ΝΔ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ – Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_05-08-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση

    ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΟΥΛΗ @ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ. -Πως το Μαξίμου επιχείρησε να αποκρύψει τη ΝΕΑ ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ με θύμα γυναίκα αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που τη ΣΑΚΑΤΕΨΕ ο «γαλάζιος» κτηνώδης σύζυγος. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση για τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ και τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τρέφει στις τάξεις της. ΝΔ : Η μεγαλύτερη εγκληματική ΜΑΦΙΑ της χώρας

    1_SK.indd

    Διαβάστε ακόμα: όλη η αλήθεια για την ΟΜΑΔΑ Ε από το 1894 μέχρι σήμερα

    Οι «ένοχοι» για τον Αττίλα 2, του Νίκου Αργυρόπουλου

    Το μεγαλειώδες έργο του Μεταξά για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΠΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΣΤΗΛΘΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ

    2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΡΕΠΗΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΟΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    3. Της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης και αυτός.

    4. Φύγετε μακριά από μπλε πασοκ αν θέλετε να επιζήσετε

    5. Απορω γιατι συνεχιζεται η αναφορα στο κομμα με ονομα…ΝΔ! Ονομαζεται ανεπισημα Νεα Κουλοκρατια και το αυτιστικο δοσιλογο θα πρεπει αμεσα να προβει σε αλλαγη ονομασιας και οχι να μαγαριζει επιπλεον κατα το δοκουν τον Κωνσταντινο Καραμανλη!

    6. Γιατί κάνετε τέτοιες μικροπρεπείς μαλακίες ρέ καί κομματικοποιείτε τά πάντα… Νά είστε δίκαιοι!! Ο άνθρωπος απλά είναι άρρωστος, τί σχέση έχει η Ν.Δ.;;; Κι ο Τζανακόπουλος δέ σάπιζε τήν Αχτσιόγλου;;; ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

      1. Άντε ρε γαμήσου, αρχίδι. Που βγήκες να μας κάνεις και συστάσεις τι θα πιστεύουμε για τα καθίκια της ΝΔ. Βλάκα, ε βλάκα.

      2. Κάθεται δίπλα στους υπουργούς και λες τι σχέση έχει με τη ΝΔ; Τους χρυσαυγίτες τους καταδίκασαν για πολύ λιγότερα.

    7. Αρχαιοκαπηλε Κουλη με αυτα τα σιχαματα που εχεις διπλα σου δεν σε αφηνουν να κανεις ανεμελες διακοπες στο μαραθι

    8. Αντιπολίτευση της πλάκας. ΝΔ 51%. Για μια ακόμα φορά, θα τρίβετε τις τσίμπλες σας.

      1. Μπάσταρδο, έχε χάρη που σε φυλάνε οι μπάτσοι. Αλλιώς θα σου λεγα ποιος θα έτριβε τι και σε ποιον.

    9. Η ΝΔ πού τρέφει τέτοια κτήνη είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Μαζί μέ το δικαστικό σύστημα πού αφήνει όλους τους εγκληματίες ελεύθερους. Μόνο τόν Ηλία κρατάνε μέσα. Πουσαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.!

    10. Η Εθνική Ένωσις Ελλάς, γνωστή ως τρία Ε, ιδρύθηκε κυρίως από μικρασιάτες πρόσφυγες για να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα σε μία πόλη που εξακολουθούσε να εβραιοκρατείται και να είναι στόχος των Βουλγάρων.
      Το Θέρος του 1931 η εφημερίδα Μακεδονία δημοσιεύει μια τρομοκρατική είδηση . Προ έτους η ομάδα Μακαμπή ( Μακαβαίοι ) των σιωνιστών Θεσσαλονίκης συμμετέσχε σε συνέδριο των κομιτατζήδων στην Σόφια.
      Τι είχε συμβεί; Η εν λόγω ομάδα είχε κληθεί από την αντίστοιχη της Σόφιας. Τότε διεξείγετο το συνέδριο των κομιτατζήδων στο οποίο συμμετείχαν και Εβραίοι από Μοναστήριο, που είχαν ακολουθήσει τους βουλγαροκομιτατζήδες στην Βουλγαρία μετά την κατάληψη της περιοχής από τους Σέρβους.
      Μόλις το πληροφορήθηκαν οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να σπάνε τα καταστήματα των Εβραίων και να επιτίθενται στις συνοικίες τους.
      Στο συνοικισμό Κάμπελ μόνον κατέγραψαν επτά νεκρούς. Φτηνά την έβγαλαν.
      Το ευτύχημα ήταν ότι δέκα χιλιάδες έφυγαν …πρόσφυγες οι μεν πτωχοί για Παλαιστίνη οι δε εύποροι για τις Ελβετίες και την Γαλλία που ήδη είχε μετατραπεί σε εβραϊκό μπουρδέλο.

    11. δημοκρατικά εγκληματίες ρε του τόξου

    12. οι συμμορίτες της νδ είναι ανωμαλάρες που μισούν τις γυναίκες και τις παντρεύονται μόνο για ξεκάρφωμα. Γι αυτό τις υποτιμούν και τις βασανίζουν. Τι κάνει ο πατούλης; Όλα καλά;

    13. Ωχ Θεε μου, κι αυτο το εγκληματικο υποκειμενο, γνωριμος στα ανωτατα κλιμακια της ΝΔουλας? Μωρε που τους βρισκουνε?
      Οι Μυστκες Υπηρεσιες γιατι δεν ενημερωνουν τους αρμοδιους, γι αυτα τα κτηνη?
      Δεν ειναι δυνατον να μην εχει παρανομησει και στο παρελθον ενας τετοιος υπανθρωπος.
      Καταλαβα τωρα, η ΝΔουλα τους χρειαζεται ολους για να μαζευει ψηφους.
      Ντροπη.

    Comments are closed.