ΜΠΟΥΡΔΕΣ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SINGULAR – ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΙΚΗ ΣΕ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 6-7! ΕΦΑΓΕ ΤΣΑΠΟΥ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ – Ο ΓΟΥΡΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΟΠΤΩΧΩΝ

    Κοινοποίηση:
    5993085

    «Λίγο νωρίτερα» από ό,τι είχε ανακοινωθεί προχώρησε στην πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος, σημειώνοντας ότι όσον αφορά τις περιφέρειες και λαμβάνοντας ως βάση το 37% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, σε επτά περιφέρειες θα αναδειχθούν οι περιφερειάρχες από την πρώτη Κυριακή, σε τέσσερις περιφέρειες το αποτέλεσμα θα κριθεί στον β’ γύρο, ενώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκονται στο όριο του σφάλματος για το τι τελικά θα γίνει.

    Σε ότι αφορά στους έξι μεγαλύτερους δήμους της χώρας, στους μισούς η εκλογή δημάρχου εξασφαλίζεται από σήμερα, ενώ στους άλλους μισούς θα απαιτηθεί β’ γύρος την επόμενη Κυριακή.

    Με ενσωματωμένο το 27% των εκλογικών τμημάτων, στους Δήμους Πειραιά, Ηρακλείου Κρήτης και Λαρισαίων η εκλογή δημάρχου εξασφαλίζεται από την πρώτη Κυριακή. Αντίθετα για τους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πατρέων θα απαιτηθεί δεύτερος γύρος μεταξύ των δύο πρώτων.

    Όπως ανέφερε ο κ. Μπακάκος, το όριο του 43% για εκλογή δημάρχου που θεσπίστηκε για αυτές τις εκλογές έχει ως αποτέλεσμα να πηγαίνουν στον β’ γύρο 80-86 δήμοι, ενώ στις προηγούμενες εκλογές με το όριο του 50% επαναληπτικές εκλογές είχαμε σε 219 δήμους.

    Για τους έξι μεγαλύτερους δήμους της χώρας, η αντίστοιχη εκτίμηση, με την ενσωμάτωση στο 27%, κάνει λόγο για εκλογή δημάρχου από σήμερα στους Δήμους Πειραιά, Ηρακλείου Κρήτης και Λάρισας, ενώ την επόμενη Κυριακή εκτιμάται ότι θα κριθεί η πρωτιά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, με τον Κώστα Μπακογιάννη να συγκεντρώνει ποσοστό 40,87%, ωστόσο δεν είναι βέβαιο εάν θα ξεπεράσει το όριο του 43% ή εάν θα πάει σε β’ γύρο.

    Η έκπληξη ωστόσο συνίσταται στην δεύτερη θέση για την οποία προσώρας μάχονται ο Χάρης Δούκας με 15,75%, ο Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ) με 11,89% ενώ τέταρτος έρχεται ο Κ. Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 11,5%. Στην πέμπτη θέση ο Ηλία Κασιδιάρης με 8,45%.

    Η πρώτη εικόνα για την Περιφέρεια Αττικής είναι ότι ο Ν.Χαρδαλιάς παίρνει την πρωτιά, μάλλον από την πρώτη Κυριακή, ενώ δεύτερος Ιωακειμίδης και τρίτος ο Σγουρός.

    Για το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν θα καταφέρει να αγγίξει το 43% που απαιτείται για να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή κι έτσι, θα χρειαστεί οι Θεσσαλονικείς να πάνε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή.

    Μεγάλη νίκη στον δήμο Πειραιά παίρνει ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος καταγράφει προβάδισμα με ποσοστό 68,2%, ενώ στη δεύτερη θέση με 14,3%, βρίσκεται ο Νικόλαος Αμπατιέλος.

    Όσον αφορά στην περιφέρεια Θεσσαλίας τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται από τμήμα του Δήμου Αργιθέας, όπου ο Κώστας Αγοραστός διατηρεί μεγάλο προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Κουρέτα.

    Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Νεκτάριος Φαρμάκης καταγράφει ποσοστό από 42,9% μέχρι και 47,9% με μέση τιμή 45,4%. Ακολουθεί ο Κώστας Καρπέτας με ποσοστό από 15% έως 19% και μέση τιμή το 17%.

    Ο Σκιαδαρέσης ακολουθεί με 10,3% έως 14,3% και μέση τιμή το 12,3% και ακολουθεί ο Σωτήρης Παρίσης με 9,9% έως 13,9% και μέση τιμή 11,9%.

    Στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Δημήτρης Πτωχός θα έρθει αντιμέτωπος με τον βετεράνο Πέτρο Τατούλη. Ο Δ.Πτωχός συγκεντρώνει ποσοστό περίπου στο 44,22%, ενώ ο Π.Τατούλης 30,46%.

    Στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο Στεφανής Αλκιβιάδης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ έχει 41,85%, ενώ στο 34,93% βρίσκεται ο Μουτζούρης Κωνσταντίνος.

    Ντέρμπι γίνεται στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τον ανεξάρτητο Τρεπεκλής Ιωάννης να συγκεντρώνει 27,90% και να ακολουθείται από την Κράτσα Τσαγκαροπούλου Ρόδη, η οποία υποστηρίζεται από τη ΝΔ και έχει 26,97%.

    Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Κασαπίδης Γεώργιος που υποστηρίζεται από τη ΝΔ δίνει μάχη με τον ανεξάρτητο Αμανατίδης Γεώργιος, καθώς οι δύο υποψήφιοι συγκεντρώνουν 36,37% και 35,54% αντίστοιχα.

    Τέλος στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης ο Μέτιος Χρήστος που υποστηρίζεται από τη ΝΔ διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι του Τοψίδη Χριστόδουλου και βρίσκεται σε όρια του να πάρει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ποιος έγραφε για 30% άσχετο σε όλα και βαρεμένο σκουπίδι της κοινωνίας ένα 15% έφτανε για να πάει στον δεύτερο γύρο ο Μέγας Κασιδιάρης αλλά εκεί στην Αθήνα είστε για τον μπέο… Ούτε οι φωτιές στην Πάρνηθα σας έβαλαν μυαλό ακόμα και αν ερχόταν η κακοκαιρία daniel στην πόλη σας και έφτανε το σκατό στην κάλτσα πάλι θα λέγατε ότι φταίει η κλιματική αλλαγή και όχι τα έργα που δεν έγιναν, όλα τα λεφτά πήγαν στον μεγάλο περίπατο και στα λαμπάκια από φωτισμό καλά πάτε… Το 41% που στηρίζει εγκληματική οργάνωση και τώρα μπακογιάννη πρέπει να θεωρείται πνευματικά ανάπηρο αλλιώς δεν εξηγείται τόση ασχετοσύνη… Σε 5 χρόνια η Αθήνα με δήμαρχο αυτόν θα θεωρείται επαρχία των λαθραίων, τι ψηφίσατε πάλι ρε για άλλη μια φορά στο τέλος θα πάρετε τα @@ μας…

    2. Πότε επιτέλους θα ξεκαθαρίσουν τους εκλογικούς καταλόγους ? Τους συμφέρει να είναι έτσι μπερδεμένοι ? Τι αποτελέσματα βγάζει η Σiνγκιουλαρ Μάτζικ με αυτούς τους καταλόγους όπου είναι γραμμένοι και οι πεθαμένοι ?

    3. Είμαστε λαός χωρίς πολιτική συνείδηση, ένας λαός καρπαζοεισπρακτορας χωρίς αντίδραση, έχουμε λοιπόν αυτούς που μας αξιζουν

    4. Συγγνώμη που επανέρχομαι, 3 στους 10 ψηφοφόρους ψήφισαν στην Αθήνα, όχι 1 στους 3, όπως λανθασμένα ανάφερα.
      Με άλλα λόγια, ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ηλία.
      Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με τον Πόλεμο κατά του Ισραήλ.
      Εξαιρετική δουλειά ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    5. Μου είπαν ότι στο Δήμο Αθηναίων, ψήφισαν μόνο 1 στους 3 ψηφοφόρους.
      Στατιστικά δηλαδή το 8% των Αθηναίων, που ψήφισαν τον Ηλία, είναι ένα καλό αποτέλεσμα, εάν υπολογιστεί ότι οι λοιποί “Δημοκράτες” της Αθήνας, δεν του επέτρεψαν να έχει ούτε ένα περίπτερο, ώστε να διαφημίσει την υποψηφιότητα του.
      Εκτός αυτού, μου είπαν ότι σε πολλά Εκλογικά Κέντρα της Αθήνας, δεν υπήρχε το Ψηφοδέλτιο του Ηλία.

      1. Το είπα και τις προηγούμενες ημέρες εφόσον πλέον οι Αθηναίοι έβγαλαν αυτά τα αποτελέσματα ή δεν έκαναν τον κόπο να πάνε στις κάλπες είναι ευχαριστημένοι άρα μουγκα και σκασμό. Όχι διαμαρτυρίες γιατί όποιος ήθελε να διαμαρτυρηθεί ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να ψηφίσει. Τέλος οι ηλίθιοι, οι βαρεμενοι, οι απόντες, οι αδιάφοροι. Όποιος δεν ψηφίζει δεν δικαιούται να φωνάζει και επιπλέον δίνει με τη στάση του στην ολιγαρχία την εξουσία κάθε φορά. Αφού οι περισσότεροι θέλουν οι άλλοι να αποφασίζουν για αυτούς ας λουστούν τις αποφάσεις τους.

    6. o Nτορογιός όπως είχα ακούσει ,μέσα στην καραντίνα προσέλαβε καθαρίστριες ανευ προκύρηξης και αμέσως τις έκανε διοικητικό προσωπικό στο δημαρχείο. Όλα στο πούστικο αυτό το παιδί

    7. τί έγιναν οι αγράμματοι κι αμόρφωτοι ακροδεξιοί τεμπελχανάδες του ρομά Κλανιδιάρη που ΘΑ έπαιρνε 30% σύμφωνα με τους ψεκασμένους ρωσολάγνους?
      πήραν κι αυτοί τον (Μ)πέο όπως κάθε φορά από το 2016 εως σήμερα??
      8% ρε ξεφτίλες, ρόμπα ξεκούμπωτη γίνατε για μια ακόμη πολλοστή φορά!

    8. Πάλι τον Σκορδαλιά-Πορδαλιά ψηφίσανε;Τον σερίφη που μας έκλεισε μέσα;Πόσο μαζόχες λαός είμαστε;Μας αξίζει μαμήσι και ξύλο

    9. Η Singular έχει άλλα προβλήματα τώρα, που καίγεται η Μ. Ανατολή και το Ισραήλ ειδικότερα

    10. Εκεί στην Αθήνα είστε για τον μπέο μετά το 41% στην εγκληματική οργάνωση οι πουστιές συνεχίζονται δεν βλέπετε σκουπίδια της κοινωνίας τι γίνεται στο Ισραήλ? Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, τι περιμένετε να σας φέρουν και άλλα αλλόθρησκα ζώα για να βάλετε μυαλό, όταν αρχίσουν να σας σκοτώνουν ή να σας παίρνουν ομήρους για ανταλλαγή θα είναι αργά…

      1. ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ… Κ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ.. ΚΤΛΠ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ……. 8% ΜΕΝΕΤΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ……ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΟΥ…. ΠΕΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Κ ΑΛΒΑΝΟΙ…. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΣΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
        ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Ε ????

      2. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ??? ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ… ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 10% ΕΓΙΝΕ 8% ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ 48% ΑΠΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ Η ΨΗΦΟΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ… ΠΟΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ…

      1. Διάβασέ το ανάποδα σπιρτουόζε και θα το πιάσεις.Και θα σου αρέσει να το πιάνεις.Πάντως δεν είναι τσάπα για τα χόρτα

    11. Με αποχή 50 % το 43 % σημαινει ότι βγαίνει δήμαρχος ο ψηλότερος με απήχηση μόνο στο 21.5 % των δημοτων…

      Κατά τα άλλα έχουμε πλερια δημοκρατία….

      1. και τι θες, να φερεις το κοσμο με το ζορι να ψηφισει? κι αν κανουν ακυρο? παλι το ιδιο θα ναι

    12. Καλά όλη η Ελλάδα είναι μπλε πάλι και μην μιλήσει κανείς από αύριο γιατί πολύ απλά το 60% είναι αμέτοχοι, άχρηστοι, ηλίθιοι, και εφόσον δεν συμμετέχουν στα κοινά με την ψήφο τους απαγορεύεται να εκφράζουν γνώμη, παράπονα, διαμαρτυρία. Είναι ντροπή και κατάντια στις περισσότερες περιοχές να έχει ψηφίσει μόνο το 35-40%. Όταν οι ίδιοι πάνε πάντα στις κάλπες, ίδιο πάντα θα είναι και το αποτέλεσμα. Μουγκα και σκασμό είτε έρθουν πλημμύρες, χιόνια, ατυχήματα, λαθρομετανάστες, ακρίβεια, φτώχια. Ο ελληνικός λαός δήλωσε απών άρα και οι άρχοντες θα είναι απόντες.

    13. καλα να παθουν οτι επαθαν στην θεσσαλια αφου ξαναψηφιζουν το ν ιδιο χαμενο αντε και την επομενη φορα θα ειστε σαν την βενετια και μην κλεγοσαστε προβατακια ουτε οι αλλοι στον βολο

    14. Δεν τα είδατε τα νέα πριν πάτε για ψήφο εκεί στην Αθήνα τι κάνουνε τα τζιχατ στο Ισραήλ, και ψηφίσατε μπακο, ρε θα σας σφάξουν στο γόνατο, ρε μαζοχες? Αθήνα δίχως μέλλον????

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ ?????
        ΕΓΩ ΠΟΛΕΜΩ ΤΟ ΑΣΤΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ Κ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΣΙ, ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΤΥΠΟΙ ΣΑ Κ ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.. Κ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 8 % ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑ Κ ΕΣΕΝΑ.
        ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟ.
        ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ Δ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΗ Η’ ΤΗΓΑΝΙΣΤΗ!!!
        ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟΚΕ…. ΑΠ ΟΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΚΑΤΛΑΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟΙ Κ ΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ.. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΣΜΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ Κ ΝΥΝ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΩΝ !!! ΧΑΧΑ ΤΙ ΖΟΥΜΕ…

        1. Πολεμάς το άστο του Δαυίδ;Άστο και βράστο,μάθε πρώτα να γράφεις.Αν θαυμάζεις τον Αντίοχο,μάλλον είσαι 12θεϊστής ειδωλολάτρης,οπότε άντε γεια βλακάκο,λάτρευε δαιμόνια.Και μεις πατριώτες είμαστε,αλλά με τον Χριστό,όχι με τον διάβολο.Ελλάνιε παπάριε

          1. οι Κλανιδιάρηδες είναι πρωτίστως νεοναζί αντισιωνιστές κι αντιεβραίοι και κατόπιν πουλάνε φούμαρα και δήθεν παπατζιλίκι για το Ισλάμ! οι περισσότεροι ακροδεξιοί γουστάρουν οθωμανικό δίκαιο σαν τον Κασέλ!!
            Κας (Ηλίας) και Κασελάκης θα μπορούσαν να ήταν ζευγάρι, όπως ήταν το 2015-2019 ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ…

    Comments are closed.