ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ! ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ… ΘΕΟ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ”, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ – ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ! ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ “ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    ΡΕΥΜΑ

    Το δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω του καύσωνα δοκιμάζεται με αποτέλεσμα τις συχνές βυθίσεις τάσης κυρίως στις ώρες της ημέρας που υπάρχει μεγάλη κατανάλωση. Πληρώνουμε μεγάλα ποσά για να πλουτίζει η καμόρα της ενέργειας και μένουμε χωρίς ρεύμα.

    Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ρεύμα είναι αυτήν την ώρα περιοχές σε: Αιγάλεω, Κηφισιά, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση.

    Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Αιγάλεω, Ζωγράφου, Ιλίσια, Βοτανικός, Ταύρος, Ρουφ, Ρέντης αναμένεται στις 19:30.

    Η ηλεκτροδότηση σε Κηφισιά, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αναμένεται στις 20:30.

    Σημειώνεται ότι σε επιφυλακή παραμένουν οι διαχειριστές του ηλεκτρικού συστήματος, καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που έχει φέρει ο καύσωνας Κλέων, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες συνεχής αύξηση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας.

    Το δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω του καύσωνα δοκιμάζεται με αποτέλεσμα τις συχνές βυθίσεις τάσης κυρίως στις ώρες της ημέρας που υπάρχει μεγάλη κατανάλωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Περιμένετε ψηφοφόροι, έρχονται κι άλλες εξελιξουλες.

    2. Όποιος δεν θέλει να πληρώνει για ρεύμα, να γυρίσει στις γκαζόλαμπες.
      Άιντε, κάφροι, όλα σας φταίνε.

      1. Κάφρε που μιλάς για κάφρους, στα χοτ σποτ μεταναστών έχει γκαζόλαμπα ή πληρώνει το ρεύμα και το wi fi των λαθρομεταναστών το κράτος που έχει χρέος 400 δις; Δίνοντας και επιδόματα στους λαθραίους που μπήκαν παράνομα! Το κράτος που δεν παράγει ούτε γκαζόλαμπα αλλά δίνει και 10 χιλιάρικα μισθό στους βουλευτές του για να δικαιολογούν τις αυξήσεις από τους ολιγάρχες, που πολλοί είναι και καναλάρχες!

        1. Ε, πήγαινε λοιπόν να μείνεις κι εσύ στο hotspot των μεταναστών να μην πληρώνεις….

      2. Να βαλουμε και κοτες στο διαμερισμα με τετοιες τιμες στα ραφια των μαρκετ. Αυτο θα πει αναπτυξη αντιπαραγωγικη

    3. Ριχναμε κανα αρνι κανα κοκορετσι στα καρβουνα. Τωρα οι βοσκοι μας εχουν ταραξει στην πεινα και τους λογαριασμους

    4. Καλως ηλθατε στην ελλαδα των αρνιων και των μπουρδελιαριδων τραγων.

    5. Δημοκρατικό τόξο, απολαύστε υπεύθυνα ❤️

    6. Αυτά είναι τα παραμύθια για τις ΑΠΕ,τις οποίες χρυσοπληρώνουμε..!!!Ο ήλιος καίει και οι διακοπές ρεύματος πάνε σύννεφο..!!Πού είναι τα φωτοβολταϊκά?Έχουν βρει και την καραμέλα τώρα, ότι έχουν βλάβες…!!Μα τόσα δισεκατομμύρια κονομήσατε κύριοι..!!Τα τσεπώσατε και το δίκτυο στην τύχη του?Ένας εισαγγελέας με καρύδια υπάρχει σε τούτη την χώρα?

    7. Ο γιδολαος ψηφισε τη Μαφια με 40%,τι σκουζει τωρα ;
      Τη Μαφια θελατε,φατε την τωρα.
      Τους μλκες τους γαμ..

    8. Η λύση είναι μία .Η ξεσηκώνεται ο ραγιάς η τον περιμένει το μνήμα .
      Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ήδη νεκρός.

    9. με την απελευθέρωση της αγοράς εκτός από έκφυλους γεμίζεις και με καρτέλ που πουλάνε ακριβά χαμηλής ποιότητος υπηρεσίες και προϊόντα

    10. Αφού δεν θέλατε το ” Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών” φάτε τώρα το “Ελλάς Ελλήνων Ανώμαλων Τουρκόφιλων Καναλαρχών και Λαθρομεταναστών”. 241.000 Σπαρτιάτες δεν αρκούν, πρέπει να βγει μπροστά και η Νίκη γιατί ο Βελόπουλος θα ψηφίσει και μνημόνια, όπως παλιά. Αν γίνουμε 2.000.000 οι Σπαρτιάτες, τότε μόνο δεν θα πάρει ανάσα το αντι-συνταγματικό ανώμαλο προδοτικό τόξο.

    11. Η πρώην ελληνική ΔΕΗ σήμερα είναι από τους κύριους χρηματοδότες των καναλιών των νταβατζήδων μέσω των συνεχών καθημερινών διαφημίσεων αξίας πολλών εκατομμυρίων για να πληρώνονται οι αμοιβές χιλιάδων αχρήστων δημοσιογράφων, που ασκούνται στην προπαγάνδα υπέρ του καθεστώτος, ενώ συγχρόνως στερεί το ηλεκτρικό από αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

    12. Έφυγα πριν δυο χρόνια και γλύτωσα από αυτή τη βρωμοχώρα και το βρωμολαό της.
      Εσείς μείνετε να βράζετε, να φαγώνεστε μεταξύ σας και να κολυμπάτε στα σκ@τ@.
      Σε αυτόν τον βόθρο δεν ξαναγυρίζω ούτε για διακοπές.

      1. Στο καό και να μη μας γράφεις.
        Τόσα χρόνια έφαγες, ηπιες, έχασες και τώρα στα δύσκολα την κάνεις μωρή κότα με ελαφρά πηδηματάκια.
        Τραβά με τις λουγκρςς τους Ευρωπαίους και θα φας καλά.

    13. ΔΕΗστυχησαμεν !!
      Του Κυρίου ΔΕΗθωμεν
      τώρα…..

    14. …Γιατι … ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ …! τσιπροκουληδες και χοιροβοσκος ( αυτοι του χοιροβοσκου σε δυο μηνες θα εχουν παει ολοι στον κουλη) , πηραν ολοι μαζι 75 ο/ο ,αν βαλουμε και τις ψηφους της τρελης και της μουσιτσας του επαγγελματια “χριστιανου”, πανω απο 82 ο/ο. ΑΡΑ, οπως εστρωσαν ,θα κοιμηθούν . Εμεις οι υπολοιποι,τι φταιμε να πληρωνουμε τη βλακεια και την παλιανθρωπια αυτου του 82 ο/ο, μου λετε ???

      1. Γελαω με το σχολιο σου..μουσιτσας

    15. Είπαμε ρε παιδιά.
      Σε κάθε διακοπή τηλ. την ΔΕΔΗΕ και αλύπητα μπινελίκια….
      Εμείς πληρώνουμε ρε αρχιδια, ρεύμα γιατί δεν έχουμε…
      Τι;;;; υπερφόρτωση,;;
      Και τα λεφτά μου τι τα κάνετε ρε κοπρόσκυλο, υπερφωφτωνετε τις τσέπες σας;;;
      Μπινελίκια μέχρι να κλαίνε…

    Comments are closed.