣ στη Νέα Δημοκρατία για το χατίρι της Χάιδως του Χαρδαλιά

    ΕΡΕΥΝΑ: Πως οι προδότες πολιτικοί κατέστρεψαν την γεωργική παραγωγή της χώρας και θα πεθάνουμε από την πείνα

    Ξεχείλισαν τα ράντζα στο Αττικό νοσοκομείο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο ένας Χαζούλης ο άλλος ΚαριοΛούλης. Κ’εγώ έχω γάτα αλλά δεν μοστράρω τη ζωοφιλία μου.Οι επικοινωνιολόγοι τους δεν τους συμβουλεύουν σωστά και πέφτουν από τη μια λούμπα στην άλλη. Δεν χρησιμοποιείς τα ζωάκια για τη δημόσια εικόνα σου.

    2. μπορει να πεθανε στην φυλακη αλλα δεν εγλιψε για να βγει εξω κσι χωρις να αλαξει την αποψη του .ο παπαδοπουλος γεωργιος

    3. αμερικανοκριτικακια και οι τρεις μητσοτακης κασελακης κσι ο ανδρουλακης

    4. Ρε την Ελλάδα την κυβερνάν από τα γκέι μπαρ και όχι από το Μαξίμου, πότε θα το καταλάβετε;

    5. καρατομιση …….ο καλυτερος τροπος:παιρνεις τα δυο σου χερια τα ανοιγεις στην ευθεια βουτας την καροτιδα και για πιο οικονομικο χρονο τη στριβεις οπως στιβεις τα ρουχα με πλυσιμο στο χερι στους μηδεν βαθμους χωρις ξεπλυμα …..υστερα βουτας την κεφαλοκαροτιδα σε καρυδοψιχα η αλευρι καρυδιου (κανεις ενα πραμα οπως οι κοτομπουκιες για να μη σου σταξει την παναρεις για τα καλα και την τηγανιζεις σε βαθμους υψηλότερους του τρόπου μαλακωσης του ατσαλιου….και τελος γαρνιρεις με βαση του συνταγματος και εισαγωγικες διαταξεις…..bon apetit….

    6. Υποχρεωτική εξέταση για το αν είναι φορείς του HIV και ιών των ηπατίτιδων B & C.
      Συνήθεις λοιμώξεις των κιναίδων.

      1. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧ…ΤΟ ΑΝΔΡΑ ΚΟΠΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.! ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,!

    7. Και μετά θέλουν κάποιοι ηλίθιοι να μας πείσουν ότι τέτοιοι άνθρωποι ως κυβερνήτες μπορούν να κοιτάξουν την πατρίδα,την ελληνική οικογένεια ώστε να ζούμε καθώς πρέπει σε μια ισχυρή Ελλάδα. Μετά μάλιστα χαρακτηρίζουν και φασίστες όλους όσους θέλουν την κανονικότητα σ’αυτή τη χώρα. Ντροπή και στους πολιτικούς με τέτοιες αξίες και σ’όλους όσους τους ψηφίζουν βοηθώντας ουσιαστικά στο να τις εφαρμόσουν. Ο καθένας που τους στηρίζει είναι συμμέτοχος στην κατάντια της πατρίδας. Τα στηρίγματα της πατρίδας μας και της κοινωνίας ήταν ανέκαθεν, ειδικά σε περιόδους δύσκολες, η οικογένεια και η εκκλησία. Και τώρα βγαίνει ο κάθε ανιστορητος, ανθελληνας, ξερολας, ανώμαλος με ιδιαιτερότητες να κρίνει και να χαρακτηρίσει όλους τους γνήσιους Έλληνες πατριώτες. Σκουπίδια πηγαίνετε στη χωματερή σας, πουστηδες έξω από τη χώρα, μέσα με την προϋπόθεση ότι δεν θα μας λέτε κάθε μέρα ότι εσείς είστε οι κανονικοί, οι άριστοι, οι ξερολες. Ούτε σε ποια τρύπα μπαίνει το πουλί σας δεν ξέρετε, στο διάολο λοιπόν. Αλλά ποιος να σας στείλει; Κάποιες κρυφές με οικογένεια και παιδιά; κάποιοι νεαροί που βλέπουν κορίτσια και φεύγουν πέρα; κάποιοι πατεράδες που είναι κότες μέσα στο σπίτι τους; Στο διάολο και αυτοί. Α ρε Γιώργη που τους είχες όλους κλαρίνο.

      1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ!

    8. Μέχρι και ο Μπαρουφάκης το είπε σήμερα!!Ο σύριζα έχει πεθάνει και ο Κασσελάκης ήρθε για να βάλει την ταφόπλακα!!
      ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΙΔΕΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ αρδ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΕΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ….ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    9. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΧΤΣΙΟΥΓΛΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ?

      1. Αν ποτέ βρισκόσασταν απέναντι του ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ .
        Για μένα αν και μεγάλος μέσα στο μυαλό μου είναι όπως στη φωτογραφία στους αγώνες
        Στη ζωή παύει πια να είναι πρωταρχικός στόχος το σεξ μετά από κάποιο διάστημα και τα ζευγάρια συνηθίζουν ακόμα και νέοι στα πρώτα χρόνια γιατί οι ορμόνες είναι οι ίδιες και δεν υπάρχει διέγερση.Αυτο είναι νόμος
        Εμείς έχουμε ακόμα αλλά δεν θέλουμε
        Όταν κάτι για κάποιο λόγο το αφήσεις για ένα διάστημα οπως το διάβασμα η γυμναστική οτιδήποτε χρειάζεται εξάσκηση σε αφήνει κι αυτό και μετά για να ξαναρχίσεις χρειάζεται να προσπαθήσεις .
        Βαριέσαι δε θες έχεις άλλα που σε γεμίζουν και το παραμερίζεις.
        Εμένα τώρα σα Δέσποινα πείτε ότι ήμουν μικρότερη στην ηλικία σας ας πούμε αν είστε κάποιοι μικρότεροι και μου δείχνατε κάποιες φωτο στις οποίες ήσασταν σχετικα καλοί και σας έλεγα ότι πρέπει να έχετε πουλί πάνω από 18cm που να είναι ορθιο από μόνο του χωρίς πίπα όπως είναι του άντρα μου τι γνώμη θα σχηματιζατε για μένα;;; σαν άνθρωπο;;;
        Ακόμα κι αν ήθελα να πάω μόνο για σεξ με κάποιον που δε θα το έκανα ποτέ πάλι δε θα έθετα αυτό το κριτήριο γιατί το θεωρώ ηλίθιο.
        Το ίδιο ηλίθιους θεωρώ και οσους κρίνουν απαντα στη ζωή και όχι μόνο ερωτικά με τέτοια ΚΑΘΕΤΑ χαμηλού επιπέδου κριτήρια .
        Όπως συμφωνήσατε αν δεν απατωμαι κάποια στιγμή κι εσείς στο METAVERSE το οποίο μεν τώρα απορρίπτετε αλλά στο άμεσο μέλλον θα αναγκαστείτε να υιοθετήσετε αν θέλετε να προσποιειστε ότι επιβιώνετε σε αυτόν τον εγκαταλελημενο από το Θεό κολάσιμο πλανήτη όλες οι σεξουαλικές προσδοκίες σας θα εκπληρωθούν με τρόπο όμως ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

        1. Φιλοσοφίες, δικαίωμα σας. Η πολύ δημοκρατία έγινε ασυδοσία. Ο Γιώργης μισή δουλειά έκανε, και είχε χρόνο.

          1. ο Γιωργης σου ψοφησε στη φυλακη, αυτη εινσαι η μοιρα των ανθελληνων

        2. Για να μην ξεχνιόμαστε ο Τζανακόπουλος γραμματέας της κομμουνιστικής νεολαίας του Συνασπισμού μετά τον Τσίπρα και πριν τον Νάσο Ηλιόπουλο.

        3. O τζανακόπουλος είναι τέτοιου διαμετρήματος προσωπικότητα;;; Άλλαξε πλευρό, μήπως σταματήσεις να ονειρεύεσαι πουλιά πρωί, μεσημέρι, βράδυ, χώρια που θα πιαστείς… Ευτυχώς πάντως που θεωρείς τα κριτήρια που η ίδια θέτεις χαμηλού επιπέδου. Αλφαδιά αυτογνωσίας…

    Comments are closed.