ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ TOPPAN: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – ΔΡ. ΚΤΗΝΟΣ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ – ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ, ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

    Κοινοποίηση:
    teaser9-4

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    Δρ, ΚΤΗΝΟΣ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Έρευνα : Αυτός είναι ο εντεταλμένος του Μπάιντεν στην Αθήνα που φακελώνει τους Έλληνες πολίτες με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες —-Εταιρεια Toppan– το σκάνδαλο της απευθείας ανάθεσης. 180 εκατ. διαβατήρια . Τζίρος δις, ψέματα ο μη γεωεντοπισμος κ’ η απουσία ιατρικών απορρήτων

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα:

    Η απίθανη ιστορία του θρυλικού Κουταλιανού

    Στα ύψη μια φέτα ψωμί με λάδι!

    Γηροκομείο κολαστήριο στη Γλυφάδα με ψώρα και κατσαρίδες

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Όταν μας κάνουν ρομπότ μετά θαμας αντικαστήσουν από τα ρομπότ. Είναι η πάλη του ανθρώπινου γένους εναντίον των δαιμονικών πνευμάτων που κατοικούν στα σώματα των νεοταξιτών. Χωρίς Χριστό δεν νικιούνται οι δαίμονες.

    2. όλοι στους δρόμους να διώξουμε την κυβέρνηση του 20%.

    3. Ωρε θα τις λουστουμε θελουμε δεν θελουμε οπως πολλες αλλες χωρες της ΕΕ! ΝΤΠ ειναι αυτη με πρωτο της πιονι τους αμερικλανους! Να κοντρολαρει τα γιδια στο μαντρι!

      1. Τα πρόβατα στο μαντρί όπως εσύ που γράφεις “θα τις λουστούμε”.

        Εσύ να την λουστείς σαν καλό ραγιάς.

        Εγώ ΟΧΙ.

    4. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ

    5. Θυμάται κανείς την ” Κάρτα του Πολίτη ” ; 2010 Γ. Παπ.

    6. Ο Μητσοτακης βγήκε στις εκλογές με νοθεία απο τους Αμερικανούς

    7. Προ ετών μία τριάς επεχείρησε να τροφοδοτήσει με τις εν λόγω ταυτότητες.
      Ο πρώην αρχηγός της Αστυνομίας και μετέπειτα και νυν υφυπουργός και υπουργός Ελευθέριος Οικονόμου μαζί με δύο συνταξιούχους διπλωμάτες κάποιον Πλατή και τον Ιωάννη Αλέξιο Ζερβό πρόεδρο της νεοταξικής “Ένωσις Πολιτών για την Ανοικτή Κοινωνία”.
      Ο ίδιος ο Σόρος, αυτοπροσώπως.
      Ιδρύθηκε το 1989 με συνεχή πρόεδρο τον Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο, πρόεδρο του ΤΙΤΑΝ και πρόεδρο του ΣΕΒ, μέλους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπως τώρα ο γυιός Δημήτρης.

    8. Όλα είναι συνδεδεμένα.
      Το DigitalID (μοναδικός αριθμός κλπ) που φέρνει η ταυτότητα αυτή χρειάζεται για να επιβληθούν ΟΛΑ τα υπόλοιπα. CBDC (ΕΚΤ ανακοίνωση 24 Οκτωβρίου 2023, Αθήνα), Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης (δοκιμάστηκε στην Ιταλία ήδη), Σύστημα πίστωσης CO2 (δοκιμάστηκε στην Σουηδία ήδη), Πόλεις των 15 λεπτών που ήδη ανακοινώθηκαν σε Τρίκαλα και Λάρισα. Στη μία από το κομματόσκυλο δήμαρχο της ΝΔ που πήρε σύμβουλο τώρα για να τρέξει αυτό το πρόγραμμα, και στην άλλη από το κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα που έφαγε ξύλο.

      Προσπάθησαν να επιβάλουν το DigitalID το 2021 με το ψηφιακό πορτοφόλι (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ στο κινητό) αλλά μόνο 400.000 τσίμπησαν το τυράκι.

      Και βλέπουμε τί έρχεται από νόμους όπως ο 4961/22 άρθρο 4, που λέει ξεκάθαρα ότι το κράτος μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προσθαφαιρεί ανθρώπινα δικαιώματα. σσ το νόμο ψήφισαν ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ μαζί. Και πριν πείτε είμαι ψεκασμένος διαβάστε το, δεν είναι κάτι κρυφό. Επίσημος νόμος του Κράτους είναι.

      Αυτά όλα λέγονται ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ, γιατί αυτός είναι ο στόχος.
      Μόνο παντελώς λοβοτομημένοι βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος αυτή τη στιγμή.

    Comments are closed.