ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ: ΤΟ 85-90% ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΩΝ ΖΗΤΟΥΝ “ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ” ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΝΕΟΣ …ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    xatzidakis_intime_-

    Αν ο Κατρούγκαλος πριν από περίπου τρεις μήνες έβαλε στον ΣΥΡΙΖΑ παραμονές των εκλογών του αυτογκόλ με τις δηλώσεις του για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών το ίδιο κάνουν τώρα στη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο το Κωστής Χατζηδάκης ως αρμόδιος υπουργός οικονομικών αλλά και ο ίδιος ο Κούλης Μητσοτάκης που έδωσε τις ευλογίες και την έγκρισή του για το νέο νομοσχέδιο τερατούργημα

    Ήβη το όλο αυτό θέμα αποτελεί μεγάλο κόλαφο για την κυβέρνηση με την προοπτική μάλιστα να γίνει και ο τάφος της εκεί που δεν το περίμεναν κιόλας έχοντας καβαλήσει το καλάμι της αλαζονείας του καθεστωτισμου και του παρακράτους

    Οι πληροφορίες λοιπόν που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες και περιήλθαν σε γνώση μας είναι συγκλονιστικές διότι αναφέρονται στις κυλιόμενες εσωτερικές δημοσκοπήσεις που κάνει η κυβέρνηση. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο Κούλης και γενικότερα το Μέγαρο Μαξίμου δεν κάνουν τίποτε αν δεν το έχουν ελέγξει μέσα από την επικοινωνιακή σκοπια και αν δεν το έχουν φιλτράρει μέσα από μετρήσεις δίνοντας προτεραιότητα στα επικοινωνιακά τερτίπια και την προπαγάνδα και αδιαφορώντας για την ουσία.

    Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα γίνονται τέτοιες εσωτερικές κυλιόμενες μετρήσεις που παραδίδονται και στον Μητσοτάκη. Το τελευταίο κύμα αυτής της εβδομάδας λοιπόν που έγινε την Πέμπτη κατά τις ίδιες πληροφορίες περιλάμβανε και το θέμα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου όσον αφορά ειδικότερα τους ελεύθερους επαγγελματίες. Εκεί λοιπόν τα στοιχεία λένε ότι προκάλεσαν πανικό στους παραλήπτες της μετρήσης γιατί δεν περίμεναν ότι θα καταγραφόταν απότομη δυσαρέσκεια σε βαθμό οργής και θυμού από το εκλογικό σώμα της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας. Και δεν το περίμεναν γιατί είναι ως γνωστόν καβάλα στα καλάμια τους αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς ψοφια   η αντιπολίτευση και τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα ηλεκτρονικά τα έντυπα αλλά και τα διαδικτυακά , είναι εξαγορασμένα και μπουκωμένα από το παρακράτος του Μεγάρου Μαξίμου και δεν μιλάνε ούτε γράφουν τίποτα.

    Παραταύτα ο απόηχος είναι ήδη πάρα πολύ αρνητικός και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απρόσμενο ρήγμα που παρατηρείται στον κορμό της εκλογικής βάσης του κυβερνώντος κόμματος γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι υπήρξαν μαζί με τους συνταξιούχους όπως και με τις νοικοκυρές ο μεγάλος κορμός που έδωσε τις δύο σαρωτικές νίκες της Νέας Δημοκρατίας τόσο τον Μάιο όσο και τον Ιούνιο.

    Η οργή και ο θυμός επίσης αποδίδεται σύμφωνα με τα ευρήματα αυτών των μυστικών μετρήσεων και στην εξαπάτηση που διαπιστώνουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη δεδομένου ότι μέχρι τις εκλογές αλλά και αμέσως μετά μοίραζαν δεξιά και αριστερά διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νέα φορολογική επιβάρυνση σε κανέναν ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο. Αντίθετα οι αδίστακτοι και άθλιοι ψεύτες του παρακράτους Μητσοτάκη παρίσταναν τους γαλαντόμους και υπόσχονταν νέες μειώσεις φόρων και πλήρη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους τους επαγγελματίες και απασχολούμενους ανεξαρτήτως κριτηρίων.

    giannitshs-tasos-

    Η ζημιά σε επίπεδο ποσοστών από αυτή την υπόθεση δεν είναι μάλιστα η σημαντικότερη αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν μπροστά εκλογές. Εξάλλου όπως φαίνεται και από τις συστημικές δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αν γίνονταν τώρα εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα ήταν οχτώ με δέκα ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τα ποσοστά του Ιουνίου. Η μεγάλη ζημιά που προκαλεί και τον μεγάλο πανικό έχει να κάνει με τα ποιοτικά ευρήματα στην εκλογική παραδοσιακή ραχοκοκαλιά της Νέας Δημοκρατίας όπου κατά τις ίδιες πληροφορίες μας σε ποσοστό 85 με 90% οι ψηφοφόροι της έχουν απαντήσεις αυτές τις κυλιόμενες μετρήσεις πρώτον ότι διαφωνούν με αυτόν τον τρόπο φορολόγησης, δεύτερον ότι θεωρούν πως τους είπε ψέματα η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Μητσοτάκης προεκλογικά και τρίτον ότι εξαιτίας αυτής της εξαπάτησης σκέφτονται πολύ σοβαρά πλέον να κάνουν ότι δεν έκαναν στις προηγούμενες κάλπες δηλαδή να τιμωρήσουν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές που έρχονται το κόμμα του Μητσοτάκη. Και βεβαίως ζητούν από την κυβέρνηση «να το πάρει αμέσως πίσω»

    βοριδης

    Κι αν λοιπόν ο κατρούγκαλος χρεώνεται το αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑ παραμονές των εκλογών ο Χατζηδάκης κινδυνεύει να γίνει κάτι χειρότερο. Και αυτό γιατί με βάση τις τάσεις των μετρήσεων αυτών λέμε χαρακτηριστικά στα γαλάζια άδυτα ότι μεσοπρόθεσμα η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να πάθει ό,τι έπαθε και η κυβέρνηση του Σημίτη όταν έφερε μέσω του Τάσου Γιαννίτση εκείνο το περίφημο ασφαλιστικό το οποίο τελικά υποχρεώθηκε άρον άρον να πάρει πίσω αλλά ήταν τέτοια η ζημιά που είχε ήδη προκληθεί ώστε δεν κατάφερε να σωθεί. Κάτι ανάλογο δρομολογείται και τώρα στη Νέα Δημοκρατία και ας πετάνε μέχρι τώρα στα σύννεφα. Το πρώτο αποτέλεσμα πάντως αυτού του πανικού είναι ότι βγήκε χθες νωρίς-νωρίς το πρωί ο ίδιος ο Χατζιδάκης για να πει σε ραδιοφωνική του εκπομπή ότι αυτό δεν είναι το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου και άρα να προαναγγείλει αλλαγές σε μία προσπάθεια να μαζέψει τις αντιδράσεις. Είπε  συγκεκριμένα πως το νομοσχέδιο θα βγει σε διαβούλευση, αφήνοντας  να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις. Το ίδιο έκανε αργότερα και ο Μάκης Βορίδης λέγοντας ότι  αφού σημείωσε ότι ένας μαζικός έλεγχος σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους δεν είναι εφικτός ανέφερε: «Υπάρχουν επιμέρους ζητήματα τα οποία θεωρώ ότι πρέπει να σκεφτούμε ώστε αυτό το μέτρο που κατατείνει στη φορολογική δικαιοσύνη, να περιορίσει τις όποιες αδικίες. Θα υπάρξει παραμετροποίηση»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ψοφα ραγιά Έλληνα αυτό σε αξίζει μοσχαρικεφαλε βόδι Ε βόδι..καλά να πάθεις ηλίθιε…

    2. Ελλάδα 2023:
      Αρχικά σύνταξη 1348.80 ευρώ
      Σήμερα 784.60 ευρώ εκ των οποίων από αυτά πρέπει να πληρώσουμε τρία παιδιά σε σπουδές κοινόχρητα ηλεκτρικό θερμανση νερό ΕΝΦΙΑ τα φάρμακα μας το ΚΤΕΟ τα καύσιμα την ασφάλεια αυτοκινήτου και φυσικά το να φάμε.Δεν γίνεται αυτό και έτσι πουληθηκε το αυτοκίνητο κάθε μέρα μακαρόνια ρύζι κτλ των 0.90 λεπτών τις λαμπες όσο μπορούμε κλειστές αλλαγή στα φάρμακα ώστε να γραφονται με μηδεν συμμετοχη και όλα αυτά όταν οι 300 κλεβουν δεις και τρία εκατομμύρια ευρώ.

    3. Έτσι κάνει ο διάολος….γ@μ@€Ι τα παιδιά του !!!
      Ελεύθεροι και ουχοι τον ψήφισαν καλά κάνει και τους π#δ@€Ι… εμείς όμως ρε καφροι τι φταίμε να πληρώνουμε την εγκεφαλική σας μ@λ@κι@..???
      Ρίξτε τον το π@υστ# να ησυχασουμε απ’το τρύπιο !

    4. Ρε βρωμόσκυλα εσείς που τα βάλατε με τα μαγαζάκια πήγατε στο βρωμερά κόμματα σας που χρωστάνε εκατομύρια να τους πιάσετε από το λαιμό? Πήγατε στο χατζηνικολάου και σε εφοπλιστές που δεν πληρώνουν ή τσίσα εκεί?
      Μια ζωή πουτανάκια θα είστε και ρουφιάνοι ειδικά οι κοπρίτες του δημοσίου που το μονο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρίνουν να έχουν μόνο δικαιώματα και να πατάνε στο τεμπελικο το pin

    5. Κωστής Χατζηδάκης, η φαλακρή πόρνη των Μητσοτάκηδων.
      Ο τρίτος κατά σειράν κρητικός πρόεδρος ΟΝΝΕΔ επί Μητσοτάκη, μετά τους Μεϊμαράκη και Βουλγαράκη.
      Διορίστηκε ευρωβουλευτής το 1994 και συνέχισε μέχρι το 2007, όταν τον έφερε ο Βούδας της Ραφήνας για να τον διορίσει υπουργό Μεταφορών για να κλείσει την Ολυμπιακή και να αφήσει χώρο στον Βασιλάκη και την Aegean.

    6. Καλά κάνει και δεν κόβει όποιος μπορεί.Τόσα χρόνια που σας τα έκαναν μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι κάνατε τουμπεκί σας ραγιάδες ψηφοφόροι.Τώρα σας ενόχλησαν τα λίγα μαγαζάκια της γειτονιάς που έχουν απομείνει σε πείσμα των μεγάλων εβραικών αλυσίδων.Για ποιό λόγο ρε τομάρια να προπληρώνουμε το φπα,το φόρο επιτηδεύματος και άλλες παπαριές των δημοκρατών? Αυτό που βλέπω εμπειρικά τόσα χρόνια οι πρώτοι στη φοροδιαφυγή είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και ειδικά οι ψωμόλυσες ένστολοι οι οποίοι πάντα μα πάντα λένεμην κόψεις απόδειξη και κάνε μου καλύτερη τιμή.Και όποιος γνωρίζει μπορεί να το επιβεβαιώσει

    7. Ο Κωστής χατζιδάκης ο λεβέντακας θα φάει πάλι φάπες και θα κλαίει.
      Μητσοτάκης,ανδρουλάκης,κασελάκης,χατζηδάκης.πολάκης,κεφαλογιάννηδες,βαρδινογιάννης,μαρινάκης.
      Τι δεν καταλαβένετε ρε γραικύλοι ψηφοφόροι?

    8. Όταν είναι να χάσουνε λεφτά ξυπνάνε όλοι :Κατά τα άλλα δεν πάει να πουληθεί η χώρα ολόκληρη, δεν καίγεται καρφάκι… Nτροπή σας νεοελληναράδες.

    9. Ο Έλληνας ξεσηκώνεται μόνο για το χρήμα. Αν του βάλεις φόρο η του κόψεις τη σύνταξη σε καταψήφισε. Μόνο η τσέπη μετράει. Τόσα εγκλήματα έκανε αυτή η κυβέρνηση και πάλι εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά. Γιατί; Γιατί δεν έβαλε φόρους ούτε έκοψε συντάξεις και μισθούς. Τώρα είναι η πρώτη φορά που βάζει φόρο αφού βέβαια τους απέσπασε πρώτα την ψήφο στις εκλογές τους ελεύθερους επαγγελματίες. Λογικά στις ευρωεκλογές τον Ιούνιο θα έχει σημαντική πτώση.

    10. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, δλδ ο γιατρός; ο δικηγόρος; ο υδραυλικός; ο ηλεκτρολόγος; ο μηχανικός, ο τραγουδιστής; ο tikkoker+ κτλ θέλετε να μου πείτε ότι δεν κλέβουν;;; κατάκλέβουν τ κρατος εδώ και δεκαετίες. Υποψιν κρατος = πολίτες
      Παίρνουν ακόμα κ επιδόματα και τα στερουν από φτωχό κόσμο τι δεν καλάβαινει δηλαδή ο Έλληνας;; από κει κ πέρα σίγουρα υπάρχουν κ έντιμοι και τίμιοι δεν μπορείς όλους να τους τσουβάλιαζεις κ σιγουρα υπάρχουν επιχειρήσεις που τα βγάζουν δύσκολα πέρα.
      Ενιαιο Σύστημα Περιουσίας Εσόδων-Εξόδων για όλους τ πολίτες ποθεν έσχες για όλους με διασταύρωση στοιχείων.
      Θα καταμολεμησεις #βαθύ κρατος#μαύρο χρήμα#διαφθορά# θα γεμίσουν τα ταμεία τ κράτους για την Υγεία την Παιδεία την Φτώχεια την Πατρίδα σε συνδιασμο με εντιμους πολιτικούς.
      Τυχαίο Παράδειγμα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ (δημοσιογράφος) περιουσία πάνω απο 140 ΜΥΡΙΑΑΑΑ!!! Θυρίδες με ράβδους χρυσού ο μπάρμπα Γιώργος σαν ΜΠΟΜΠ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ουνα φάτσα ουνα ράτσα.
      ΑΑΔΕ τα πήρες τα λεφτά από τ μακαρίτη;; ‘η τα ψάχνεται στον Άγιο Πέτρο;;;;

      1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ
        ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΑΝ;
        ΓΙΑΤΙ;;;
        ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ;

      2. Μα και βέβαια, ειδικά οι τικτόκερ, κατακλέβουν απ’ τη δεκαετία του ’80. Ακούστε με και ‘μενα, έχω βγάλει κι ένα ΙΕΚ.

    11. Τους συνταξιούχους τους κλέβουν ασύστολα. Εισφορά αλληλεγγύης μέχρι 14%, το μόνο μνημονιακό μέτρο που συνεχίζεται. Επίσης ξέρετε τι τεράστια φορολογία θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι; Γιατί σύνταξη+μισθός αθροίζονται , θεωρούνται ένα ενιαίο εισόδημα και πάνε σε υψηλούς συντελεστές φορολόγησης. Απατεωνιές. Προτείνω να οργανωθούμε οι συνταξιούχοι και να τους δώσουμε ένα μεγαλύτερο μάθημα σε σχέση με αυτό που δώσαμε σε Κατρούγκαλο και ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης τι πράγματα είναι αυτά; Θέλουμε τους Ελληνες ρουφιάνους; Σε ποιά εποχή γυρνάμε; Πάνε γυρεύοντας.

    12. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

      ΕΝΑΣ ΑΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑ-ΖΕΙ

      ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ AEGEAN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ

      ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

      Η ΝΔ ΚΑΤΑΡΡΕΙ. ΑΝ ΦΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

    13. Για τη φοροδιαφυγη των γιατρων κουβεντα η κυβερνηση Μητσοτακη.

      Οσο για τις αμοιβες των καταγγελοντων φοροδιαφευγοντες ειναι να γελαει κανεις. Στο 1-5 % που θα καταγγελουν επωνυμα θα δινεται αμοιβη. Στο 95-99% που θα καταγγελουν ανωνυμα ΜΗΔΕΝ αμοιβη. Για μ@λ@κες ψαχνουν για να τους κανουν τη δουλεια τσαμπα και να μη προσλαβουν φοροαστυνομικους!!
      ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    14. Καλά να πάθουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες διότι αυτοί τους στηρίζουν στην πλειοψιφία τους, ειδικά τότε με τα μέτρα κατά του κορονοιού, ας τα λουστούν τώρα και να σκάσουν.

    15. Ρε παλουκαρια δε λέτε σ’ εκείνον τον καθιστό ταύρο να πάρει θέση για το ζήτημα; Θα τον ενδιαφέρει τώρα που έπιασε δουλειά για τα φέρει βόλτα, έστω και σε συνεταιρισμό.

    16. Πρεπει να σοβαρευτούμε επιτελους. Ειναι γεγονος πως καθε πολιτης στο Ελλαδισταν … αναζητει τη φοροδιαφυγη.
      Την ερχομενη εβδομαδα αναμενω προβλεπω το μεγαλο σεισμο στην Αττικη απο 8,5 εως 9 ριχτερ θα ειναι. Ετοιμαστητε στο Ελλαδισταν. Μετα το σεισμο και τα δυσαρεστα γεγονοτα εντος της βουλης … θα αναλαβει τη διακυβερνηση του Ελλαδισταν … ο ελληνοκος στρατος μαζι με λιγους εναπομειναντες πολιτικους. Ετοιμασου Ελλαδα.

    17. Χαχαχα τους ψηφίσατε φάτε τους χάχα χαα

    18. ότι οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις κάνουν κομμουνιστικές απαλλοτροιώσεις μέσω της φορολογίας και μετατρέπουν τον τόπο σε πολυφυλετικές χαβούζες ανομίας, πρέζας και εκφυλισμού με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Καλιφόρνια

    19. Να καταχρεωθούν όλοι οι Έλληνες και να τους πάρουν τις περιουσίες…

    20. συμφωνούν σε όλα τα άλλα και ειδικά στην γενοκτονία των Ελλήνων και την αντικατάσταση πληθυσμών για να μην τους πουν ρατσιστές και επειδή τους έπεισαν ότι οι εισφορές των λάθρο θα χρηματοδοτήσουν τις συντάξεις τους, νεοδημοκράτης σημαίνει πρπδότης του έθνους και νεοταξικό λοάτκι σκουπίδι που πρέπει να εξαλειφθεί

    Comments are closed.