ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ ΝΙΚΟ ΣΥΨΑ: “ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ”

    Κοινοποίηση:
    sipsas-1

    Οι απόψεις ήταν αντικρουόμενες και κάποιοι περίμεναν πως και πως τον καύσωνα για να “σκοτωθεί” ο ιός και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Μόνο που ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Νίκος Σύψας, είπε αυτό που κανείς δεν ήθελε να ακούσει.

    “Η ζέστη δεν σκοτώνει τον κορωνοϊό” ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: “Ο ιός επιβιώνει πολύ λιγότερο όταν οι θερμοκρασίες είναι πάνω από 25 βαθμούς αλλά δεν σκοτώνεται. Συνεχίζει να μεταδίδεται”.

    Παράλληλα, όπως ο ίδιος σημείωσε δύο βδομάδες μετά την κάθε άρση μέτρων θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ενώ επισημαίνει πως όλες οι ευπαθείς ομάδες πρέπει τον Οκτώβριο να εμβολιαστούν για την γρίπη ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στο νέο κορωνοϊό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ….ΤΟ ΠΙΝΟΚΙΟ !!!! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΗΨΗ ΕΤΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΣΥ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ…Ο,ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.. Ο ΑΛΛΟΣ !!!

    2. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΣΙΨΑ..ΓΛΥΨΑ….πως σε λενε τελοσπαντων ? Πρεπει και εσυ να δικαιολογησεις τα μεροκαματα του ΤΡΟΜΟΥ…ε??? KOITA NA TA ΛΟΥΚΑΡΕΙΣ ΚΑΛΑ απογονε των ”ES-ES”και της ”NOVARTIS”… στο χωμα ‘η στο πατο σου..(συγνωμη για την εκφραση)…γιατι στο ΠΟΘΕΝ-ΕΣΧΕΣ ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !! -Οχι στα παιδια σου.. (σαν το ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ) γιατι θα μπλεξουν και δεν θα φταινε..αν εχεις και τα συμπαθεις!! -. ΠΟΣΟΙ εχουν πεθανει ρε κομπογιαννιτη απο ΓΡΙΠΗ..ΙΟΥΝΙΟ.. ΙΟΥΛΙΟ και ΑΥΓΟΥΣΤΟ στην ΕΛΛΑΔΑ !!!…και ποσοι απ’ την ΑΝΕΧΕΙΑ !!!?? Για πες μας…..ρε κατευθηνομενη ΜΥΞΑ !!!. Για να σε δουμε το ξερεις.. ΑΥΤΟ (ΕΥΚΟΛΟ)..αν οχι….ξερεις.. γιατι ? Γιατι η ΑΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ”ΕΜΒΟΛΙΟ” !! ΥΣ. Μια συγνωμη φτανει..μεχρι να ΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….

    3. AΓΑΠΗΤΕ Xόρχε567 , ίσως & να έχεις δίκαιο σε αυτά που γράφεις κανείς δεν σε κατηγορεί για κάτι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από την στιγμή που μας φιλοξενεί & ο φίλος μας στέφανος Χίος να μην τον ξεχνάμε διότι
      χάρη σ’ αυτόν μπορούμε σ΄ αυτή την ιστοσελίδα να λέμε τις απόψεις μας να σέβεσαι όμως τις γνώμες όλων γιατί δεν μπορεί ξέρεις αν μιλάς με γιατρούς κάθε ειδικότητας & με οποιονδήποτε άλλον , εξάλλου δεν δε υποχρεώνει κάποιος να πιστέψεις με το ζόρι κάτι που δεν σε εκφράζει , & Δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος είναι επιστήμονας ή όχι , εμείς ναι είμαστε επιστήμονες διάφοροι , αλλά είμαστε & Ελληνες & δεν θέλουμε να ακούμε τις βλακείες του κάθε άσχετου ‘όπως ο Σκορδαλιάς & ο κάθε άλλος τυχοδιώκτης & να κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό.
      Εσύ να τους πιστέψεις αν θέλεις , αυτό επιδιώκουνε & αυτοί για την πλειοψηφία του λαού. Το πώς το ξέρουμε εμείς δεν θα το πούμε στον καθέναν που δεν ξέρει τι είναι το DEPON μην υποτιμάς την νοημοσύνη του καθενός

    4. ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 19/5/2020
      ΙΣΠΑΝΙΑ (47.100.000) 231.606 ΚΡ 27.709 ΝΕΚΡΟΙ
      ΙΤΑΛΙΑ (60,317.000) 225.886 ΚΡ 32.007 ΝΕΚΡΟΙ
      ΓΕΡΜΑΝΙΑ (83.149.000) 177.289 ΚΡ 8.041 ΝΕΚΡΟΙ
      ΒΡΕΤΑΝΙΑ (67.886.000) 247.709 ΚΡ 34.876 ΝΕΚΡΟΙ

      ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (34.218.000) 57.345 ΚΡ 320 ΝΕΚΡΟΙ
      ΚΑΤΑΡ (2.641.000) 33.969 ΚΡ 15 ΝΕΚΡΟΙ
      ΗΑΕ (9.599.000) 24.190 ΚΡ 224 ΝΕΚΡΟΙ
      ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (44.938.000) 8,371 ΚΡ 382 ΝΕΚΡΟΙ

      ΝΙΓΗΡΙΑ (195.900.000) 6.175 ΚΡ 191 ΝΕΚΡΟΙ
      ΓΚΑΝΑ (30.280.000) 5.735 ΚΡ 29 ΝΕΚΡΟΙ
      ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (26.453.000) 2.119 ΚΡ 28 ΝΕΚΡΟΙ

      ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    5. ΑΠΟΡΙΑ 1η ;
      Μία ΣΥΨΑ που πλασσάρεται στα ΜΜΕ είναι κόρη του;

      ΑΠΟΡΙΑ 2η :

      Ενας ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ που βγαίνει στα ΜΜΕ,αποκαλείται καθηγητής.
      Καλά, 40 ετών πώς στο διάβολο έγινε καθηγητής;

    6. Αυτο δεν ειναι γριπη…ουτε αρρωστεια…. επιδημια ειναι 5εκ στα 8εκ εχει τζακ-ποτ… ειδη ξεκινησε το παρτυ στην βραζιλια μην τυχον ανοιξουν τα αεροπορικα ταξιδια με βραζιλια η δικοι μας.. δεν ξερω αν εχει απευθειας πτηση… ελπιζω να μην εχει.
      Να δειτε οτι αυτη θα ξεπερασουν την αμερικη γιατι κανανε και το καρναβαλι και ειχαν φουλ τουριστες,
      εμεις εδω ουτε καρναβαλι στην πατρα καναμε, ουτε πασχα.

    7. Μπουρδολόγος,τρομολάγνος,κομμουνιστοσυμμορίτης,νυφίτσα.

    8. Δεν είπε κάτι νέο. Ούτε η γρίπη ούτε ο οποιοσδήποτε ιός σκοτώνεται από τον καύσωνα. Απλά τη γλιτώνουμε και περιορίζεται επειδή έχουμε καλύτερο αερισμό στα σπίτια και δεν συνωστιζόμαστε σε κλειστούς χώρους όπως όταν κάνει κρύο. Τι δεν καταλαβαίνετε;

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 26-28 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΙΟΣ.
        ΠΟΙΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
        ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣ ΜΕ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
        ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.
        ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΤΕ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2019 ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΣΚΥΨΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!

    9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΓΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΕΚΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ & ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ , ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΟΜΟΤΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ , ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ , ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗΣ
      ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ
      ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ !!

      1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
        ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΑΚΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ DNA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.

    10. ολοι αυτοι οι μαιντανοι γιατροι που βγαινουν στις τηλεορασεις κ τρομοκρατουν τον κοσμο ποσα εχουν τσεπωσει αραγε κ ποσα περιμενουν να μοιραστουν με πολιτικους απο τα εμβολια ,το να βγεις μια φορα σαν επιστημονας κ να πεις την γνωμη σου σεβαστη κ πολυτιμη το να λες ομως επι 45 ημερες τα ιδια κ τα ιδια κατανταει γελοιο κ τρομακτικο επισης κ δειχνει οτι δεν εχεις εργασια κ πληρωνεσαι για να λες την μ@κια ,αν εισαι επιστημονας κ συψα η συψη η γωγος η υφαντοπουλος η τσιοδρας προκαλεσε διαλογο με αλλους γιατρους κ οχι με μελη που εφαρμοζουν τις ταχτικες της κυβερνησης κ αι σιχτιρ πια αφηστε τον κοσμο να αναπνευσει λιγο ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ

      1. Αν είναι επιστήμονες,ας βρούν ένα φάρμακο,ειδάλλως γιατί πληρώνονται;

    11. Εχει καταντησει αηδια το θεμα…
      – Ανθρωποι στην θαλασσα με μασκες να κρατουν αποστασεις βρισκομενοι σε εξωτερικο χωρο με θερμοκρασιες φωτια…(γελουν και τα ψαρια).
      – Στα ΜΜΜ χωρις κλιματισμο…
      Μητσοτακης και παρεακι…θα πανε απο κει που’ρθαν στις επομενες εκλογες.

    12. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΙΠΗΣ, Κ@ΛΟΙΟΥ Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
      ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ, ΑΝ ΤΙΣ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙΣ , ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΝΥΦΙΤΣΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ .

    13. Ευφάνταστοι. Και τι δεν θα σκεφτούν για να τρομοκρατούν τον κόσμο. Να χαθείτε ζώα. Ξεφτιλισατε την επιστήμη.

    14. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΚΟΡΗ ΣΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΥΤΟΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ.

    15. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
      ΟΙ ΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
      ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΤΟ ΜΑΝΑΟΥΣ ΟΠΟΥ Η ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 25 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ 22-28 ΣΠΑΝΙΑ 30 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ.
      ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.
      ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ.

      1. Μπορούμε να δούμε τα πτυχία σου και τη διδακτορική σου διατριβή παρακαλώ στη λοιμωξιολογία; Αλλιώς σταμάτα τις βλακείες πρωί πρωί. Εάν δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις και πτυχία αφήστε τις θεωρίες του κώλου που διαβάζετε εδώ και εκεί. Εάν διαβάσετε διεθνείς μελέτες κανείς δεν ξέρει τι γίνεται ακόμα. Ούτε κι αυτός ο Σύψας. Θεωρίες λέει χωρίς αποδείξεις. Ρίξε μια ματιά στον αριθμό κρουσμάτων στην Σ,Αραβία, στα ΗΑΕ και το Κατάρ. Εκεί τι έχει τέτοια εποχή ; Κρύο; Τόσο δύσκολο δηλ είναι να πούμε ότι δεν ξέρουμε; Αλλά όχι, το ξέρουμε και αυτό και ας λέμε μπούρδες. Έγινε η κυρά Κατίνα η καφετζού, ο κυρ Μήτσος ο μάνάβης, ο Μπάμπης ο καφετζής και ο Πέτρος ο ντελιβεράς ειδικοί λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι και μας τα πρήζετε συνέχεια με αμπελοφιλοσοφίες και με θεωρίες του κάθε επιτήδειου που ψάχνει δέκα λεπτά δημοσιότητας. Σας σιχαθήκαμε….

        1. το ζητημα φιλαρακο, εξπερ του καλου δεν ειναι αν υπαρχει αυτος ο γιογιος οπως λενε και κατα ποσο θανατηφορος ειναι… το εμβολιο δεν το κανουμε μετεωριτης να πεσει να μας πλακωσει. γιατι να υποχρεωθουμε να το κανουμε δηλαδηηη, οποιος φοβαται και θελει να ζηση ας παει να το κανει οποιος δεν θελει ας μην το κανει ας κολλησει το γιογιο κιας τα τιναξει. σε τι αυτη η εμμονη με αυτον τον ιο που εχει λιγοτερα θυματα απο εποχικη γριππη. ρε συ δεν εχω ιατρικα πτυχια και δεν τα χρειαζεται κανεις για να καταλαβει οτι κατι ειναι υποπτο στην ολη υποθεση. ο ορκος του ιπποκρατη αναφερει οτι ο γιατρος δεν μπορει να επιβαλει μια θεραπεια, βλεπε εμβολιο, με το ζορι. το πιασες φιλαρακο. αειντε και καλο μπολιασμα με τα νανορομποτ του Μπιλλ Γκεητς, και το συντονιστικο τσιπακι 666 που τοσο ανυπομονεις να το παρεις

          1. Μίλησα εγώ για κανένα εμβόλιο και εάν θα κάνω εμβόλιο ή όχι; Εάν δεν θέλεις να κάνεις μην κάνεις τίποτα. Γούστο σου . Αλλά και το τι θα κάνει ο άλλος είναι γούστο του . Τι σε νοιάζει εσένα δηλαδή; Εγώ για άλλο μίλησα πριν. Είπα ότι ο καθένας έχει γίνει επιστήμονας εδώ μέσα ειδικός επί παντός επιστητού και δίνει ιατρικές και λοιμωξιολογικές συμβουλές επειδή λέει είδε πέντε βίντεο στο facebook και το youtube που ανέβασε ο κάθε τρελαμένος αμφιβόλου διανοητικής κατάστασης που ζητά 10 λεπτά προβολής ή ο κάθε ηλίθιος αμερικανός ιεροκήρυκας ή ο κάθε επιστήμονας που το ερευνητικό του έργο έχει πάει στα σκουπίδια. Με βάση πιο κριτήριο εσείς δηλ αξιολογείτε ότι αυτοί σας λένε την αλήθεια και οι άλλοι σας λένε ψέματα; Έχετε επιστημονικό κριτήριο αξιολόγησης και γνώσεις ή απλά σας λένε αυτά που σας αρέσουν να ακούσετε και μετά μας πρήζετε; Εσύ δηλ. γράφεις “no to vaccinations”. Eίσαι σε θέση με πέντε βίντεο και χωρίς να είσαι γιατρός να συμβουλεύσεις έναν γονιό εάν το παιδί του θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο της ιλαράς ή της μινιγγίτιδας γιατί από τον τίτλο μάλλον είσαι κατά των εμβολίων γενικά. Και εάν το παιδί του πάθει κάτι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Εσύ που είδες το βίντεο ; ο κυρ Γιάννης ο καφετζής που το το είπε η κυρά Κατίνα που άκουσε κάτι από την κυρά Καλλιόπη; Όσο για το εμβόλιο για τον κοροναιό υπάρχει και δεν το ξέρουμε; Συζητάτε για κάτι που δεν υπάρχει, προεξοφλείτε για το πως θα είναι εάν υπάρξει, και μας πρήζετε με νανοτεχνολογίες και συνομοσιολογίες παρακολούθησης καθημερινά. Εδώ σας παρακολουθούν ήδη από χίλιες δυο μεριές, έχετε ήδη εκπορνευθεί στο facebook , στο instagram, εχετε ήδη εκχωρίσει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα σε τράπεζες, εφορίες, ΕΟΠΠΥ, ΙΔΙΚΑ, κτλ και φοβάστε λέτε μην σας παρακολουθήσουν. Τώρα μας κοροιδεύετε και εσείς δηλ. Έλεος πια…..

        2. Κι’ εμεις σιχαθηκαμε, τα Τρολλια – Καρακολια, των 0, 60! Αι! Κανε σαπερα, ρεεεεε! Μπουφοειδες!

    16. Γιατι συνεχεια τα καναλια βγαζουν συνεχεια αυτη την νυφιτσα.

    17. Πριν λίγο διάστημα είχε δημοσιευθεί άρθρο που έλεγε ότι μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι όσοι είχαν κάνει αντιγριπικο ήταν πολύ ευάλωτοι στον κορονοιο. Τι να πιστέψουμε πια; την διαίσθηση μας;

    18. Ποσο ξινομ@υνης μπορει να ειναι καποιος!Μια καλη κουβεντα αισιοδοξιας δεν εχει πει ποτε αυτος ο ανθρωπος!Ολο αρνητισμο,ολο θα πεθανουμε ολοι,οτι και να κανουμε θα αρρωστησουμε,ο κωρονοϊος ειναι κομμαντο-καταδρομεας δεν ψοφαει με τιποτα,ο ιος μεταδιδεται και με τη σκεψη…Ολα μαυρα κι αραχνα.Και παω στοιχημα οτι οταν κυκλοφορησει το εμβολιο του Γκεϊτς,θα βγαινει και θα το παρουσιαζει ως τη μοναδικη σωτηρια λυση,το τελειοτερο,οτι καλυτερο υπαρχει κλπ.

    19. καλα και αυτος επιστημονας ειναι αλλα ελεγε ο αλλος αλλα λεει αυτος αντε τωρα ποιον να πιστεψει κανεις εγω δεν πιστευω κανεναν τους ειναι εντεταλμενα οργανακια. και ο μονος ιος που κθκλοφορει ειναι αυτοι ολοι τους

    20. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ … ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ …..

    Comments are closed.