ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ: ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ – ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΑ

    Με ψεύδη και πρωτοφανή κυνισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες από την Κοζάνη, επιχείρησε να δικαιολογήσει την «κωλοτούμπα» που έκανε όσον αφορά την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία εφαρμόζει κατά γράμμα, παρά όσα έλεγε πριν από τις εκλογές του 2019, μεταξύ των οποίων ότι θα ασκήσει και βέτο στην ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας ως μια μορφή πίεσης για να μην εφαρμοστεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα θεωρεί ότι στη συμφωνία υπάρχουν και πρόνοιες προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων!

    Αυτή την ανακολουθία φαίνεται ότι η κυβέρνηση την πληρώνει στη βόρεια Ελλάδα, καθώς καταγράφει σχετικά χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Χθες, στη συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε εάν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στα επόμενα χρόνια με την εφαρμογή των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι οποίες δεν έχουν έρθει στη Βουλή.

    «Η θέση η δική μου δεν έχει αλλάξει και θέλω να θυμίσω ότι και προεκλογικά, όταν μιλούσα στη Βουλή, είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τις πτυχές της συμφωνίας που θεωρούσα ότι ήταν κατακριτέες. Είχα πει όμως ταυτόχρονα ότι, άπαξ και κυρωθεί η Συνθήκη των Πρεσπών, δεν είναι μια συνθήκη η οποία μπορεί να αλλάξει» είπε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε: «Παρακολουθούμε προσεκτικά την υλοποίησή της. Και, καθώς η γειτονική χώρα πια έχει μπει σε μια πορεία προσέγγισης προς την Ευρώπη -έχουν ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις, κάτι το οποίο το επιθυμούσαμε-, πρέπει να σας πω ότι έχουμε και διαπραγματευτικά όπλα ώστε να εξασφαλίσουμε ότι αυτές οι πρόνοιες της Συμφωνίας των Πρεσπών, που εν πάση περιπτώσει είναι προς όφελος των εθνικών συμφερόντων, θα υλοποιηθούν από τη γείτονα χώρα».

    Στη συνέντευξη ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για την Τουρκία. «Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα του διαλόγου με την Τουρκία» τόνισε και πρόσθεσε: «Κρατώ τη δήλωση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα, καταλαβαίνω όμως και την επιφυλακτικότητα κάποιων ότι μπορεί να γυρίσουμε στις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Ελπίζω και εύχομαι να μη γίνει αυτό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Προ ημερων εξεδοθη η αποφαση,η οποια αποδεσμευει τα χρηματα που του ειχαν δεσμευσει!
      Ο Καρατζαφερηs εξυμνει Μητσοτακη και το Ελεγτικο Συνεδριο του αποδεσμευει μετα απο χρονια 5 εκ.ευρω!!!

      Στεφανοs Χιοs 1/2/2023
      “Ρε Γιωργη Καρατζαφερη,ποσα λεφτα σου εδΩσε ο Μητσοτακηs για να τα πειs αυτα;!”

      ρε τι Π@@@ΥΣΤΗΣ ειναι τοιουτοs???

    2. Η Βόρεια Ελλάδα επειδή ήμουν φοιτητής στην πόλη αυτή πριν καταργηθούν τα ΤΕΙ διαθέτει πολύ πιο τρελαμένους από ότι εμείς εδώ στην Αθήνα και δεν ξέρω πως γίνεται το 80% είναι κτήνη και θηρία.Προφανώς το κλίμα του ψύxους της παγωνιάς οι πολύ δύσκολες αγροτικές εργασίες κτλ δημιουργούν αυτό το φαινόμενο.

    3. Οι σοφοί άνθρωποι δε λένε πολλά λόγια γιατί είναι φτώχια, και μ’αυτά ξεθυμαίνουν. Πράξεις,πράξεις. Υπάρχει και η κάλπη.

    4. Θα σε γλεντήσουμε π@υτ@ν@ς γέννημα.. όπως μας γλεντησες για 3,5 χρόνια..!!! τρύπια ε τρύπια. Ο Κασιδιάρης θα σας κλείσει το σπίτι μια και καλή..! Θα σας εξαφανίσει οικογενειακώς..όχι σαν το Γιωργαρο που άφησε το π@υστη το παππού σου να τη κάνει στας Ευρωπας !!! Μέχρι το Δομοκό θα φτάσετε κουφάλες ψεύτες και κλέφτες… αλυσοδεμένοι χειροπόδαρα με τα λεφτά απ’ τις μίζες…λουκαρισμενα..!!!

    5. Κάνει και καμμιά βόλτα για ξεκαρφωμα.
      Πως αλλιώς θα δικαιολογήσει η singular logic τη επανεκλογη του Κουλη?

    6. Τελικα ο κοσμος ειναι πλεον σε απογνωση για το ποιον θα ψηφισει.
      Δεν υπαρχει σωτηρια σ αυτον τον τοπο δυστυχως για μας αλλα επτωχεύσαμεν ως χωρα και ως κρατος και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας αλλα και των παιδιών μας.
      Και δεν μας σωζει ουτε ο κας ουτε κανενας αλλος δεν υπαρχουν πολιτικοι και άλλωστε ποτε δεν υπηρξαν εκτος του καποδιστρια που τον φαγανε.
      Καληνυχτα Ελλαδα μου

    7. Ας μην ξεχναμε, τις κρυφες συνομιλιες και συμφωνιες για το Σκοπιανο, του Δρακουμελ και της Ντορας!

    8. Και το Αιγαίο και την Θράκη θα τα δώσει στους Τούρκους για οφελος των εθνικών μας συμφερόντων θα το κάνει. Τι νομιζετε βρε χαζά; Που πήγε το μυαλό σας; Στην προδοσία; Οοοοχι, για το καλό μας τα κάνουν όλα, όλοι τους.
      Εδώ θα ξεπουλησουν τα αρχαία μας, λες και είναι δίκη τους προσωπική κληρονομιά. Θα τα στέλνουν στο εξωτερικό για πενήντα χρόνια και βάλε. Μέχρι να ξεχαστεί πως είναι δικά μας. Μαντέψτε ποιοι θα τα οικειοποιηθούν. Κι εμείς τι κανουμε; Αραχτοί και λαιτ.

    9. “““ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ……“““ αλλά δεν εφαγε….μαλλον ουτε θα καταλαβε τι επαιζε γυρω του……για αυτο θα ΤΟΝ ξαναφατε στην μουσουδα…σαν κατοικιδια της ιδιοκτησιας του, που ειναι το ελλαδισταν……ποιος την χαρη σας……

    10. Κωλόμπες είναι εκείνοι που κάνουν πως ξεχνάνε ότι τον έβγαλαν πρωθυπουργό!
      Έκατσαν στον άσο του, καλά να πάθουν.
      Πριν γίνει πρωθυπουργός, ήταν υπουργός ο οποίος επί υπουργίας του έφαγα πόδι χιλιάδες εργαζόμενοι!

      Αυτοί που τον ψήφισαν ήξεραν, δεν τους λυπάμαι.
      Χρόνια τώρα στο ίδιο έργο θεατές….

      1. Ήταν διοικητής θυγατρικής της ΕΤΕ και παράλληλα στο ΔΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ, πέραν άλλων αντιλαϊκών δραστηριοποιήσεων…

    11. είστε άξιοι των δεινών σας. Συριζα/Νύχτα25: τι να λέμε, Πρέσπες, μνημόνιο 99 ετών, κι αν χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει.. ΝΔ: το μακρύ χέρι των κορακιών, ωφέλιμη για την Ελλάδα η συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα βγάλουμε υδρογονάνθρακες από το Αιγαίο, ΠΑΣΟΚ: οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, μνημόνια για να χαθεί η εθνική κυριαρχία και η Ελληνική ιδιοκτησία, στικάκια που χάνονται στον πεπτικό σωλήνα του κύτους, ΚΚΕ: συμμοριτοπόλεμος για πάντα, στην υπηρεσία της cia και της stasi

    12. Με βάση στατιστικών η συγκεκριμένη πόλη δίνει πάρα πολύ μεγάλα ποσοστά στον Κασιδιάρη.Και το λέω μετά γνώσεως από πηγές ανθρώπων που ασxολούνται πολύ με την πολιτική.Στην Δυτική Μακεδονία θα θερίσει ο Κασιδιάρης.Ο Κούλης προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι τελικά ο Κασιδιάρης δεν θα συμμετέxει στις εκλογές ώστε να αποπροσανατολίσει τον Έλληνα πολίτη για να ρίξει την ψήφο αλλού.Και δυστυxώς το κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό διότι είναι πάρα πολύ αυτοί που λένε θα το ρίxναμε δαγκωτό Κασιδιάρη αλλά δεν θα κατεβεί τον απαγόρεψαν.Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως ότι ψηφιστεί στην Βουλή δεν σημαίνει πως ισxύει κιόλας και πως ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προωθήσει κάτι τόσο αντισυνταγματικό που αφορά την εκλογική διαδικασία του κράτους.Το κίνημα του Κασιδιάρη θα κατέβει κανονικά στις εκλογές.

    13. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΩΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ????
      ΑΠΟ ΤΟ 1974 , ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ….
      ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ,
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ….
      ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΟΜΠΙ………
      ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ?????
      ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……..
      ΕΛΕΟΣ…..ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ……
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    14. Επιθυμούσαμε, κιόλας, την ένταξη Σκοπίων στην ΕΕ; Μπα από ποτέ και δεν μας το λέγατε;
      Να αναφέρει 1 προς 1 τα οφέλη της Ελλάδας και να αφήσει τις κούφιες αερολογιες

      1. Από τότε που μάς έλεγαν ότι θα πατάξουν τον νατιβισμό=γηγενείς Έλληνες και ότι το έκτρωμα των πρεσπών θα επιφέρει σύννομα αποτελέσματα. Και παρ’ όλα αυτά ψηφίστηκαν.

    15. Ουστ απο εδω ψευτη ,φουστη , μλκ.Ο πινοκιο τσιπρας δε παει πισω.Καποιος φιλελληνας υπαρχει στη μπανανια???

    16. Προδοταριο με γραβατα εχεις τελειωσει οπως και ο αλλος χωρις γραβατα….τωρα που το ζαβο κανει περιοδεια στην Μακεδονια οπου στις εκλογες θα παρει τ’αρχ@@ια μας ας ερθει και κατα Θεσσαλονικη μερια τον περιμενουμε με ‘ανοιχτες’ αγκαλες….

    17. Είπε για “πρόνειες της συνθήκης των πρεσπών”, είναι δυνατόν; Ξεπέρασε και γεωργιάδη και πλεύρη! Οι “πρόνειες” των πρεσπών είναι ότι κατεβήκανε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ως Μακεδονία και εσείς τους θέλετε και στην εοκ! Και αν δεν ήταν η Βουλγαρία να τους μπλοκάρει, θα τους είχατε βάλει κιόλας. Άντε πρεσπολάγνοι, σαν τον τσίπρα καταντήσατε! Με τη διαφορά ότι ο πινόκιο έλεγε εξαρχής τις φιλοσκοπιανές του θέσεις ενώ εσείς το κάνετε τώρα που την ψήφισε ο πινόκιο όταν εσείς παλιά πουλάγατε πατριωτισμό! Αντί να δείξετε πρόνοια για τον έλληνα, μιλάτε και για “πρόνοιες των πρεσπών” και κάνετε τουμπεκί που εμφανίστηκαν σκέτο μακεδονία στο ευρωπαικό πρωτάθλημα!

    Comments are closed.