“ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ” Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν.ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ- ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ – ΕΙΧΕ ΘΩΠΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΝ ΩΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Επικίνδυνος, διαστροφικός και σεξομανής φαίνεται να είναι μέσα από τη δράση του, ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται για την υπόθεση της ληστείας και του βιασμού της 53χρονης και της 76χρονης μητέρας της.

     

    Λίγο πριν τις δέκα το πρωί οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας ο 35χρονος δράστης της ληστείας και του βιασμού της 53χρονης και του ξυλοδαρμού της 76χρονης μητέρας της, στη Ν. Μανωλάδα, το απόγευμα της Κυριακής.

     Ο δράστης που κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς ζήτησε συγνώμη, βαρύνεται όχι μόνο με τις κατηγορίες της συγκεκριμένης δικογραφίας, αλλά τον συνοδεύουν κι άλλες από άλλες υποθέσεις.

    Ο δράστης αναμένεται ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει.

     

     

    Είχε παρελθόν ο δράστης

    Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr είχε εμπλακεί σε ακόμα μια ληστεία την περιοχή του Λάππα σε βάρος ηλικιωμένου, αλλά και σε αρκετές διαρρήξεις μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του.

    Σε μια από αυτές φανέρωσε και πάλι τις τάσεις διαστροφής, όταν σε σπίτι που μπήκαν για να κλέψουν σε χωριό της Βουπρασίας, ο 35χρονος είδε ένα κοριτσάκι στο ένα δωμάτιο και άρχισε να το χαϊδεύει, την ώρα που ο συνεργός του έψαχνε να κλέψει.

    Μάλιστα σε βάρος τους είχε σχηματιστεί πριν από ένα μήνα περίπου δικογραφία για πέντε κλοπές, στις οποίες περιλαμβάνεται και αυτή η υπόθεση με την κατηγορία επιπροσθέτως και της θωπείας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Με μια σφαίρα στο κεφάλι του Αλβανού και τέλος…..

    2. ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
      ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ….!!!!!!!!!
      ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…..!!!!!!!
      ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΟΥΖΕΙΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ…..!!!!!!!!
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣ…….. !!!!!!!!!!😤😤😤😡😡😡

    3. Όνομα… Η μάπα του στον τακο….. Και πέταμα από την ταράτσα της γαδα

    4. Να δείτε που αυτός παίρνει και μηναίο επίδομα ενοικίου, επίδομα αλληλεγγύης και εφάπαξ ποσό απ’ το ψευτουπερπλεόνασμα, που βγαίνουν όλα απ’ το στύψιμο του λαού. το μόνο που ίσως μας σώσει είναι σάπισμα στο ξύλο, δίκη, αυστηροποίηση ποινών, φυλακή και απέλαση χωρίς δικαίωμα να ξαναμπεί στη χώρα. Έξω όλα τα αλλοδαπά καθάρματα που μαζεύτηκαν εδώ επειδή είδαν ότι υπάρχει μπάχαλο και τους παίρνει να μας βασανίζουν και μάλιστα ατιμωρητί.

      1. πάει δεν υπάρχει αφήνουν τα λαμογια κανέναν
        πατριώτη?

    5. καταλαβει τι περνουν οι αλβανοι σημερα στην ελλαδα. ολοι ευκολα τους καταδικαζουν και αυτο γιατι δενμοπορουν απλα να κατανοησουν την πικρα και απογοητευση αυτων των ανθρωπων που απο την μιασ τιγμη στην αλλη τουςκουβαλησαν ολους αυτους τους μεταναστες πακσιτανοςυ αφγανους συριοςυ και σομαλους και τους παιρνουν τωρα τηνμπουκαι μεσα απο το στομα. οι νεο ελληνες εντναξει αυτο ειναι δεν ειναι ρατσιστες και ετσι κια αλλιως το να κλεβει κανεις το δημοσιο μεσα στο μυαλο τους δεν αποτελει μια αντιπατριωτική πραξη ισα ισα ολοι σχεοδν ολοι απολαμβναουν τ να το κανουν. οποτε δεν εχουν και πολλα να υπερασπιστον. ο αλβανο ομως ; ξερετε τι νιωθει και σε τι απαλπεπισια εχει φτασει ο ανθρωπος;… οχικανεις δεν νοιαζετε και ολοι το καταδικζουν. αυτο ομως αυριο θα ξανα ξεσηκωθει και θα ελευεθρωσει την ελελαδιτσα οπ μαζι με το πακιστανο οπως εγινε σε προηγουμενες εποχες…. τστο νεο ελλην και την νεοεληνιδα δωστους τσοντα, κινητο, λευκανση πρωκτου, μενεγακη και ενα καφε και ειναι ευτυχισμενοι….

      1. καλά προφανώς εσύ έτσι όπως γράφεις, αλβανός θα είσαι… Αλλά να σου απαντήσω στο ερώτημα σου πως δεν ξέρουμε την πίκρα και την απογοήτευση των αλβανών επειδή κουβαλήθηκαν και άλλοι λαθραίοι στην χώρα μας και παίρνουν την μπουκιά από το στόμα των αλβανών. Πρώτον εσύ δεν ξέρεις την πίκρα και την απογοήτευση των ελλήνων για όλους αυτούς που μπούκαραν λες και οι Έλληνες έχουν δουλειά… και δεύτερον αφού έχουν πίκρα και απογοήτευση οι αλβανοί, να πάνε πίσω στην πατρίδα τους να περνάνε καλύτερα και να μη μας γράφουν.

      2. Ο Αλβανος εχει πατριδα. Μπορει να γυρίσει στην πατριδα του. Δηλαδη οποιος δεν εχει δουλεια κατα την γνώμη σου, δικαιολογείτε να κλέψει, να βιάσει, να δολοφονήσει;;; Καταλαβαινεις τι λες;;; Με αυτο το σκεπτικό θα καταντήσουμε ζούγκλα. Ολοι οι ξενοι λογικα πρεπει να φύγουν απο την Ελλαδα. Ο καθένας στο …σπιτι του..( στην πατριδα του, δηλαδη) Και οι Αλβανοί ποτε δεν ελευθέρωσαν την Ελλαδα, ουτε προκειται να το κανει. Οταν ξεσηκωθουν οι λαθρο και αρχισουν να σφάζουν, τοτε ολοι οι Αλβανοί θα θυμηθούν πως ειναι Αλβανοί και θα φύγουν για την Αλβανία.

    6. Ολα αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας, Εγκληματηκοτητα σε ολες τις μορφες,
      ναρκωτικα, φτωχεια, οικογενειακοι δεσμοι, θρησκεια, εκπαιδευση όταν εχουν γινει ολα ενα μπαχαλο, ειναι βαση σχεδιου στηριζεται στην θεωρια του ελεγχου της κοινωνιας
      με το σκοπο να εχεις αβουλα και φοβισμενα ατομα που να περιμενουν να τους σωσει
      καποιος η καποιοι. Ο ιδιος ο Κρατικος Μηχανισμος το επιτρεπει να γινεται.The Τheory of Society Control λεγεται και το βλεπουμε ποσο τελεια δουλευει στην Ελλαδα.
      Απογορευουν με νομικα μεσα να υπερασπιστεις, την περιουσια σου, τον εαυτο σου,
      το διαμερισμα σου, αυτα για τωρα.

    7. Πολλά λέτε… απλά γράψτε είναι Αλβανός και τελείωσε… εννοώ εφ όσον είναι διεστραμμένος.. Δεν είναι όλοι οι Αλβανοί έτσι.. Αλλά η πλειοψηφία… οπότε ένα αλβανός και τέλος..

    8. Αδεσποτη σφαιρα στο δοξα πατρι Τα Σιχαματα να εξαφανιζωνται

    9. ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ? αυτοί που ψηφίζουν και σήμερα διαμαρτυρονται γιατι αυτος δεν είναι στην φυλακη η δεν έχει απελαθεί, δεν γίνεται κύριε να διαμαρτυρεσαι και να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ και λοιπες προοδευτικές δυνάμεις που η ατιμωρησία είναι στο αίμα τους.
      αυτα τα αποβράσματα πρέπει να εκτελούνται

    10. Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια η Αλβανία σμπρωχνει στην Ελλάδα όποιο εγκληματικό και διεστραμμένο απόβρασμα δεν θέλει να ταΐζει στις φυλακές της . Και έχουν το θράσος αυτά τα απόρριματα της υφηλίου , οι Αλβανοί , να παρενοχλούν να χλευάζουν και να απειλούν με διώξιμο γιαγιάδες της Εθνικής μας μειονότητας στην ,Ήπειρο στην αλβανική τηλεόραση…..επειδή δεν μιλούν αλβανικά …. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΙΛΗΣ… !!!

    11. Ολα τα αποβράσματα του κόσμου μαζεύτηκαν στην μπανανία. Κλέβουν, βιάζουν, ξυλοκοπούν, σκοτώνουν, τα συλλαμβάνουν, και μετά τα αφήνουν ελεύθερα. Κάτι άσχετο Στέφανε, ακούμε κατά καιρούς αλλοδαπούς να μας βρίζουν, να βρίζουν τους Ελληνες και την πατρίδα μας, να σκίζουν την σημαία μας, αυτοί ήθελα να ξερα συλλαμβάνονται και δικάζονται με τον ιδιο αντιρατσιστικό νόμο που πέφτει σαν καταπέλτης στο κεφάλι του Ελληνα όταν πέσει στο αντίστοιχο παράπτωμα??

    12. Και ενώ έχει κάνει ένα σωρό γιατί είναι έξω; Αυτά δεν τα βλέπουν στην κυβέρνηση; Και εάν τα βλέπουν γιατί δεν κάνουν κάτι, γιατί δεν αλλάζουν τον νόμο Παρασκευοπουλου;

    13. Πρώτα πρώτα γιατί υπάρχει θολό στη φωτό του; Για να μην αναγνωριστεί και από άλλα θύματα του; Δεύτερον αφού έχει “ένδοξο” παρελθόν κακουργηματικών πράξεων πως ήταν όξω και αφού τον έβγαλαν όξω γιατί δεν έχει απελαθεί;

      1. Poly sosto to sxolio soy..Apo ekei kayalavainoyme oti oi nomoi stin ellada k I astynomia kalyptoun ta apovrasmata ,rypara genoi,OXI toys Ellines!!! Aytodikia Apo edo k empros,o noon noeoto.,sygnommin gia ta greeklish ..eyharisto.

    14. μαλακία αστυνομία και κράτος ……..προστασία των πολιτικών και εργολαβοπατερων……για τους ελληνες στ ‘ αρχίδια τους προστασια καμμία….

    15. ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ….ΦΑΝΑΤΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ!τεσπα,Λπν,διορθωση των αναλυσεων της Αγιας Γραφης….στην 1η εξοδο-αρπαγη θα φυγουν τελικα και οι 2 Νυφες(λια και ραχηλ) με διαφορα 40 ημερων…πρωτα θα αρπαχθει η Λια μετα το τελος των 40 πρωτων ημερων και μετα θαχουμε αλλες 40 μερες οπου το τελος θα αρπαχθει η Ραχηλ(144.000) και μετα θα ακολουθησουν 10 μερες για να δωσει δυναμεις ο Κυριος στους αποστολους και μαθητες που εμειναν πισω 6 χρονια για τις σφραγιδες(πεντηκοστη)….η Λια που αρπαχθηκε 1η δν θα ξανακατεβει στην γη και παει στον 3ο ουρανο…η Ραχηλ πουναι οι 144.000 θα ξανακατεβουν στη γη μαζι με τον Πατερα και τον Υιο για την περιοδο των σαλπιγγων,εννοειται εχοντας δυναμεις θεικες….η διορθωση εγινε γτ λεγαμε οτι οι 144.000(ραχηλ) θα διαλεχτουν απτην Εκκλησια που εμεινε ηδη πισω στην 6η σφραγιδα,αυτο ηταν ΛΑΘΟΣ αναλυση

    Comments are closed.