ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 50ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    karampina

    Πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (01/10) σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, με έναν νεκρό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι βρίσκεται επί της οδού Μυρών στο Άγιο Παντελεήμονα και σε αυτό έμεναν ένας 50χρονος άνδρας και μια 45χρονη γυναίκα από την Γεωργία.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι γινόταν πάρτι και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο δράστης, ο οποίος είναι 74 χρονών. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως μέθυσε, και μέσα σε μια αλλόφρονα κατάσταση έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο 50χρονος σκοτώθηκε ενώ η 45χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Θα έκανε τίποτα χάρες στο γερό η 45αρα εν γνώση του συζύγου, κάνα χαιδεμα στο σπουργίτι κτλ και αυτός έμεινε φαίνεται χθες ξερός κ τη μπουμπουνισε

    2. Τέτοια νέα είναι καλά. Μακάρι να γίνονται καμιά 100σταρια κάθε μέρα.

    3. ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,Ε ? ΦΑΤΕ Π…Α ΤΩΡΑ

      1. Θέλανε το Ντογιάκο μια χαρά. Ούτε τη μύτη δε του έχουν ανοίξει

    4. ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΦΙΚΙ-ΦΙΚΙ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΛΙΕΤ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΙΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ

    5. αααχαααχααχχααχχαχαχααχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    6. Γεωργιανοί , Ρωσοπόντιοι και λοιποί απ’την πρώην Σοβιετική Ένωση είναι ότι χειρότερο έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

    7. ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ, ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ!

      1. Διάβασε αυτά τα λίγα απο ρεπορτάζ του 2020

        ”Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία έχει στην διάθεση του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σήμερα το 25% των κατοίκων της πόλης των Αθηνών είναι αλλοδαποί, νόμιμοι και παράνομοι. Σε ορισμένες μάλιστα συνοικίες όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Παύλος , η Πλατεία Βικτωρίας και άλλες που βρίσκονται κοντά στα όρια της πόλης η μεταβολή είναι τόσο ραγδαία ώστε είναι θέμα χρόνου σύμφωνα με την ίδια έκθεση οι αλλοδαποί να αποτελέσουν την πλειονότητα του πληθυσμού. Και έτσι οι γηγενείς Έλληνες να είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς.”

    8. Ο ηλικιωμένος φέρεται να διασκέδαζε μαζί με το ζευγάρι στο σπίτι του ζευγαριού, επί της οδού Μύρων στον Άγιο Παντελεήμονα.

      Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος έφυγε γιατί όπως είπε ένιωσε αδιαθεσία. Πίστεψε τότε ότι για την αδιαθεσία που ένιωσε, ευθύνεται το ζευγάρι γιατί θεώρησε ότι κάτι του έβαλαν στο φαγητό ή το ποτό.

      Στις 02:30 επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού οπλισμένος με καραμπίνα, τους ζήτησε τον λόγο και τους πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 50χρονο και πολύ σοβαρά τη γυναίκα του.

    Comments are closed.