ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ 41% – ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ! ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΑ

    Παρά το γεγονός πως οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού αποδείχτηκαν στην πράξη αναποτελεσματικοί, αφού οι εμβολιασμένοι και νοσούσαν και μετέδιδαν και πέθαιναν, η κυβέρνηση πάλι έχει εξαπολύσει τους λεγόμενους «ειδικούς» για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί εκ νέου για μία ασθένεια η οποία ουσιαστικά έχει πάψει να υφίσταται σε σοβαρή κλίμακα.

    Υποτίθεται μάλιστα πως το νέο εμβόλιο θα είναι επικαιροποιημένο και θα περιέχει και τις νέες παραλλαγές του ιού.

    Και όλα αυτά από τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι χώρες που ακολούθησαν εκτεταμένα προγράμματα εμβολιασμού κατά του Covid,  έχουν αυτή τη στιγμή υπερβάλλουσα θνητότητα.

    Θνητότητα, η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί και πρόκειται για ανακοπές καρδιάς, εγκεφαλικά, καρκίνους τούρμπο και ποιος ξέρει τι άλλο.

    Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος είναι υποψιασμένος και αρκετοί που εμβολιάστηκαν το έχουν μετανιώσει αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλυμμένη πίσω από το 41% που πήρε sτις εκλογές νιώθει ότι μπορεί ελεύθερα να ανακινήσει εκ νέου αυτό το θέμα αφού επί της ουσίας πήρε συγχωροχάρτι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ρε καραγκιοζη……Σου ερχεται η ανακοπη παλιο γιδη κοιμισμενε

    2. Ρέ Κούλη μυαλοφυγόδικε αρκετό κακό έκανες στήν Ελλάδα .Δέν παίρνεις τήν αδελφομάνα σου καί νά πάτε στόν εξω απ’εδώ πού προσκυνάτε νά ησυχάσουμε κι’εμείς;

    3. ΠΑΛΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

    4. Kαι στης Καισαριανής τον τοίχο να μας στήσουν όπως έστησαν τους παππούδες μας εμφόλια δεν θα κάνουμε καλύτερα νεκροί απο τις σφαίρες τους

    5. 2 στους 10 ψήφισαν Κούλη,8 στους 10 δεν ψήφισαν Κούλη. Αυτά είναι τα πραγματικά στατιστικά.

    6. Ας τρέξουν τα πρόβατα που τους ψήφισαν να κάνουν ξανά και ξανά όσα εμβόλια θέλουν. Ακόμα με μάσκες κυκλοφορούν κάποιοι μέσ’ τη ζέστη. Αφού δεν πήραν μυρωδιά μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ελπίδα. Εμείς ούτε εμβόλια κάναμε, ούτε και θα κάνουμε….

    7. ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ.

    8. μα 41% δεν δωσανε οι χουντικοι, δωσανε 14% σε φελοπουλο, σπαρτιαστες και νικη

    9. διαταραγμενο ΔΟΥΛΑΚΙ του ψυχανωμαλου αρχηγουσου αντε σαπερα κ.τρυπησου με 10 δόσεις να στανιαρεις, εκτος αν κάνεις τα placebo, ή πληρώνεις για το μαϊμού χιτλεροκωλοχαρτο… εκείνο που σε δείχνει τρουπιο.
      αντε κ. εμείς είμαστε ψεκες, κι εσύ όμως παραδέξου ότι είσαι πυροβολημενο, ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ, σαλταρισμενο, καφροδιποδο λίγο πριν γιατο τρελάδικο.

    10. Αχ καλέ τι ωραία μου αρέσει πολύ να τρυπιεμαι ξανά και ξανά.

    11. Αυτοί που κυκλοφορούν ακόμα στο δρόμο μόνοι τους με μάσκα καλοκαιριάτικα και με διπλή στα λεωφορεία θα τρέξουνε σίγουρα.

    12. Όσοι αρνηθούν τον εμβολιασμό, να πληρώνουν τα έξοδα νοσηλείας τους στις ΜΕΘ και να είναι σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών. Αντε να τελειώνουμε με τους οπαδούς του μεσαίωνα.

      1. Σύμφωνοι τα ίδια όμως και για όσους δέχονται γενετικές θεραπείες όταν έχουν παρενέργειες να πληρώσουν από την τσέπη τους

      2. Έγινε δημοκράτη μου θα σε ρωτήσω εσένα αν θα μπω σε νοσοκομείο που έχω πληρώσει με φόρους εγώ να πάρω άδεια.

      3. Να κοψεις τις αηδιες που τρως και τα τσιγαρα διοτι σε πειραζουν στον εγκεφαλο ..επιπλεον να κατσεις στα αυγα σου διοτι με αυτά που γραφεις μαλλον θα πιστευεις οτι υπαρχουν και εξωγηινοι ….μην και σε απαγαγουν για σκραπ και σε χασουμε ψεκα .

      4. διαταραγμενο ΔΟΥΛΑΚΙ του ψυχανωμαλου αρχηγουσου αντε σαπερα κ.τρυπησου με 10 δόσεις να στανιαρεις, εκτος αν κάνεις τα placebo, ή πληρώνεις για το μαϊμού χιτλεροκωλοχαρτο… εκείνο που σε δείχνει τρουπιο.
        αντε κ. εμείς είμαστε ψεκες, κι εσύ όμως παραδέξου ότι είσαι πυροβολημενο, ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ, σαλταρισμενο, καφροδιποδο λίγο πριν γιατο τρελάδικο.

      5. Εσύ ρε ψέκα του Κούλη για πες,αυτοί που έκαναν το εμβόλιο και τους τσάκισε ποιος θα τους πληρώσει; ο Κούλης ή εσύ; στα τέτοια σας και στους δύο.

      6. Σωπα ρε καραγκιοζη….κανε μπολι ρε γιδη,σε κοροιδεψανε μια με την αγελη ……την ανοσία…..ανοησία…τρεχα και για το επομενο……και δε θα μου λειψεις……ολοι εσεις οι βλακες.

    13. Έκαψαν κσι τα σπίτια σε ανθρώπους να μην μπορούν να πάρουν τα βουνά έστω και με κερί κλπ

    14. ότι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ είναι κατά των εμβολίων, των μέτρων και των εκβιασμών, νιώθουν ότι έχουν αρχηγό και καθοδηγητή ενώ οι υπόλοιποι που τρώμε το αγγούρι λέμε ότι δεν θέλουμε αρχηγό και ότι η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα ώστε να μην μπορεί να δημιουργηθεί μέτωπο αντίστασης οργανωμένο, άσε που θα βγει αρχηγός κάνας Κασιδιάρης, παριστάνουμε τους ανεξάρτητους χειραφετημένους ενώ το σύστημα είναι συμπαγές σε ένα μπλοκ με σκοπό την καταστροφή μας…

    15. …και πάλι δεν θα τα κάνουμε τον κ…ο τους να βαράνε κατω

    16. Αφού αυτοί που τους ψηφίζουν είναι υπέρ των εμβολίων και λένε ψεκασμενους όλους εμάς που δεν πιστεύουμε σε εμβόλια που είναι μια φανερή μπίζνα. Εδώ είναι πλειοψηφία οι ηλίθιοι και είναι ανίκητοι μόνο με τη βία τους αλλάζει κάποιος τα μυαλά, αλλιώς θα μας παίρνουν συνέχεια στο λαιμό τους χωρίς να φταίμε. Που είναι ένας Μεταξάς ένας Παπαδόπουλος να βάλει τέλος στην κατάντια της χώρας.

    17. Το στόχο που είχαν βάλει για εμβολιασμούς τον πέτυχαν και με μεγάλη επιτυχία, τα αποτελέσματα έχουν φανεί από νωρίς κ έχουμε μέλλον….από δω κ πέρα η κατάσταση θα παραμείνει για να μην ξεχνιόμαστε βεβαίως σε ήπιους ρυθμούς

      1. Ναι πέθαναν πολλούς και έχουν σειρά και άλλοι
        Πρεζακια

    18. Τις προαλλες πεθανε 17χρονη κοπελλα,ανακοπη,τα ιδια 24χρονη κοπελλα, τις ιδιες εκει μερες, και ποσοι αλλοι ακομα,νεα παιδια. Πιαστε ουρα σκατογεροι και σκατογριες ,τρεχτε να κανετε το “καινουργιο”, να γινετε τουρμπο, μπαμ και κατω,αντε να απαλλαγουμε απο σας

    19. Βάλτε και τα εμβόλια εγκληματικής αλλαγής του Μπίλυ Γκέιτς με τα κουνούπια χαχαχα

    20. 5500 εισαγγελείς και δικαστές πληρώνουμε στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Εφετείου στις 28/6 έπρεπε να έχουν μαζέψει το καθεστώς. Και επειδή δεν το έχουν κάνει δείχνει ότι έχουμε ΚΑΤΟΧΗ αντίστοιχη με αυτή των Οθωμανών που θα τελειώσει ΜΟΝΟ με επανάσταση.

      1. 45000 δικηγόροι 15000 δικαστές τόσοι είναι, μόνο ένας λειτούργησε σωστά Νίκος Αντωνιάδης.

        1. αυτος ειναι θεοπαλαβος, ατομο με ειδικες αναγκες

    21. Ας τολμησουν να το κανουν υποχρεωτικο, και θα καταλαβουν ποσο ευκολα και γρηγορα θα χασουν το 41% και θα γυρισει boomerang, ολη η τουρτα στη μουρη τους.
      Αν φοβερισουν και με προστιμα, εκει να δειτε την οργη του κοσμου.
      Πιστευω οτι δεν θα παιξουν με την φωτια, διοτι αυτη η φωτια θα καψει αυτους τους ιδιους.

    22. Εύχομαι να εμβολιαστούν ολοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ mafia του κλεφτοΠασοκ και του λαθροΣυριζα για να ξεβρωμίσουμε.

      1. Όλοι εμβολιασμένοι είναι, δεν τους ενδιαφέρουν πια οι Έλληνες ψηφοφόροι θα έχουν τους μουσουλμάνους άσε που μέχρι να γίνουν οι επόμενες εκλογές παίζει να έχουν αλλάξει πολλά με την πολιτική παγκόσμια

    23. Αχαχουχααααααααααααααα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.