ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΤΑ ΔΕΝΔΙΑ – “ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ” ΕΙΠΕ ΤΟ “ΣΚΥΛΙ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κοινοποίηση:
mpaxtseli

Με υψηλούς τόνους κατά του Νίκου Δένδια, με αφορμή τις δηλώσεις του από το Καστελλόριζο, μίλησε και ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Στη διάρκεια συνεδρίασης του εθνικιστικού κόμματος MHP, ο κυβερνητικος εταίρος του Ερντογαν ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «δεν είναι τυχαίο ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας πήγε με στρατιωτική αντιπροσωπεία στο νησί του Καστελόριζου, το οποίο έχει αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς και βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του, λαχταρώντας τον βυθό όπως οι παππούδες του».

«Η εφαρμογή και υλοποίηση παγκόσμιων σεναρίων στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο είναι δυνατή μόνο εάν η Τουρκία καταστεί ανίκανη, πολωμένη και αποδυναμωμένη» πρόσθεσε ο Μπαχτσελί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κίτρινος, σχιστομάτης και μογγόλος! Πρέπει να επιστρέψει στην Άπω Ανατολή….

  2. Ωχ! Πάλι αυτός ο ξεμωραμένος παππούς!
    Βγάλτε τον στη σύνταξη να τελειώνουμε έτσι και αλλιώς δεν μας πάνε για πόλεμο που θέλει ο γερομπισμπικης αλλά για σταδιακή συνένωση.

  3. Eνταξει παππου,αλλαξε πανα πιες το τσαγακι σου και υπνο τωρα γιατι ειναι αργά….

  4. Δένδια ή Έλληνας είσαι ή Εβραίος είσαι ή Μασόνος ή δεν ξέρουμε ως πολίτες τι είσαι για την τιμή και την υπόληψη σου οφείλεις να γαμήσεις τον Μογγολο που σου πουλάει τσαμπουκά.

Leave a Response