ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ – ΠΑΡΟΝΤΕΣ «ΑΥΛΙΚΟΙ» ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΝΕΓΝΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ;

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚΟΙ

    1.000- 1500 μουσουλμάνοι από την Ξάνθη και την Κομοτηνή βρέθηκαν στον ελληνικό δήμο Ιάσμου για τους  εορτασμούς με την ευκαιρία των 100 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικού κράτους! Η τουρκική φιέστα διοργανώθηκε από τον  νέο δήμαρχο Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ, εκλεκτό του τουρκικού προξενείου, με την παρουσία και του βουλευτού Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ, στον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσε προσφάτως χρέη αναπληρωτού τομεάρχη υγείας (!), αλλά και των ψευδομουφτήδων.

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη δημιουργία του Τουρκικού κράτους, πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση στον Ίασμο. Αναγνώστηκε μήνυμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

    Παρουσία του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, του βουλευτή Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ και των εκλεγμένων δημάρχων Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ και Αρριανών Ερδέμ Χουσεϊν

    Τον Μουσταφά Κεμάλ, γνωστό κι ως «σφαγέα» των Ελλήνων του Πόντου, τίμησαν «αυλικοί» του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, σε επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στον Ίασμο.

    Η τοποθεσία δεν επελέγη τυχαία, αλλά προκειμένου να προσελκύσει κόσμο τόσο από Ροδόπη όσο από Ξάνθη, με οικοδεσπότες τον Τούρκο πρόξενο Αϊκούτ Ουνάλ, τη σύζυγό του Ιλαϊντά Ουνάλ και το διπλωματικό επιτελείο. Παρόντες ήταν επίσης, εκπρόσωποι από τις καταργημένες τουρκικές νεολαίες Κομοτηνής και Ξάνθης, την άτυπη συμβουλευτική επιτροπή μειονότητας, υπό την προεδρία του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και την παρουσία του ψευτομουφτή Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα. Παρόντες ήταν, επίσης, ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Οζγκιούρ Φερχάτ, αλλά όχι ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, οι βουλευτές Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν, κι αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τους εκλεγμένους δημάρχους Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ και Αρριανών Ερδέμ Χουσεϊν να ξεχωρίζουν από τις παρουσίες της Ροδόπης.

    Ο Ίασμος είναι από τα πλέον ιστορικά χωριά της περιοχής με 400 χρόνια ένδοξης ιστορίας, θρηνώντας θύματα  από τους Βαλκανικούς, το ’40 αλλά και τον Εμφύλιο.  Τώρα το ιστορικό αυτό χωριό αντιμετωπίζει μια ακόμη υπαρξιακή απειλή: την τουρκική επέλαση. «Ο δήμος δεν είναι  μουσουλμανικός, αλλά στην πράξη συμπεριφέρεται ως ‘τουρκικός΄», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, αποκαλύπτοντας ότι ο νέας Τούρκος πρόξενος ήρθε με 20 εκατομμύρια ευρώ στην βαλίτσα για να εξυπηρετήσει τους αλλότριους σκοπούς της Άγκυρας. Η μόνη λύση, λένε οι ειδήμονες, είναι να αλλάξει ο Καλλικράτης και να απαλλαχθεί ο δήμος Ιάσμου από τον δήμο Σώστη και αντ αυτού να ενωθεί με τα παραλιακά χριστιανικά χωριά, Καλλίστη, Φανάρι και Μέση. Μόνο έτσι θα επανέλθει η αναλογία 55% Χριστιανοί 45% Μουσουλμάνοι στον Ίασμο. Επίσης αναγκαία κρίνεται και η λήψις αντιμέτρων απέναντι στην τουρκική απειλή όπως η αποστολή ενός μικρού λόχου προκειμένου να επιθεωρεί την περιοχή και να μην δρουν οι Τούρκοι του προξενείου ανενόχλητοι όπως γίνεται τώρα.

    Παρά τις προσδοκίες ορισμένων ότι ένεκα της βελτιώσεως των ελληνοτουρκικών σχέσεων, οι προκλητικές αυτές αναφορές θα εξέλειπαν, ο τουρκικός αλυτρωτισμός είναι εδώ. Έτοιμος να εκδηλωθεί ανά πάσα στιγμή, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τον ερντογανισμό και το αφήγημά του Σουλτάνου για τον «Αιώνα της Τουρκίας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Αυτοι που λενε οτι εμεις οι Ελληνες κανουμε τα ιδια σε ολο τον κοσμο, ή είναι άσχετοι τελείως και δε κατανοούν το τί εστί Τουρκία ή είναι κατι ‘αγαπουληδες’ αιθεροβαμμονες που πιστευουν οτι ο κόσμος ειναι ολοι ενα κι αλλα τετοια όμορφα.

    2. Αυτα να τα βλεπει ο μαλακισμενος ελληνικος λαος μετις μαλακιες που κανει . Το ιδιο με ηπειρο το ιδιο με μακεδνια και βαλε.για αυτους τους ηλιθιους δεν θα σφαγιαστουμε εμεις οι θρακιωτες. θα σας σφαγιασουμε εμεις πριν , μαλακες Ελληνες που το παιζεται και Ελληνες φτου σας πουστηδες λοατκι,θα σας εξαυλωσουμε.

    3. ιστεον οτι ο ιασμος ειναι πολη που κατοικουν και χριστιανοι ορθοδοξοι

    4. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΑΣ!!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!! ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!! Ε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

    5. ….ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟ!!!…

    6. ΓΑΜΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΕΣ!!!!!
      ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!!!

    7. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ….
      ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ????? ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΠΟΤΕ!!!!! ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ 120000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ….. ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!!
      ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!!!! ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!
      ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!!

    8. Το θέμα δεν ειναι αν γιορταζεται η 100η επέτειος της τουρκικής δημοκρατίαςσε μειονοτικό χωριό…
      είναι όμως σοβαρό αν κάποιοι έλληνες πολίτες αισθάνονται ως τούρκοι…..και δεν μετακομίζουν στην τουρκία….
      Είναι υποκριτές …..και οπαδοί του τουρκικού μεγαλοιδεατισμού..Αρα προδότες…..

    9. Είδατε??
      Πόσο άσχημη εικόνα εντός τού ελληνικού εδάφους να γίνονται τέτοιες προκλήσεις??

      Να βάλετε το μυαλό σάς να σκεφτεί, όταν υποστηρίζετε τον Μπειλερι πού δεν θέλει να έχει καμία απολύτως επιρροή το αλβανικό δίκαιο επάνω του.

    10. Ξευτίλα και ντροπή. Και οι βρωμοζαίοι με τούρκους βουλευτές, μπράβο… Και η νδ κοιτάει… χωρίς να αντιδρά, μπράβο. Μπράβο και στο μπασόκ. Κατάντια.

    11. Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και πρέπει να τους σεβόμαστε.
      Φυσικά και πρέπει να προσκυνάμε τα ήθη και έθιμα τους όπως κάνουν και αυτοί το ίδιο .
      Είναι καλό επίσης που βγαίνουν και βουλευτές.

      1. ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ? ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

    12. Η Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό δεν βλέπουν αντίστοιχα πράγματα για την 28η η την25η Μαρτίου εκεί που είναι?? Τί πρέπει να τους κάνουν δηλαδή?? Ζώα Ε ζωα

        1. Τα ίδια συμβαίνουν και από ελληνικές προξενικές αρχές και ελληνικές μοιονοτητες παντού και στην Τουρκία κσι εγώ προσωπικά κάθε χρόνο είμαι καλεσμένος σε τέτοιες εκδήλωσης και στην ονομαστική εορτή του πατριάρχη στην Τουρκία , και εκεί είναι καλεσμένη παρά πολύ Τούρκοι βουλευτές και υψηλόβαθμη , αλλά εκεί δεν αντιδρούν όπως εδώ , η δήθεν πατριώτες τσεπώνουν εκκατομυρία , και ο απλός κόσμος τρώει κουτόχορτα

        2. Ότι τα ίδια κάνουμε και εμείς φίλε όπου και αν είμαστε στο κόσμο!! Αυτοί γιατί να μην τα κάνουν δηλαδή? Τι είμαστε η Έλληνες? Βγήκαμε από θεϊκό μουνι? Έχουν το ίδιο ακριβώς δικαίωμα με σένα και με ολουσ

    Comments are closed.