ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ» – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ: «ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ»

    Κοινοποίηση:
    rodos-metanastes

    Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε χθες ότι στο Μεταναστευτικό η κυβέρνηση έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της υπευθυνότητας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά οι διαμένοντες στις δομές ανά την επικράτεια και δη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

    1024x559-696x380

    Εν τω μεταξύ στη Ρόδο:

    Δραματική είναι η κατάσταση στη Ρόδο, με λαθρομετανάστες να έχουν κατακλύσει την πόλη. Πολλοί από αυτούς έχουν εγκατασταθεί όπου έχουν βρει, ενώ βρωμίζουν και γεμίζουν ακαθαρσίες τα σημεία που βρίσκονται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ….
      ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΕΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ …
      ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ….
      ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ …. ΖΩΑ !!!

    2. Μα γι΄ αυτό ακριβώς έδωσαν % για να τους φέρουν Αθήνα !
      Σημ. : Μάλλον έχουν ήδη φτάσει Αθήνα !

    3. Όταν ο Κούλης συναινεί στον πόλεμο του Ισραήλ γίνεται συνυπεύθυνος στην σφαγή των αμάχων κ την δημιουργία εκτοπισμένων μεταναστών κ στην χώρα μας

    4. Οι ροδιτες συμπολοιτες μου ειναι τραμπαριφες … Ο ελληνας και να σκασει η κατσικα του γειτονα δεν τον νιαζει μονο οταν ερθει το προβλημα στην πορτα ισως μιλησει. Αγαπητοι Ελληνες ανω τον 30-40 ευχαριστουμε που μας δωσατε την εποχη του Περικλη 2.0 ….

    5. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΛΕΟΝ!!! ΟΤΑΝ ΦΩΝΆΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΝΟΜΠΕΛ….ΤΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΑ;;;; ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ!!!

    6. Το επιλέξατε εσείς…..οι 300……
      ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ…….
      ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΣ …..

    7. H Ροδος τι ποσοστο εδωσε στον Κουλη ειπαμε στις προηγουμενες εκλογες?
      ΜΩΚΟ!

      1. Μα γι΄ αυτό ακριβώς έδωσαν % για να τους φέρουν Αθήνα !
        Σημ. : Μάλλον έχουν ήδη φτάσει Αθήνα !

    8. Μαλλον κ.Μαρινακη της εχουν υποδειξει το δρομο της η ΕΕ και οι αμερικανοι! Μην ντρεπεσαι να το πεις, “δυτικο” προτεκτορατο ειμαστε! Αντε γιατι εισαι και νεος ανθρωπος!

    Leave a Response