ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ… ΝΟΥΜΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1726475008-9e10e7b5e7daa73f22cc32304a8b7eb1-1024x768

    Ασύστολα ψεύδη από τον Χρυσοχοΐδη σήμερα στον Έβρο. Μιχαλάκη, οι ροές δεν μειώθηκαν, οι μετανάστες αυξάνονται, ο στρατός και η Αστυνομία ΔΕΝ προστατεύουν τα σύνορα, οι ευρωπαίοι δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα και την κυβέρνησή σας και ο πονοκέφαλος μεγαλώνει μετά το κλείσιμο των συνόρων της Γερμανίας. Δεν πείθεις και δεν πείθετε πλέον ούτε δεκαπεντάχρονα.

    Τα ψεύδη του Μιχαλάκη
    Στις Καστανιές βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Επισκεπτόμενος εκτάκτως τον βόρειο Έβρο, ο Υπουργός από τις Καστανιές παραχώρησε δηλώσεις στα μέσα τονίζοντας πως η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορά της όπως ορίζουν και οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί και συμφωνίες συνεχίζοντας με την επέκταση του φράχτη και προσλήψεις συνοριοφυλάκων:

    “Είμαστε όλοι εδώ και προστατεύουμε τα σύνορα της χώρας και την ασφάλεια της Ελλάδας. Ελληνική Αστυνομία και Ένοπλες Δυνάμεις εγγυόνται την ασφάλεια της χώρας, ο Έβρος είναι θωρακισμένος, το εννοώ, το εννοούμε και το υπηρετούμε. Και θα συνεχίσουμε με έργα πολύ συγκεκριμένα, με υποδομές, για να συμπληρώσουμε αυτό το πολύ σπουδαίο, τεράστιο έργο, από πλευράς όγκου αλλά και σημασίας που γίνεται εδώ στις απαρχές της Ελλάδας. Ο φράκτης συνεχίζει να κατασκευάζεται, συνοριοφύλακες προσλαμβάνουμε νέους, άλλους 150 στη δεύτερη γραμμή, δηλαδή στη Ροδόπη και στη Καβάλα για να ελέγχονται οποιεσδήποτε ροές εξακολουθούν να υπάρχουν έστω και λίγες, οι ροές είναι ελάχιστες, η δουλειά που κάνουν οι Έλληνες αστυνομικοί, συνοριοφύλακες, είναι μια αποστολή η οποία εγγυάται ότι η Ελλάδα προστατεύει τα δικά της αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα, υπηρετούμε όλες τις ευρωπαϊκές συνθήκες, τη Συνθήκη Σένγκεν, την πρόσφατη συμφωνία το νέο μεταναστευτικό σύμφωνο – που αφορά όλες τις χώρες και αποφασίστηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο – και είμαστε εδώ όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να υπάρχει η Ελλάδα, οι Έλληνες πολίτες ασφαλείς”.

    «Le Figaro»: Αύξηση 222% των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα
    Και δεν τα λέμε μόνο εμείς. Ιδού: Αποκαλυπτικά είναι τα δημοσιεύματα της γνωστής γαλλικής εφημερίδος Le Figaro για τις αφίξεις παρανόμων μεταναστών στις χώρες της Μεσογείου και για την αποτυχία χωρών όπως η Ελλάς και η Ισπανία, να διαχειριστούν το πρόβλημα. Ειδικότερα συμφώνως την έγκυρη εφημερίδα κατά 222% έχουν αυξηθεί οι μεταναστευτικές ροές εφέτος στην Ελλάδα (και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη το έτος δεν έχει τελειώσει) σε σχέση με το παρελθόν έτος 2023. Την ίδια στιγμή αύξηση 155% παρουσιάζουν οι ροές παρανόμων μεταναστών προς την Ισπανία.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Πολιτικά άθλιε, πολιτικά άχρηστε Χρυσοχοϊδη, καλύτερα να παραιτηθείς !!!

    2. Μιλούσε σαν να ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα.Βγηκε και με ντύσιμο λαϊκής και βαμμένο μαλι.

    3. Τι περιμένεις από αποτυχημένους γεωργακικούς και σημιτικούς πασοκτζήδες, προκοπή;

    4. Εν τω μεταξύ, λένε ΟΛΑ τα ΜΜΕ στις ειδήσεις σήμερα ότι: Εντοπίσθηκαν οι μετανάστες κ συνελήφθησαν “οι διακοσμητές”(😁)
      Οι λαθρομετανάστες τι έγιναν δηλαδή??
      ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ Γερμανοτσολιάδες ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΝ, τούς πότισαν, τούς σκατοσφούγγισαν, κ μάς τούς σερβίραν!!!
      Αει στο διάολο όλοι μαζί..😠😠 Τσόγλανοι!

    5. τι μπλε πασοκ ψηφίσατε, τηγανοκέφαλα αλβαναριά του 28 (και ήδη 22) τακατό ; 🤮

    6. Ναι είναι όπως λέμε …από μπροστά παρθένα και από πίσω παιρνούν τα τρένα …
      Βρήκες ώρα να διαβάσεις τι υπογραψες γελοίε ;

    7. Γεια σας γίδια, ψηφίστε Κούλα να τα τρώνε οι λινάτσες οι βαψομαλλιάδε

    8. Η βαφή που βάζω έχει βάση το νερό από την πισίνα του Κασέλα, κάτι γίνεται εκεί και δεν μου πετυχαίνει.

    9. Είναι όλοι τους ΠΟΛΥ εργαλεία παραγωγής ψεύδους με εργαστήριο το μέγαρο….. φυσικά όχι της μουσικής

    10. Βρε άντε κατούρα παραπέρα που θα μας πεις ότι τα σύνορα φυλάγονται ενώ έχει γεμίσει η χώρα λαθροταλιμπάνηδες. Όσο η Γερμανία είχε τα σύνορα ανοιχτά δεν κάνατε τίποτα και φεύγανε κάποιοι για εκεί. Τώτα σας μπήκε το αυγό στον κ…λο που όλοι θα μένουν εδώ και θα φανεί το μέγεθος της εισβολής. Καθάρματα καταστρέψατε την χώρα . Άς όψονται τα τραγιά που σας ψήφισαν.

    11. δεν ντρέπεται ο ξεμωραμένος να βάφει τα μαλλιά του μεζ;;; Κυβέρνηση Σημίτη έχουμε

    Leave a Response