ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΑ Η “ΝΟΝΑ” ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η ΘΕΙΤΣΑ ΤΩΝ “ΚΟΡΛΕΟΝΕ”. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;

    Κοινοποίηση:
    Bakogianni---Eurokinissi

    Για… νέα πραγματικότητα έκανε λόγο η αδερφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όχι μόνο υποστήριξε την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών που φέρνει η κυβέρνηση αλλά είπε ότι θα φέρουμε και άλλους αλλοδαπούς γιατί… χρειάζονται εργατικά χέρια.

    Λέγοντας ουσιαστικά τεμπέληδες τους Έλληνες, είπε πως όχι μόνο θα πρέπει να νομιμοποιηθούν αλλοδαποί, που μπήκαν παράνομα στην χώρα και δουλεύουν στα χωράφια, όσο και ότι θα πρέπει να βρεθεί πως θα έρθουν και καινούριοι από το Μπαγκλαντές!

    Τα όσα συμβαίνουν σήμερα και όσα χειρότερα έπονται, πρόταξε ως δικαιολογία πως «η ελληνική κοινωνία έχει προχωρήσει και οι νέοι της χώρας δεν θέλουν να κάνουν πια αγροτικές δουλειές, αλλά προτιμούν να κάνουν κάτι άλλο. Οπότε οι μετανάστες θα κάνουν αυτές τις δουλειές»!

    Έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία, όπου στην Ρώμη την σέρβιρε, όπως είπε, μετανάστης!

    «Από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος Σαμαρά έχουν πάρει τα χαρτιά παραμονής 80.000 άνθρωποι με προϋπόθεση την επταετία. Σήμερα βάζουμε τριετία με αυστηρότερα κριτήρια, καθώς θέλουμε καθαρό ποινικό μητρώο και συμβόλαιο εργασίας» είπε.

    «Είναι καλύτερα να κάθεται κάποιος 7 χρόνια στην Ελλάδα χωρίς να ξέρουμε να βρίσκεται ή να ξέρουμε πού δουλεύουν».

    Το Μητσοτακέϊκο φαίνεται πως θα προσλάβει πολλούς λ@θραίους για τα απέραντα χωράφια του αφού όπως είπε στα Χανιά υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών. «Είχαμε μεγάλο αριθμό μεταναστών που πήγανε στην Ιταλία γιατί πήραν χαρτιά σε δύο χρόνια. Οι Έλληνες θέλουν να δουλέψουν σε άλλες δουλειές, με καλύτερο μισθό», είπε μεταξύ άλλων.

    Όσα είπε η Ν.Μπακογιάννη για την τροπολογία νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών αναφέρονται από το έκτο λεπτό και μετά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. H Ιστορία επαναλαμβάνεται.
      Το 48πΧ στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όλες τις δουλειές τις έκαναν οι σκλάβοι, με τους ελεύθερους πολίτες να πεθαίνουν της πείνας στους δρόμους γιατί δεν υπήρχαν δουλειές.
      Το πρώτο νόμο που πέρασε ο Ιούλιος Καίσαρας μόλις ανακηρύχτηκε δικτάτορας, ήταν η επιβολή ως ελάχιστο το 1/3 των εργαζομένων να είναι ελεύθεροι πολίτες με καλό μισθό σε κάθε είδους επιχείρηση, τσιφλίκι κλπ.

      Αντέδρασαν οι πλούσιοι της εποχής, αλλά τους έκοψε το βήχα ο Καίσαρας λέγοντας ότι παραβίαση του νόμου επιφέρει εκτέλεση για εσχάτη προδοσία.

    2. μα γιατι ρε παιδια μιλατε ετσι ? αφου ο συριζα ειναι υπευθυνος για τους “προσφυγες”(λαθροπιθηκους) και η νδ ειναι εναντιων …. τωρα δινει νομιμοποιηση? τι οχι ? η μιση νδ ειναι ακροδεξια…και εσεις πιστευετε στις κομματικες αξιες… ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ

    3. Ποιός θα το περίμενε, η πρώην δεξιά Ντόρα, να είναι υπέρ των Λαθραίων και της τεκνοθεσίας των gays.
      Στις μέρες μας, ανταγωνίζεται επάξια την κάθε παλαβωμένη κ. Αχτσιόγλου…

    4. Καλά…Δεν θα πεθάνει καμιά φορά η κωλογρια να ξεβρωμισει ο τόπος?

    5. Η παλιοποιτανα χρειάζεται αποκεφαλισμό. Ούτε λογοδοτήσει που σκότωσε το μηχανοβιο έξω από τη Βουλή. Κακό ψοφο σε όλο της τα σοια

    6. Τι το πιο νορμαλ. αδελφη του μωυση ειναι.Φυσικα και θα υποστηριξει το σοι της.Ετσι λειτουργει το κουλισταν , με κουμπαρους κουμπαρες συγγενολοι και υποτακτικους, αρκει να υπαρχει χρημα να ταιζονται.

    7. Παλιο σκροφα θα σε συντρηψουμε παλιο πουτανα στο κολο νησο σου τραβα παρε και τον ψυχακια τον ανωμαλο πουσταρα αδελφο μαζι σου και μην γυρισεις πισω στην Ελλαδα μας παλιο σατανα κατεστρεψατε αυτη την χωρα αρκετα με σας.

    8. Εισαι ανεπιθύμητη για τον ελληνικό λαό μωρή μούμια.

    9. περιμενουμε να ψοφησει για να γινει εθνικη γιορτη

    10. αυτό γίνεται επειδή η Αμερική είναι πολυπολιτισμική θέλουν να κάνουν και τις άλλες χώρες έτσι, αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση μάγκες…δεν θέλουν έθνη κράτη το γνωρίζουμε…

    11. Απλά ότι πιο εμετικό και σιχαμερό υπάρχει. Όπου νάνε τελειώνει και αυτή και το σκατόσόι της. Στο διάολο και παραπέρα χαραμοφάηδες, σκουπίδια, τεμπελοσαβούρες.

    12. Θυμίστε μας και τις τιτανοτεράστιες παπαριές που έχει πει και για τις Πρέσπες το βδελυρό αρχιλαμόγιο, συνομολογώντας πλήρως, να το πάθουμε το εγκεφαλικό απόψε, χωρίς καθυστέρηση!

    13. Να καείς στην κόλαση μωρή σαύρα. Είθε να σε επισκεφθεί ο χάρος το συντομότερο δυνατό.

    Comments are closed.