“ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ” ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 50.000 ΑΜΑΧΩΝ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Κοινοποίηση:
6342413

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου. Προσερχόμενος στο κτήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και για μια ακόμα φορά βρήκε λύσεις, που σίγουρα δεν είναι ιδανικές για το Ισραήλ. Αυτό όμως δεν του δίνει ελαφρυντικό, αφού μετά από τόσους μήνες, ο Πρωθυπουργός ούτε μια φορά δεν καταδίκασε τη δολοφονία 50.000 αμάχων, κάνοντας τον… κινέζο!

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να επαναλάβουμε την έκκλησή μας για μια άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, έτσι ώστε να μη συνεχίζεται άλλο αυτή η αδιανόητη ανθρωπιστική καταστροφή. Και να εντείνουμε τις πιέσεις μας έτσι ώστε ο νότιος Λίβανος να μην μετατραπεί και αυτός σε μια Γάζα,στα πλαίσια του νόμιμου δικαιώματος που το Ισραήλ έχει να μπορεί να αμυνθεί το ίδιο απέναντι στις ιρανικές επιθέσεις.

»Όμως αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο επιβάλλεται πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι η αυτοσυγκράτηση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο για να επαναφέρουμε στο τραπέζι τη μόνη πολιτική λύση, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει το δομικό πρόβλημα της Μέσης Ανατολής, που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία δύο κρατών τα οποία θα μπορούν να συνυπάρχουν σε ειρήνη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στη ρίζα του το δομικό πρόβλημα το οποίο οδηγεί αυτήν την περιοχή σε καθεστώς βέβαιης ανάφλεξης» είπε ο Μητσοτάκης που εξακολουθεί να “παίζει” το παιχνίδι του Ισραήλ.

Όπως άλλωστε και ο αντιπρόεδρος του, ο οποίος κατά τη χθεσινή του παρουσία στο “Ανατρεπτικό Δελτίο” και μετά από ερώτηση του Στέφανου Χίου, άρχισε να εκθειάζει το Ισραήλ, σε βαθμό… εμετικό!

Ακούστε τι είπε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οτι λεω ειναι σωστο ,λεει ο Αδωνις οτι οι Εβραιοι ειναι οι πιο πολυτιμοι και πιστοτεροι συμαχοι ,να το δειτε θα ειναι οι πρωτοι που θα μας μαχαιροσουν πισωπλατα !!

  2. Σε λγ θα μας πει ίδια και για την Κύπρο. Μήπως είναι προεόρτια; Μήπως την πάει εκεί την δουλειά;
    Στο τέλος θα βγει κι από πάνω. Θα μας λέει, είδατε το μεσανατολικό πως λύθηκε;

  3. Ο Μητσοτάκης και το σόι του κάνουν μπίζνες με τους Ισραηλινούς!!! Σκασίλα του εαν το κράτος -τρομοκράτης κάνει γενοκτονία και δεν μείνει πέτρα εκεί πέρα…

Leave a Response