ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ, ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ Η ΕΛΛΑΣ – ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ – ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ – Ο ΓΑΔΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΕΚ

    Σε τραγωδία με έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες εξελίχθηκαν τα πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια που σημειώθηκαν αργά το βράδυ την Δευτέρας (7/8) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ «ΟΠΑΠ Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ώρα που η Αστυνομία ήταν απούσα.

    Ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης, έχασε τη ζωή του, καθώς υπέκυψε στα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μετά από χτύπημα που δέχτηκε έξω από το γήπεδο. Δυστυχώς ο 29χρονος δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει.

    Όταν οι χoύλιγκαν Κροάτες με την συνδρομή Ελλήνων ομοϊδεατών τους έβγαιναν από το μετρό με ρόπαλα για να κατευθυνθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ η αστυνομία όφειλε να είναι παρούσα και να επέμβει. Προφανώς σε κλίμα θερινής ραστώνης οι επικεφαλής θεώρησαν ότι δεν χρειαζόταν να ξοδέψουν τη νύχτα τους συλλαμβάνοντας κοινωνικούς αλήτες. Έτσι πέρασαν κάτω απο τη μύτη τους όλα αυτά τα αποβράσματα για να τρομοκρατήσουν γύρω στις 23.00 τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και να σκοτώσουν ένα παιδί 29 ετών τον Μιχάλη Κατσούρη με μαχαιριές. Οι κατόπιν εορτής ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ αποτελούν στάχτη στα μάτια και φθηνή κυβερνητική προπαγάνδα.

    Ο υπουργός Γιαννης Οικονόμου ήταν απών σε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας στην Κακαβιά και οι από κάτω τους μονίμως απόντες. Τεράστιες οι ευθύνες των υπευθύνων για την σφαγή στην Φιλαφέλφεια. Άγνωστες ποιες αποφάσεις θα παρθούν σήμερα και κάτω απο ποιό κλίμα θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας για τους ομιλους του Champion League με τους Κροάτες. Προφανώς θα υπάρξει ανακοίνωση και απο την UEFA εντός των προσεχών ωρών. Ως τόσο ένα πράγμα είναι σίγουρο. Επικίνδυνη χώρα η Ελλάδα. Πολύ περισσότερο η Αθήνα ακόμα και όταν είναι άδεια λόγω των διακοπών του Αυγούστου.

    Ήταν μια καταδρομική επίθεση θανάτου. Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο σημείο, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν. Ένας από τους Κροάτες βγάζει το μαχαίρι και το καρφώνει στο μπράτσο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

    Η κοφτερή λεπίδα, βρίσκει αρτηρία και η αιμορραγία είναι ακατάσχετη. Ο Μιχάλης από την Ελευσίνα, σωριάζεται πνιγμένος στο αίμα στο οδόστρωμα. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον χτυπούν με ρόπαλα στο κεφάλι.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, προκύπτουν αβίαστα τα εξής συμπεράσματα για την απουσία της Αστυνομίας:

    Δεν πρόκειται για μια διένεξη μεταξύ δύο ομάδων αλλά για μία οργανωμένη μέσα από τα social media διεθνή επιδρομή χούλιγκανς στη χώρα μας με στόχο την άκρατη βία με αφορμή τον αγώνα ΑΕΚ – Δυναμό Ζάγκρεμπ. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι συλληφθέντες δεν είναι μόνο Κροάτες αλλά και από άλλες 5 χώρες (μεταξύ αυτών: Γερμανία, Αυστρία, Αλβανία, Βοσνία και Έλληνες) που στόχο είχαν την τυφλή βία. Όλοι αυτοί που όπως λέγεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται πολιτικά για νεοναζιστικά μορφώματα που δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι αλλά με κομβόι αυτοκινήτων, πέρασαν τα σύνορα και έφτασαν μέχρι την πρωτεύουσα. Πέρα από το ότι το Τμήμα της Αστυνομίας που ασχολείται με την αθλητική βία θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οργανώνεται αυτή η φονική συνάντηση δεν τους σταμάτησε στα σύνορα, δεν τους έλεγξε, δεν τους κατέγραψε, δεν τους συνόδευσε, δεν τους απομόνωσε και έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι την πρωτεύουσα.

    Αυτόπτης μάρτυρας: «Γνωρίζαμε ότι έρχονται Κροάτες για επεισόδια»

    Ο αυτόπτης μάρτυρας, ιδιοκτήτης μαγαζιού, μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ανέφερε: «Έπεσε πάρα πολύ ξύλο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Γύρω γύρω ήταν πολλές ομάδες. Είδα έναν τραυματία με ανοιγμένο κεφάλι να τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο».

    Όσο για το αν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο σημείο, ανέφερε: «Δυστυχώς η Αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα».

    «Ένα παλικάρι από την ΑΕΚ ήρθε μισή ώρα πριν το συμβάν και με ενημέρωσε ότι θα έρθουν Κροάτες, έχε το νου σου», περιέγραψε φανερά σοκαρισμένος ο αυτόπτης μάρτυρας

    «Περίπου 10 παρά, είχα το μαγαζί μισογεμάτο και κάποιος ήρθε και με ειδοποίησε. Ήρθε ένα άτομο της ΑΕΚ και είπε πως θα κάνουν κατέβασμα οι Κροάτες. Μου ‘πε σιγά σιγά να διώξω τον κόσμο», λέει αρχικά.

    «Μετά από 10 λεπτά άρχισαν να βάζουν φωτιές. Γύρω στα 200-300 άτομα άρχισαν και τα έσπαγαν όλα. Στο κατέβασμα αρχίζει και αδειάζει το μαγαζί, πετάγανε καρέκλες ο ένας στον άλλο και συναντήθηκαν με 20-30 ΑΕΚτζήδες», περιγράφει.

    Για τον νεκρό 29χρονο λέει πως τον «βρήκαν με μαχαιριές και τον μετέφεραν αιμόφυρτο», ενώ «άλλος αιμόφυρτος, Κροάτης, ήταν εδώ μπροστά στο μαγαζί σε άσχημη κατάσταση».

    Αναφερόμενος στους χούλιγκαν, λέει χαρακτηριστικά: «Είχαν άγριες διαθέσεις (…). Χτυπάγανε παντού, ό,τι βρίσκανε. Μισή ώρα κράτησε το συμβάν. Είχαν πολύ άγριες διαθέσεις, είχαν ρόπαλα, ήταν οργανωμένοι».

    Τέλος, ο ίδιος αναφέρει πως «είχε ακουστεί πως θα γίνει».

    Εντοπίστηκαν αυτοκίνητα των Κροατών χούλιγκαν

    Μερικά από τα αυτοκίνητα με τα οποία κατάφεραν να διασχίσουν τη μισή Ελλάδα και να φτάσουν οι Κροάτες χούλιγκαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια , κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί όπου θα κάνουν έρευνες στο εσωτερικό τους.

    Επέστρεψε στην Αθήνα ο υπουργός λόγω των γεγονότων στη Νέα Φιλαδέλφεια

    O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα στις 10:30 συνάντησή του με τον Αλβανό υπουργό Εσωτερικών στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, λόγω των αιματηρών γεγονότων που κατέληξαν στον θάνατο νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ, αργά τη νύχτα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Ο κ. Οικονόμου επέστρεψε στην Αθήνα όπου συμμετέχει σε συσκέψεις στο υπουργείο και παρακολουθεί την εξέλιξη των ερευνών

    Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

    Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Dinamo Zagreb, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

    Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

    Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.

    Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

    Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά.

     ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Απαιτούνται σαφείς απαντήσεις για το επιχειρησιακό φιάσκο που κατέληξε στη δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια»

    Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με το τραγικό περιστατικό:

    «Απαιτούνται σαφείς απαντήσεις για το επιχειρησιακό φιάσκο που κατέληξε στη δολοφονία στη Ν. Φιλαδέλφεια»

    Η τραγική είδηση της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ υπογραμμίζει για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, το μεγάλο ζήτημα της βίας στους αθλητικούς χώρους.

    Αλλά θέτει και κάτι ακόμα. Η ελληνική πολιτεία αποδείχθηκε τραγικά ανεπαρκής.

    Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι μια φάλαγγα χούλιγκαν από την Κροατία – με βαρύ ιστορικό ακροδεξιών διασυνδέσεων και βίαιων επιθέσεων – διέσχισαν τη χώρα έχοντας έναν και μόνο σκοπό: την πρόκληση επεισοδίων.

    Τα ερωτήματα είναι προφανή:

    – Βρίσκονταν υπό την παρακολούθηση των Αρχών;

    – Υπήρξαν προληπτικοί έλεγχοι κατά τη διαδρομή τους;

    – Υπήρξε επιχειρησιακό σχέδιο για την άφιξή τους στην Αθήνα;

    – Γιατί αγνοήθηκε η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA;

    Η ανασφάλεια σκιάζει την ελληνική κοινωνία. Και η πολιτική απάντηση σε αυτήν δεν μπορεί να είναι τα δάκρυα κατόπιν εορτής και οι στερεότυπες εκκλήσεις να είναι αυτό το τελευταίο έγκλημα έξω από αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε, οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας είναι αντικειμενικά τεράστιες.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απαιτεί, όπως και κάθε Έλληνας πολίτης, σαφείς απαντήσεις για το επιχειρησιακό φιάσκο που κατέληξε σε έναν τραγικό θάνατο.

    Άγνωστο αν θα γίνει ο αγώνας ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

    Υπό το φως της τραγικής είδησης του θανάτου του φιλάθλου της ΑΕΚ είναι άγνωστο αν η διοργανώτρια αρχή και η ΕΛ.ΑΣ θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα (8/8, 21:45).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. Ακούστηκε ότι ήσαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού μαζί με τους Κροάτες. Πρόκειται για εγκληματικά στοιχεία ένθεν κακείθεν. Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά τα καθάρματα θα πρέπει να δέρνονται αλύπητα πριν συλληφθούν και μπουν στην φυλακή. Αναφέρομαι σε όλα τα καθάρματα όλων των ομάδων. Δεν είναι δυνατόν να έχει καταντήσει έτσι το ποδόσφαιρο. Αφορμή ζητούν τα ρεμάλια να πάνε για αλληλοσφαγή. Ακόμη και τότε που σκότωσε κάποιος Ολυμπιακάκιας τον Φιλόπουλο, που ήταν Παναθηναϊκάκιας, θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να σκοτώσει ο Φιλόπουλος κάποιον άλλης ομάδας. Τι να λέμε τώρα; Τα χρώματα μας νοιάζουν; Μπουζουριάστε τους όλους αυτούς και κλείστε τους συνδέσμους, στους οποίους συχνάζουν τα τελευταία κατακάθια της κοινωνίας, τα οποία πληρώνονται από τους συλλόγους. Αυτοί συντηρούν τα τομάρια αυτά. Ποιος, νομίζετε, ότι τους πληρώνει τα εισιτήρια και τα πήγαινε – έλα; Όσο δε γι’ αυτούς που τους οργανώνουν και έχουν στραμμένες τις πλάτες τους στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα είναι προφανές ότι είναι έμμισθοι του κάθε ιδιοκτήτη ομάδος. Είναι δυνατόν να είσαι οπαδός, να βγάζεις εισιτήριο και να έχεις στραμμένα τα νώτα σου στον αγωνιστικό χώρο; Άρα είσαι μίσθαρνον όργανον κάποιου μεγάλου. Καλό θα ήταν να γίνει, ό,τι έκανε η Θάτσερ πριν πολλά χρόνια, ώστε να βάλουν μυαλό τα καθάρματα ή τουλάχιστον να σταματήσουν τα εγκλήματά τους. Δηλαδή, διάλυση των συνδέσμων, αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αποκλεισμός από Ευρώπη για κάποια χρόνια, αυστηροποίηση ποινών (εγκλεισμός, καταναγκαστικά έργα: δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί, οδοποιία).

    2. Ο Ερντογαν και οι Τούρκοι σε 1 ώρα θα πίνουν καφέ στην Ακρόπολη!!! αποκλείεται να υπάρχει πιο ξέφραγο αμπέλι χώρα σε όλο τον πλανήτη!!! Να παραιτηθεί σύσωμη η ΕΛΑΣ…Αχρηστοι γαλονάκηδες όλοι τους…Παχύδερμα…

    3. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

      Η ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ TOURNIQUET ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ Σ.Α
      Η ΧΡΗΣΗ TOURNIQUET
      ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

    4. Μόνο οργή, θλίψη και πόνος.Το κράτος-δολοφόνος που δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τον Έλληνα Πολίτη- εκτός μόνο όταν διαμαρτύρεται. Αίσχος και ντροπή για την ανεύθυνη ανθελληνική αστυνομία που γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί, για τους προδότες πολιτικούς που τους διόρισαν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη.

    5. Απορώ γιατί βλέπετε ακόμη αυτή την αηδία που λέγεται “ποδόσφαιρο”

      1. Γιατί δεν φταίει το ποδόσφαιρο αλλά μερικές εκατοντάδες σκατοκέφαλοι που νομίζουν ότι μέσω του ποδοσφαίρου θα εκτονώσουν ότι κόμπλεξ και διαστροφή κουβαλάνε από την παιδική τους ηλικία…………..

    6. Σε κάθε χώρα οι εθνικιστές είναι δολοφόνοι. Δείτε και τους δικούς μας εδώ.

      1. Σε κάθε χώρα οι αναρχοκομουνιστές είναι δολοφόνοι. Δείτε και τους δικούς μας εδώ.που δολοφονησαν τον Αλκη

        1. O ΠΑΟΚ ρε ντουγάνι έχει παράδοση στην ακροδεξιά. Βλήτο!

          1. Μόνο που εδώ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οι κομμουνιστές και αναρχικοί (λακεδες του καθεστώτος και για αυτό έχουν νομική ασυλία) έχουν σκοτώσει και κάψει ζωντανούς κάμποσους.
            Θες την λίστα με τα θύματα?

    7. «Όστις συμφύρεται μέ τά πίτουρα τόν τρών’ οι κότες». Εφ’όσον περιπτώσεις παρομοίων συγκεντρώσεων φανατισμού, αλητείας καί βαρβαρότητας έχουν πολλαπλώς αποδειχθεί χώροι όπου εδράζει η άλογος βία καί αναρχία, μέ ανύπαρκτη αστυνομική προστασία, συνεπώς έστι ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ καί ΠΑΡΑΦΡΩΝ όστις υπάγει εις τοιούτους ριψοκίνδυνους τόπους εις τούς οποίους περισσότερες πιθανότητες έχει νά απωλέσει τήν ζωή του ‘ή τραυματιστεί βαρειά παρά νά παρακολουθήσει μέ ησυχία έναν αγώνα. «Ούς Ο Θεός βούλεται απωλέσαι μωραίνει». Εφ’όσον δέν γίνεται μάθημα πρός αποφυγή τά προγενέστερα ΠΑΘΗΜΑΤΑ τών άλλων, ας τά λούζονται οι ανόητοι οι οποίοι εξακολουθούν νά μήν παραδειγματίζονται. Ανάμεσα εις αυτόν τόν κυκεώνα τού κακού καί αναρχίας, πετάγονται καί κάποια γύφτικα τσογλάνια τού κερατά ως τόν καραγκιόζη «Πελασγό» ο οποίος σκανδαλωδώς καί αλόγως υποστηρίζει τήν νέα δαιμονοπουστοκρατία καί τόν εγκληματία μαφιόζο μητσοgoofy.

      1. Τιμόθεε Κώνστα, άι κίχου που λένε κι οι συμπατριώτες σου.

    8. Θερμα συλληπητηρια για τον αδικοχαμενο. Καταρχας πιστευω πβς πρεπει να σταματησουν το ποδοσφαιρο ως δειγμα σεβασμου και οχι μονο. Οι ευθυνες ξεκινουν απο πολυ ψηλα ,βλεπε Υπουργο,Αρχηγο ΕΛΑΣ και επειτα οι Αστυνομικοι διευθυντες απο Ιωαννινα εως και Αθηνα. .Δεν ευθυνεται κανενας Διοικητης Τροχαιας γιατι απλα δεν γνωριζαν τιποτε. Ειναι θεμα ασφσλειας η παρακολουθηση και συνοδεια αυτων. Αλλα φσινεται για ακομη μια φορα θα την πατησουν ικανοι Αξιωματικοι για να την γλυτωσουν οι ανικανοι,επικινδυνοι και ανιδεοι. Ημαρτον πια

    9. Ευτυχώς με την άμεση επέμβαση της κυβέρνησης, γλυτώσαμε τα χειρότερα. Οι ζαίοι θα τους είχαν κάνει και το τραπέζι στου Λεβέντη.

    10. Αλλοδαποι οπαδοι δολοφονησαν εναν Ελληνα και δεν φταιει ο ρατσισμος κατα των Ελληνων αλλα φταει ο..φασισμος. Αν ενας Ελληνας οπαδος δολοφονουσε εναν Κροατη παλι ο φασισμος θα εφταιγε. Μιλαμε οτι και να γινει σε αυτη τη χωρα οι αριστεροι περνανε την ατζεντα τους

    11. Γιατι παντα τη παταμε εμεις ? Οι Τουρκοι μας πηδανε ,οι Αλβανοι μας σκιζουν εντος και εκτος ,Οι Κκροατες μας σκοτωνουν και εντος οι ΑΠακιστανοι ,Αφγανοι,Αραπαδες σκατομαυροι βιαζουν και σκοτωνουν οι Βουλγαροι και οι Σκοπιανοι εμειναν που ακομα ας πουμε δεν μας σκιζουν κανονικα. Για ποια αστυνομια μιλατε ? Υπαρχει κατι που να δουλευει με 10% και δεν το ξερω?

    12. Αυτα τα ναζιδια εχουν εκτραφει στο κομμα HDZ της Κροατιας, δηθεν κεντρο-δεξιο κομμα στην ουσια ακρο-δεξιο, ομοιδεατες της ΝΔ της Κουλας, για να ξερετε τι ψηφηζετε εσεις του 41%….

      1. Αμα σε τσουζει το σαρανταενα βαλε βαζελινη…

    13. Για τάρταρα και οι 300 , μήπως και σώσουμε κανένα ΜΙχαλη !!!

    14. Πάμε και όπου βγει, αυτή είναι η Ελλάδα ζούμε από τύχη.

    15. Τα μ@υνακια του Αλαφούζου (ιδιοκτήτης ενός ακραίου ρατσιστικου ανθελληνικού σταθμού) σε συνεργασία με Κροάτες Αλβανούς και Γερμανούς δολοφόνησαν ένα παλλικαρι Έλληνα. Αυτά τα μ@υνοπανα του Αλαφούζου της 13 που τους έχει κάνει ίδιους με τα μούτρα του. Γ@μω το σκαι σου μ@υνοπανο ανθέλληνα…

    16. Κι αν παραιτηθεί ο Οικονόμου τι θα γίνει; Θα μας μείνει το άλλο καϊνάρι Οικονόμου. Από Οικονόμου σε Οικονόμου παιδιά, για τη σωτηρία της πατρίδας.

    17. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Ή ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ …………

    18. Αν δεν κάνω λάθος πρεπι να είναι ο γιος της γνωστής ψυχολόγου Γεωργία Σιδέρη με μεγάλη επιφύλαξη αυτό γιατί έχω χρόνια να τα δω τα παιδιά από μικρά δημοτικό

      1. Λες μλκιες. Αυτή μια κόρη δεν είχε;
        Απορώ γτ ανεβάζουν μνμ σου.
        Έλεος πια

    19. Προς ανύπαρκτο Κράτος και Αστυνομία: Κοιμάστε ακόμα ζωντανοί.

      1. Ναι, γιατί στέκονται στα δΰο πισινά απ’ τα τέσσερα…

    20. Από που ήταν αυτός αυτό το επώνυμο το έχουμε και εμείς εδώ ο 29 χρόνος από που είχε καταγωγή από την φωτογραφία δεν μπορείς να καταλάβεις

    21. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ είναι για τα πανηγύρια.
      Κάνει απλή καταγραφή γεγονότων. Όσα ήδη ξέραμε από κανάλια. Σένα απαυτα ο καλιακμανης ευλογούσε τα γένια του αρχηγού του

    22. Θα ήταν στο facebook τα παιδιά. Από στρατηγός και κάτω να μη μείνει ρουθούνι. Τώρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    23. Ομοϊδεάτες των κλασιδιαραίων που κουνάνε και το δάχτυλο τα ναζίδια

      1. Τι παραμύθια νεοναζί λέτε; Διεθνιστές Ελληνες οπαδοί των Κουλοτσιπροανδρουλάκηδων ήταν, που συντάχθηκαν Κροάτες και Έλληνες κατά Ελλήνων! Μόνο ντροπή για τους ελάχιστους Ελληνες που ήταν με τους Κροάτες! Αν ήταν ο Ηλίας στην εξουσία, ούτε τα σύνορα δεν θα πέρναγαν. Τώρα είναι ανοιχτά σε όλους από το ανθελληνικό σας τόξο. Όταν τα περνάνε χούλιγκαν, φανταστείτε τι γίνετε με τους τζιχαντιστές και πράκτορες των Τούρκων!

      2. ομοιδεατες του αγραμματου τσιπρα αναρχοκομουνιστες της σταλινάρας εαμοβουλγαρας κουτσουμπα αναρχοπλουσιοπαιδα των εξρχειων που σφαζουν ελληνες οπως σφαξαν και τον αλκη οι αριστεροι φονιαδες του ελληνικου λαου!

        1. Τι λες ρε τενεκέ??? Βάλε να δεις πως χαιρετάνε ναζιστικά οι οπαδοί της Ντιναμό. Βλακα, ε βλακα! Όπως χαιρετανε οι κλασιδιαραίοι! ΒΛΑΚΑ!

      3. τι σχεση εχει ο κασιδιαρης με τα αδελφακια του εβραιομασωνοσιωνιστοκοκ@κια ζελενσκι ????

    24. ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ

    25. Αυστηρό μυνημα στην Αλβανία για των Μπεγκλερη όνομα και πραγ.α αυτός έστειλε ο υπουργός κλπ δεν κοιτάμε τα δικά μας η Αλβανία μας μάρανε έχει η Ελλάδα επίσημο έδαφος εκεί γράφει βόρειο Ήπειρος ανήκει στα χαρτιά Ελλάδα να γνωρίζουμε κλπ αφού όλοι γράφοντας ανεξερετως Αλβανοί κλπ τη θέλει τώρα να μας πει μόνο εμείς σαν Ελλάδα ακουγόμαστε παγκόσμια πλέον σιγά των δήμαρχο της μαφίας αυτό είναι κλπ

      1. Ο ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ??? ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ !!!

    26. Αν είχαν μαζευτεί -μετά την επίθεση των κροατών- μερικοί αεκτζήδες και τα σάπιζαν στο ξύλο τα βαλκανοναναζίδια, οι βρωμόμπατσοι θα έδερναν με χέρια και με πόδια τους αεκτζήδες για ρατσιστική επίθεση.

    27. αρχαιοκαπηλε της κρητης μονο οι εξωγηινοι δεν ηρθαν ακομη Πρεπει σιχαμα κουλη να παραιτηθεις τωρα

    28. Οι περισσότεροι αξιωματικοί που ξηλώθηκαν ήταν της …Τροχαίας. Φέρτε πίσω τον πρώην κνίτη Θεοδωρικάκο που η Ευπ παρακολουθούσε τους …ανεμβολίαστους! Εδώ μπαίνουνε ελεύθερα τζαχαντιστές και αυτοί ξηλώνουν την …Τροχαία.

    29. Στέφανε είσαι πολύ επιεικής με του προδότες που μας κυβερνούν, άλλαξε το ρή μα ξηλώστε με το ξαπλώστε.

    30. Με λίγα λόγια, πράκτορες ξένων κρατών μπορεί να βρίσκονται στην χώρα έχοντας εισβάλει είτε ως λαθρο δια θαλάσσης, είτε ως λαθρο από Έβρο και Ροδόπη , είτε ως χούλιγκανς, είτε ως τουρίστες. Αλλά η ΕΥΠ είναι για να παρακολουθεί ο Κούλης τους Έλληνες! Αλλά τα σώματα ασφαλείας είναι για να βγάζουν τους πολίτες από τα σπίτια τους! Πόσα χρόνια και πόση καταστροφή θέλετε ρε γίδια που τρέχετε να ψηφίσετε ΝΔ για να εμπεδωσετε ότι το κόμμα σας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια φράξια που την ενδιαφέρει μόνο να πλουτίσει και να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα διαλύοντας την χώρα?

    31. Οι ΜΚΟ και οι αριστεροί δεν θά υπερασπιστούν τούς Κροάτες; Κρίμα δεν είναι τά παιδιά;Οι Κροάτες δεν δικαιούνται επιδόματα,σπίτια, χαρτιά;Οι αστυνομικοί αν τους σταματούσαν θά τούς έκαναν ΕΔΕ για ρατσισμό.Οι φανατικοί μουσουλμάνοι πού υπερασπίζονται οι αριστεροί είναι καί αυτοί ακροδεξιοί αφού πιστεύουν στις πατρίδες τους και την θρησκεία τους.

    32. ……ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΓΥΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΩΝΙΑ !!!…..ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ!!!!….. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΓΑΔΑ !!!!…….ΜΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!!…..

    33. Η Ελλάς ένα ξέφραγκο αμπέλι για να μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι στη χώρα να αλωνίζει και να διαπράττει εγκλήματα! Αστυνομία…πουθενά! Δικαιοσύνη…μηδέν!
      Εσείς που ψηφίσατε την Κούλα, μη σώσετε..να ψοφήσετε!

    34. Ρε σει όλη μας η “κάψα” και “καούρα” είναι αν θα γίνει ο αγώνας? Είσαστε σοβαροί? Καταργήστε τα όλα να παίζουμε ποδόσφαιρο στις αλάνες. Μόνο γι αυτό είμαστε ικανοί….

    35. Τα κατακάθια της χωροφυλακής μια χαρά θα εξακολουθούν να πληρώνονται και θα πάρουν και σύνταξη και εφάπαξ. Τα άλλα περί Ε.Δ.Ε. και ξηλωμάτων… είναι για κατανάλωση… Αν από το σημείο όμως περνούσε π.χ. ένα μηχανάκι με οδηγό χωρίς κράνος, θα του την είχαν πέσει δέκα τσόλια μπάτσοι για πρόστιμο. Αν όμως βολτάρεις με λοστούς και μαχαίρια, δεν τρέχει… κάστανο…

    36. Θα φτάσουν οι Τούρκοι στην Λιβαδιά και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Μήπως λόγω ότι η Αστυνομία έχει περιοριστεί σε ρόλο δευτερεύοντα π.χ φύλαξη σπιτιών πολιτικών να αναλάβει ο Στρατός πιο ενεργό ρόλο π.χ. στην Εγνατία οδό που οδηγούν οι διακινητές ανάποδα για να περιορίσει λίγο το ρεζιλίκι μας. Στην Ιταλία θυμάμαι περίπου το 2006 είχε αναλάβει ο στρατός πόστα σε κομβικά σημεία πχ σιδηροδρομικοί σταθμοί και συνέδραμε την αστυνομία. Αλλά τι λέω, εδώ ακόμα μας κυβερνά η αύρα του Βελουχιώτη.

    37. αν εχεις μέζεα …
      ΞΗΛΩΝΕΙΣ σημερα κιολας ,υπουργό οικονόμου – αρχηγό ελας – τον αχρηστο καραμαλάκη …
      για να σε ΔΟΥΜΕ ΡΕ αχρηστε μιζαδορε …

      1. Ο καραμαλακης δεν αποστρατεύτηκε; Και του στρώνουν.αλλη θέση;

    38. Τα είπαμε και τα ξανά λέμε η αστυνομία είναι υπό διάλυση τα τμήματα τάξης ασφαλείας είναι άδεια κάθε μέρα όλοι είναι σε στόχους με το έτσι θέλω του κάθε στρατηγού ταξιάρχου διευθυντή συνδικαλιστή για να κάνουν δημόσιες σχέσεις ειδικά στην βορειοανατολική Αττική όπου είναι και η Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει ψυχή στα τμήματα πάτε πάρτε στοιχεία για κλοπές διαρρήξεις σε σπίτια αυτοκίνητα ληστείες αυτά που γίνονται δεν έχουν ξανά γίνει.

    39. Εγώ θυμάμαι επί covid οι ρομποκοπ έκοβαν πρόστιμα και βαρουσαν όποιον καθόταν μόνος στο παγκάκι σε πλατεία .Οι παππούδες και γιαγιάδες έβλεπαν Μπατσο και έτρεμαν.Αλλα πάλι λέω μια χαρά είμαστε,άμα ήταν ο Τσίπρας θα γίνονταν πολύ χειρότερα.Η Κούλα έχει σώσει το Ελλαντα μας!

      1. μιλας για τους ίδιους παππούδες και γιαγιάδες που ξαναψήφισαν τον γουρλομάτη;

    Comments are closed.