ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – «ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@Μ@ΘΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ» – ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ – Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΑΓΟΡΑΙΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_14-08-2024

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@Μ@ΘΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ». ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΤΡΕΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Έσπασε καρέκλες και τραπέζια το σκουπίδι της Δημοκρατίας που λέγεται Μητσοτάκης, μετά τη βιβλική καταστροφή που για λίγο να κάψει και την Ομόνοια. Διεθνές ρεζιλίκι σε όλα τα ξένα ΜΜΕ. Περιέλουσε με ακατανόμαστες ύβρεις τους στενούς του συνεργάτες. Ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός. Αγοραίος, επικίνδυνος, ανίκανος, για τις ζωές μας και την πατρίδα

    1-NEW.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Άσε το θέατρο αφορεσμενο καθήκι . Όλοι οι νοήμονες γνωρίζουν ότι μετά δίνατε τα χέρια χαμογελώντας έχοντας εκτελέσει τις εντολές στο έπακρον .

    2. Καμία παραίτηση?, φυλακή? Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων? Αλήθεια η αντιπολίτευση που είναι?

    3. Τι ωραία ανεμίζει το μαλλάκι του πρωθυπουργού….

    4. Οι πολιτικές του Νέρωνα φταίνε, οι υπουργοί του είναι όλοι επιλογές προσωπικές του.

    5. Οι φωτιές θα σταματήσουν μόνο όταν αλλάξουν οι νόμοι. Όταν η Σακελλαροπούλου έβγαλε νόμιμο πάνω στα καμένα να βάζεις ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, όταν πάνω στα καμένα χτίζεις αυθαίρετο και δεν στο γκρεμίζουν, όταν δέχεσαι στην χώρα σου ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα νόμιμο έγγραφο φανατισμένους μουσουλμάνους που μισούν τους Έλληνες και θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα τότε θα μπαίνουν φωτιές συνέχεια.

    Comments are closed.