ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;;; ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΡΓΗΣ – ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

    Μία ομιλία με στοχοποίηση στους νέους παρακολουθήσαμε πριν λίγο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βελλίδειο. Ενώ με ένα ….εκλογικό σύνθημα είπε πως έκανε τον απολογισμό, ο οποίος συγκεντρώνεται στο μότο: Το είπαμε το κάναμε!

    «Νέες και νέοι φέτος είστε στην πρώτη σειρά γιατί είστε προτεραιότητα για την πατρίδα, είστε η γενιά που δοκιμάστηκε πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το άγχος ότι θα ζήσετε μία ζωή χειρότερη από αυτήν των γονιών σας. Όμως, καμία χώρα δεν έχει μέλλον αν τα νέα παιδιά αισθάνονται οτι ο δρόμος τελικά θα κρύβει ευκαιρίες για λίγους και παγίδες για πολλούς. Η νέα Ελλάδα χρειάζεται νέους πρωταγωνιστές και αυτοί είστε εσείς» υπογράμμισε.

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αγορά των μαχητικών Rafale λέγοντας πως “Τα Rafale θα γίνουν 24 και σύντομα τα πρώτα θα πετούν πριν το τέλος του έτους”. «Εδώ ανακοίνωσα πέρσι την αγορά των 18 Ραφάλ που σύντομα θα γίνουν 24. Φέτος βρίσκομαι και πάλι εδώ για να ενώσω και να δώσω προοπτική, για να περιγράψω το σχέδιο μας για την Ελλάδα που αλλάζει, βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά. Για να παρουσιάσω τα ακόμα περισσότερα που μπορούμε να επιτύχουμε μαζί από το 2022 και μετά. Η φετινή έκθεση καθοριστικός σταθμός επανεκκίνησης και σημείο αφετηρίας μίας συναρπαστικής δεκαετίας» επισήμανε.

    “Οι 19 από τους 26 μήνες διακυβέρνησης ήταν μήνες προκλήσεων” είπε αλλά υποστήριξε πως η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε.

    Η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος είναι πιο ενισχυμένη από ποτε, είπε ακόμη, ενώ τόνισε πως οι Έλληνες πληρώνουν λιγότερους φόρους και πως τα σύνορα φυλάσσονται άψογα.

    «Δεσμεύτηκα προσωπικά πως κανείς δεν θα αντιμετωπίσει μόνος αυτήν τη θύελλα και με δίκαιο τρόπο κάναμε πράξη αυτήν μας τη δέσμευση. Δίπλα στην προστασία του εισοδήματος προστίθεται η ρεαλιστική ελπίδα βελτίωσης του. Οι Έλληνες πληρώνουν πλέον λιγότερους φόρους παντού και εργαζόμενοι και επιχειρήσεις καταβάλλουν λιγότερες εισφορές. Η Ελλάδα δανείζεται με ιστορικά χαμηλά επιτόκια. Όλα αυτά συντελέστηκαν ενώ ο πλανήτης δεχόταν την επίθεση του κορονοϊού. Ναι, είχαμε απώλειες αλλά λιγότερες σε σχέση με άλλα κράτη. Διαμορφώσαμε μία αρτια διαδικασία εμβολιασμού, την επιχειρήση “Ελευθερία”» σημείωσε περαιτέρω.

    Πρόσθεσε πως υπάρχουν 70.00 περισσότερες θέσεις εργασίας το φετινό Ιούνιο σε σύγκριση με τον περσινό.

    “Πλουσιότερη Ελλάδα σημαίνει πλουσιότεροι Έλληνες” έδωσε υποσχέσεις.

    Μόλις την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε πως το ΑΕΠ σημείωσε άλμα 16,2%, γι’ αυτό και σήμερα είμαι σε θέση να εξαγγείλω στην αναθεώρηση του στόχου για ανάπτυξη το 2021 από το 3,6 στο 5,9%, ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Διαμήνυσε πως ανάπτυξη για ολους, κανείς δεν θα μείνει πίσω και προσέθεσε ότι «ενώ εν μέσω πανδημίας εκτυλίχθηκε ένα γιγάντιο πρόγραμμα προστασίας της εργασίας, δεν σταματήσαμε τις μεταρρυθμίσεις».

    Μόλις χθες ανακοινώθηκε η πώληση του μειοψηφικού πακέτου του ΔΕΔΔΗΕ για 2,1 δισ. ευρώ, σημείωσε ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Μας εξέπληξε όλους το ύψος του τιμήματος. Όλα αυτά αποτυπώνουν την εμπιστοσύνη των ξένων θεσμικών επενδυτών στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».

    Επίσης, ανέφερε πως το τεράστιο έργο της αναπλασης του Ελληνικού ξεκίνησε, ο ΒΟΑΚ χαρίζει 35.000 νέες θέσεις εργασίας, το Μετρο θεσσαλονίκης θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2023 και ότι στην Αθήνα η γραμμή 4 του μετρό θα εξυπηρετεί περί το ένα εκατομμύριο επιβάτες όταν ολοκληρωθεί.

    Τι τους έταξε στους νέους

    Ο πρωθυπουργός εισηγήθηκε εθνικό σχέδιο δράσεις για τη νεολαία με 4 κατευθύνσεις.

    -Νέοι έως 29 ετών όταν προσλαμβάνονται θα ενισχύονται από την πολιτεία για 6 μήνες με 1.200 ευρώ. Τα 600 ευρώ θα πηγαίνουν στους εργοδότες και τα υπόλοιπα στους νέους.
    -Από τις 100.000 στις 150.000 οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας νέων άνεργων
    -Το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα επεκτείνεται και στους σπουδαστές των ΙΕΚ
    -1.000 ευρώ σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει μακριά από το σπίτι του
    -Μηδενίζεται το τέλος κινητής και data. Κέρδος έως και 20 ευρώ το μήνα
    -Οι έφηβοι που θα έχουν εμβολιαστεί θα έχουν 50 gigabite data στο κινητό τους
    -Από αρχές του 2022 μειώνεται στο 10% το τέλος κινητής τηλεφωνίας για όλους
    -Τέλος ο φόρος στις γονικές παροχές έως 800.000 ευρώ. Αρκετά πλήρωσαν τα νοικοκυριά

    Σε επιπλέον μέτρα τόνισε:

    -Η απαλλαγή από την εισφορά αλληλεγγύης θα ισχύσει και το 2022 για όλους τους εργαζόμενους. Το ίδιο και οι ασφαλιστικές εισφορές
    -Ο συντελεστής φόρου εισοδήματος πέφτει από το 24% στο 22% και μάλιστα σε μόνιμη βάση.
    -Μειώνεται στο μισό ο φόρος για τη συγκέντρωση κεφαλαίου
    -Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με 250 άτομα προσωπικό θα φορολογούνται λιγότερο

    -Παραμένει ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ σε εισιτήρια, καφέ, μη αλκοολούχα ποτά και επεκτείνεται σε γυμναστήρια και σχολές χορού.
    -επεκτείνεται για τρεις μήνες το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    -Ο ΕΝΦΙΑ θα εξακολουθεί να μειώνεται με δίκαιο τρόπο
    -Τα νοικοκυριά θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝΦΙΑ από ό,τι την περασμένη χρονιά

    Τι θα γίνει με το ρεύμα 

    Ειδικά στο θέμα της αύξησης του ηλεκτρικού ρεύματος ο πρωθυπουργός είπε πως η Ελλάδα συγκροτεί ταμείο ενεργειακής μετάβασης, όπου θα διατεθούν 150 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα απομειωθούν ή και θα εξαφανιστούν οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. “Η επιλογή αυτή δείχνει πως η κυβέρνηση ξέρει και μπορεί να απαντά σε κάθε πρόκληση. Και ότι η ΔΕΗ έχει την δύναμη να προστατεύσει τους πελάτες της. Η επιδότηση θα αφορά σε πρώτη φάση έως το τέλος του έτους. Θα αφορά και επιχειρήσεις που λειτουργούν με ρεύμα χαμηλής τάσης”. τόνισε. Προσέθεσε πως τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει ο υπουργός Ενέργειας την άλλη εβδομάδα.

    Επίσης είπε πως ο ΦΠΑ των ζωοτροφών που προορίζονται για ζωική παραγωγή πέφτει στο 6%.  «Σχεδόν 2 δισ. ευρώ διατίθενται ήδη για παρεμβάσεις εξοικονόμησης σε επιχειρήσεις και κτίρια. Από τον επόμενο μήνα ο ΦΠΑ των ζωοτροφών που προορίζονται για ζωική παραγωγή πέφτει στο 6%. Τον Δεκέμβριο σε όλους του δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα πιστώσουμε το διπλάσιο ποσό από αυτό που θα λάμβαναν κανονικά» ανακοίνωσε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα πως το μέλλον της οικονομίας είναι μόνο πράσινο. «Κλιματική κρίση είναι εδώ επιδρώντας σε κάθε όψη της ζωής μας. Από την ασφάλεια στις φυσικές καταστροφές έως την ενέργεια. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται πολύ συχνότερα και πολύ εντονότερα. Αυτή η τραγωδία μπορεί να αποσοβηθεί μόνον εάν έως το 2050 μηδενιστούν οι ρύποι. Πρόκειται για υπαρξιακό ζήτημα. Η Ελλάδα ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική με πολλές εκφάνσεις, όπως οι πράσινες επενδύσεις, ύψους 24 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ» επεξήγησε.

    Για τις φωτιές 

    «Πρώτος εγώ ανέλαβα την ευθύνη ζητώντας συγγνώμη για τις αδυναμίες του κράτους στο φόντο των πυρκαγιών. Οι πυρκαγιές του Αυγούστου ανέδειξαν την ανάγκη να δημιουργηθεί το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με εξασφαλισμένους πόρους 2,5 δισ. ευρώ και για την πολιτική του ηγεσία επέλεξα θεωρώ τους καλύτερους, τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Ευάγγελο Τουρνά. Η κλιματική κρίση προβάλλει ως η νέα πρόκληση της εποχής» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    “Καρφιά” στην αντιπολίτευση 

    «Θα κάνω τη συζήτηση με τους πολίτες και την ίδια την κοινωνία για την κλιματική κρίση, αυτή είναι και η διαφορά αυτής της κυβέρνησης, καθώς υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που λένε όχι στον διάλογο και ναι στο τίποτε. Αυτή ακριβώς η αντίληψη διαπερνά τον σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια, καθώς και η ανάδειξη της νέας γενιάς σε πρωταγωνιστή» προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

    Στην αυριανή συνέντευξη, είπε, θα μιλήσει «για τις μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζουμε. Για το ΕΣΥ, την πρωτοβάθμια φροντίδα, για τα αποτελέσματα της πολιτικής μας στο μεταναστευτικό και πώς η Δικαιοσύνη θα στεγαστεί σε νέα κτίρια και πώς θα ψηφιοποιηθεί για να αποδίδεται πιο γρήγορα».

    Για την πανδημία 

    “Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν”, τόνισε για τον εμβολιασμό και την πανδημία. “Επενδύω στην πειθώ και στην ενότητα” είπε ο ίδιος που στέλνει στην ανεργία τους όσους δεν εμβολιάζονται. “Εμβολιαζόμαστε και απελευθερωνόμαστε” πρόσθεσε…


    Ο Μητσοτάκης σε μια άθλια τηλεοπτική εμφάνιση ενίσχυσε την καχυποψία που υπάρχει απέναντι στο πρόσωπό του αφού μοίρασε ευρώ χωρίς να αναφερθεί στα φλέγοντα ζητήματα. Στις αντιδράσεις κατά την υγειονομικής χούντας που έχει επιβάλλει. Για τα Ραφάλ και την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας όλα καλά αλλά με το να εξοπλιζόμαστε χωρίς να προασπιζόμαστε τα κυριαρχικά μας ζητήματα, είναι απλά σπατάλη πόρων. Για τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου, δεσμεύτηκε απλά την σύσταση ενός υπουργείου. Για αναδασώσεις ούτε κουβέντα. Για δέσμευση μη καταπάτησης από ανεμογεννήτριες, αιολικά πάρκα κτλ κτλ ούτε κουβέντα. Μιλάει για βοήθεια στους νέους ώστε να βρουν δουλειά που να τους επιτρέπει την αξιοπρεπεή διαβίωση και την μονιμότητα εργασίας. Για τις επιχειρήσεις που έχουν γονατίσει όμως;;; Πως θα προσλάβουν κόσμο οι επιχειρηματίες που βάζουν λουκέτο;;;

    Τρέξτε να τον ξαναψηφίσετε λοιπόν…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Είπε πως δεν είπε το Πινόκιο, οι οδοντιατρικές και οι κτηνιατρικές θεραπείες πιάνονται διπλάσια αν εξοφλούνται ηλεκτρονικά ,αλλά δεν κατάλαβα αν ήθελε να πει ότι οι κτηνίατροι εκτός από τα κατοικίδια θα δέχονται και δίποδα ζωα γιατι έτσι μας αντιμετωπίζει ο οίκος “μητσοτακης και σοι”

    2. η οικονομια λεει δεν θα ξανακλεισει χαχααχα..και ηδη εχουμε 1 μηνα λοκνταουν στο ηρακλειο και ειμαστε χωρις δουλεια 1 μηνα τωρα στα βραδυνα μαγαζια(bar-clubs κτλ) και συνεχιζεται ακομα και σε αλλες περιοχες της ελλαδας,κατα τα αλλα δεν ξανακλεινει οι οικονομια..σανο με τον τονο μας ταιζει παλι..

    3. “””-Νέοι έως 29 ετών όταν προσλαμβάνονται θα ενισχύονται από την πολιτεία για 6 μήνες με 1.200 ευρώ. Τα 600 ευρώ θα πηγαίνουν στους εργοδότες και τα υπόλοιπα στους νέους.”””
      Δηλαδή θα πληρώνουν τους εργοδότες για να προσλάβουν άτομα;;;;
      Νόμιζα ότι οι εισφορές του εργοδότη ήταν 25-35% πάνω από τον μισθό.
      Με μισθό 600€ οι εισφορές 35% του εργοδότη είναι 210€, άρα βάζει 390€ στην τσέπη ή 2340€ το εξάμηνο;

    4. Όλα τα μέτρα που γίνονται κατά καιρούς για να προσλαμβάνονται νέοι, μόνο αποτέλεσμα έχουν να κάνουν δυσκολότερη τη πρόσληψη των μεγαλύτερων. Τώρα ποιά επιχείρηση θα προσλάβει κάποιον άνω των 29 ετών, όταν για 6 μήνες θα τον πληρώνει τον πιτσιρικά η κυβέρνηση τζάμπα; Αυτά δε τα σκέφτεται η κυβέρνηση; Οι νέοι δεν έχουν ανεργία γιατί είναι νέοι και τους σνομπάρουν, έχουν ανεργία γιατί δεν υπάρχουν δουλειές. Με αυτά τα μέτρα, όποιος άνω των 29 δεν είναι διορισμένος στο δημόσιο και ψάχνει δουλειά, την έβαψε.

      1. ευκαιρία να ανοίξεις μια επιχείρηση και να προσλάβεις τζάμπα καμιά δεκαριά

    5. Συγγνώμη ρε παιδιά να κάνω επιτέλους μια ερώτηση που με τρώει χρόνια; πρέπει να έχεις τελειώσει το Χάρβαρντ η έστω οποιοδήποτε πανεπιστήμιο, για να δίνεις υποσχέσεις και να ταζεις λαγούς και πέτρα χιλία με ξένα λεφτά; η είναι τόσο δύσκολο να κάνεις έργα με ξένα λεφτά; θα καταλάβουν ποτέ οι Έλληνες πόσο δούλεμα μας κάνουν; θα αντιδράσουν ουσιαστικά;

    6. Ο ΠΘ των ΛΟΑΤΚΙ καταστρέφει του Έλληνες για να τους πάρουν τα σπίτια οι ΜΚΟ που έχουν στήσει η οικογένεια του και να βάλουν λάθρο μέσα. Με την ίδια κατανάλωση του περασμένου χρόνου για ΜάΪο ως Αύγουστο απο 300 ευρώ καλούμε να πληρώσω 450 ευρώ τώρα. Δεν τα έχω και δεν πληρώνω. Μαζεύω τα μπογαλάκια μου και πάω εξωτερικό. Θα έρθω να ψηφίσω το πιο ακροδεξιό κόμμα στις εκλογές. Μοίρασε ψέμματα ο αρχηγός των ΛΟΑΤΚΙ στους ικέτες για GB. Στην Αφρική ο στρατός θα είχε ήδη αναλάβει δράση.

    7. Αερα κοπανιστο μοιρασε οπως και περσι… φορους που ετσι και αλλιως δεν απευθυνονται στον φτωχο κοσμο…και ετσι και αλλιως δεν θα περνανε ποτε και το ξερουν για αυτο και τα καταργουν.
      Οσο για την αναπτυξη και η τουρκια εχει αναπτυξη αλλα ο λαος πειναει.

    8. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ 1000… Κ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΤΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ, ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ”

      ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

      ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ…

    9. Από το 1974 κει μετά ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…… Τάζουν λαγούς με πετραχίλια στον πεινασμένο νεοέλληνα γιατί ξέρουν πού καλά ότι για άλλη μια φορά θα τους ξαναπιστέψει και θα τους ξαναψηφίσει……

      1. πριν το 1974, που είχαμε δικτατορία, δεν είχαν ανάγκη να τάξουν

    10. Πχ στην πιάτσα βλέπεις παιδιά Έλληνες 19 με 20 χρον κλπ βλέπεις κάνουν για βοηθη έχουν τραβήξει άλλο δρόμο εστίαση η βενζινάδικα δεν κάνουν όλοι επικίνδυνο τετάρτη επαγγέλματος δεν μπορείς να τους πεις παράτα τα και έλα βοηθός από αυτά τα παιδιά στο μέλλον 10 να βγουν σωστά στο εμπόριο έχεις κέρδος στην πιάτσα εάν χρειαστούν πανεπιστήμιο πάνε ιδιωτικό ή ιντερνετικο σήμερα γενικά έχουν μείνει βούτυρο μπέμπηδες που δεν κάνουν αυτοί ίσως έχει κέρδος η ιεροσυνη από βούτυρο μπεμπέ

      1. Ρε πακιστανο βλαμμενο, μαθε Ελληνικα πρωτα και μετα σχολιασε. Σε ολα τα θεματα πετας απο μια μαλακια που δε βγαζει νοημα και χαλας το ολο θεμα του σχολιασμου των χρηστων. Ή πληρωμενο σκουπιδι εισαι ή καθυστερημενο.. βγαλε το σκασμο!

        1. ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ;

    11. Πχ στην πιάτσα βλέπεις παιδιά Έλληνες 19 με 20 χρον κλπ βλέπεις κάνουν για βοηθη έχουν τραβήξει άλλο δρόμο εστίαση η βενζινάδικα δεν κάνουν όλοι επικίνδυνο τετάρτη επαγγέλματος δεν μπορείς να τους πεις παράτα τα και έλα βοηθός από αυτά τα παιδιά στο μέλλον 10 να βγουν σωστά στο εμπόριο έχεις κέρδος στην πιάτσα εάν χρειαστούν πανεπιστήμιο πάνε ιδιωτικό ή ιντερνετικο σήμερα γενικά έχουν μείνει βούτυρο μπέμπηδες

    12. Ο κούλης σου ταυτίστηκε με τα κουμμουνια.

    13. Η πρεσα η μεταχιιρισμενη ανάλογα τα μέτρα και ανάλογα πόσο έχει δουλέψει σε τη κατάσταση είναι πάει αγορά από 50 μέχρι 300χιλ ευρώ νέα κατευθείαν απ Γερμανία πάει 1 εκατομ ευρώ για να μαθενετε ,,για αυτό και ο στόλος του κάθε εργοδότη η περιουσία που διαθέτει πάει με των στόλο που έχει και όχι με τα χρήματα η περιουσία σε κινητό ακίνητο είναι τόσο

    14. Στην ουσία οι Αλβανοί τελείωσαν ένα λύκειο και κάθισαν πήραν την άδεια εξασκησεως κλπ έβγαλαν δικιά τους πρέσβη νοικιάζουν κλπ οι περισσότεροι και χτυπάνε εργασία όταν υπάρχει δουλειά όταν δεν υπάρχει κύκλωμα εργάζονται αλλού έγιναν αφεντικά

    15. Οι πρεσαδοροι πριν 13 χρόνια έβγαζαν και 10 Χιλ το μήνα το τονίζω δεν είσαι υπηρέτης εργοδότη αλλά του πρεσαδορου και την πετσέτα και το κανατη με νερό φέρνεις αυτός θα υπογράψει για εσένα για να πας υπουργείο για εξετάσεις το ίδιο γίνετε και με χειριστές κλπ ο εργοδότης απλά ρωτάει είσαι ευχαριστημένος η να των αλλάξουμε

    16. Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
      για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή
      Θέλει νεκροί χιλιάδες να `ναι στους τροχούς
      Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.
      Θεέ μου Πρωτομάστορα μ’ έχτισες μέσα στα βουνά Θεέ μου Πρωτομάστορα μ’ έκλεισες μες στη θάλασσα!
      Πάρθηκεν από μάγους το σώμα του Μαγιού
      Το `χουνε θάψει σ’ ένα μνήμα του πέλαγου
      σ’ ένα βαθύ πηγάδι το `χουνε κλειστό
      μύρισε το σκοτάδι κι όλη η άβυσσος
      Θεέ μου Πρωτομάστορα μέσα στις πασχαλιές και Συ Θεέ μου Πρωτομάστορα μύρισες την Ανάσταση!!

    17. Η Κριστίν ντε Πιζάν ήταν Ιταλίδα συγγραφέας του ύστερου Μεσαίωνα. Υπηρέτησε ως αυλική συγγραφέας για αρκετούς δούκες και τη γαλλική βασιλική αυλή κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Καρόλου ΣΤ’ της Γαλλίας. Θεωρείται η πρώτη Ευρωπαία επαγγελματίας λογοτέχνιδα. Την εποχή της ήταν πολύ γνωστή και είχε μεγάλη φήμη.

    18. Δώσε …..Κουλη……Δώσε…..δεν βγανουν από την τσέπη σου…..τάξε και εσύ όπως έταζε και ο Αλέξης…
      .

    19. Πχ πολλές ειδικότητες στον κατασκευαστικο κλάδο αυτές που αποφέρουν χρήματα της πήραν Αλβανοί αυτές μόνο το λύκειο χριαζετε πχ βοηθός Πρέσσας ηλεκτρονικής 7 χρόνια βοηθός με ένσημα εξετάσεις υπουργείο άδεια εξασκησεως πρεσαδορου τη γίνετε όμως σε αυτά τα 7 χρόνια είσαι υπηρέτης πρεσσδορου όχι εργοδότη αυτή είναι η διαφορά σήμερα μπενουν οι Πακιστανοί αυτή βγάζουν όλοι την εργασία υπηρέτης πρεσαδορου είσαι το ίδιο και σε άλλες εργασίες ακόμα και μηχανικών κλπ επσεις πολλές φορές σε ένα εργοδότη επεμβαίνει πιεστικά ο πολιτικός παράγοντας σου λέει θα πάρεις αυτόν ναι να το πάρω δεν υπάρχει εργασία βγάλε πχ των πακιστανο βάλτον εκεί μα αυτός δεν κάνει για εκεί θέλει άτομο να μπορε να ανταπεξέλθει κλπ αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις

      1. Οκ, το πιασα.. Αλβανο πληρωμενο σκουπιδι εισαι

    20. Ο ρόλος του είναι να δημιουργήσει λειτουργικό κράτος με σεβασμό στις ελευθερίες του πολίτη. Αυτός το έχει ρίξει στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και στον απόλυτο έλεγχο του κάθε πολίτη που μετατρέπει σταδιακά σε σκλάβο.

    21. Πλάκα είχε που στο STAR, ακριβώς μετά την μετάδοση της ομιλίας του Κούλη είχε την ταινία ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ !!!!!! Φαίνεται μετά το ρουσφέτι που είχε ζητήσει ο Βαρδής από τον Κούλη για το βαφτιστήρι του, τον ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, και του το έκαψε καλλιτεχνικά (!!!) τώρα ο Βαρδής του κάνει χουνέρια…..

    22. O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
      ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ
      ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
      ΥΓ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
      ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ
      ΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΑΟΖ & ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
      ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ!
      ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ 400.000.000 ΧΡΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Κ Α Λ Ο Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Ο

    23. Μλκα μιζοτάκη, έχεις τελειώσει, είσαι ένα πολιτικό πτώμα, τι δεν καταλαβαίνεις; παραιτήσου, ξεφτίλα!

    24. Κοίτα υπάρχει μια κομπίνα στο σύστημα παγίδα λέει 600 ο εργοδότης 600 ο εργαζόμενος ανηδικευτος εδώ είναι η κομπίνα μιλάει για συνεργείο η κατευθείαν ανάθεση σε εργοδότη αν μιλάμε για εργοδότη τότε έχουμε αύξηση κατώτατος μισθού διότι εάν το ποσό είναι καθαρό στην τσέπη 600 το μήνα τότε παίζουν ρόλο τα ένσημα ειδικότητας που θα ζητήσει γιατί μπορεί να χρειαστεί εξετάσεις να δώσει πιστοποίησης η υπουργείου κλπ οπότε εδώ δεν γνωρίζουμε αν όμως είναι συνεργείου άστα καλύτερα βρωμάει για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να υπάρχει εργασία δεν μπορείς να πάρεις προσωπικό επιδότησης εάν δεν υπάρχει εργασία

    25. Μερικά μου αρέσουν είμαι ολίγον τη επαναστάτρια και εργοδότης να ήμουν θα ήμουν με εργάτες μου αρέσει κατάργησε φόρο αλληλεγγύης να το ηρεμούν οι αλληλέγγυο φτάνει πια 2 δίνει 1200 ευρώ 600 εργοδότη 600 στον νέο εγώ θα έδινα 800 στον νέο 400 εργοδότη έχει μερικά καλά τώρα για τους φόρους θέλουν επεξεργασία αν και δεν νομίζω ότι γλυτώνουμε κάτι υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο είναι για τα σουπερμάρκετ μας κλέβουν όλα εκεί δεν έκανε κανένας κάτι στον φόρο πληρώνουμε και το δικό τους

      1. Σταμάτα να μεταφράζεις με το google translate…Αν δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά μην γράφεις καλύτερα….

      2. Μαθε να γραφεις κοπελια…
        Βαζε και καμια τελεια.
        Δεν καταλαβαινει κανεις τι γραφεις.

    26. Εγώ πάντως θα τον ξαναψ(ο)φησω γιατί μου τελειώνουν τα GB.

      1. Μάλιστα!! ΕΞ-ΑΙΡΕΤΙΚΟ.
        Δένει απόλυτα με το από πάνω

      2. Λες να διαβάσει το σχόλιο ο Δράκουλας και να νομίζει ότι το λέω γι αυτόν.;;;

    27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!? ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΧΑ (ΤΟ 2019 ΨΗΦΙΣΑ ΤΖΗΜΕΡΟ) ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΟΠΡΟΚΗΦΗΝΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

      1. Ουτε εσυ δεν καταλαβες τι εγραψες….Παρε τα χαπια σου.

      2. Φίλε Αρηστεροι είναι μέσα στην κυβέρνηση σας στραβομαρα έχεις η κουφός σε τή διαφέρει η ΝΔ από τους αριστερούς στα Εθνικά θέματα τη είπε ο Κούλης θα πολεμηση τό Ναβητισμο διλαδη την εντοπιότητα του αρέσει ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΗΣΜΟΣ ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ

    Comments are closed.