ΜΙΛΗΣΕ… Ο “ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ” ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ! ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΑΝΩΜ@ΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ – ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    apagogi_markella

    «Σκιές» γύρω από τον βίο της 33χρονης κατηγορούμενης – «Κάποιον καλύπτει ή την απείλησαν» λέει γείτονάς της.

    Νέα στοιχεία γύρω από τη ζωή της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

    Γείτονας της κατηγορούμενης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ όπως είπε «είναι ανίκανη να δράσει μόνη της».

    «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας της 33χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

    Φοβάται για τη ζωή της η 33χρονη

    Η κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές της Θήβας, ωστόσο εκφράζει φόβους για τη ζωή της, λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων της και για τον λόγο αυτό αιτήθηκε τη μεταγωγή της σε άλλη φυλακή.

    Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε το μεσημέρι, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

    Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η πλευρά της 33χρονης αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. θα την πληρωσει το ανωμαλο πρεζονι και φυσικα το κυκλωμα θα γλυτωσει….επειδη στο κυκλωμα ειναι ατομα υψηλης κοινωνιας….οποιος εχει δει το True detective ξερει τι εννοω…..εδω εχουμε υποθεση Epstein που παει για κουκουλωμα

    2. υπεροχη κοπελα πολυ ομορφη κριμα να φαει τα νειατα της στη φυλακη

      1. Κρίμα στο παιδάκι να λες και όχι την ασχημομουρα ποντικομουρα λεσβια

    3. Και οι κατσαρίδες πασχίζουν να διατηρήσουν την υπαρξη τους.

    4. Σημασία έχει αν είσαι επώνυμος η ανώνυμος
      παιδερας.
      Οι επώνυμοι τύπου bill gates και Μπαιντεν
      είναι σαφώς πιο class .
      Ξεπεσμός ν ασχολούμαστε με την πλεμπα.
      Η είμαστε με τον Τραμπ η όχι.

      1. Η είσαστε με τον Μπαιντεν η όχι.

    5. Φοβάται πως θα την εξοντώσουν με πληρωμένη εκτελεστρια η μαφία των παιδεραστών…

    6. Μονο οι φυλακες εχουν σκληρους νομους και ποινες… ειδικα οι βιαστες και παιδεραστες περνανε αξεχαστες στιγμες μεσα!!!

    7. Μονο οι φυλακες εχουν σκληρους νομους και ποινες… ειδικα για βιαστες και παιδεραστες.

    8. ΚΎΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΕΟΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ ΚΣΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ..ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ..Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ.

    9. Δέσιμο σε καρέκλα μπρούμυτα γονιπετης και μαστίγωμα στον πισινό με κάποιο χοντρό ρεύματος..το κακούργημα πού έκανε είναι πολύ βσρυ.

      1. ..+στοματικο (με ή χωρις), στα 4 και μια εκτονωση 150€
        Αυτο θα το χε σε προγραμμα τι να της πει

    10. Απολίθωμα σοβιετικής εβραϊκής ιδεολογίας
      Αναρχοάπλυτο κατακάθι
      Αλλοδαποί γονείς σίγουρα
      Φονιάδες Ελλήνων οι παππούδες της
      Και βρίσκεται ανάμεσα μας
      Ρε οουυυυυστ εις θάνατον
      Να γίνει η αρχή όπως παλιά
      Ναι ρε ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ
      ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
      ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
      ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ
      ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΛΕΜΕ

    11. Ο/Η Υπαρχει τροπος να βαλουν μυαλο αλλα ξεχασα ειμαι φασιστας ε; λέει:

      Ρε ουτε με Παπαδοπουλο και Πατακο ουτε με Μεταξα δεν στρωνει η κατασταση, αυτοι ηταν πολύ ανθρωπιστες .Να γινουν οι φυλακες όπως τα στρατοπαιδα συγκέντρωσης με φυλακες ςς και Ιαπωνες κειμπεται ,να δω μετα αν θα κουνηθεί κανενας ανώμαλος ,παιδεραστης και πασης φυσεως εγκληματιας , να τους εχουν απ το πρωι ως το βραδι σε νταμάρια να σπανε πετρες κάθε μερα με τα χερια μεσα στον ηλιο και να δουλευει βουρδουλας και καλαμι μπαμπου να δειτε πως θα συνετιστουν ολοι και θα είναι κοριτσακια μετα.

    12. Γέμισε η κοινωνία ανώμαλα σκουπίδια.Πήρε το μωράκι όταν γυρνούσε σπίτι το έβαψε το έδωσε ναρκωτικά το βίασε και το παράτησε μόνο του ζαλισμένο από τις ουσίες στον δρόμο.Σφαξτε την ανώμαλη μέσα στην φυλακή να καθαρίσει ο τόπος.Κατέστρεψε την ψυχούλα ενός παιδιού.

    13. συριζαια απλυτη σκατοφατσα παρτουζιαρα με πακιστανους και παιδερα.να σαπισει στη φυλακη η απλυτη

      1. Μπα για φίλη της Ουρανιας την κόβω.. Ουγκανο

    14. Οτι υπαρχει ολοκληρο κυκλωμα απο πισω ειναι το μονο σιγουρο…αλλα τι νομιζε το σαμιαμιδι οτι θα εμπλεκε με τα πιτουρα και δεν θα την ετρωγαν οι κοτες??? Τι μυαλο κουβαλει η καθε ζαβη ηθελα να ξερα …νομιζε απλα οτι θα βουταγε παιδακια θα τα μαστουρωνε θα εκανε οτι εκανε θα τα γυρναγαν σε βιντεο η θα εκαναν ζωντανη μεταδοση για να γουσταρουν οι ανωμαλοι …και μετα θα επεφταν τα φραγκα και ουτε γατα ουτε ζημια…Τι ζωο θεε μου!!!! Τωρα κατσε μεσα να γινεις εξπερ στα γλυφ(*&%νια….και να σου κανουν τον πισινο…πισινα….

    15. Αυστηροί νόμοι και εφαρμογή των νόμων. Αλλά και οι γονείς έχουν μεγάλη ευθύνη για τα παιδιά που μεγαλώνουν. Έρχονται από την επαρχία, χωριατοκόριτσα στις πόλεις και για τα λεφτά και την εύκολη ζωή, βρωμίζονται και βρωμίζουν και την κοινωνία. Αναφέρομαι και σ αυτήν και στις άλλες με το βιτριόλι, αλλά και στην υπόθεση Τοπαλούδη με τα παραβατικά παιδιά που σκότωσαν χωρίς λόγο…

      1. Μονο οι φυλακες εχουν σκληρους νομους και πονες… ειδικα για βιαστες και παιδεραστες.

    16. Φανταστητε τι φυντανια εχουν να βγουν σε λιγο απο τα σχολεια με το μαθημα ανηθικοτητος της ανωμαλιας απο την νυπιακη ηλικια στα σχολεια, του υπουργιου παιδειας,
      Μηπως εκτος απο την καταδικασθησα,
      θα πεπει να καταδικαστουν
      και οι υπουργοι του υπουργιου παιδειας ως ηθικοι αυτουργοι
      και οσοι διοργανωνουν γκαη πραιτ στην πατριδα μας και προοθουν την ανωμαλια,
      της σαπιλας που ωζει στην πατριδα μας και η δυσοδια της ανεβαινει μεχρι τον ουρανο.

      1. Η αλήθεια είναι ότι καταλάβαμε ότι δεν έχεις καλή σχέση με το υπουργείο Παιδείας.

    17. Να σαπίσει στη φυλακή. Απήγαγε το 10χρονο, του δωσε ναρκωτικά και το βίασε με τους δονητές. Τέτοια κτήνη δεν πρέπει να βγούν απο τη φυλακή.

      1. Σε λιγο καιρο θα ειναι εξω.
        Το συστημα προωθει την ανωμαλια την αρρωστια το εγκλημα.
        Απο την στιγμη που κυβερνανε σατανιστες κουμουνιστεςξεχαστε το δικιο την αξιοπρεπεια το ηθος.
        Αν δεν το εχετε καταλαβει ακομα καλα να παθετε.

        1. Ετσι ειναι οπως τα γραφεις, το εγκλημα προωθειται για να δουλευει ο μηχανισμος και να επεκτεινεται το κρατος(αστυνομια,δικαστες,δικηγοροι,δημοσιογραφοι,ψυχολογοι,ψυχιατροι,νοσοκομοι,σοφρωνιστικοι υπαλληλοι,νεες φυλακες/εργολαβοι και παει λεγοντας, εγκλημα σημαινει κερδος.Ενω η ανωμαλια προωθειται διοτι οι πουστηδες και οι πουτανες ειναι οι καλυτεροι καταναλωτες, ανωμαλια σημαινει αρρωστοι διαταραγμενοι ψυχικα τραυματισμενοι ανθρωποι που ελεγχονται και κατευθυνονται πανευκολα απο το συστημα

    18. ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ…

      1. Μπα για φίλη της γαβριελας σακελαριδου την κόβω..

    19. Γιατί σε αυτήν και όχι στην βιτριόλισα που κατέστρεψε την Ιωάννα επειδή έχει τον Κεχαγιόγλου τον τρόφιμο του Μητσοτακη
      Ο δικηγόρος της μπορεί να προσφύγει στο συμβούλιο της Ευρώπης και να εξηγήσει της κομπίνες της κυβέρνησης για τους φίλους υπόδικους

      1. Ναι καλέ, παντού. Δεν κάνουμε διακρίσεις εμείς. Btw, μόνο εγώ θέλω να πατήσω κάτω τον νουλέζα;

        1. Πατά μωρή τσατσα την Κεχαγιόγλου που πνιγεί τη κουνελα

      2. Και οι δύο προφυλακίστηκαν, τι γιατί σε αυτήν; Λόγω κορωνοϊού όλους τους κρατάνε μόνους τους για 14 μέρες άρα και την ανώμαλη. Μετά απο εκείνες τις ημέρες θα τις αμολύσουν με τις άλλες, μην ανησυχείς θα φάει καλά το σίχαμα. Μην συγκρίνεις την βιτριολίστρια με την παιδόφιλη. Η μία έβλαψε ενήλικη και η άλλη ανήλικο παιδάκι, είναι χειρότερη απο την Καλικαντζαρούλα. Αν υπήρχε θανατική ποινή, στην παιδόφιλη θα την δίναμε άνετα.

        1. Από ποιες θα φάει καλά; Από τις γυφτισες και τις ποινικές των Θηβών; Αυτές οι αθώες θα αποδώσουν δικαιοσύνη; Ως τι; Αυτες οι αισχιστου είδους πρακτικές των φυλακών επρεπε να σταματήσουν χθες δεν τιμούν κανέναν!

    Comments are closed.