Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ! ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΕ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ – ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟ

    Κοινοποίηση:
    5934414 (1)

    Νεότερη ενημέρωση:

    Δύσκολη είναι η κατάσταση στην Κιάφα καθώς εκεί η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ καλύτερη σύμφωνα με το thriassio.gr είναι τα πράγματα σε Αγιά Σωτήρα και στον Άγιο Ιωάννη Κόρακά. H φωτιά πέρασε στην απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού Ελευσίνας Θήβας στη θέση Καραούλι και είχε κατεύθυνση προς την Οινόη.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ήχοι που ακούγονται από τις εκρήξεις είναι από εγκαταστάσεις αερίου που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και από τους ηλεκτροφόρους πυλώνες.


    ===================

    Σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής στο evima.gr, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά στο χωριό Καλημεριάνοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, αλλά τελικά ήταν σκόνη από κάποιες γεωργικές εργασίες.

    Αμέσως έγινε μεγάλη κινητοποίηση από τον διοικητή της πυροσβεστικής του νόμου κύριο Ψαρρό. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις από το Αλιβέρι την Κύμη και την Χαλκίδα.

    ===============

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά στην Εύβοια.

    Η φωτιά καίει στο χωριό Καλημεριάνοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

    Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής Κύμης Αλιβερίου και Χαλκίδας και ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου, Κώστας Δημάς.

    Στη Δυτική Αττική η εικόνα λίγο μετά τις 8 μμ είναι κάπως καλύτερη μετά την μεγάλη αναζωπύρωση που προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/7).

    Η αναζωπύρωση του μετώπου έγινε περίπου στις 4 μμ και εκκενώθηκαν με μήνυμα από το «112» πολλοί οικισμοί. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης για τέσσερις περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας. οι οποίες ήταν: Άγιος Σωτήρας, Παλαιοκούνδουρα, Πανόραμα και Παλαιοχώρι. Στη συνέχεια δόθηκε εντολή εκκένωσης για Οινόη, Άγιο Ιωάννη Κορακά, Άγιο Παντελεήμονα και Κιάφα.

    Αεροσκάφη και ελικόπτερα, αλλά και ενισχύσεις σε προσωπικό και τεχνικά μέσα από το εξωτερικό παλεύουν όλες αυτές τις ώρες με τις φλόγες, ωστόσο ο πυκνός καπνός πάνω από τα μέτωπα δυσκολεύει το έργο των εναέριων μέσων.

    Η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα:
    Αναζωπύρωση στον Άγιο Σωτήρα, ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα – Μήνυμα από 112 για εκκένωση 4 οικισμών
    Φωτιά στη Βλαχέρνα Άρτας: Επιχειρούν και εναέρια μέσα
    Αναζωπύρωση στην πυρκαγιά της Λακωνίας – Στην ίδια περιοχή από όπου ξεκίνησε
    Ρόδος: Μάχη σε τρεις μεγάλες εστίες δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης

    Ξάνθη: Μεγάλη φωτιά σε τρεις διαφορετικές εστίες στο Μέγα Εύμοιρο

    Νέος συναγερμός: Πυρκαγιά κοντά σε σπίτια στη βόρεια πλευρά της Λαμίας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μπράβο στον μάγκα που έκανε την καταγγελία!!! Ούτε μισή φωτιά στα δάση μας!!!

    2. Και οι Ευβοιώτες 40 τοις εκατό στον αντινατιβιστή,ας πρόσεχαν…

      1. Τους δωσανε τυρακι και ξεχασανε τι παθανε. Ολοι παρτακηδες, δυστυχως το εχουν καταλαβει αυτο τα ρεμαλια που μας κυβερνουν, οσο πιο φτωχος ο λαος τοσο πιο πολυ κοιταζει την παρτη του και για το παραμικρο ρουσφετι ξεπουλαν μανα και πατερα.

      2. ΝΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΩΡΣΕ!

    3. Αιλυνέζοι είστε ότι χειρότερο έχει υπάρξει επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Όσοι δε επικαλείστε την αρχαιοελληνική καταγωγή, επειγόντως για ψυχιατρική γνωμάτευση! Ζείτε σε ένα γούπατο και τίποτε άλλο δεν χρειάζεται να ειπωθεί.

      1. Ξεκινά τις ανθρωποθυσιες μλκ παγανιστη…αν δεν δει μετάνοια ο Θεός θά καούμε όλοι.

      2. Κι εσυ τι καθεσαι τότε εδω μαζι μας με αυτον τον χειροτερο λαο που εχει υπαρξει στον πλανητη και δεν ξεκουμπιζεσαι να πας στα τσακιδια απο εκει που ηρθες απ το τουρκισταν? Μηπως σε ενοχλουμε κιολας να φυγουμε απ’ Το Σπιτι Μας?
        Αντε τραβα να σου παιξει μια αξιοτιμη μ@λακια η π@τανα … και οτι κατσοι μετα νομιζω εφημερευει το Δρομοκαιτειο

    Comments are closed.