ΝΕΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΕΞΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ – ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ «ΣΤΡΑΤΗΓΕ»; ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;

Κοινοποίηση:
cedd1a576dba47678f61b43232ab63c0

Στην κίνηση να «ξηλώσει» ακόμη έξι άτομα που εργάζονταν στη Διεύθυνση Μεταφορών της περιφέρειας Αττικής, προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αυξάνοντας τον αριθμό των ατόμων που δούλευαν σε θέσεις της περιφέρειάς του και έκαναν ανενόχλητα τις παρανομίες τους.

Θυμίζουμε ότι το 2019 όχι ένας ούτε δύο, αλλά πάνω από 30 άτομα, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, είχαν βρεθεί να εμπλέκονται σε μια σειρά από ποινικά αδικήματα: Από δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος μέχρι και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά την άμεση απομάκρυνση 27 στελεχών, ο περιφερειάρχης Αθηνών προχώρησε προσφάτως και σε αντίστοιχες ενέργειες για έξι ακόμη άτομα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για έξι υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών οι οποίοι απομακρύνονται από την υπηρεσία τους καθώς έχουν καταδικαστεί με αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροδοκίες καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Πόσοι ακόμα άραγε, δημόσιοι υπάλληλοι θα βρεθούν εμπλεκόμενοι σε τέτοιες υποθέσεις; Όχι μόνο στην Περιφέρεια Αττικής βεβαίως, δεν ανθίζουν μόνο εκεί τα… μπουμπούκια. Νωρίτερα σήμερα εξαρθρώθηκε κύκλωμα επίορκων εφοριακών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στα νοσοκομεία και τις εφορίες γίνεται πάρτυ… και εσείς ασχολείστε με τους γραφιάδες Δ.Υ.. Αλλού είναι το ζουμί…

  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ “ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ”. ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.

Leave a Response