01/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    «ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ, ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑ»: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ, ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ!

    Κοινοποίηση:
    ΛΑΡΙΣΑ

    «Όλο το σπίτι ήταν σαν σφαγείο – Είχε 2 ώρες που τη χτυπούσε» λέει ο αδερφός της αστυνομικού στη Λάρισα

    «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» συγκλονίζει η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Λάρισα.

     «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί  εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου» περιγράφει η 43χρονη.

    Η αστυνομικός υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και χρειάστηκε χειρουργείο για να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι ενώ έχει παραμορφωθεί από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων.

    «Ήθελε να τη σκοτώσει, είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε» λέει ο αδερφός της

    «Ήθελε να τη σκοτώσει» λέει ο αδερφός της και συγκλονίζει λέγοντας ότι το σπίτι μετά την επίθεση στη 43χρονη «θύμιζε σφαγείο».

    «Μου είπε, Νίκο με σκότωσε. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, ενώ από κάτω το διαμέρισμα το νοικιάζει μία φίλη της. Άκουσε βοήθεια, με σκοτώνει, και τότε κάλεσε την αστυνομία. Όλο το σπίτι ήταν μες τα αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την αστυνομία, θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνια διαλυμένο, δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό» είπε ο αδερφός της.

    «Της έκανε τη ζωή πατίνι με τη ζήλεια του»

    «Δεν γνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα θα γίνει κανένα κακό, δεν πρόλαβα. Περιστατικά χιλιάδες, τέτοια ζήλεια, την έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πως τα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε» αποκαλύπτει ο αδερφός της γυναίκας για τον σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία της Λάρισας, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

     «Ήταν λίγο πριν πεθάνει, είναι ένα σακατεμένο κορμί» – Συγκλονίζει συνάδελφός της
    «Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, για τη συνάδελφό του, που ξυλοκοπήθηκε άγριο από τον σύζυγό της στη Λάρισα.
    «Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν. Δίνει την μάχη της, είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους» συγκλονίζει ο συνάδελφος της αστυνομικού.
    «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Ειλικρινά, ούτε σε καβγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού. Πουθενά δεν έχω δει τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού» τονίζει ο κ. Νταβούρας.

    «Αν αργούσε η Άμεση Δράση 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει»

    «Τη χτύπησε προφανώς για να τη σκοτώσει. Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει» συγκλονίζει ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων, μιλώντας για το σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης της 43χρονης.

    «Αυτό δείχνει ότι δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός, αν είναι πυροσβέστης, αν είναι πολίτης απλός, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο γυναικείο φύλο που θεωρούν ότι η γυναίκα είναι κτήμα τους. Γιατί η συγκεκριμένη αξιωματικός της αστυνομίας, του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και κατόπιν του είπε ότι είδε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και να χωρίσουν οριστικά. Αυτός δεν μπόρεσε να αποδεχτεί αυτό και αυτό που ήθελε ήταν να της αφαιρέσει τη ζωή, δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Αυτή είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που είτε είναι από πατριαρχικές οικογένειες είτε γιατί έχουν μια άλλη άποψη για το άλλο φύλο και την εκφράζουν με αυτή την βάναυση επιθετικότητα» τόνισε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Δεν εχουμε ακουσει και την αλλη πλευρα. Τι του εκανε η κυρια μπατσος και αφηνιασε ετσι; Δεν ειχε ξαναπλωσει χερι επανω της λεει, αρα τι εγινε; Στα καλα καθουμενα να πιστεψουμε.. Σαν 60αρης που εχω δει πολλα μπορω να σκεφτω πολλα που να εξηγουν τετοιο αφηνιασμα σε αντρα και ειδικα στη σημερινη κοινωνια με τις σημερινες γυναικες… Οσο για τους ευαισθητουληδες μην ξεχνατε οτι ο νομος προβλεπει ακομα και για εγκλημα εν βρασμω ψυχης

    2. Από τα μπουρδέλα και τις μπαρμπουτιέρες, οι μπάτσοι τα παίρνουν, όχι οι ταβερνιάρηδες. Πρέζα επίσης, την σπρώχνουν οι μπασκίνες. Ξύλο σε όσους χάνουν το σπιτάκι τους από funds, ρίχνουν οι χαφιέδες του κούλη του αλήτη. Ήρωας!

    3. Που τον βρήκες τον σκατοβλαχο ταβερνιάρη και έκανες και οικογένεια . Ρε γυναίκες έλεος.

      1. Aυτός που την βρήκε την μπατσίνα; Τον χαφιέ του κούλη. Επίσης, ο ταβερνιάρης που λες, δουλεύει, δεν κόβει πρόστιμα για μάσκες και κράνη.

      2. Αυτός που την βρήκε την μπατσίνα; Χάθηκαν οι κοπέλες; Ο ταβερνιάρης που λες.., δουλεύει, δεν ξύνεται και κόβει πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Τον χαφιέ του κούλη βρήκε για γκόμενα;

    4. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΌΜΟΣ Α’, ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ,ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ,ΕΝΑΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ? ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ. 3-4 ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕΝΙΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

      1. Καταρχήν περαστικά στην γυναίκα !!! Φιλικα πάντα Τάκη γιατί ίσως να μην κατάλαβες καλά , πρωτον τη χτύπησε ο πρώην σύζυγος που έχουν δύο παιδιά μαζί ,δεύτερον δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που τη χτύπησε , τρίτον έμενε από κάτω πράγμα που σημαίνει ότι ίσως δεν είχαν πολλές κόντρες . Τώρα αν εσύ έκρινες ότι είναι ανίκανη για το βαθμό και τη δουλειά της, φαντάζομαι εσύ γυρνάς με ένα όπλο στο δεξί χέρι και στο άλλο σιδηρογροθια και τους φίλους συγγενείς από μακριά και σε θέση άμυνας μην σε πιάσουν απροετοίμαστο.

      2. 3-4 σε 1; Γιατί όχι 1 με 1; Τι φοβάστε; Μάθε ότι έχει και ο ιδιωτικός… τομέας… 3-4. Και ποιον διατάζει; Εμένα μπορεί να με διατάξει π.χ.; Μάλλον το αντίθετο γίνεται, εγώ την διατάζω όταν την στέλνω να ελέγξει το γειτονικό κλαμπ για ηχορύπνση π.χ.. Όποιος έχει αξιοπρέπεια φίλε και φράγκα, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να γίνει χωροφύλακας. Επίσης, βαθμό, ιεραρχικά δηλαδή μεταξύ τους, έχουν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι σε όλες τις Υπηρεσίες, μην κ@υλώνεις με τις λέξεις (βαθμοί και τέτοια).

        1. Α μπράβο ρε μάγκα καλά τα λες!! Αντε γιατί εδώ μέσα πολλές ταινίες βλέπουν τα τσουτσεκια και έβρασε το μυαλό τους απ τα νετφλιξ. 3-4 οπκε λέει ο αλλος. Τι λες ρε κοπρίτη, τι είναι η αστυνομία, ιδιωτική φρουρα του κάθε βλαμμενου;

    5. …από πατριαρχικές οικογενειες, είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλληλων..καταλαβα

    6. Αν είναι μεγάλο κεφάλι μέσα στη νουδούλα και πέσουν τηλέφωνα,τίποτε δεν θα του κάνουν,μπορεί να τον δούμε και υπουργό,τα ίδια κάνει και ο Ανδρουλάκης στο κλεφτοπασόκ και δεν κουνιέται φύλλο

    7. Το νόμισμα έχει 2 πλευρές ας ρωτήσουν εκεί στην τοπική κοινωνία την πραγματική αλήθεια, αυτό φυσικά δεν αναιρεί την δολοφονική πράξη του συζύγου που παρά λίγο να στερήσει την ζωή σε ένα νέο ανθρωπο. Η κοινωνία κατρακυλά κάνουμε παιδιά, τα αφήνουμε στην μοίρα τους, τα παιδιά μεγαλώνουν μόνα τους με tik tok Social media κτλ και στην ηλικία των 14+ αρχίζουν να έχουν κ αυτα βίαιη συμπεριφορά, για αυτό κ έχουμε πολλά περιστατικά μεταξύ ανηλίκων τ τελευταια χρόνια. Η γυναίκα “μανα” έχει ένα όπλο που λέγεται “επιμέλεια ” χρησιμοποιεί λοιπόν το παιδί εις βάρος του πατέρα άλλες φορές με βαριές εκφράσεις κ άλλες φορές με απαράδεκτο τρόπο δεν δίνει τα παιδιά ακόμα κ με δικαστικές αποφάσεις στον άντρα, έρχεται η σύγκρουση λέγονται πολλά (δεν θα βλέπεις τ παιδιά, θα στα πάρω, θα σε γ@μησω,θα σε καταστρέψω, θα με πληρώνεις κτλ) κ ύστερα έρχεται τ κακό αυτά είναι τα αποτελέσματα της κοινωνίας μας ή όποια προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα με την “συνεπιμελεια” αλλά δεν τ κατάφερε έως τώρα
      Οι γάμοι πρέπει ν λύνονται με πιο συμβιβαστικο τρόπο και για τ δύο γονείς αλλά και για την προστασία των τέκνων.
      Περαστικα και καλή ανάρρωση στην μητέρα.

    8. Με τέτοιο άτομο, έπρεπε να οπλοφορεί πάντα…Μ’ ένα πόδι ή χέρι λιγότερο, θά ήταν αρνάκι! Αλλά φαντάσου πόσο αχρηστη είναι αυτή!!! Αστυνομία τού κώλου🙌🙌
      Ψηφίζατε καί Νου-Δου?? Άλλες τόσες μαπες έπρεπε να φάει… Κύλησε ο τεντζερης κ βρήκε το καπάκι!!!

    9. Ο/Η το όπλο της για διακοσμητικό το έχει; δεν έμαθε να το χρησιμοποιεί; λέει:

      Είμαι γυναίκα και έχω σοκαριστεί πολύ με αυτήν την ιστορία και έχω όμως να επισημάνω και κάτι, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ; τι διάολο; δεν είχε εκπαίδευση; δηλαδή αν της την πέσει ξαφνικά άλλος εγκληματίας και την αρχίζει ξύλο τι θα έκανε; αν αυτός δεν ήταν ο άντρας της αλλά ένας κλέφτης που μπήκε να κλέψει και την άρχιζε σφαλιάρες πως θα αντιδρούσε; αυτοί οι άνθρωποι, οι αστυνομικοί, δεν θα έπρεπε από ένστικτο να έχουν συνηθίσει πλέον να στέλνουν το χέρι στο όπλο τους μόλις κινδυνεύσουν; Όπως για παράδειγμα πάει το πόδι στο φρένο και το γκάζι “αυτόματα” μετά από λίγο καιρό οδήγησης; Λάθος έχω καταλάβει;

      1. Δεν ηταν αστυνομικός πρώτης γραμμής !!ηταν απο το προσωπικο που ειναι στα γραφεία!!!και κανενας απο τους 2 δεν ειναι ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ !!ο κτηνώδης συζηγος καταγωγή εχει απο τα Φάρκαδωνα Τρικαλων και η γυναίκα απο τα Φαρσαλα λαρισας !!τωρα οςο για την σχέση τους ακούγονται πολλα αλλα κανείς δεν ξέρει την πραγματικότητα πισω απο κλειστές πόρτες !οπως και να εχει περαστικα στην κοπέλα και γρήγορη ανάρρωση ……..

    10. Οι αντρες δε βαρανε γυναικες ρε πουστηδες.

      Ο ΛΥΚΟΣ

    11. Περίεργο πάντως… Από τη μια η κυρία να δίνει “μαχη” για τη ζωή της και από την άλλη να “κελαηδαει” με βουλωμενα ματιά, για το πόσο κακό της έκανε ο πατέρας των παιδιών της. Ελληνική κοινωνία εν έτη 2023.

      1. Παναή δεν μαμιέσαι λέω γω… Καλό κουμάσι είσαι κι εσύ. ΟΥΣΤ!!!

          1. Η μάνα μου ανάθρεψε ΑΝΤΡΑ, όχι αντ_ρούλη όπως η δικιά σου.

            1. Από τον τρόπο που γράφεις καταλαβαίνω τι “άντρας” είσαι. Συγχαρητήρια στη… μαμά λοιπόν.

    12. Κανείς δεν είναι κτήμα κανενός. Ο Κύριος επέτρεψε μέσω του Μωυσή το έγγραφο διαζυγίου για να μην φτάσει ο άνθρωπος στο φόνο αν δεν θέλει να είναι πια με το, τη, σύζυγό του. Κανείς δεν ανήκει σε κανένα. Ούτε ο Θεός, που μας δημιούργησε, δεν θα μας θεωρεί ιδιοκτησία του. Σίγουρα, όπως λέει στο τέλος του άρθρου, είναι υπεύθυνη η πατριαρχική κοινωνία που αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως υποδεέστερες.

    13. περίεργο που υιοθετείτε τα ΨΕΜΜΑΤΑ και τους ΨΕΥΤΕΣ που εχθές μόλις τους ΦΤΥΝΑΤΕ και μάλιστα τηλεοπτικά .. από που ρε ΛΑΜΟΓΙΑ του ΜΚΛ τις έκανε αυτές τις δηλώσεις; από την ΕΝΤΑΤΙΚΗ; από το ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ; από που; της πήρατε συνέντευξη; έχετε καταντήσει χειρότεροι και πιο ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ από αυτούς που φτύνετε

    14. 2 ανηλικα στη μεση, αυτός ηθελε να “σώσει” το γάμο του ενώ αυτή.. ηθελε να “χωρίσει”, “ερωτεύτηκε” μήπως η.. κυρατσα;; Για να ακούμε κ την άλλη πλευρά.

    15. Και μετα ρωτατε ποιοι ψηφιζουν ΝΔ.. Απο το 41% που τους ψηφισε οι μισοι και βαλε ειναι κομματοσκυλα και βολεμενοι. Στα αρχιδια τους για την πατριδα, στα αρχιδια τους για τους αλλους, αυτοι να τρωνε με χρυσες κουταλες και δε πανε να γαμηθουν οι υπολοιποι. Ξεχωριζουν απο τις φατσες τους ποσο μαλακες ειναι.

      1. Και η μπατσίνα ΝΔουλα θα ήταν. Άρα γιατί πρέπει εγώ να λυπηθώ; Αυτοί με λυπούνται όταν ψηφίζουν κόμματα που χρωστάνε τον κώλο τους και δεν τους αγγίζει τίποτα, ενώ εμένα για 10.000 μου στέλνουν διαταγή πληρωμής; Καμία λύπηση. Γούστο μου, καπέλο μου.

    16. Τι να πεις τωρα δεν ξερω . Αν ημουν ο αδερφος της θα τον ειχα δεσει πισω απο το αυτοκινητο κ θα εφευγα ταξιδι Ιταλια .

      1. Εγώ θα έφευγα ο ίδιος για Ιταλία από ντροπή, αν έβλεπα η αδερφή μου να γίνεται μπασκίνα.

        1. Καλα στανταρ συμφωνω απολυτα αλλα εδω το βλεπω ως αδερφος συγγενης οχι ως ιδιοτητα μπατσου .

    17. Κοπέλα μου άμα του άνοιγες το κεφάλι στην μέση μπορεί και να έβρισκες τον μπελά σου λόγω της ιδιότητας σου. Το καθίκι όμως αυτό ήθελε. Κουράγιο και περαστικά.

      1. Σοβαρή ιδιότητα, μπάτσος, τι να λέμε τώρα; Άι παραπέρα ρέ.

    Comments are closed.