ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΑΡΠΑΞΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ Γ@ΦΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο 64ΧΡΟΝΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    sdr

    Οι γείτονες αλλά και όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν νοικοκύρη, έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, πόσω μάλλον για βίαιη συμπεριφορά.

    Έρχεται, λοιπόν, τώρα η δικογραφία να αποκαλύψει το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ, πριν από περίπου μια βδομάδα στη Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Μεσσήνης.

    Ο 64χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 18χρονο ρομά όταν εισέβαλε μαζί με άλλους δυο ανήλικους συνεργούς του στο σπίτι του με σκοπό τη ληστεία, κάτι που παραδέχτηκαν οι συνεργοί του.

    Παραδέχτηκαν ότι μπούκαραν για να κλέψουν

    Όπως αποκαλύπτεται από τη δικογραφία της υπόθεσης που προκάλεσε την Παρασκευή βίαια επεισόδια σε όλη την Ελλάδα καθώς μια παραπλανητική ανάρτηση στο Τικ Τοκ ανέφερε πως ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος, οι τρεις δράστες όντως εισέβαλαν στο σπίτι του για να ληστέψουν από ανασφάλιστη πόρτα.

    romart

    Ο 18χρονος γ@φτος που έχασε τη ζωή του κατάφερε να αρπάξει ένα κουτί με χρυσαφικά και όταν ο 64χρονος αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να φωνάζει. Οι δυο ανήλικοι συνεργοί του διέφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι. Ο νεαρός, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία επιτέθηκε σπρώχνοντας τον ηλικιωμένο και διέφυγε και αυτός από το ίδιο σημείο.

    Τότε ο 64χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρά του, πήρε την καραμπίνα του, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών δραστών οι οποίο ακόμα βρίσκονταν εντός του χώρου του. Οι πυροβολισμοί, όπως τονίζεται στη δικογραφία, έγιναν από απόσταση 11 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρουν τον έναν από τους δράστες στην κοιλιά και τον θώρακα.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση αυτοψίας που έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν πέντε κάλυκες αλλά και κηλίδες αίματος πάνω στην μάντρα από την οποία προσπάθησε να διαφύγει ο νεαρός που έχασε τη ζωή του. Σημειώνεται ότι, για τον ηλικιωμένο εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης μέχρι να γίνει το δικαστήριο, ενώ οι δυο συνεργοί του 18χρονου αφέθηκαν ελεύθεροι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Καλυτερα με τον χωροφυλακα παρα με τον Παπα.

    2. Δηλαδή μας λες ότι επειδή το κράτος δεν είναι ικανό να μας προστατεύσει αν και πληρώνεται για αυτό, θα μας φυλακίζει ώστε να μη μας επιτίθονταν οι νταηδες???? Τοτε να πάμε μόνοι μας να παρουσιαστούμε στις φυλακές ρε φιλαράκι. Μπα σε καλό σου. Ύστερα μας λες ότι οι Ρομά είναι 1 μυριο και τι με αυτό? Θες να μας πεις ότι δρουν συλλογικά? Ότι πέφτουν τηλέφωνα μεταξύ τους? Εγκληματικη οργάνωση δηλαδή???

    3. βλακας πιαστηκε ο 64χρονος…. ή μαλλον ανθρωπιστης !
      επρεπε να τους καθαρισει και τους 3 και να τους θαψει και αντε βρειτε τους μετα!

    4. Οι νοικοκυραίοι είναι πλέον λιγότεροι από τους αρουραίους

      O ΤΥΠΟΣ (ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Ο ΣΟΜΑΛΟΣ) είπε όλα σε οκτώ λέξεις

    5. ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    6. Κάποιοι δωσίλογοι νομίζουν ότι είναι Θεοί και μπορούν μόνο να δικάζουν και να καταδικάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ..
      Δυστυχώς γι’ αυτούς (σύντομα) θα δικαστούν και οι δικαστές.-

    7. Αντί να καλέσει κι τούς γονείς τόν άλλον δύο κι να τους βάλει μέσα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο τούς κοίταγε,κι τους γονείς του πεθαμένου όπου απηλούσαν ότι θα βάλουν φωτιά στο χωριό,άμα δεν πάει κι ο γίός του 64χρωνου μέσα,βάλε κι τα video όπου ήταν οι γύφτοι έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας χώρίς μάσκα κι,μέτρα προστασίας
      έξω από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας,κι το δικαστήριο Καλαμάτας….Με τήν ανοχή της αστυνομίας αλλά άμα ήταν Έλληνας θά τόν είχαν σαπίσει στο ξύλο..
      Αντί να τόν αθοώσουνε κατευθείαν τόν 64 όπου προστάτεψε το σπίτι του βάση Συντάγματος…
      Αλλά τι περιμένεις από άτομα που πρόσπαθουν να βάλουν (το μαύρο πρόβατο)τι ΧΑ μέσα.

    8. Κριμα που ξεφυγαν τα αλλα δυο κατακαθια.Επρεπε να τους θαψει και τους τρεις επιτοπου.αντε γιατι εχει ξεφυγει το πραγμα με τους γυφτους!!!Στειρωση στα κατακαθια χθες .οχι σημερα .ουτε αυριο!!!

    9. Ο φιλησυχος πολιτης που υπερασπησθηκε την ζωη και την περιουσια του μεσα στο σπιτι του στην φυλακη και οι δυο κλεφταραδες γυφτοι ελευθεροι!!!!!! Να χαιρεσθε την δημοκρατια σας και τους νομους σας αθλιοι πολιτικαντηδες της ΝΔ που πατε να ξεπερασετε τους κατσαπλιαδες του Συριζα στον Ανθελληνισμο και στην υποστηριξη οτι πιο σαπιου ντοπιου και αλλοδαπου σκουπιδιου που εγκληματει σε αθωους πολιτες!!!!!!!!

    10. κύριε μητσοτάκη …
      τα αναδρομικά που μας υποσχεθήκατε …πότε θα μας τα δώσετε ?

      1. Περί άλλων τιρβάζεις……

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    11. Όλες οι κυβερνήσεις είναι προδοτικές και ανθελληνικές. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα. Η αριστερά έχει δολοφονήσει 75 μετά την μεταπολίτευση. Ο μικρός Μάριος ακόμα να δικαιωθεί και πόσοι άλλοι δολοφονήθηκαν από τους ατιμώρητους γύφτους. ΑΔΙΚΙΑ

    12. Από τα σχόλια εδώ καταλαβαίνει κάποιος γιατί ο Κούλης και ο Τσίπρας έγιναν πρωθυπουργοί.Κατ αρχήν οι δικαστές ρε βλήτα,ορθώς τον προφυλάκισαν για να του σώσουν τη ζωή.Δεν το έκαναν για να εξευμενίσουν το γυφταριό.Αν τον άφηναν ελεύθερο,θα τον καθάριζαν με συνοπτικές διαδικασίες αυτοί οι υπάνθρωποι.Ο χρόνος θα ωριμάσει τις συνθήκες ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να γίνει η δίκη συμφωνα με τα ευρήματα της δικαστικής έρευνας.Οι βρομά στην Ελλάδα έιναι περίπου 1.000.000.Επίσης προστατεύονται από τον νόμο περί μειονοτικών και ευπαθών ομάδων.Δεν είναι εύκολο να τους κάνεις καλά και είναι αδύνατον να τους διώξεις.Έχουν ελληνικές ταυτότητες και τα δικαιώματα του έλληνα πολίτη.Δεν αισθάνονται φυσικά ότι έχουν υποχρεώσεις γιατί όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις χαΐδευαν τα αυτιά 600.000 ρομά ψηφοφόρων εδώ και δεκαετίες.Αντί να τους βρίζετε και να τους καταριέστε,δείτε την πραγματικότητα ως έχει.Οι νοικοκυραίοι είναι πλέον λιγότεροι από τους αρουραίους.Και αυτό την ώρα της κάλπης,μετράει πολύ…

      1. μα δε τους ενδιαφερει η ζωη του γερου, μονο να βγαλουν τα ρατσιστικα απωθημενα τους

    13. ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Μ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    14. Μπουρδέλο κράτος .
      Ο νοικοκύρης πάντα χάνει .
      Δεν πειράζει το ίδιο θα κάνω και εγώ όταν τους προλάβω στο σπίτι μου .
      Εσείς να τους κεράσετε τον θάνατό σας .

    15. Οι συνεργοί γιατί είναι ελεύθεροι??Φοβάστε να τους κλείσετε μέσα μην εξεγερθούν τα φιλαράκια τους?Αυτή είναι η δημοσκατία σας?

    16. Γαμω την γυφτιά γαμημενοι δικαστικοί. Αφήστε τον νοικοκύρη έξω. Αθώος.

    17. Οι ναζηδες χειροκροτουν τον τρελογερο που πυροβολησε πισωπλατα το νεαρο για ένα κουτι χρυσαφικα… Θαυμαστε τους!

      1. καλα του εκανε!
        τον εβαλε κανεις με το ζορι να ληστεψει με τον γερο?
        πας να ληστεψεις? να εχεις κατα νου οτι πρεπει να εισαι ετοιμος για ΟΛΑ!!!

      2. Αμα εσυ μωρη γουσταρεις γυφτους-πακι για παρεα τις νυχτες δεν σου φταιμε εμεις οι γηγενεις Ελληνες νοικοκυραιοι…

    18. Μητσοτακη , τελικά είσαι αριστερός με μπλε γραβάτα , στις επόμενες εκλογές θα δούμε εαν πονταρισες στο σωστό άλογο

      1. Δεν ποντάρει σε ευγενές άλογο, σε ξεκαπίστρωτο γομάρι ποντάρει, στον εαυτό του…

    19. Δηλαδή αυτό το κωλοχανείο κράτος, η δικαιοσύνη και η αστυνομία του, θέλουν όταν δούμε ληστή μέσα στο σπίτι μας να το σκάει με τους κόπους της ζωής μας, να τον κερνάμε ένα περγαμόντο πριν φύγει και να τον ευχαριστούμε που μας επέλεξε…. Όχι ρε πουσταράδες, άμα βλέπουμε ληστή στο σπίτι μας θα το ξαπλώνουμε κάτω όπως Αμερική. ΤΕΛΟΣ.

      1. Δεν υπήρχε ποτέ κράτος αλλά ένα απέραντο μπουρδελο.

    20. Οι νομοι της Ελλαδος λενε σε ολα τα καθαρματα Μπουκαρεται,Σκωτωσται, Βιασται ,Κλεψται και αν δεν σας φερθουν καλα θα τους τιμωρησουμε τους μα@λ@κες τους Ελληνες.Πιεσται ολα τα κομματα για οπλοκατοχη και οπλοχρησια σε αυτες της περιπτωσεις

    21. Ψόφος σε όλους τους γύφτους και λαθροπίθηκους…εχουν ρημάξει τον τόπο και τους αφήνουν ελεύθερους. Αλλά πρώτα ψόφος στην κυβέρνηση και τους εκάστοτε προδότες κυβερνώντες! …και αν κάποιος με πει ρατσιστή και φασίστα του εύχομαι να μπουκάρουν γύφτοι στο σπίτι του, να τον δείρουν , να τον βιάσουν να τον κλέψουν να τους πιάσει η αστυνομία και να τους αφήσουν ελεύθερους! Άντε γιατί πολλοί, τις λεξεις φασισμό και ρατσισμό, καραμέλα τις έχουν κάνει!

    22. Καποτε τα κλεφτρονια πηγαιναν φυλακη,τωρα παει ο νοικοκύρης,και Αφού λοιπόν τώρα ο κάθε κακοποιός και ο κάθε διαρρήκτης μπορει άνετα να μπουκάρει στο σπίτι σου αφού ξέρει ότι δεν υπάρχει τιμωρία,εσύ πρέπει να νιώθεις και ευγνώμων σε κάθε αλήτη που απλά σε κλέψει και δεν σε βασανίσει η σκοτώσει,

    23. Δε φταίνε για όλα οι πολιτικοί. Φταίμε κι εμείς οι Έλληναρες που ψηφίζουμε αυτούς τους πολιτικούς που ψηφιζουνε αυτούς τους νόμους για να καλυψουνε τις βρωμιες κάποιων. Οι γύφτοι όταν κάτι στραβωνει μαζεύονται σαν αγέλες να κατασπαραξουνε το θύμα τους και όλο του το σόι. Οι Έλληναρες αντιθετα, μέχρι να συμβεί στο σπίτι μας, γράφουμε μέσα από το πληκτρολόγιο για το τι φταίει και τι πρέπει να γίνει. Δεν είδα κανένα να πάει έξω από το δικαστήριο για να υποστηρίξει τον κάθε 64χρονο. Βολεμενε Ελληναρα περίμενε μέχρι να έρθει η σειρά σου.

    24. Και είναι μόνο η αρχή. Σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας θα παίρνουν τηλ. στην αστυνομία και θα καταφθάνουν αστυνομικοί με σαρίκι μιλώντας παράξενα ελληνικά. Μετά θα κάθονται και έξω από τις εκκλησίες και δεν θα αφήνουν να βγαίνουν οι επιτάφιοι γιατί θα προσβάλλεται το θρησκευτικό τους συναίσθημα.
      ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ .

    25. ελα ρε που τους δινουμε και βημα,κεραταδες,απο τοτε που εμφανιστηκαν στον πλανητη παρασιτα ειναι, συνεργατες του εχθρου καθε λαου…τσιρακια του παρακρατους!!!

    26. Μα κι εσύ βρε παππού, να μην κάνεις οτι κοιμάσαι;;;; Τα χε πει ο Αλέξης…δεν ακούτε

    27. Δηλαδή τί άλλο έπρεπε να κάνει ο γύφτος για να τον σκοτώσει ? Να τον αφήσει να τον σκοτώσει εκείνος και μετά τα παρακαλάει ο νοικοκύρης τον Άγιο Πέτρο να τον αναστήσει? Ρε πάτε καλά ?

    28. Ωραία να εισβάλει ο καθένας στο σπίτι του άλλου για κλοπή και βανδαλισμούς και να καθόμαστε άπραγοι με φόβο τη ζωή μας… Δικαιωσυνη τώρα και απελευθέρωση του υπερηλικα… Δεν φτάνει που έχουν περάσει τόσα δεινά οι υπερικες στην Ελλάδα να τους φυλακιζουμε…
      Ας μην έμπαινε ο 18 χρόνων στο σπίτι του για να κλέψει… Ο άνθρωπος αμυνθηκε..

    29. Σιγά που θα πήγαιναν οι βρομά να αρπάξουν μόνο κάνα λεμόνι όπως έλεγε ο πατέρας του από τον κήπο του 65χρονου και θα τους πυροβολούσε κιόλας… Σαφώς και είχαν πάει για να ληστέψουν αλλά είπαμε, ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…..

    30. Αθάνατη αδέκαστη αριστερή Ελληνόφωνη από τους απογόνους της Κλαρας δικαιοσυνη

    31. Δλδ με το που ειδε τους γυφτους ειπε:βρε καλως τα παιδια τι θετε να κλεψετε να βιασετε να βανδαλησετε την περιουσια μου παρακαλω καθιστε.Αυτο ειναι ψυχικη ηρεμη κατασταση.3λλαδα 2020.

    32. Οι ξεφτυλισμενοι πολιτικοι εκαναν την δικαιοσυνη σαν τα μουτρα τους , οι κλεφτες αφηνονται ελευθεροι και οι φιλησυχοι πολιτες στην φυλακη ….Ψηφιστε ξανα δημοκρατικο τοξο (μην χεσω) για να εξασφαλισετε μια σιγουρη θεση πισω απο τα σιδερα , αφου αργα η γρηγορα καποιος γυφτος η λαθροπιθηκος θα σας εξαναγκασει να αμυνθειτε εκτος αν κανετε πως κοιμοσαστε οπως ελεγε ο οψιμος συριζαιος τοσκας και την γλυτωσετε απλως με ενα οθωμανικο χαχαχαχα ….

    33. Μπράβο ρε Κούλη με την παρέα σου και την κυβερνησαρα σου.ντροπη σας ρε.ο άνθρωπος τι φταίει να μπει στη φυλακή υποστηρίζοντας τη ζωή του και το σπίτι του,τι φταίει να πληρώνει τα μπουκαρισματα από τους σκατογυφτους μέσα στο σπίτι του ,που στην ουσία είναι το άβατο του κάθε ανθρώπου που έχει σπίτι και τα αποβρασματα να είναι έξω και να συνεχίζουν τις ίδιες πράξεις??????????εύχομαι να τα βρείτε όλοι από το θεό μπροστά σας και σύντομα. Οι δε τουρκοσποροι κοντεύουν να φτάσουν στη Μύκονο στο cavo paradiso για κανένα coctaill και ο κύριος Κούλης κάνει ποδηλατο και βγάζει φωτό με μελλόνυμφους..

    34. ΠΟΣΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ;

    35. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, μια ζωή στα τέσσερα μπροστά σε τούρκους και γύφτους.

    36. Γίδια Κουλη λέγατε για να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Φάτε τώρα ζώα κανονικότητα κ βουλωστε το.

    37. Δικαστικοί απόφοιτοι της μεγάλης ανθελληνικής μασονοεβραίικης στοάς. Ανθέλληνες δικαστές που παίρνουν εντολές από το κάθε παράσιτο της εξουσίας. Έλληνα σήκω από τον καναπέ και στείλε τους εκεί που πρέπει.

    38. Ωραία δημοκρατία ο Νόμιμος και Νοικοκύρης φυλακή και οι κλέφτες λοποδητες γύφτοι έξω. Να χαίρεστε την δημοκρατία σας λαμογια!

    39. ….. ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση…..ΕΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ….!!!????

    40. Στήν διεφθαρμένη χούντα τού Κούλη εχει καταργηθεί η δικαιοσύνη.Τό θύμα φυλακίζεται καί οι ληστές ελεύθεροι γιά νά κάνουν νέα εγκλήματα.Oi gyφτοι οργιάζουν,σκοτώνουν Ελληνες πολίτες κλέβουν ότι θέλουν καί κανείς δέν τούς τιμωρει.Ο Κούλης προστατεύει τούς μελλοντικούς του ψηφοφόρους.Τά χουντοδικαστήρια τού γουρλομάτή καταδικάζουν τούς πατριώτες τής Χ.Α.Θέλει νά τούς τιμωρήσει γιά τήν φιλοπατρία τους καί τόν πατριωτισμό τους.Είναι έγκλημα νά αγαπάς τήν πατρίδα σου.Είσαι ναζί επειδή δέν θέλεις τούς λαθροπίθηκους.Ενας ανθέλλην
      ονόματι Νίκος Δήμου είπε τήν εξής τερατότητα.”Οποιος κλείσει στήν καρδιά του τήν Ελλάδα θά πάθει εμφραγμα”.
      Αυτοί οί “πατριώτες” είναι οί οπαδοί τού Κούλη.
      Γιάννης Λάκων

    41. Οι αλλοι γυφτοι αφεθηκαν ελευθεροι. Δωστε τους και παρασημα για να κλεβουν και να στενουν φυλακη αθωους!!

    42. τελικα σε αυτην την χωρα πρεπει να εισαι γυφτος η λαθροπιθηκος για να την περνας καλα να κανεις οτι γουσταρεις να κλεβεις να σκοτωνεις να βιαζεις να σε βγαζουν ανηλικο και ας εισαι 25 και πανω και να σου κανουνει και τεμεναδες η πολιυεια αυτην την δημοκρατια θελετε ολοι εσεις του δημοκρατικου τοξου? μην χεσω

    43. Ο 64χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ΕΡΩΤΗΣΗ ….. οταν καποιοασ ερχεται τετ α τετ με τρεισ κλεφτεσ μεσα στο σπιτι του πωσ μπορει να ειναι σε ηρεμη ψυχικη κατασταση

    44. να ρωτήσουν εμένα… που μου κλεψαν το αυτοκίνητο οι παλιογυφτόσποροι…..αλλά δεν υπάρχει κράτος…..

    45. Είναι πού μπήκαν να κλέψουνε δύο λεμόνια κατά τα άλλα.

    46. Το έχω ξαναδεί το έργο, το θύμα να φυλακίζεται και οι θύτες να αποφυλακίζονται επειδή το μπουκάρισμα στα σπίτια μας θεωρείται πλημμέλημα. Αυτός είναι ο ποινικός μας νόμος, δυστυχώς φτιάχτηκε για τους κλέφτες. Ακόμη και οι πολλαπλές κλοπές θεωρούνται πλημμέλημα, ο νομοθέτης και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης εξάντλησαν την αυστηρότητα τους στους βλάκες της παρέας Μιχαλολιάκου.

    47. Ανωμαλη δικαιοσυνη, ανωμαλο κρατος, ανωμαλος κοσμος, ανωμαλοι εξουσιαστες.

      Σε μια ευνομουμενη πολιτεια, φυλαλη θα πηγαιναν οι δυο κλεφτες, οχι ο αμυνομενος 64χρονος

    48. Ξαναψηφίστε Κουλη, γίδια μέχρι να χώσει και τον τελευταίο από εσάς μέσα. Κουλοβλαμμένοι

    Comments are closed.