ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ – ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ! ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΕΧΕΙ ΦΡΑΚΑΡΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΤΤΙΚΗ (ΧΑΡΤΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    ΚΙΝΗΣΗ

    Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αττικής με τους οδηγούς να πρέπει για ακόμα μια ημέρα να δείξουν μεγάλη υπομονή στο τιμόνι.

    Ο Κηφισός είναι για μια ακόμα ημέρα στο «κόκκινο» τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο καθώς κίνηση υπάρχει από την Πέτρου Ράλλη, μέχρι και την Μεταμόρφωση.

    Παράλληλα, στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις 10′-15′ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

    Την ίδια στιγμή, καθυστερήσεις 20′-25′ παρατηρούνται στην έξοδο της Αττικής Οδού για Λαμία ρεύμα προς Ελευσίνα.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Εχει διαρροη αμμωνιας απο εργοστασιο κ εχουν κλειστει δρομοι.

    2. Καλοι μου ανθρωποι γιομωσε το μαντρι εγχωρια και αλλοδαπα, ωρα να τη κανουμε!

    3. Επανάσταση και χωροφύλακες σε κάθε γειτονιά.

    4. Που είναι αυτό το αρχίδι ο Υπονόμου να ξεμπλοκάρει την κατάσταση, τρώει γίδια στη Λαμία το γίδι;

    5. Λιεφτα υπαρχουνε! Ενας σεισμος λειπει η ενας πολεμος να δουμε απο που θα…φυγουμε!

    6. Από τότε που καταργήθηκε η χωροφυλακή αυτό το μπάχαλο έχει και ο Πύργος Ηλείας μποτιλιάρισμα Δημοτική Αστυνομία υπάρχει αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά είναι αόρατη πληρώνουμε αόρατους ανθρώπους

    7. …..ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΟΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ….ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ!!!…..Γ@Μ#ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ…..ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ…..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ…..ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

    Comments are closed.