ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ – ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΜΙΛ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Κοινοποίηση:
ψασψασψασψ

Δύο νέα βίντεο με την κυρία Βούλτεψη να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της πακιστανικής κοινότητας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πάντα στο πλευρό του κυρίου Τζαμίλ. Μέχρι και τούρτα του έκοψε. Δείτε τα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. τι μπλε πασόκ ψηφίσατε πάλι, πακισταναριά του τέως 28 τακατό ; (!) 🤮

  2. Το ότι συζητούν για πακιστανική κοινότητα, συνομιλούν δε και διαπραγματεύονται με ” πρόεδρο” της στοιχειοθετεί το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.
    Λαός πακιστανών δεν υφίσταται. Πολλές φυλές με κοινό γνώρισμα τους ο εξισλαμισμός τους.
    Όταν κατασκευάστηκε το τεχνητό κράτος ιδρυθέν το 1948 στα όρια του το 20% πληθυσμού εξακολουθούσαν να παραμένουν ινδουιστές.
    Μετά από σφαγές 500.000 μουσουλμάνων από τους Σιχ επτά εκατομμύρια εξ αυτών μετοίκησε στο Πακιστάν και αντιστοίχως οι Ινδουιστές πρόσφυγες προς Ανατολάς.
    Πληθυσμός Πακιστάν το 1948, 37 εκατομμύρια.
    Σήμερα 230!!!

  3. Οταν θα γινουν εκλογες να πατε να το ξαναψηφισετε αυτο το νουμερο , που εχει ξεπερασει την Κα Τασια του Συριζα σε φιλολαθρομεταναστευσισμο!! Αισχος Ανθελληνες , γεμισατε την χωρα με ισλαμιστες!!

  4. Ετσι,με ονοματα και διεθυνσεις κρεμασμενοι στα μανταλακια για να ξερουμε ποιους θα πρωτοκυνηγησουμε οταν ερθει η ωρα.Γιατι θα ερθει!

  5. Η τζατζόγρια καλοπερνάει με τα Πάκια. Κούλη άχρηστε μάζεψε το παρτάλι.

  6. Καλό θα είναι, επ’ αυκαιρεία των αγαστών σχέσεων και συνδράσεων να κάνει η Αξιότιμος Κυρία αίτηση Νόμιμης Μεταναστεύσεως προς το Πακστάν. ίσως να την κάνουν και “Υπουργό” εάν εισέλθει “Νόμιμα”. “Πρωθυπουργό” εάν εισέλθει όπως εισλερχονται αυτοί στην χώρα μας δια΄την επιδίωξη καλυτέρς τύχης, “παράνομα”. Τυχοδιωκτικά. Εδώ δεν την σηκώνει το “κλίμα”. Στο Πακιστάν θα της κάνουν όλα τα “χατήρια” και όλες τις “τιμές”. Και αυτά που ξέρει και αυτά που δεν ξέρει ακόμη και φαντάζεται , εάν ίσως της αρέσουν, και όσα δεν φαντάζεται. Ας ρωτήσει καμμιά κοπελίτσα εκεί πως περνάει και ποίου σεβασμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απολαμβάνει και καλό δρόμο. Με τις ευχές μας να το απολαύσει. Εμείς θα απολαύσουμε την απουσία της.

Leave a Response