ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΚΛΕΦΤΟΜΑΡΙΑ. Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑΣ. ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ- ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ- Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ! ΛΗΣΤΕΥΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΠΟΙΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_16-12-2022

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τη μοναδική εφημερίδα των αποκαλύψεων:

    «ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ Η ΚΛΕΦΤΟΜΑΡΙΑ. Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑΣ. ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ- ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ- Η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ. 800.000 ευρώ δάνεια από τράπεζες και λήστευε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Τίθεται θέμα και για τον κανακάρη του πρωθυπουργού».

    exofyllo16-12

    Ακόμα: Μανταλένα, το «αρπακτικό»

    Οι τράπεζες δολοφονούν το Νόμο Κατσέλη

    Ευάγγελος Βενιζέλος – Τούρκογλου, ο δάσκαλος!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Είναι σώγαμπρος μπακατσέλων λέμε, πέραν των άλλων. Ψώνισαν από σβέρκο…

    2. Αυτη παντως για να λεει οτι δεν φοβαται σίγουρα τα λεφτα εχουν πεταξει σε οφσορ και αντε πιαστε την κορόϊδα.
      Οπως και της καίλη και ολων των άλλων.

    3. Εχει μια βιλαρα στην αφυτο και ποσα ακινητα η βρωμα.

    4. Οδήγησαν τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στίς φυλακές για να μπορούν να τρώνε και να πίνουν ελεύθερα οι μαμημένοι οι εβραιοτουρκόσπορο ι…….

    5. Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

    6. Τι έγινε ρε δικαστές της π@υτσας και της διαπλοκής? Δημευσατε την περιουσία του πάτερ Αντωνίου με συνοπτικές διαδικασίες, της Καιλη και της Σπυρακη που πιάστηκαν κυριολεκτικά στα πράσα αρχίσατε τις μ@λακιες με τις έρευνες που τις κρατάτε χρόνια μέχρι την παραγραφή του αδικηματος, α ρε @ρχιδακια.

    7. Εδώ να έρθει ο οικονομικός εισαγγελέας από το Βέλγιο να δει τι τρώνε μαύρο χρήμα οι 301.Να κλείσει και τους 301 στην φυλακή και να καταστεί περιουσίες και λογαριασμούς.Τρωνε όλα τα χρήματα της ΕΕ και πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να καλύψουν το έλειπα του ταμείου…

    8. Κανένας δικαστής δεν έχει αναρωτηθεί πως βιοπορει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόσα χρόνια χωρίς να δουλεύει. Πως γίνεται να μην δουλεύεις, να κάνεις ζωαρα, να έχεις καταθέσεις εκατομμυρίων και η περιουσία σου να μένει σταθερή και να αυξάνεται? Ας μας εξηγήσουν οι δικαστές, πως γίνεται αυτό? Κάποιος καθοδηγητης υπάρχει πίσω από την Καιλη, ποιο πολύ για κομιστής φαίνεται να είναι.

    9. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    10. Προσοχή για νοθεία στις εκλογές από τον κουλη.

    11. Οταν την έβλεπα στην τηλεόραση μου προκαλούσε μεγάλη αηδία. Μιλάμε για μούτρο, μεγάλο μούτρο. Το δάκτυλο της να το μπήξει εκεί που ξέρει και να μην το κουνά στον κόσμο. Οχι απλά να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε, να καθαιρεθεί από ΕΕ, να διαγραφεί στην Ελλάδα και να της υποβληθεί και δεκαπλάσιο πρόστιμο.
      Αυτοί οι ασήμαντοι πήραν θέσεις που δεν τους αξίζουν και ξεφύγανε πολύ.

    12. Μητσοτακη, απατεώνα ,κάθαρμα, προδότη, αληταρά.

    13. Γιατί ξεχάσατε ότι έβγαινε στα κανάλια και παρουσίαζε πλαστά οικονομικά στοιχεία για να μπει η Ελλάδα στα μνημόνια? Αυτή δεν έλεγε πως.. αεροπλάνα λέει με μετρητά πετούσαν πάνω από την Ελευσίνα γιατί θα μέναμε από μετρητά εάν δεν μπαίναμε σε εποπτεία από τους Γερμανούς? Και πληρώθηκε για την δουλειά κάνοντας την το σύστημα του πράκτορα των Γερμανών Σημίτη ευρωβουλευτή.

    14. Η Σπυράκη προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, όπως και ο Πάτσης.
      Χημικός είχε σπουδάσει στο Αριστοτέλειο, αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία.
      Μας ήλθε στην Αθήνα. Εργάζονταν στο ALTER των Κουρήδων το οποίο έκλεισε το 2011 λόγω των τεραστίων αμοιβών των δημοσιογράφων. Μόνον στις τράπεζες ο Γιώργος Κουρής άφησε μη εξυπηρετηθέντα δάνεια 240 εκατομμύρια.
      Η Σπυράκη προσελήφθη στο MEGA των μεγάλων καθαρμάτων, μέχρι την επίσης χρεωκοπία του.
      Γνωστές οι φωτογραφίες της με τον Τσοχατζόπουλο.

    15. Οι εργατοπατέρες ευρωβουλευτές των Βρυξελλών είναι χειρότεροι από τους Καταριανούς, δίνουν πολύ λιγότερα στους υπαλλήλους που χρησιμοποιούν, από όσα επίσημα ζητούν και παίρνουν από τις υπηρεσίες της ΕΕ.

    16. Για κάποιο διάστημα , η Σπυράκη είχε βοηθό στις Βρυξέλλες τον εξάδερφό της.Στέφανε , ψάξτο. Αν το παράπτωμα ,αφορά αμοιβή συγγενή της μιλάμε για μέγα σκάνδαλο.

    Comments are closed.