ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ” ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ” ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    agia-v-arthrou

    Πραγματικά σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr σχετικά με το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα και τα όσα κρυβόντουσαν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, η αστυνομία είτε κρύβει στοιχεία ή δεν ξέρει στοιχεία αντιμετωπίζοντας την υπόθεση ως “εξιχνιασμένη” αφού ο δράστης παραδόθηκε.

    Ήδη από το πρωί, οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουν προκαλέσει έκπληξη και έχει “ξυπνήσει” και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που άρχισαν ξαφνικά να ερευνούν εις βάθος την υπόθεση.

    Δείτε με την ευκαιρία το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

    1.indd

    Όχι, δεν πρόκειται για εναν εμμονικό γέρο και μία τρελή πεθερά που όπλισε το χέρι επειδή “νόμιζε” ότι η κόρη του ήταν θύμα κακοποίησης από το θύμα. Το μυστικό είναι στη Σπάρτη αφού εκεί η κοινωνία ξέρει και μιλάει. Μικρόκοσμος άλλωστε σαν μία μικρή επαρχία. Προ ετών, το θύμα είχε χτίσει ένα σπίτι στα Χρύσαφα Λακωνίας, το οποίο όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση με τη σύζυγό του, σταμάτησε να χρηματοδοτεί.

    20240227_002424

    Η σύζυγος του θύματος

    Η Αγγελική ήταν σε διάσταση με το θύμα και είχε αποστασιοποιηθεί κάνοντας δικές της δουλειές στη Σπάρτη. Μάλιστα, τα κουτσομπολιά της πόλης κάνουν λόγο για γνωστό καταστηματάρχη που την είχε υπό “την προστασία του” Μάλιστα υπάρχει και φωτό που είναι μαζί όπως και με έτερη ξανθιά κυρία. Είναι επιβεβλημένο τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η φίλη της να κληθούν στη Λακωνία και να καταθέσουν όσα ξέρουν για την κατάσταση που επικρατούσε και οδήγησαν σε αυτό το τρομερό φονικό.

    20240227_002413

    Η σύζυγος του θύματος με φίλους της

    Έτσι λοιπόν, είχε μείνει πίσω ο γιατρός να κρατάει τα παιδιά της οικογένειας. Συνεχείς τριβές, αυγάδες, έριδες και “λόγια” έφτασαν για να έχουμε ένα στυγνό έγκλημα κάτι που επιβεβαιώνει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας που πρώτο είχε δείξει με ντοκουμέντα ότι τα αίτια ήταν πολύ πιο περίπλοκα από μία απλή εμμονή 2 ηλικιωμένων που “είχαν χάσει τα λογικά τους”.

    20240227_002357

    Ο δράστης και η σύζυγός του

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Κλασσικό παράδειγμα φιλοχρήματης που έβαλε λόγια στον πατέρα προκειμμένου να τα φάει. Εγώ θα ζητούσα συνέργεια και για τη συγκεκριμμένη και να μη πάρει μία από την περιουσία. Έτσι και αλλιώς δε θα πάει στα παιδιά τα οποία είχε παρατημμένα, θα τα φάει στον κ@…. της!

    2. Δηλαδη η κυρια με τα φουσκωμενα εκανε τη ζωουλα της και το θυμα ο συζυγος της ανετρεφε τα παιδια της.Ωραια , πολυ ωραια.Αλλα γιατι ο πατερας της να σκοτωσει τον συζυγο της.Δεν φτανει που παρατησε τα παιδια της αλλα την πληρωσε και ο γιατρος συζυγος της

    3. Δηλαδη η κυρια ας πουμε που φαινεται και απ τις φωτο τι νοικοκυρα που ειναι ειχε παρατησει τα παιδια στον πρωην και εκανε τη ζωη της και ο συζυγος προσεχε τα παιδια και ως γιατρος βολευε και τα εξοδα και εφαγε και το κεφαλι του…. Μαλιστα… ετσι γινεται συνηθως και κερατας και δαρμενος…. Βεβαια δεν ειχε παρει διαζυγιο που σημαινει η κυρια να πουμε ειναι κληρονομος, ο μπαμπας θα παει στη στενη και η ιδια δεν εμπλεκεται πουθενα και θα περναει μια χαρα….. Αυτα προς γνωση και συμμορφωση….. οσων ακομη σημερα επιμενουν να παντρευονται με αυτα το ειδος που ονομαζεται ακομη γυναικα

      1. Αυτές όμως σάς αρέσουν… για την κατάντια τής Ελληνίδας φταίτε καί εσείς οι άντρες φίλε μου. νοικοκυρά,μάνα, παιδαγωγός κλπ και με τόση κούραση που έχει,μιαν σωστή Ελληνίδα που χρόνος να τής μείνει και έχει καί εσάς από πάνω να την υποτιμάτε να την περιφρονείτε και επειδή δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια να τής λέτε πώς έβαλε κ λίγα κιλακια και να λοξευει τό μάτι σε σιλικονατες με προϋπηρεσία στις κατεδαφίσεις σπιτιών. Εμ τί να κάνει και η Ελληνίδα έπεσε σε αυτό το επίπεδο μπας και την εκτιμήσετε λίγο. Τι ψεμματα λέω;δεν φταίει μόνο ο Ροκφέλερ.

    4. Οτι και να συνέβαινε στις σχέσεις πεθερικών -γαμπρού, ή στις σχέσεις του ζευγαριού ήταν λύση να σκοτώσει άνθρωπο; Σαλεμένα μυαλά έχουν τα πεθερικά τα οποία βέβαια τα βόλεψαν καλά για όλους.

    5. Και κερατάς και δολοφονημένος δηλαδή ο γιατρός…. Αναμενόμενο, τεράστια διαφορά ηλικίας με μια όμορφη και επαγγελματικά ανεξάρτητη γυναίκα, δεν είχε μέλλον, δεν τις κρατάς αυτές. Έπρεπε να είχε πάρει διαζύγιο και να είχε φύγει από το κ@λόσπιτο μαζί με τα παιδιά του, η γυναίκα του έπρεπε ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ λόγω εγκατάλειψης συζυγικής στέγης, είχε μικρά παιδιά και γκομένιζε στη Σπάρτη….

    Comments are closed.