ΜΟΥΦΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΡΗΚΑΝ… ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 70 ΕΚΑΤ. ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΜΟΥΦΑ – ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis2-750x430

    Θέλουν να μας κοροϊδέψουν μέσα στα μούτρα μας αλλά δεν τους βγαίνει! Μούφα εμπρηστικός μηχανισμούς βρήκαν άντρες της ΔΙΑΣ στο δάσος της Βαρυμπόμπης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε σπίρτα, αναπτήρα και άγνωστα αντικείμενα τυλιγμένα μέσα σε χαρτί και πλαστικό.

    Άμεσα στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών αλλά και της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

    Οι αρχές ψάχνουν αν υπήρχαν και σε άλλα σημεία σύνεργα εμπρησμού που χρησιμοποιήθηκαν από αγνώστους.

    Εκτιμήθηκε οτι πρόκειται για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ειδοποιήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ) και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν οτι επρόκειτο για φυτίλια, κερωμένα σπίρτα, βαμβάκι, σπάγγο και άλλα σύνεργα ικανά να προκαλέσουν εμπρησμό.

    Εμείς έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι είναι ψεύτικο όλο αυτό και σε λίγο θα εξηγήσουμε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ο πιο αδίστακτος Πρωθυπουργός που έχει περάσει από τη χώρα.

    varypompi2.jp_-400x600 varypompi4-400x600

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Παιδιά, καλά τα λέτε. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, θα ξαναψηφίσετε τα ίδια ανθελληνικά πολιτικά κόμματα, ή ένα πατριωτικό.

    2. Στέφανε Χίο απορώ γιατί δεν κάνεις ένα live να πέσει το διαδίκτυο. Αν δεν το κάνεις εσύ λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους, ποιος θα το κάνει;;;

    3. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια προσπαθούν να κοιμήσουν τον κόσμο ότι το κράτος έκανε ότι μπορούσε αλλά οι εμπρηστές ήταν πολλοί και έτσι κάηκε ολόκληρη η χώρα. Πρώτοι οι πυρόπληκτοι πρέπει να ξεσηκωθούν και να μην πιστέψουν σε λόγια του αέρα ότι θα αποζημιωθούν. Ας κοιτάξουν στο Μάτι, μετά από τρία χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η βρωμοκυβέρνηση πρέπει να φύγει. Είναι ανίκανοι, προδότες, επικίνδυνοι.

    4. Αχαχαχα να’ναι καλά οι βλάκες που νομίζουν οτι θα το χάψουμε !
      Ρεεεεε τι εμπρηστικός μηχανισμός και αηδίες είναι αυτές ; Αν ζούσαμε το 1900 μπορεί αχαχαχα

    5. Καλα να σας κανουν μαλακες ελληνες οι φασιστες διοτι ειστε ηλιθιοι. Το λεω αυτο διοτι οταν καποιος ειχε αρχιδια να τους καθαριζει φωναζατε να τους κλεισουν φυλακη και οταν τους εκλεισαν τριβατε τα χερια σας απο ικανοποιηση.. π.χ 17 νοεμβρη… τωρα θα σας γαμισει ο τιποτενιος που βγαλατε αρχηγο χωρις σαλιο μαλακες ε μαλακες

    6. ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΈΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΝ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΏΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΉ !!!

    7. Στέφανε μήπως ήταν το κοριτσάκι με σπίρτα και του έπεσαν…;;;

    8. Κόκκινη τσάντα αφημένη κάτω από δέντρο σε κοινή θέα. Δηλαδή πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να βάλεις σύνεργα που υποτίθεται θες να κρύψεις σε κόκκινη τσάντα που κάνει μπαμ από χιλιόμετρο. Που τα πουλάτε αυτά ρε ?

    9. Μακελειο, γιατι λογοκρινεις και δεν δημοσιευεις μηνυματα ιδιως οταν δεν περιεχουν υβριστικο περιεχομενο;; εχω γραψει αρκετα τα οποια εχω παρατηρησει οτι δεν εχουν δημοσιευτει. Δωστε φωνη στον αγανακτισμενο κοσμο και αφηστε τις λογοκρισιες για αλλα μεσα εξαπατησης (οχι ενημερωσης)

      1. Το ίδιο συμβαίνει και με μένα, τακτικό αναγνώστη της σελίδας αλλά και της εφημερίδας, ιδιαιτέρως δε, έχοντα απολύτως κριτική σκέψη, χωρίς στείρα εμμονή σε ένα site ή εφημερίδα.
        Δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που “κόβονται” σχόλια απολύτως έγκυρα με το αντικείμενο και καθόλου υβριστικά.
        Αν αυτό έχει συμβεί μία-δύο φορές, μπορεί να υποτεθεί ότι έγινε κατά τύχη. Όταν όμως αυτό γίνεται διαρκώς, μας βάζει σε άσχημες σκέψεις.
        Παρακαλώ να δημοσιευτεί.
        Για περαιτέρω διευκρινίσεις, το e-mail μου είναι στη διάθεσή σας.

    10. Σαν Κιτ επιβίωσης μοιάζει αυτό.τα ίδια υλικά έχω και εγώ στο δικό μου μέσα σε μεταλλικό κουτάλι.

    11. ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΟΝΟ????? ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 40% ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ.ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΣΠΙΡΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ? ΟΥΤΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΓΓΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.ΠΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ

    12. Το σχέδιο του Μητσοτάκη είναι η επιβολή χούντας με τια ευλογίες της κωλόγριας Μέρκελ… θα ακολουθήσουν και αλλού οι επιβολές στρατιωτικού νόμου

    13. ΠΟΛΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ 2 ΜΠΟΦΟΡ…….

    14. LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    15. αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι το κράτος είναι ξένο, εχθρικό, ανθελληνικό και κατοχικό παρότι του λέει στα ίσια ότι θα τον αντικαταστήσει και ότι είναι αντινατιβιστικό, διότι γαλουχήθηκε με την πασοκική σοσιαλιστική κρατικολατρεία, όταν αντικαθιστάς όμως τον Θεό με τα υλικά, το χρήμα και το νουνί, ο Θεός σε τιμωρεί και σε αντικαθιστά και αυτός με μουσουλμάνους

    16. αυτες οι φωτο ειν στιμενες χιλια τα εκατο απ αυτους που θελουν ετσι να φανει !! αν αυτα ηταν μεστην φωτιά θα ειχαν το λιγοτερο μαύρισει αν οχι γινει παραμορφωμένα

    17. Κάθαρμα μιζοτάκη πέφτεις, δεν σε σώζει τίποτα πλέον…

    18. Και εχετε την εντυπωση εσεις οτι αυτος που πηγε να βαλει φωτια ηταν τοσο οργανωτικος και τα ειχε ολα τοσο τακτοποιημενα, σενιαρισμενα και τυλιγμενα (οπως δειχνει η φωτο) αλλα τα “ξεχασε” ή τα “αφησε” αρων-αρων ωστε να τα βρουν τα τσακαλια της αστυνομιας.. μας εχουν για πολυ χαπατα

    Comments are closed.