“ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΕΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ – Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΥΠΟ – ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΙ ΕΛΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΦΙΜΩΣΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

    Μεγάλες αντιδράσεις, τρικυμίες και σοβαρά συνταγματικά ζητήματα, έχει προκαλέσει η κυβερνητική τροπολογία- φασιστική εισβολή στο άρθρο 14 του Συντάγματος για την πλήρη κατάργησή του, που εισήχθη νύχτα, για την φίμωση και την οριστική ισοπέδωση της ελευθερίας του τύπου μέσω δυνατότητας επιβολής προστίμων κατά εκδοτών, μετόχων και όλων όσων μιλάνε ελληνικά. Μία ντροπολογία που θα μπορούσε να έχει εμπνευστεί ηγετίσκος-φυρερίσκος τις «χρυσές εποχές», λατινοαμερικανικής χούντας.

    Οι αντιδράσεις είναι σφοδρότατες. Ουσιαστικά αυτή η άθλια κυβέρνηση που αν μπορούσε το ξημέρωμα θα είχε βάλει λουκέτο σε όλους όσοι στέκονται απέναντί της και την ξεσκεπάζουν με τις αποκαλύψεις, έργο που οφείλει να επιτελεί ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος, νομίζει ότι θα επικρατήσει με μεθοδευμένες αλητείες. Και του Μαξίμου και όσων- “γνωστών πια αγνώστων” με κουκούλα ή ανευ- την γλείφουν για να κερδίζουν εφήμερα ωφελήματα.  Δεν γνωρίζουν -δυστυχώς γι αυτούς- ότι η πρόσκαιρη ευδαιμονία, κρατά λίγο. Μετά έρχεται η τιμωρία.

    Η τροπολογία της νύχτας

    Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Καταπολέμησης της Διαφθοράς, διατάξεις για θέματα ανθρώπινου δυναμικού και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, νομοθετικό πλαίσιο εκπαίδευσης των σπουδαστών/σπουδαστριών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης για την ένταξη στον κλάδο Π.Ε. Επιτελικών Στελεχών, διατάξεις για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των δασικών υπηρεσιών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διατάξεις για την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, Εθνική Σύνταξη Ομογενών και άλλες επείγουσες διατάξεις».

    Οι προτεινόμενες διατάξεις αφορούν στην ευθύνη του τύπου αφενός, με την τροποποίηση του άρθρου μόνου του Ν. 1178/1981, και στο επίδομα μετάβασης εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ. σε εμπόλεμη περιοχή αφετέρου.

    Αναφορικά με το άρθρο 1 (ευθύνη του τύπου), σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, εισάγεται αντικειμενική ευθύνη και για τους μετόχους ή τους εταίρους, που κατέχουν, άμεσα ή έμμεσα, το ήμισυ τουλάχιστον των μετοχών ή των εταιρικών μεριδίων, σε περίπτωση που ιδιοκτήτης του εντύπου είναι νομικό πρόσωπο. Επιπλέον, λαμβάνονται μέτρα που εξασφαλίζουν τη συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων για την άσκηση των δικαιωμάτων που προβλέπονται από την αστική και ποινική νομοθεσία, σε περιπτώσεις προσβολής εννόμων αγαθών, όπως αυτών της προσωπικότητας και της τιμής, μέσω δημοσιευμάτων εντύπων. Προς αυτή την κατεύθυνση, επιβάλλεται ο ορισμός διευθυντή και διευθυντή σύνταξης που είναι μέλη επαγγελματικού σωματείου δημοσιογράφων, όπως επίσης η αναγραφή στο έντυπο της εφημερίδας του νομίμου εκπροσώπου, του διευθυντή και του διευθυντή σύνταξης, όπως επίσης του μετόχου ή εταίρου που κατέχει, άμεσα ή έμμεσα, το ήμισυ τουλάχιστον των μετοχών ή των εταιρικών μεριδίων. Προβλέπεται δε η επιβολή διοικητικού προστίμου σε περίπτωση παραβίασης των προτεινόμενων διατάξεων, τα οποία επιβάλλονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), ανεξάρτητη αρχή που απολαμβάνει εγγυήσεων προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας.

    Με την εν λόγω διάταξη, επιχειρείται η άμεση ρύθμιση του υφιστάμενου κενού αποτελεσματικής απόδοσης ευθυνών και στους μετόχους ή εταίρους των επιχειρήσεων εντύπων μέσων, ενώ, μακροπρόθεσμα, στοχεύει στην εκπλήρωση της αποστολής του τύπου, μέσω της αντικειμενικής και αξιόπιστης ενημέρωσης, που ικανοποιεί την αξίωση του πληροφορείσθαι του κοινού και τη διασφάλιση της διαφανούς και δεοντολογικής λειτουργίας των εντύπων.

    Περαιτέρω, η προτεινόμενη διάταξη του άρθρου 2 αντιμετωπίζει το ζήτημα της μη καταβολής επιδόματος μετάβασης σε εμπόλεμη περιοχή σε όλες τις ειδικότητες εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., που έχουν μεταβεί για υπηρεσία στην εμπόλεμη περιοχή της Ουκρανίας, προκειμένου να εκπληρώσουν τα εργασιακά τους καθήκοντα και να καλυφθούν τα διαδραματιζόμενα γεγονότα, τα οποία μεταδίδονται ραδιοτηλεοπτικώς, πολλές φορές υπό εξαιρετικά αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες.

    Σκοπός της εν λόγω διάταξης είναι η διασφάλιση της ίσης μεταχείρισης μεταξύ όλων των ειδικοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και η έμπρακτη αναγνώριση της εκπλήρωσης των εργασιακών τους καθηκόντων υπό αντίξοες και εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες.

    Πιο αναλυτικά, οι προτεινόμενες ρυθμίσεις είναι οι εξής:

    Άρθρο 1 – Ευθύνη του τύπου – Τροποποίηση παρ. 1 και προσθήκη παρ. 3Α στο άρθρο μόνο του ν. 1178/1981

    1. Στην παρ. 1 του άρθρου μόνου του ν. 1178/1981 (Α’ 187) προστίθεται νέο τελευταίο εδάφιο ως εξής:

    «Σε περίπτωση ιδιοκτησίας από νομικό πρόσωπο εντύπου που εκδίδεται και διανέμεται στην Ελλάδα, και εφόσον η αξίωση της παρούσας δεν καλύπτεται για οποιονδήποτε λόγο από την εταιρεία, υπέχει την ίδια υποχρέωση ο μέτοχος ή εταίρος που κατέχει, άμεσα ή έμμεσα, το ήμισυ τουλάχιστον των μετοχών ή των εταιρικών μεριδίων.».

    2. Στο άρθρο μόνο του ν. 1178/1981 προστίθεται παρ. 3Α ως εξής:

    «3Α. α) Σε κάθε εφημερίδα που εκδίδεται και διανέμεται στην Ελλάδα ορίζονται διευθυντής και διευθυντής σύνταξης, οι οποίοι αμφότεροι είναι μέλη επαγγελματικού σωματείου δημοσιογράφων. Σε περίπτωση κυκλοφορίας φύλλου κατά παράβαση του προηγούμενου εδαφίου επιβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κάθε φορά, διοικητικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

    β) Στο έντυπο της εφημερίδας που εκδίδεται και διανέμεται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως του εάν ο ιδιοκτήτης είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο και της εταιρικής μορφής με την οποία λειτουργεί, αναγράφονται ο νόμιμος εκπρόσωπος, ο διευθυντής και ο διευθυντής σύνταξης. Σε περίπτωση κυκλοφορίας φύλλου κατά παράβαση του προηγούμενου εδαφίου επιβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κάθε φορά, διοικητικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

    γ) Στο έντυπο της εφημερίδας που εκδίδεται και διανέμεται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως του εάν ο ιδιοκτήτης είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο και της εταιρικής μορφής με την οποία λειτουργεί, αναγράφεται ο μέτοχος ή εταίρος που κατέχει άμεσα ή έμμεσα το ήμισυ τουλάχιστον των μετοχών ή των εταιρικών μεριδίων. Σε περίπτωση κυκλοφορίας φύλλου κατά παράβαση του προηγούμενου εδαφίου επιβάλλεται εντός δέκα (10) ημερών από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κάθε φορά, διοικητικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

    δ) Οι αποφάσεις επιβολής προστίμου των περ. α) έως γ) αποτελούν νόμιμο τίτλο για τη βεβαίωση του χρέους από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η οποία συντελείται μετά την αποστολή του χρηματικού καταλόγου στην αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία κατά το άρθρο 2 του Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων (ν.δ. 356/1974, Α’ 90). Τα βεβαιωμένα πρόστιμα της παρούσας παραγράφου παρακρατούνται από τα πρακτορεία διανομής τύπου και αποδίδονται αμελλητί. Κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης, η απόδοση του ποσού των προστίμων προηγείται οποιοσδήποτε κατάσχεσης εις χείρας του πρακτορείου από τρίτο ή εκχώρησης απαίτησης σε τρίτο. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού στον οποίο έχουν ανατεθεί οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης ρυθμίζεται η διαδικασία παρακράτησης και απόδοσης, καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

    ε) Για την αξιολόγηση της δυσχερώς επανορθώσιμης ή ανεπανόρθωτης βλάβης της εφημερίδας στο πλαίσιο αιτήματος προσωρινής δικαστικής προστασίας κατά πράξεων επιβολής προστίμου της παρούσας παραγράφου προσμετράται η οικονομική κατάσταση του μετόχου ή εταίρου που κατέχει άμεσα ή έμμεσα το ήμισυ τουλάχιστον των μετοχών ή των εταιρικών μεριδίων. Για την αξιολόγηση της συνδρομής του δημοσίου συμφέροντος στο πλαίσιο αιτήματος προσωρινής δικαστικής προστασίας κατά πράξεων επιβολής προστίμου λαμβάνονται υπόψη καταδίκες σε βάρος της εφημερίδας για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση.

    3. Το παρόν άρθρο ισχύει από 1ης.4.2022.»

    Άρθρο 2 – Επίδομα μετάβασης εργαζομένων Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. σε εμπόλεμη περιοχή

    1. Το επίδομα μετάβασης σε εμπόλεμη περιοχή, που προβλέπεται στο άρθρο 7 της υπ. αρ. 1177/22.4.2019 (Β’ 1447) κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Προστασία του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Οικονομικών, Υγείας, Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού καταβάλλεται στους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και ανεξαρτήτως του κλάδου και της ειδικότητάς τους, που μεταβαίνουν σε εμπόλεμη περιοχή και για όσο χρόνο παραμένουν σε αυτή.

    2. Το παρόν άρθρο ισχύει από τις 24.2.2022.

    Δείτε την τροπολογία στο hellenicparliament.gr.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. μεταβιβαση σε ανηλικο και παρε τα @ρχιδι@ μου

    2. κυβέρνηση (τρόπος του λέγειν) της Ελληνικής Ιστορίας, μακράν από την επόμενη χειρότερη …

    3. ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ….ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ …ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ….ΕΙΔΙΚΑ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ….ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΑΝ ….ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ …20 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗΣ ….ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟΥ SCHWAB ΚΑΙ SOROS ΤΗΣ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗΣ

    4. Όταν μπείτε στο παραβάν, σκεφτείτε καλά , σκεφτείτε την κατάστασή σας.

    5. Ενεργή αντίσταση σε όλα τα πολιτικά σκουπίδια που μας καταστρέφουν κάθε μέρα. Μη περιμένετε τις εκλογές γιατί είναι πλέον μανούλες να οδηγούν τα πράγματα εκεί που θέλουν. Το κόσμο στους δρόμους φοβούνται μη καθυστερείτε άλλο

    6. Εδώ κάνετε όλοι αντίσταση στην κυβέρνηση χάσατε όλοι κουτοπονοιρη κ νομίζετε όλοι θα ρίξετε την κυβέρνηση όλοι οι εξυπνάδα έχουμε όλοι ωπος ρίξατε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ α.ε οι εκλογές έχουν την κάθε κυβέρνηση

      1. Τρολάκι της κούλας, προεκλογικά σου λέγανε ότι θα διώξουν λαθρομετανάστες και τώρα πήγανε πακιστάν να φέρουν και άλλους. Διεθνιστές κατάντησαν ο πλεύρης, ο βορίδης και ο γεωργιάδης. Ουτε τα 200 χρόνια δεν σε άφησαν να γιορτάσεις ραγιά. Ξυπνάτε και αντισταθείτε στους ανθέλληνες.

    7. Στέφανε, στα μουλωχτά σήμερα οι ανθέλληνες που καίγονται να βάλουν τα σκόπια και την αλβανία στη βουλή(αδιαφορώντας για τη μειονότητα), πάνε σήμερα να ψηφίσουν αναστολή στους γιατρούς λόγω κοροιδοιού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022! Ξέρουν φσίνεται ότι ο κοροιδοιός θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022! Το συλλαλητήριο των γιατρών είναι 12.30 σήμερα στη βουλή. Ελάτε όλοι. Σήμερα εμείς, αύριο εσείς όπως λέει και το σύνθημα. Εσείς και τα παιδιά σας! Παρατήστε ότι έχετε και ελάτε πρώτα στη βουλή στις 12.30 και μετά στο υπουργείο υγείας. Όσο για τον πλεύρη και την γιατρό γκάγκα, 5 γιατροί κάνουν απεργία πείνας, να παρακαλάνε μην πεθάνει κάποιος ήρωας!!!!!!!!!! Στέφανε, στήριξε τον αγώνα για ελευθερία.

    8. oι τελειωμενοι χουνταιοι κανουν μαγκα το μητσοτακη

    9. Μητσοτάκη γ@μ@@σ@@. Νεοδημοκράτες γ@μ@@στ@.

    10. ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΤΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ………………..

    11. Και ο λόγος που τα δίνουν όλα αυτά τα επιδόματα στους κτηνοτρόφους και τους γεωργούς έστω και λίγα, γενικά όλη η επιδοματικη πολιτική της agenda 2030 την οποία υπερθεματίζει ο ιδεολογικός σας καθοδηγητης τρομάρα του ήταν και καθηγητής, είναι ότι θέλουν να τα περάσουν τα χουντομετρα τους με τη μικρότερη δυνατή αντίδραση.
      Για αυτό αναστέλλουν τα πιστοποιητικά και τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς προσωρινά. Όλοι ξέρουμε ότι ήρθαν για να μείνουν και να γίνουν προϋποθέσεις ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΣΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ.

    12. η Χούντα του μπλε συριζα χειρότερη και από τη Χούντα του ροζ συριζα !!

    13. Αφιερωμενο στους χρησιμους ηληθιους πoυ τους εχουν πεισει οτι δεν υπαρχουν συνωμοσιες.Τιποτε αλλο δεν υπαρχει εκτος απο συνωμοσιες ειτε για θεμιτο ειτε γι’αθεμιτο σκοπο.κοροιδα!

    14. Ενδέχεται οι περί την Μητσοτάκη να επιζητούν για να μπουν στη φυλακή, θα άκουσαν πως υπάρχουν πολλοί τορναδόροι εκεί.

    15. Έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος ψυχακιας τα έχει ισοπεδωσει όλα. Απορώ τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάρει επιτέλους δρόμο για τον αγύριστο!

    16. «Η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 221 εκατ. ευρώ» Tο συνολικό τραπεζικό χρέος της ΝΔ μαζί με του ΠΑΣΟΚ αγγίζει τα 563 εκατ.ευρώ! Τα δυο ελληνικά κόμματα βγαίνουν πρωταθλητές στα τραπεζικά δάνεια κομμάτων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από άλλα ευρωπαϊκά κόμματα, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει και στο παρακάτω γράφημα, που αποτυπώνει τα κομματικά χρέη από πέντε χώρες της Ευρώπης. Μεταξύ της Γερμανίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ολλανδίας, η χώρα μας κατέχει θλιβερή πρωτιά με τη Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ να καταλαμβάνουν τις δυο πρώτες θέσεις μεταξύ 24 ευρωπαϊκών κομμάτων.

    17. Η νεοταξική παγκόσμια ολοκλήρωση απαιτεί την εξολόθρευση όλων των αντιφρονούντων. Όλοι θα είναι ή πειθήνιοι σκλάβοι χωρίς βούληση και δικαιώματα ή θα είναι εξολοθρευμένοι. Αυτή είναι η κυβερνητική πολιτική.

    18. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, 2 ΕΚ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ…..

    19. Κούλης και πλεύρης να δώσουν τα εκατομμύρια ευρώ χρέη της ν.δ. Αντε να σας δω. Ίδια λογική είναι. Έχεις φέρει τα ματ πλεύρη αλλά όταν θα χρειαστείς γιατρό, τότε να σε δω ποιος θα σε περιθάλψει. Αγώνας για την ελευθερία με τους αμπόλιαστους υγειονομικούς που παλεύουν μόνοι τους.

    20. δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ έχει καταργηθεί απο τους δανειστές από τις ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ

      1. Όχι ότι και οι εγχώριοι κυβερνώντες δεσμεύονται πουθενά απ’το Σύνταγμα.

    21. Έχουμε πεθάνει…δεν φταίει αυτός γι’αυτό, αλλά όσοι τον ψήφισαν και τα κανάλια που τον στηρίζουν μας πήραν στον λαιμό τους

    22. Κούλη μεγάλε! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ζελένσκι!!! Ελπίζουμε όλοι να έχεις το τέλος του αλλά η Ελλάδα μας να μην έχει την τύχη της Ουκρανίας…

    23. Αυτά συμβαίνουν, όταν η Κυβέρνηση έχει νομικούς τύπου υπουργού υγείας που εφαρμόζουν κατά γράμμα τις παρακαταθήκες Μέγκελε. Ενώ, όπως η πράξη δείχνει, φαίνεται δεν έχει διαβάσει ούτε τη διδακτορική του διατριβή. Επειδή γράφει σε αυτήν πως κανένας νόμος δεν προβλέπει υποχρεωτικές επεμβάσεις.

    24. Δεν εχει λογικη να ψηφιζεις μαφιοζους και λαμογια και μετα,οταν σε γ να κλαιγεσαι.
      Ειμαστε λαος για ψυχιατρο στην κυριολεξια.
      Οταν ψηφιζατε τη Μαφια το 19,τοτε ητανε καλα,ε ;
      Τωρα που σας γ δε σας αρεσει και κλαιγεστε.
      Τα πραγματα ειναι απλα: αν δε θελετε να σας γ μην ψηφιζετε μαφιοζους και απατεωνες,αλλιως μην κλαιγεστε μετα.Τους μ τους γ παντα.

    25. Να ανακαλέσει το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών.
      Διαφορετικά, οι κατάρες των παππούδων και γιαγιάδων θα τον ακολουθούν!!!

    26. Μωρέ τη μας λες όλα αυτά συνθέτουν ένα πολλή καλό παιδί κατήχησης,,Kathimerini: Archon George J. Tsunis, Ambassador-designate to Greece, “travels to Greece regularly and had a very traditional Greek American upbringing – going to Greek school, speaking Greek at home, being active in the Orthodox Church.”

    27. Κούλη πρέπει να καταλάβεις ότι είχες τελειώσει πρόωρα και είχες πεθάνει!!!
      Κούλη πάρε το νεκρό πτώμα σου και πάρε τον πούλο και παραιτήσου!!!

    28. ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ αντιστρέφει τη λογική βαφτίζοντας την ωμή τυραννία, Δημοκρατία και το μαφιόζικο κράτος, Κράτος …Δικαίου.

    29. Πληρώνει τεράστια ποσά σε Αμερικανούς επικοινωνιολογους για να του φτιάχνουν την εικόνα και έχει επιστρατεύει μεγάλο αριθμό τρολ στο διαδίκτυο. Παρολαυτα είναι τόσο μεγάλη η οργή εναντίον του που θέλει να φιμωσει κάθε φωνή κριτικής εναντίον του. Τα ποσοστά του έχουν πέσει κάτω από το 25% πλέον και κατρακυλουν. Η απόφαση του να μπλέξει την Ελλάδα σε πόλεμο θα φέρει κοινωνική έκρηξη και απίστευτη φτώχεια. Έχει την πλήρη ευθύνη.

    30. Πως πεθανε δηλαδη? Οσο εχει τις πλατες των αμερικλανων και των ναζι θα ζει και θα μας οδηγει προς το τελος!
      Βλαδιμηρε φυστικωσε τον να τελειωνουμε! Ριξε… μανα εξ ουρανου κι ας γινουμε μαρτυρες της Ορθοδοξιας!

      1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ

    Comments are closed.