ΜΙΛΟΥΝΙΑ! ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    metanastes-529x330

    Ντου από παντού, σουρωτήρι τα σύνορα της χώρας, παρά τα ψέματα Μητσοτάκη ότι ελέγχει το μεταναστευτικό. Οι ροές ασταμάτητες, οι λαθρομετανάστες καταφθάνουν με «καραβιές» και εισέρχονται στην Ελλάδα.
    Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο:

    Ανενόχλητοι κυκλοφορούν στα χωριά μας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Να αρχίσουν να τους μαζεύουν αφγανούς,Πακιστανούς,Αφρικανούς κ με αεροπλάνα κ βαπόρια πίσω στον τόπο τους.τα έξοδα να τα αναλάβουν όσοι δημιούργησαν πολέμους στην χώρα τους κ όσοι κλέβουν τον ορυκτό τους πλούτο.αγγλοι,Γάλλοι,Αμερικάνοι,Ρώσοι,κ Γερμανοί με τα 800€ επιδόματα που δινουν.ΥΓ.να βοηθηθούν οι φτωχές χώρες οικονομικά κ οι άνθρωποι να μένουν στην πατρίδα τους

    2. ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ.
      Η κατάσταση στο σημερινο ελλαδισταν. Στρατευμενοι μουσουλμανοι κρυβονται κατω απο λεοφορεια για να εισελθουν στην ελλαδα με ενα κρατος ανυπαρκτο ενω εξισλαμιζεται η χωρα με ταχυτατους ρυθμους.
      τουρκουτ οζαλ….δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο με τους ελληνες θα τους στειλουμε μερικα εκατομμυρια μουσουλμανους και θα τελειωσουμε με αυτους.

    3. Κοριτσάκια πρώτη γυμνασίου…..πάνε στην ιδια ταξη με αραπαδες 26 χρονών από το Σουδάν …..η ξεφτιλα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ……..ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ….

    4. Σήμερα είδα αλλοδαπούς μαύροι σαν τους γύφτους και δούλευαν σε δημόσια υπηρεσία ύδρευσης φορούσαν αυτά τα κίτρινα γιλέκα.

    5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ να επιστρεφουν στην Τουρκια οσοι δεν δικαιουνται ασυλου. ΣΥΝΕΠΩΣ ……..

    6. Ντου στα στρατοπεδα τα οπλα στα και χερια και γαζωστε τους παντες απο λαθροπιθικια μεχρι τις κοτες τις δικες μας κουλες κλπ. Μην αφηστε τιποτα να κινητε θανατος στους πρωδοτες που μας πινουνε το αιμα.

    7. Φυσικά κατά 99% αρσενικοί. Φτωχοί “πρόσφυγες” άντρες σε ηλικία στράτευσης που πληρώνουν πολλές χιλιάδες δολάρια και αφήνουν γυναίκες και παιδιά πίσω να… πολεμήσουν;! Τι δεν κολλάει;

    8. Είναι η νέα πάστα των λάθρο επενδυτών που βιάζονται να επενδύσουν στην νέο κατασκευάζομενη Αθηναϊκή ακτογραμμή κοινώς….. Αθηναϊκή Ριβιέρα . Γι’αυτό πρέπει να τους καλωσορίζουμε με… ανοιχτές αγκαλιές μην το μετανιώσουν και αλλάξουν προορισμό και χαθούν οι επενδυτές μαζί και η ανάπτυξη…. μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    9. Από αυτή την λαίλαπα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσει η Ελλάδα, σε μερικές δεκαετίες θα είναι και επίσημα μουσουλμανικό κράτος, χαίρεται!!!

    10. Ειναι και οργανωμενα τα πιθηκια! Ο Στρατος ας ανοιξει ομαδον πυρ! Ως εδω και μη παρεκει!

    Leave a Response