ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ “ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    6028293

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Ολαφ Σολτς στο Βερολίνο και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε -επί της ουσίας- ότι θα λάβει χρήματα προκειμένου να αποκαταστήσει τους… πονεμένους όλης της γης που θα βρεθούν στη χώρα μας. Επιδόματα, σπίτια, δουλειές, όλα για τους μετανάστες που θα βρουν πρόσφορο έδαφος να μείνουν στην Ελλάδα!

    «Η Αθήνα επιμένει ότι απαιτούνται πρόσθετοι πόροι για το μεταναστευτικό και την κλιματική αλλαγή. Είναι πολύ πιθανό κράτη πρώτη γραμμής όπως η Ελλάδας είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν νέες πιέσεις στα σύνορά τους με τη νέα κρίση στη Μέση Ανατολή» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

    “Χρειαζόμαστε τώρα όσο ποτέ ένα δυναμικό σχέδιο αφενός για μπλοκάρισμα των παράνομων διελεύσεων και αφετέρου για διαχείριση νόμιμης μετανάστευσης. Η αρωγή της Ευρώπης για το μεταναστευτικό πρέπει να γίνει εντονότερη”.

    Ο κ. Σολτς από την πλευρά του για το μεταναστευτικό ζήτησε ταχεία ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης της ευρωπαϊκής νομοθεσίας ασύλου και έκανε λόγο για την ανάγκη διμερών και ευρωπαϊκών λύσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δευτερογενής μετανάστευση προς τη Γερμανία.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε επίσης: “Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο στα χρόνια της κρίσης διαθέτει μία από τις πιο σταθερές οικονομίες στην Ευρωζώνη” και διεμήνυσε, μεταξύ άλλων πως είναι ακλόνητος ο προσανατολισμός της Ελλάδας στις μεταρρυθμίσεις. «Ελλάδα και Γερμανία υποστηρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Αναφερόμενοι στο Μεσανατολικό οι δύο άνδρες τόνισαν πως η “Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση”.

    «Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση και όχι απελευθερωτικό κίνημα και οι πράξεις της καταδικάζονται με τον πιο βάρβαρο τρόπο», είπε ο Μητσοτάκης. «Επιδιώκουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία και αυτή την πρόοδο θα επιχειρήσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε με τον Ταγίπ Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας για την διαφωνία με τον Τούρκο πρόεδρο όσον αφορά στη Χαμάς.

    Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς επανέλαβε τη θέση του Βερολίνου ότι «το Ισραήλ έχει το δικαίωμα – και την υποχρέωση – να υπερασπιστεί τον εαυτό του, στο πλαίσιο πάντα του διεθνούς δικαίου» και τάχθηκε υπέρ των «ανθρωπιστικών παύσεων» των εχθροπραξιών, οι οποίες θα επιτρέψουν την πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας. Υπενθύμισε τις θηριωδίες της Χαμάς, ζήτησε άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση των ομήρων και τόνισε ότι παραμένει υπέρ της λύσης των δύο κρατών στην περιοχή.

    Αναφερόμενος στην Ουκρανία επισήμανε ότι συμφώνησαν με τον κ. Μητσοτάκη για τη συνέχιση της στήριξης της άμυνας της χώρας, ενώ επισήμανε ότι η Γερμανία στηρίζει τη διεύρυνση της ΕΕ, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι οι ενδιαφερόμενες χώρες ολοκληρώνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Και τα δυο ανδρεικελα , γλυφτες των Εβραιων , Σολτς και Μητσοτακης , συμφωνησαν οτι η Χαμας ειναι τρομοκρατικη οργανωση! Ετσι πρεπει να λενε , ετσι λενε οι αδιαντροποι υποκριτες! Απο ποτε μια ομαδα ανθρωπων που διεξαγει ενα αγωνα ετων εναντιον ενος κατακτητη , καταπιεστη , που σκοτωνει αδιακριτα οποιον αντιστεκεται στην καταπιεση και στον εποικισμο εδαφων των Παλαιστινιων , ονομαζεται τρομοκρατικη οργανωση;;;;; Με την ιδια λογικη , ο Κολοκοτρωνης , ο Καραισκακης , ο Παπαφλαισας , ο Νικηταρας , ο Μιαουλης , ο Καναρης , η Μπουμπουλινα κλπ , οι οποιοι ξεσηκωθηκαν το 1821 εναντιον των Οθωμανων για να ζουμε εμεις σημερα ελευθεροι , ηταν τρομοκρατες;;;;; Αντε γελοια υποκειμενα , που δεν τολματε να πειτε την αληθεια , νομιζετε οτι ολος ο κοσμος τρωει σανο και δεν ξερει η δεν βλεπει τα εγκληματα που διαπραττονται χρονια τωρα εις βαρος του Παλαιστινιακου λαου!! Αυτο που εκανε η Χαμας ειναι σισορευμενο μισος ετων λογω καταπιεσης!!

    2. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου(δηλ. την κάλπη) ουδεν λάθος αναγνωρίζεται. Εχετε ακόμα καιρό, μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία ν’αλλάξετε μυαλά. Προ το παρόν ανεχτείτε τα πάντα χωρίς γογγισμούς και θεατρινισμούς.

      1. Ο νεοέλληνας Έλληναρας όχι στη Δευτέρα Παρουσία αλλά ούτε στη κόλαση δεν αλλάζει μυαλά!!! Έτσι!!! Βεντούζα!! Βεντούζα!!! Όπως έλεγε και ο συγχωρεμενος Κώστας Γκουσγκούνης!!!

    3. Θα πάρει πολλά… αγγούρια από τον Γερμανό…
      Και πολλά αγγούρια θα πάρουν κι όλοι οι Λοιποί Κομματάρχες… ανεξαιρέτως…

    4. Να τους σπιτωσει στο δικό του σπιτι για να χορτάσει η αχόρταγη μαρεβα που@σοφσκι……

    5. Ζητάει λεφτά όχι για τους λαθρομετανάστες, αλλά με α????υτά τα χρήματα θα βουλώνουν τα στόματα των ραγιαδων δίνοντας επιδόματα αβέρτα κουβέρτα! Ξύπνα ραγια Νεοέλληνα και δες το αύριο για το μέλλον των παιδιών μας?

    6. Αρκετα με τους λαθρο , φτανει πια με τους Ανθελληνες πολιτικους που γεμισαν την Ελλαδα με λαθρο ισλαμιστες!! Κανενας δεν τους εδωσε αυτο το δικαιωμα να αλλοιωσουν τον πληθυσμο της χωρας!!

    7. Καλοι μου ανθρωποι ειρηνη ημιν και υμιν! Παλι βγηκε στη ζητιανια η “πεινασμενη” Κουλαρα? Της χαλασε τη κομποστα ο πολεμος στο Ισραηλ! Τι να κανει εχει να πληρωσει συνταξεις και δημοσιους υπαλληλους!

    8. ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΟΥΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

    9. Η ΚΟΥΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΑΧΥΣΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΑΖΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΑΙ ΤΗ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΙΦΗΖΕΤΑΙ

    10. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!
      ΚΟΥΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ!!!!!! ΕΡΧΕΤΕ ΚΡΕΜΑΛΑ!!!!!

    11. Να τους πάρει σπίτι του να του πηδ@νε την κυρά !!! Εκείνη η έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας του Χίου που βρίσκεται ? Είμαστε κοντά στην σύλληψη του εκτελεστή ? ΕΕ ?? Ωραίος ο Φαίδων !!!

    12. ……ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!….Γ@Μ* ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!!…ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!….ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ!!!

    13. Ο μπασταρδος και βλαμενος Προθυπουργος ας περασει πρωτα απο το οαεδ να ανοιξει τα στραβα του εχουμε 1.500.000 ανεργοι δεν τον νιαζει;

      1. Οι Έλληνες πρέπει να πεθάνουν. Τί δεν έχεις καταλάβει ακόμα;

    14. Καλησπερα στην εβραιοκρατουμενη Ελλαδα !!!!

    15. Τύφλα να έχει ο Τσίπρας!!! Η Ελλάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει και φταίμε εμείς……..

    16. Ετοιμάσου Κουλή για το 0%στις ευρωεκλογες…..
      Όσο και να τα μαγειρέψεις θα πιάσεις πάτο…..
      Έτσι σκατα που εκανες……
      Χειρότερος από τον Τσίπρα….Είσαι ρε……
      Ντροπή σου….
      Άπατρις……..
      Ανθέλληνας…..
      Θυμήσου…….πατο θα πας…..

    17. Η προδοσία δεν έχει όρια, αυτοί έχουν σκοπό να εξαφανίσουν την Ελληνική φυλή με τους λαθρομετανάστες που μαζευουν στην Ελλάδα.

    18. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ….ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    19. Και οι Έλληνες πεθαίνουν της πείνας, χωρίς να μπορούν να συντηρίσουν παιδιά λόγο της οικονομικής καταστροφής και των φόρων!

      Καριόλη Μητσοτάκη δολοφόνε, έρχεται η ώρα που θα σου το στρίψουμε το λαρύγγι, μαζί με τους υπόλοιπους. Δεν θα γλυτώσει κανείς.

    Comments are closed.