ΝΕΕΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ” Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΤΣΙΤΗ! Η ΛΑΜΟΓΙ@ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ – “ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ” ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    manolpe

    Σε νέες “Πρέσπες” εξελίσσεται η υπόθεση Πετσίτη με τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί τώρα να τον πετάξει από το κάδρο της. Παράλληλα, επιτίθενται στην Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την για fake news.
    Σε ότι αφορά την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη η κυβέρνηση έχει απαντήσει «ότι ο κ. Πετσίτης έχει κάνει τις επιλογές του, τράβηξε το δρόμο του και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές αυτές. Ο κ. Πετσίτης συνεργάστηκε με επιχειρήσεις με τις οποίες η κυβέρνηση έχει συγκρουστεί ανοιχτά. Αλλά αυτό είναι ένα δικό του θέμα».

    Κυβερνητικά στελέχη παραπέμπουν ακόμα στην ανακοίνωση  της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που ερευνά τον κ. Πετσίτη η οποία έχει χαρακτηρίσει με  ανακοίνωσή της ως ψευδή τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το δικό της κομμάτι ερευνών, μιλώντας για καταφανή διαστρέβλωση πληροφοριών και μεθοδεύσεις. «Για να τελειώνει λοιπόν η παραφιλολογία, ο κ. Πετσίτης ελέγχεται από τις Αρχές», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικοί παράγοντες.

    Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μάλιστα όταν κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση είπε ότι θα πρέπει «Να προχωρήσουν οι έρευνες. Αυτά τα δημοσιεύματα αποτυπώνουν την αμηχανία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν έχει να μιλήσει ούτε για οικονομία, ούτε για εξωτερική πολιτική και κάνει φτηνούς αντιπερισπασμούς».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. λες ΠετσαΑΚΗΣ ναναι κατι παρομοιο με ΑΚΗΣ ?

    Comments are closed.