ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ – ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣ; ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΛΙΒΕΡΙ

    Σκληρή μάχη δίνουν από τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (06.07) οι πυροσβέστες για να οριοθετήσουν την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Στο μέτωπο επιχειρούν 82 πυροσβέστες με 6 πεζοπόρα τμήματα και 24 πυροσβεστικά οχήματα.

    Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί εντολή με το πρώτο φως της ημέρας να σηκωθούν πέντε εναέρια μέσα, δηλαδή ένα ελικόπτερο και άλλα τέσσερα αεροσκάφη. Ακόμη, αναμένεται να προστεθούν άλλοι 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

    Μακριά από τα εργοστάσια

    Η φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Μηλάκι και το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή, καθιστώντας δύσκολο το έργο της κατάσβεσης. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,

    Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο in, αν και το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι μεγάλο, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή ή το εργοστάσιο της ΔΕΗ που βρίσκεται στην περιοχή. Η φωτιά κινείται, πάνω από το Καλέντζι, χωρίς όμως να απειλεί το χωριό, καθώς οι φλόγες κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

    Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής

    «Η εικόνα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη, ήταν μια δύσκολη αγροτοδασική πυρκαγιά» τόνισε στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, υπογραμμίζοντας ότι το μέτωπο της φωτιάς απέχει περίπου 2 με 2,5 χιλιόμετρα από τον οικισμό Καλέντζι όπου έχουν παραταχθεί πολλές δυνάμεις για να μην περάσει η φωτιά.

    Σύμφωνα με τον κύριο Αρτοποιό η κεφαλή του μετώπου είναι κοντά στον Προφήτη Ηλία σε μια κορυφογραμμή απέναντι από τον οικισμό Μηλάκι. Αποκάλυψε δε ότι έγινε μια σύλληψη επ’ αυτοφόρω ενός 75χρονου ο οποίος «κάπνιζε» τα μελίσσια του την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

    «Η φωτιά κατευθύνεται προς το Καλέντζι»

    Στο MEGA μίλησε ο Θανάσης Μπουραντάς, δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το χωριό Καλέντζι δεν κινδυνεύει από το πύρινο μέτωπο. «Το βράδυ που ξεκίνησε η φωτιά ήταν κοντά στο εργοστάσιο που υπάρχει εκεί.

    Τώρα τις πρωινές ώρες έχει φύγει από αυτή την πλευρά κι έχει πάει ανατολικότερα, στο χωριό Καλέντζι. Το χωριό δεν κινδυνεύει απ’ ότι με διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του χωριού, γιατί εκεί βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα», δήλωσε.

    «Υπάρχει ακόμα φωτιά και πρέπει να έρθουν τα εναέρια μέσα να ρίξουν σε περιοχές που δεν μπορούν να πάνε τα οχήματα της Πυροσβεστικής», συμπλήρωσε. Ο δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου ήταν αισιόδοξος για την κατάσβεση της φωτιάς, τονίζοντας πως αυτή θα επιτευχθεί με τη χρήση των εναέριων μέσων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αυτα τα λεγανε τα εξωκοινοβουλευτικα κομματα,ΕΠΑΜ,Πνοη Δημοκρατιας κα αλλα ,
      κρουοντας τον κινδυνο ,τορα αφου τον ψηφισατε φατε Μητσοτακη στη μουρη.
      και λιγα παθαινετε.

    2. Αποτέλεσμα εθνικών εκλογών Ιουνίου:
      Ποσοστό Ν.Δ. 38,62 Ψήφοι 42.063
      ΠΛΕΟΝ ΑΣ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ!!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!!…ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ;;; ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ….!!!!

      ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΡΔΕΛΙΑΛΗ….ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΆΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΖΗΤΩ Η ΑΘΡΗΣΚΙΑ…ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΊΑ!!!!

    3. Με τόσες ανεμογεννήτριες στα βουνά της Εύβοιας σε λίγο θα ξεκολλήσει απο το έδαφος και θα πετάξει.

    4. Λοιπον … μεχρι το αποτελεσμα των εκλογων , προσπαθουσα να αγοραζω προιοντα απο την Ευβοια για να τους στηριξω με ολο αυτο το κακο που τους βρηκε . Μετα το αποτελεσμα των εκλογων κ αφου ειδα οτι η Ευβοια τα πηρε χοντρα απο τον Γαμημενο για να τον βγαλει με 38% ενω τους εκαψε ζωντανους , δεν ξανα αγοραζω ουτε χαρτοπετσετα απο εκει . Καλη τυχη να εχετε κ οτι κ να παθετε στα αρχιδια μου σας γραφω . Ειστε η ντροπη της Ελλαδας μαζι με τους υπανθρωπους Σερραιους .

    5. Γαμήσανε την Βόρεια Εύβοια, τώρα πιάσανε την Νότια, άντε καλή συνέχεια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις ανεμογεννήτριες!!!

    6. αντε κουλα συνεχισε τις μπισνες και τις μιζες με τις ανεμομαλακιες γιατι για αυτο καιγονται τα δαση και απο την αλλη μας πριζετε τα σηκωτια για το περιβαλον και τις ανακυκλωσεις και ενα σωρο ανοησιες εσεις χαλατε το δασος και το περιβαλον για να κανετε δουλιτσες και μιζες εχετε βαλει στοχο την ευβοια επειδη φυσαει παντα αυτα να τα βλεπουν τα ψεκασμενα ψοφιμια που σας ψηφισαν (αν βγηκατε απο εκλογες και δεν σας φυτευσανε παλι)

    7. Παιζει κάποιος που δεν εχει δει το 3ωρο ντοκιμαντέρ (Α και Β μέρος) με άπειρες συνεντεύξεις κατοίκων της Εύβοιας για το πως η ίδια η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατ εντολή της Πολιτικής Ηγεσίας έκαψε την Ευβοια επί σκοπόν πέρσι;
      Έπρεπε σε κάθε ανάρτηση σου για πυρκαγιά στην Ελλάδα να ακολουθούν τα Link με το “Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο”

    Comments are closed.