«ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΕΝΟΨΕΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» – ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ! ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    1

    Στο Πολυτεχνείο βρήκαν στέγη όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ , οι λαθρομετανάστες που έμεναν στην κατάληψη Clandestina επί της οδού Μπουμπουλίνας 42, την οποία εκκένωσε η αστυνομία.

    Αυτήν την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες η Διεθνής αμνηστία όπως βλέπετε και στους μπλε σάκους που κρατούν καθώς και αντιεξουσιαστές τους βάζουν μέσα στο κτίριο Γκίνη και σε σκήνές μέσα στο Πολυτεχνείο! «Μπαχαλάκηδες» και αλληλέγγυοι στο σημείο.

    1

    2

     

     

    Η κατάληψη στη Μπουμπουλίνας τσιμεντωμενη

    3

    4

    Ποιός τους τα γράφει αυτά τα κείμενα;;;  Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση. Σε ένα σημείο αναφέρουν χαρακτηριστικά ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ! Δώσε θάρρος στον χωριάτη…..

    Δήλωση κατοίκων της κατάληψης Μπουμπουλίνας – χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια

    Η κατάληψη Μπουμπουλίνας εκκενώθηκε την Τρίτη 12/11/19 περίπου στις 6 το πρωί. Μεταφερθήκαμε στην Πέτρου Ράλλη και το βράδυ μας μοίρασαν σε 4 λεωφορεια. Άφησαν επισης μια οικογένεια και μια γυναίκα “ελεύθερες”, χωρίς στέγη στην Αθήνα.

    Άρνηση να καταλήξουμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

    Τα 4 λεωφορεια κατευθύνονταν προς το στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας. Όταν συνειδητοποιήσαμε που μας πήγαιναν, αρνηθηκαμε να κατέβουμε από τα λεωφορεια, ολοι, όλες και όλα. Αρνηθηκαμε επειδή γνωρίζουμε τις συνθήκες εκει, κάνεις δε θα ήθελε να μείνει πάνω από 24 ώρες σε αυτό το μέρος. Περάσαμε τη νύχτα χωρίς φαι και νερό, στο σκοτάδι.

    Άρνηση να επαναπροωθηθούμε σε μακρινές περιοχές

    Το πρωί, οι μπάτσοι είπαν οτι βρεθηκε μια λυση και ότι θα μας πήγαιναν σε στρατοπεδα μακριά απ’ την Αθήνα. Εμείς που ήμασταν στα 2 λεωφορεία που θα πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη αρνηθηκαμε να επαναπροωθηθουμε και τους ρωτήσαμε γιατί να πάμε εκεί. Απάντησαν ότι θα έπρεπε να μας βάλουν σε κάποιου είδους φυλακή έτσι κι αλλιώς καθώς είχαμε διαπραξει ρευματοκλοπη και ότι θα μας μετέφεραν σε απόσταση 5 ωρών απ’ την Αθήνα. Πήραμε θέση συλλογικά ενάντια σ’ αυτήν την απόφαση. Είπαν ότι θα μας οδηγούσαν πίσω στην Αθήνα αλλά στην πραγματικότητα μας άφησαν στη μέση του πουθενα, 10 χιλιόμετρα από το κοντινότερο μέτρο και μας είπαν να περπατήσουμε μέσα στη βροχή.

    Πίσω στην Αθήνα

    Εδώ στην Αθήνα έχουμε μια ζωή, κάποια από μας σπουδάζουν, πηγαίνουν σχολείο, ξέρουμε κόσμο. Σε κάθε περιπτωση, η ζωή είναι καλύτερη εδώ απ’ ό,τι εκει, εδώ στην πρωτεύουσα έχουμε περισσότερες δυνατότητες.

    Θέλουμε να αγωνιστούμε για τις ζωές μας. Δε θέλουμε λυπηση. Δε θέλουμε να μας συμπεριφέρονται σαν ζώα. Δε θέλουμε να μας ταισουν το σκατοφαγητο τους, δε το χρειαζόμαστε. Ο μόνος τρόπος να αποφασίσουμε για τις ζωές μας είναι να είμαστε εδώ στην Αθήνα.

    Χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια

    Ζούσαμε σε καταλήψεις επειδή τα λεφτά που μας δίνει το κράτος δεν είναι αρκετά για νοικι και φαγητό και στα μέρη που προσφέρει το κράτος χειρότερες συνθήκες μας περιμένουν. Παρ όλα αυτα, πριν μας αφήσουν να φύγουμε, οι μπάτσοι μας υποσχέθηκαν ότι αν μας βρουν ξανά σε κατάληψη, θα μας πάνε φυλακή.

    Τώρα είμαστε πίσω στην Αθήνα, δεν έχουμε στέγη και έχουμε έρθει στο Πολυτεχνείο γιατί ξέρουμε ότι θα βρούμε κόσμο εδώ που θα μας υποστηριξει.

    Χρειαζόμαστε αυτήν την υποστήριξη τώρα, καθώς δε ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί – ειδικά αν οι μπάτσοι έρθουν να μας πιάσουν, δε ξέρουμε τι θα μας κάνουν.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

    ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ

    ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ

    Ξεκίνησε η πορεία των φοιτητών 

    1

    1

    1

    Οι φοιτητές με απόφάσεις των γενικών συνελεύσεων των φοιτητικών τους συλλόγων πραγματοποιούν στις 12:00 το μεσημέρι συλλαλητήριο στα Προπύλαια και από εκεί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.

    ”Φρούριο” η Αθήνα για την πορεία του Πολυτεχνείου

    Αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία για τις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου. Μεταξύ άλλων επί ποδός θα βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί, ενώ θα επιστρατευτούν drones και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., προς αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

    Για άλλη μια φορά, στο επίκεντρο των μέτρων ασφαλείας θα βρίσκεται η περιοχή των Εξαρχείων, όπου συνηθίζουν να δρουν οι κουκουλοφόροι μετά το τέλος της μεγάλης πορείας και να πραγματοποιούν καταδρομικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

    Η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει ειδικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση όσων ανεβαίνουν σε ταράτσες πολυκατοικιών στα Εξάρχεια, όπου κρύβουν «πολεμοφόδια», ενώ πετούν από εκεί διάφορα αντικείμενα με στόχο αστυνομικούς.

    .

    Τα δύο drones και το ελικόπτερο θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα η αστυνομία και να αντιδράσει ανάλογα. Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων θα βρίσκονται και αστυνομικοί με πολιτικά.

    Παράλληλα, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από κυβερνητικά κτήρια, πρεσβείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα και ειδικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), όπου σημειώθηκαν επεισόδια τις προηγούμενες ημέρες.

    Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από ειδική αστυνομική επιχείρηση σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν κράνη, κοντάρια, κουκούλες και διάφορα άλλα είδη. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι χώροι αυτοί αποτελούσαν το ορμητήριο για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων. Η διαφορά εφέτος, με την κατάργηση του ασύλου, είναι ότι η αστυνομία θα μπορεί να επιχειρήσει και μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους.

    Επίσης, για πρώτη φορά θα είναι στους δρόμους και η νεοσύστατη Ομάδα «Δράση» που αντικατέστησε τη «ΔΕΛΤΑ». Συνολικά 50 αστυνομικοί, σε πέντε ομάδες των 10, που θα επιβαίνουν σε δίκυκλα, θα κινούνται διαρκώς σε όλους τους χώρους του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στα Εξάρχεια, ενώ θα υποστηρίζουν τις ενέργειες των ΜΑΤ.

    Σημειώνεται ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολές στους αστυνομικούς που θα πραγματοποιούν περιπολίες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας, γιατί υπάρχει φόβος για επιθέσεις εναντίον τους.

    «Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα κάνει ό,τι είναι εφικτό για να διεξαχθούν ομαλά οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Είναι σε ετοιμότητα και θα διαφυλάξει, μεταξύ άλλων, τα δημόσια κτήρια και ειδικά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ούτως ή άλλως το άσυλο προ πολλού έχει καταργηθεί από μερίδα φοιτητών(χαβαλέδες, αναρχόμυαλοι), από αναρχικούς, μικροπωλητές, λαθρομετανάστες, ναρκομανείς, εμπόρους και κάθε καρυδιάς καρύδια, δεν είναι επομένως η παρουσία της αστυνομίας αυτή που καταργεί το άσυλο, πολύ κρίμα για τους φοιτητές που θέλουν από καρδιάς να σπουδάσουν και για τους γονείς τους καθώς και γενικά για την πανεπιστημιακή κοινότητα, την παιδεία και την χώρα μας!!!

    2. Στις 17 ξερετε εσεις οι κρατικοι εμμισθοι μπαχαλακηδες καψτε τα ολα αφου το κοροιδο ο λαος πληρωνει

    3. Αγαπητέ Στέφανε,

      Ποιο Άσυλο Καταργήθηκε ρε Παιδιά; Από τη Στιγμή που Υπάρχει ο Νόμος για την Κατάργηση του Ασύλου, η Αστυνομία Έχει το Δικαίωμα να Παρέμβει και να Ελευθερώσει το Χώρο από Όλους Αυτούς που Διαταράσσουν την Ομαλή Λειτουργία του Πανεπιστημίου. Και αν ο Πρύτανης ΔΕΝ Δίνει την Εντολή στην Αστυνομία για την Παρέμβαση, Υπάρχει και η Εισαγγελική Παραγγελία η Οποία Μπορεί να Κινηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ.

      Όσο για το Ποιοι Γράφουν τα Κείμενα στους Λαθρο-Μετανάστες και Ζητούν Όλο και Περισσότερα, Είναι από το ΣΥΡΙΖΑ. Μην Αποδίδονται Ευθύνες Πάντα Ευθύνες για Ότι Στραβό και Παράλογο Συμβαίνει στη Χώρα σε Εξωγενείς Παράγοντες.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    4. στην χωρα δημοκρατιας,στην χωρα του μπεστε σκυλλοι αλεστε, τα Αριστερο φασισταρια ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ για να παρανομουν, μεσα στα πανεπιστημια.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΦΚΕΣ εκτος πανεπιστημιων

    5. Ότι να ναι. Έτυχε να περάσω μερικές μέρες πριν έξω από το πολυτεχνείο, απόγευμα προς βράδυ, και μέσα στην αυλή είχαν στήσει ένα δίχτυ και οι λαθρομετανάστες ( πακιστανοί ) έπαιζαν τένις.

    6. Κουλη ο κοσμος σε εβγαλε να τελειωσεις το προβλημα των αναρχοκουμουνιστων μια και καλη.Αν χρειαστει να βγαλεις τον στρατο την αστυνομια η ακομα να φταξεις ταγματα ασφαλειας με τα πολυβολα στο χερι να τελειωσουν το προβλημα απαξ δια παντος Εσυ κανει οτι και τα φιλαρακια σου οι προηγουμενοι

    7. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
      Προδοτες Ελληνες ψηφοφοροι

    Comments are closed.