ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗ MOTOR OIL ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ

Κοινοποίηση:
1726590398435-909911792-460316009_806029154940091_7397496222343470171_n

Αισθητά βελτιωμένη είναι η κατάσταση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/9) στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις οι οποίες θα συνεχίσουν να επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τις δυνάμεις πυρόσβεσης της Motor Oil έχουν περιορίσει την πυρκαγιά στο σημείο έναρξης της και δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της σε παρακείμενες δεξαμενές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μotor Oil από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πυρκαγιάς εκδόθηκε από το 112 μήνυμα απομάκρυνσης των κατοίκων της περιοχής, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, διαβάστε σήμερα τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Αποκαλύψεις που δεν θα σας πουν πουθενά αλλού:

1-NEW.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτό ήταν προειδοποίηση…του χτύπησαν το καμπανάκι… όπως το Γενάρη του ’73 με το γιό του Ωνάση…την επόμενη φορά δε θα μείνει ούτε ξυλαράκι όρθιο. Ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα..

  2. Ο Βαρδινογιαννης είπε ότι θα χρηματοδοτουσε τις νέες γεννήσεις εληνοπαιδων. Μήπως έχει σχέση αυτή του η δήλωση με τη φωτιά στα διυλιστήρια του;

  3. Τι λες βρε παιδί μου …. τον εθνοσωτήρα μας !!! που έχει τσάμπα το καύσιμο όσο η Ευρώπη!!!;;
    Που δεν έχει βάλει καμία κόντρα με την κυβέρνηση για τα ΦΠΑ!!
    Που μολύνει όλη την περιοχή και δίνει αν θέλει τα μισά στην εφορία!! Έχει εχθρούς;; Αν είναι δυνατόν!!
    Θα πάει στα ύψη τα καύσιμα, και θα λυθεί το θέμα του. Αλίμονο σε εμάς!

Leave a Response